Hyperlinks positioneren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »
John De Zon

John De Zon

11/12/2015 14:32:37
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik wil mijn hyperlinks op bepaalde plaatsen op mijn pagina zetten.
Ik heb al zitten knoeien met positions maar het wil niet baten. Hoe kan ik dit oplossen?
Hieronder mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<style>
                .registerlink {
                    padding-top: 500px;
                    font-size: 40px;
                    position: relative;
                    left: 200px;
                }
            </style>
            <a class="registerlink" href="../registreren.php">Registreren</a>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:29:44
 
Max Vaessen

Max Vaessen

11/12/2015 14:53:01
Quote Anchor link
Hoi Chris,

Heb je een link / iets meer code om te zien hoe wat en waar (en misschien iets meer tekst en uitleg waar het moet komen)?
 
John De Zon

John De Zon

11/12/2015 14:56:22
Quote Anchor link
Ik heb een background en een beetje tekst op mijn pagina. Ik wil de hyperlinks gewoon onder de tekst op sommige plaatsen zetten. De een staat hoger dan de ander.

Alvast bedankt voor je snelle reactie!
 
Max Vaessen

Max Vaessen

11/12/2015 14:58:01
Quote Anchor link
Hoi Chris,

Heb je iets van een screenshot? Ik word er eerlijk gezegd niet veel wijzer van :)
 
John De Zon

John De Zon

11/12/2015 15:04:53
Quote Anchor link
Sorry, hier heb ik een screenshot.
http://s4.postimg.org/slssw2zf1/Website.png

Ik zou de Registreren dan naar beneden willen.
Gewijzigd op 11/12/2015 15:05:52 door John De Zon
 
Max Vaessen

Max Vaessen

11/12/2015 15:18:32
Quote Anchor link
Mogelijk werkt dit, eventueel met een position:absolute als de rest ook naar beneden gaat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<style>
    .registerlink {
        position: relative;
        top:50px;
        left: 200px;
        font-size: 40px;
    }
</style>


(het blijft wel een beetje gissen op basis van een screenshot uiteraard :) )
Gewijzigd op 11/12/2015 15:22:52 door Max Vaessen
 
John De Zon

John De Zon

11/12/2015 15:25:46
Quote Anchor link
Dank je! Het werkt! Maar ik heb nog 1 probleem.
Als ik mijn venster kleiner maak dan overlapt de tekst. Hoe kan ik ervoor zorgen dat deze niet overlapt en dat je moet scrollen?
Ik heb de code een beetje aangepast.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
            <style>
                .registerlink {
                    position: relative;
                    top:75%;
                    left: 200px;
                    font-size: 40px;
                }
            </style>
 
Max Vaessen

Max Vaessen

11/12/2015 15:30:01
Quote Anchor link
Zou je de broncode hier kunnen plaatsen, je kunt de tekst en plaatjes er verder uitlaten.
Het gaat vooral om de opzet en de verschillende blokken die je gebruikt, dan kan ik er goed naar kijken.
 
John De Zon

John De Zon

11/12/2015 15:32:59
Quote Anchor link
Ok, ---------... = tekst
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<style>
    @import url(https://fonts.googleapis.com/css?family=Raleway:300|Open+Sans:300);
</style>
<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <meta charset="UTF-8">
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css" />
        <title>Titel</title>
    </head>
    <body>
        <style>
            body {
                background: url(../images/background.jpg) no-repeat center center fixed;
                -webkit-background-size: cover;
                -moz-background-size: cover;
                -o-background-size: cover;
                background-size: cover;
            }
        </style>
        <div class="content">
            <div id="content">
                <br/>
-------------------------------
            </div>
        </div>
            <style>
                .registerlink {
                    position: relative;
                    top:75%;
                    left: 200px;
                    font-size: 40px;
                }
            </style>
            <a class="registerlink" href="../registreren.php">Registreren</a>
    </body>
</html>


En voor de CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
body {
    margin: 0;
    font-family: 'Raleway';
}

h1 {
    margin: 0px;
    font-size: 45px;
}

h2 {
    margin: 0px;
    font-size: 20px;
}

p {
    margin: 0px;
}

a {
    color: white;
}

.text {
}

.content {
    position: absolute;
    width: 500px;
    padding-left: 30%;
    height: 500px;
    text-align: center;
}

#content {
    color: white;
}

#head {
    width: 100%;
    height: 350px;
    background-image: url(../images/background.jpg);
    background-position: center center;
    background-repeat: no-repeat;
    background-size: cover;
}

.title {
    padding-top: 75px;
    margin-left: 50px;
}

.box {
    margin: 20px 100px 20px 100px;
    border: 1px solid #e7e8ec;
}

input.text {
    height: 30px;
    width: 250px;
    border: 1px solid #e7e8ec;
}

textarea.message {
    height: 100px;
    width: 250px;
    border: 1px solid #e7e8ec;
    margin-left: 10px;
}

input.submit {
    width: 82px;
    height: 40px;
    background-color: #ffffff;
    color: #183951;
    margin-left: 10px;
    border: 1px solid #e7e8ec;
    font-size: 13px;
}

input.submit:hover {
    width: 82px;
    height: 40px;
    background-color: #e7e8ec;
    color: #183951;
    margin-left: 10px;
    border: 1px solid #e7e8ec;
    font-size: 13px;
}

input.submit:hover {
    width: 82px;
    height: 40px;
    background-color: #e7e8ec;
    color: #183951;
    margin-left: 10px;
    border: 1px solid #e7e8ec;
    font-size: 13px;
}

#text {
    margin-left: 20px;
    margin-top: 10px;
}
Gewijzigd op 11/12/2015 15:33:54 door John De Zon
 
Max Vaessen

Max Vaessen

11/12/2015 15:48:10
Quote Anchor link
Hoi Chris,

En hoe moet de button zich gedragen? Want hij valt nu (responsive gezien) op een gegeven punt inderdaad over de title / text.
Als je de button altijd links wilt houden, zul je toch ergens concessies moeten doen.

Je kunt kiezen voor media-queries (om bij bepaalde breedtes van het scherm de marges e.d. aan te passen). Misschien kun je beter voor een framework als Bootstrap kiezen (alleen het grid systeem) als je een website responsive wilt maken.

Responsive sites maken met absolute posities op de containers (in jouw geval .content) werk vaak niet heel goed.

Je zou ook kunnen kiezen voor iets in deze richting:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
.contentWrapper {
   display:table;
   margin:0 auto;
   width: 500px;
}

.content {
   display:table-cell;
}

.registerlink {
   display:table-cell;
   padding:0 50px 0 0;
   margin-left:-40px;
}

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<div class="contentWrapper">

   <a class="registerlink" href="../registreren.php">Registreren</a>

   <div class="content">
      <div id="content">
         Duis facilisis fermentum est sit amet facilisis. Nullam varius mauris nec scelerisque rutrum. Etiam id ante et felis pharetra vehicula quis non leo.
      </div>
   </div>

</div>
Gewijzigd op 11/12/2015 16:42:12 door Max Vaessen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.