Hyperlinks positioneren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »
John De Zon

John De Zon

11/12/2015 14:32:37
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik wil mijn hyperlinks op bepaalde plaatsen op mijn pagina zetten.
Ik heb al zitten knoeien met positions maar het wil niet baten. Hoe kan ik dit oplossen?
Hieronder mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<style>
                .registerlink {
                    padding-top: 500px;
                    font-size: 40px;
                    position: relative;
                    left: 200px;
                }
            </style>
            <a class="registerlink" href="../registreren.php">Registreren</a>
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 16:37:09
 
Max Vaessen

Max Vaessen

11/12/2015 14:53:01
Quote Anchor link
Hoi Chris,

Heb je een link / iets meer code om te zien hoe wat en waar (en misschien iets meer tekst en uitleg waar het moet komen)?
 
John De Zon

John De Zon

11/12/2015 14:56:22
Quote Anchor link
Ik heb een background en een beetje tekst op mijn pagina. Ik wil de hyperlinks gewoon onder de tekst op sommige plaatsen zetten. De een staat hoger dan de ander.

Alvast bedankt voor je snelle reactie!
 
Max Vaessen

Max Vaessen

11/12/2015 14:58:01
Quote Anchor link
Hoi Chris,

Heb je iets van een screenshot? Ik word er eerlijk gezegd niet veel wijzer van :)
 
John De Zon

John De Zon

11/12/2015 15:04:53
Quote Anchor link
Sorry, hier heb ik een screenshot.
http://s4.postimg.org/slssw2zf1/Website.png

Ik zou de Registreren dan naar beneden willen.
Gewijzigd op 11/12/2015 15:05:52 door John De Zon
 
Max Vaessen

Max Vaessen

11/12/2015 15:18:32
Quote Anchor link
Mogelijk werkt dit, eventueel met een position:absolute als de rest ook naar beneden gaat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<style>
    .registerlink {
        position: relative;
        top:50px;
        left: 200px;
        font-size: 40px;
    }
</style>


(het blijft wel een beetje gissen op basis van een screenshot uiteraard :) )
Gewijzigd op 11/12/2015 15:22:52 door Max Vaessen
 
John De Zon

John De Zon

11/12/2015 15:25:46
Quote Anchor link
Dank je! Het werkt! Maar ik heb nog 1 probleem.
Als ik mijn venster kleiner maak dan overlapt de tekst. Hoe kan ik ervoor zorgen dat deze niet overlapt en dat je moet scrollen?
Ik heb de code een beetje aangepast.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
            <style>
                .registerlink {
                    position: relative;
                    top:75%;
                    left: 200px;
                    font-size: 40px;
                }
            </style>
 
Max Vaessen

Max Vaessen

11/12/2015 15:30:01
Quote Anchor link
Zou je de broncode hier kunnen plaatsen, je kunt de tekst en plaatjes er verder uitlaten.
Het gaat vooral om de opzet en de verschillende blokken die je gebruikt, dan kan ik er goed naar kijken.
 
John De Zon

John De Zon

11/12/2015 15:32:59
Quote Anchor link
Ok, ---------... = tekst
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<style>
    @import url(https://fonts.googleapis.com/css?family=Raleway:300|Open+Sans:300);
</style>
<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <meta charset="UTF-8">
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css" />
        <title>Titel</title>
    </head>
    <body>
        <style>
            body {
                background: url(../images/background.jpg) no-repeat center center fixed;
                -webkit-background-size: cover;
                -moz-background-size: cover;
                -o-background-size: cover;
                background-size: cover;
            }
        </style>
        <div class="content">
            <div id="content">
                <br/>
-------------------------------
            </div>
        </div>
            <style>
                .registerlink {
                    position: relative;
                    top:75%;
                    left: 200px;
                    font-size: 40px;
                }
            </style>
            <a class="registerlink" href="../registreren.php">Registreren</a>
    </body>
</html>


En voor de CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
body {
    margin: 0;
    font-family: 'Raleway';
}

h1 {
    margin: 0px;
    font-size: 45px;
}

h2 {
    margin: 0px;
    font-size: 20px;
}

p {
    margin: 0px;
}

a {
    color: white;
}

.text {
}

.content {
    position: absolute;
    width: 500px;
    padding-left: 30%;
    height: 500px;
    text-align: center;
}

#content {
    color: white;
}

#head {
    width: 100%;
    height: 350px;
    background-image: url(../images/background.jpg);
    background-position: center center;
    background-repeat: no-repeat;
    background-size: cover;
}

.title {
    padding-top: 75px;
    margin-left: 50px;
}

.box {
    margin: 20px 100px 20px 100px;
    border: 1px solid #e7e8ec;
}

input.text {
    height: 30px;
    width: 250px;
    border: 1px solid #e7e8ec;
}

textarea.message {
    height: 100px;
    width: 250px;
    border: 1px solid #e7e8ec;
    margin-left: 10px;
}

input.submit {
    width: 82px;
    height: 40px;
    background-color: #ffffff;
    color: #183951;
    margin-left: 10px;
    border: 1px solid #e7e8ec;
    font-size: 13px;
}

input.submit:hover {
    width: 82px;
    height: 40px;
    background-color: #e7e8ec;
    color: #183951;
    margin-left: 10px;
    border: 1px solid #e7e8ec;
    font-size: 13px;
}

input.submit:hover {
    width: 82px;
    height: 40px;
    background-color: #e7e8ec;
    color: #183951;
    margin-left: 10px;
    border: 1px solid #e7e8ec;
    font-size: 13px;
}

#text {
    margin-left: 20px;
    margin-top: 10px;
}
Gewijzigd op 11/12/2015 15:33:54 door John De Zon
 
Max Vaessen

Max Vaessen

11/12/2015 15:48:10
Quote Anchor link
Hoi Chris,

En hoe moet de button zich gedragen? Want hij valt nu (responsive gezien) op een gegeven punt inderdaad over de title / text.
Als je de button altijd links wilt houden, zul je toch ergens concessies moeten doen.

Je kunt kiezen voor media-queries (om bij bepaalde breedtes van het scherm de marges e.d. aan te passen). Misschien kun je beter voor een framework als Bootstrap kiezen (alleen het grid systeem) als je een website responsive wilt maken.

Responsive sites maken met absolute posities op de containers (in jouw geval .content) werk vaak niet heel goed.

Je zou ook kunnen kiezen voor iets in deze richting:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
.contentWrapper {
   display:table;
   margin:0 auto;
   width: 500px;
}

.content {
   display:table-cell;
}

.registerlink {
   display:table-cell;
   padding:0 50px 0 0;
   margin-left:-40px;
}

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<div class="contentWrapper">

   <a class="registerlink" href="../registreren.php">Registreren</a>

   <div class="content">
      <div id="content">
         Duis facilisis fermentum est sit amet facilisis. Nullam varius mauris nec scelerisque rutrum. Etiam id ante et felis pharetra vehicula quis non leo.
      </div>
   </div>

</div>
Gewijzigd op 11/12/2015 16:42:12 door Max Vaessen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.