if statement

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »
Henktrol

henktrol

13/05/2009 09:57:00
Quote Anchor link
Volgens mij mag er niks bij mij goed gaan xD Zie hieronder ;)

Op mijn site staat "Als u problemen ondervindt stuur dan alstublieft een mail via het contactformulier".

Ik link dus naar het contactformulier met:
<a href="contact.php?onderwerp=Problemen met de site">contactformulier</a>

Maar als je gewoon naar contactformulier gaat staat er:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Notice: Undefined index: id in C:\Documents and Settings\Nick\Bureaublad\UsbWebserver\Root\Test\contact\contact.php on line 7


Dat gaat over dit stukje code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if($_GET["id"]){
    $onderwerp = $_GET["id"];
} else {
    $onderwerp = "";
}


Het tekstvak van onderwerp:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<input type="text" name="onderwerp" value="<? echo $onderwerp; ?>">

Ik denk dat ik alles heb vermeld, zoniet, plaats dan even een berichtje ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 22:30:50
 
F R

F R

13/05/2009 09:59:00
Quote Anchor link
Waar stuur je een 'id' op dan? Ik zie alleen 'onderwerp'.
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

13/05/2009 10:01:00
Quote Anchor link
if(isset($_GET["id"])){
$onderwerp = $_GET["id"];
} else {
$onderwerp = "";
}
probeer dat eens
 
F R

F R

13/05/2009 10:07:00
Quote Anchor link
@rvw Dat neemt alleen de notice weg, het probleem blijft bestaan.

Het moet natuurlijk zijn $_GET["onderwerp"]
 
Henktrol

henktrol

13/05/2009 10:07:00
Quote Anchor link
F R schreef op 13.05.2009 09:59:
Waar stuur je een 'id' op dan? Ik zie alleen 'onderwerp'.


Ja ik kan ook met blabla.php?onderwerp=Problemen met de site doen
Maar dat vind ik zo lang

Daarom gebruik ik blabla.php?id=Problemen met de site,
normaal gebruik ik dat ook met cijfers...


Ik zal dat met isset even proberen, had daar nog niet aan gedacht ;)
Jullie horen nog van mij :)


F R schreef op 13.05.2009 10:07:
@rvw Dat neemt alleen de notice weg, het probleem blijft bestaan.

Het moet natuurlijk zijn $_GET["onderwerp"]


Nee juist niet, want er is niet altijd een id meegegeven
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door henktrol
 
F R

F R

13/05/2009 10:08:00
Quote Anchor link
@henk
In je voorbeeld hierboven gebruik je blabla.php?onderwerp
 

13/05/2009 10:12:00
Quote Anchor link
F R schreef op 13.05.2009 10:07:
@rvw Dat neemt alleen de notice weg, het probleem blijft bestaan.

Welk probleem? Die notice is toch het probleem?
 
F R

F R

13/05/2009 10:12:00
Quote Anchor link
henktrol schreef op 13.05.2009 09:57:
Ik link dus naar het contactformulier met:
<a href="contact.php?onderwerp=Problemen met de site">contactformulier</a>

<input type="text" name="onderwerp" ...>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door F R
 
F R

F R

13/05/2009 10:13:00
Quote Anchor link
Tsja, misschien begrijp ik het niet zo goed, maar voorzover ik het kan zien stuurt henk 'onderwerp' op en probeert hij 'id' uit te lezen.
 

13/05/2009 10:16:00
Quote Anchor link
F R schreef op 13.05.2009 10:13:
Tsja, misschien begrijp ik het niet zo goed, maar voorzover ik het kan zien stuurt henk 'onderwerp' op en probeert hij 'id' uit te lezen.

Owja, het is inderdaad $_GET['onderwerp']...
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

13/05/2009 10:17:00
Quote Anchor link
fr niet bumpen aub.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 
F R

F R

13/05/2009 10:21:00
Quote Anchor link
Daarnaast, Henk, zal je de waarde die je opstuurt via <input> niet kunnen lezen dmv. een $_GET, maar standaard dmv $_POST tenzij je de form als 'get' de data laat opsturen: <form method='get'>
 
F R

F R

13/05/2009 10:24:00
Quote Anchor link
rvw schreef op 13.05.2009 10:17:
fr niet bumpen aub.

Sorry?
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

13/05/2009 10:25:00
Quote Anchor link
Geen twee bericht achter me kaar posten.
Gebruik de edit knop. :\
 
F R

F R

13/05/2009 10:26:00
Quote Anchor link
Ah, excuus.
 
Henktrol

henktrol

14/05/2009 09:05:00
Quote Anchor link
Bedankt fvw! Het werkt :)

F R schreef op 13.05.2009 10:21:
Daarnaast, Henk, zal je de waarde die je opstuurt via <input> niet kunnen lezen dmv. een $_GET, maar standaard dmv $_POST tenzij je de form als 'get' de data laat opsturen: <form method='get'>


Je begrijpt het niet goed.
Ik heb een link naar het contactformulier: <a href="contact.php?onderwerp=Problemen met de site">contactformulier</a>

En dan komt in het onderwerp vakje te staan "Problemen met de site".

Snaps?

Nu werkt het wel :D Geen foutmelding meer!
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

14/05/2009 09:07:00
Quote Anchor link
Graag gedaan fenktrol ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.