if then probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »
Sam Koster

Sam Koster

27/11/2008 20:28:00
Quote Anchor link
Situatie: Klant ziet sms scherm voor zijn neus maar er zijn geen smsjes meer beschikbaar met reclame. Klant kan dan niet smsen normaal gesproken, maar nu wel.

Hoe krijg ik dit netjes voor elkaar?

Er zijn 3 situaties: Er is reclame dus de klant kan smsen, de reclame is op dus de klant kan niet smsen, de reclame staat op non-actief dus de klant kan niet smsen.

2 van de 3 zijn inmiddels gemaakt, maar die 3de (klant kan niet smsen omdat er geen smsjes meer zijn) krijg ik niet voor elkaar. Ik werk er nu al 2 dagen af en aan mee (ondertussen ook nog andere bugfixes toepassen), maar ik kom er echt niet meer uit.

Kan iemand mij plz helpen???

Hier de code die ik heb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
<?php
require('classes/class.mollie.php');

//Includes nodig voor connectie en uiterlijk
include "config.php";
include "header.php";

if(!empty($_POST)){

$eigen = $_POST['eigen'];
$ontvanger = $_POST['ontvanger'];
$bericht = $_POST['bericht'];

$sms = new mollie();

//Random reclame scripting
$sql = "SELECT * FROM reclame ORDER BY RAND() LIMIT 0,1";
$res = mysql_query($sql);
$reclame = mysql_fetch_array($res);

$rec = $reclame['reclame'];
$id = $reclame['id'];
$clicks = $reclame['clicks'];
$max = $reclame['max'];

mysql_query("UPDATE reclame SET clicks = clicks+1 WHERE ID = $id") or die(mysql_error());

mysql_query("UPDATE reclame SET max = max-1 WHERE ID = $id") or die(mysql_error());


$query="INSERT INTO nummers (nummers) VALUES ('$ontvanger')";  
mysql_query($query) or die (mysql_error());

// Kies een gateway
$sms->setGateway(1);
$sms->setLogin('smsdienst', 'wachtww12');
$sms->setOriginator(''.$eigen.'');
$sms->addRecipients(''.$ontvanger.'');
$sms->setReference('12345');

// Verstuur het SMS-bericht
$sms->sendSMS(''.$bericht.'Gesp door:'.$rec.'');

if ($sms->success)
{

?>

<div id="content">
<h2><img src="images/title_video_games.jpg" width="450" height="1" /></h2>
<div class="contentbox">
<?
    echo '<span><b>SMS-bericht is succesvol verzonden!</b></span><br>';
    echo '<span><b>Klik <a href="send1.php">hier</a> om er nog een te verzenden.</b></span>';
}

else
{
?>

<div id="content">
<h2><img src="images/title_video_games.jpg" width="450" height="1" /></h2>
<div class="contentbox">
<?
    echo '<span><b>Het versturen van het SMS-bericht is niet gelukt!</b></span><br>';
}
}

else {
?>

<SCRIPT>
<!--
function checkData()

{
var correct = true
if (document.formulier.nummer.value == "") {correct = false; alert("Geef aub het nummer in!")}
if (document.formulier.eigennummer.value == "") {correct = false; alert("Geef aub het nummer in!")}
if (document.formulier.bericht.value == "") {correct = false; alert("Geef aub een bericht in")}

if (correct){alert("Het smsje word nu verzonden. Een moment geduld a.u.b")}
return correct }

function textCounter(field, countfield, maxlimit) {
if (field.value.length > maxlimit) // if too long...trim it!
field.value = field.value.substring(0, maxlimit);
// otherwise, update 'characters left' counter
else
countfield.value = maxlimit - field.value.length;
}
//-->
</script>
<div id="content">
<h2><img src="images/title_video_games.jpg" width="450" height="1" /></h2>
<div class="contentbox">
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);

if (empty($num))
{

?>

<span><b>De maximale hoeveelheid smsjes voor vandaag zijn reeds verzonden.
<br>Kom aub morgen weer terug voor nieuwe gratis smsjes:D.<br><br>
Om meer smsjes te kunnen aanbieden vragen wij je eenmalig eens op een banner op een van de bannerplekken te klikken (onder deze boodschap en helemaal onderin de site).<br>
Dit bied ons dan de mogelijkheid om nog meer gratis smsjes per dag aan te kunnen bieden. Je doet het dus ook voor jezelf!</b></span>
<center>
<hr>
<small>Klik ook eens op een van onze banners. Dit helpt ons de site live en gratis te houden</small><br>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-9825271893821459";
/* 234x60, gemaakt 25-11-08 */
google_ad_slot = "5396008494";
google_ad_width = 234;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></center>
<?
}
else
{
?>

<span><b>Vul alle velden in om succesvol een smsje te versturen.</b></span><br />
<FORM name="formulier" METHOD="post" ACTION="<?php echo($_SERVER["PHP_SELF"]);?>" onSubmit="return checkData()">
<table>
<tr><td><small>06 van jezelf:</small></td><td> <INPUT TYPE="text" NAME="eigen" ID="eigen" MAXLENGTH="40" size="20" value=""><BR></td><td></td></tr>
<tr><td><small>06 Ontvanger:</small></td><td> <INPUT TYPE="text" NAME="ontvanger" ID="ontvanger" MAXLENGTH="40" size="20" value=""><br></td><td></td></tr>
<tr><td><small>Berichtje:</small></td><td><textarea name="bericht" id="bericht" wrap=physical cols=30 rows=4 onKeyDown="textCounter(this.form.bericht,this.form.remLen,120);" onKeyUp="textCounter(this.form.bericht,this.form.remLen,120);"></textarea></td></tr><tr><td></td><td><input readonly type=text name=remLen size=3 maxlength=3 value="120"> <small>tekens over.</small> </td></tr>
</table>
<INPUT TYPE="hidden" NAME="ip" VALUE="<?php echo $_SERVER['REMOTE_ADDR']; ?>">
<INPUT TYPE="submit" name="Submit" VALUE="Verstuur berichtje!">
</FORM>
<center>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-9825271893821459";
/* 234x60, gemaakt 25-11-08 */
google_ad_slot = "5396008494";
google_ad_width = 234;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></center>
<?
}
}

?>

</div>
<?php include "footer.php";?>
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 14:06:03
 
Thijs Damen

Thijs Damen

27/11/2008 20:36:00
Quote Anchor link
om welke if gaat het nu dan? ik zie er 20?

daarnaast ik den dat het om

if (empty($num)) { gaat

0 = ook iets. 0 is niet empty.

beter gebruiken:

if ($num > 0) {
 
Sam Koster

Sam Koster

27/11/2008 20:39:00
Quote Anchor link
jah, sorry voor mijn ietswat onduidelijke scripting en rare volgorde, ik probeer dit eerst eens te laten werken en dan ff netjes in elkaar zetten;)

Als ik if ($num > 0) { erin zit krijg ik gelijk te zien dat er geen smsjes meer beschikbaar zijn, en dat terwijl er toch nog 98 smsjes van mijn reclame is die actief staat. Hij zou dus het sms formulier moeten laten zien.
 
Thijs Damen

Thijs Damen

27/11/2008 21:17:00
Quote Anchor link
mijn fout.

if (!$num > 0)

of

if ($num < 1)

of

if ($num == 0) {

persoonlijk vind ik de eerste het leukst.
 
Sam Koster

Sam Koster

27/11/2008 22:10:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);
$maxnum = $num['max'];
if (!$maxnum > 0)
{

?>


Zou dan moeten werken nietwaar? Niet dus:(.. tabel max staat in hoeveel smsjes er nog zijn. Bij 0 moet hij iets laten zijn, alles boven 0 moet er gesmst kunnen worden.
 
M Ypma

M Ypma

27/11/2008 23:00:00
Quote Anchor link
dat werkt niet, je fetchedn ergens je resultaten, je telt alleen he taantal records en probeert daar een kolom op aan te spreken, dat gaat niet. haal ['max'] eens weg
 
Sam Koster

Sam Koster

27/11/2008 23:38:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);
$maxnum = $num;
if (!$maxnum > 0)
{

?>

of ingekort:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);
if (!$num> 0)
{

?>

werkt ook niet

Zelf wel even een klein foutje eruit gehaald. Hij neemd nu de id van de reclame mee als post zodat hij die ook in de sms zet, ipv de random controlle doen bij het uitgaan van het smsje (na de invoer)

EDIT:

Zelf nog wat gepuzeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?PHP
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);
$idrec = $num['max'];

$a = '0';

if($idrec == $a)
{

?>

<span><b>De maximale hoeveelheid smsjes voor vandaag zijn reeds verzonden.
<br>Kom aub morgen weer terug voor nieuwe gratis smsjes:D.<br><br>
Om meer smsjes te kunnen aanbieden vragen wij je eenmalig eens op een banner op een van de bannerplekken te klikken (onder deze boodschap en helemaal onderin de site).<br>
Dit bied ons dan de mogelijkheid om nog meer gratis smsjes per dag aan te kunnen bieden. Je doet het dus ook voor jezelf!</b></span>
<center>
<hr>
<small>Klik ook eens op een van onze banners. Dit helpt ons de site live en gratis te houden</small><br>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-9825271893821459";
/* 234x60, gemaakt 25-11-08 */
google_ad_slot = "5396008494";
google_ad_width = 234;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></center>
<?
}
else
{
$sql = "SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja' ORDER BY RAND() LIMIT 0,1 ";
$res = mysql_query($sql);
$reclame = mysql_fetch_array($res);

$rec = $reclame['reclame'];
$id = $reclame['id'];
?>

<span><b>Vul alle velden in om succesvol een smsje te versturen.</b></span><br />
<FORM name="formulier" METHOD="post" ACTION="<?php echo($_SERVER["PHP_SELF"]);?>" onSubmit="return checkData()">
<table>
<tr><td><small>06 van jezelf:</small></td><td> <INPUT TYPE="text" NAME="eigen" ID="eigen" MAXLENGTH="40" size="20" value=""><BR></td><td></td></tr>
<tr><td><small>06 Ontvanger:</small></td><td> <INPUT TYPE="text" NAME="ontvanger" ID="ontvanger" MAXLENGTH="40" size="20" value=""><br></td><td></td></tr>
<tr><td><small>Berichtje:</small></td><td><textarea name="bericht" id="bericht" wrap=physical cols=30 rows=4 onKeyDown="textCounter(this.form.bericht,this.form.remLen,110);" onKeyUp="textCounter(this.form.bericht,this.form.remLen,110);"></textarea></td></tr><tr><td></td><td><input readonly type=text name=remLen size=3 maxlength=3 value="110"> <small>tekens over.</small> </td></tr>
<INPUT TYPE="hidden" NAME="ip" VALUE="<?php echo $_SERVER['REMOTE_ADDR']; ?>">
<INPUT TYPE="hidden" NAME="idrec" VALUE="<?php echo "$id";?>">
<tr><td></td><td><INPUT TYPE="submit" name="Submit" VALUE="Verstuur berichtje!"></td></tr>
</table>

</FORM>
<center>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-9825271893821459";
/* 234x60, gemaakt 25-11-08 */
google_ad_slot = "5396008494";
google_ad_width = 234;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></center>
<?
}
?>

</div>


Raar spul, dat vergelijken:S Het werkt trouwens nog steeds niet:(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sam Koster
 
Sam Koster

Sam Koster

28/11/2008 06:29:00
Quote Anchor link
Probleem opgelost:)

Ik heb nu na de verzending en de update's van de database een stukje if erin gezet en voor wie geintreseerd is, hier komtie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$check_sql = "SELECT max FROM reclame WHERE ID = '$id'";
$check_result = mysql_query($check_sql, $connection) or die ('Er is iets fout gegaan met het controleren of u ip wel geldig is; ' . mysql_error());

if ((mysql_fetch_array($check_result)) != 0) {
$sql = "UPDATE reclame SET actief = 'nee' WHERE ID = '$id'";        
$result = mysql_query($sql);
}


Werkt prima:).. thnx iig:)
 
Thijs Damen

Thijs Damen

28/11/2008 08:56:00
Quote Anchor link
I:k ben blij dat het opgelos is sam. en wat doe jij zo laat nog op :P

Volgende keer als je zoioets tegen komt probeer je code wat in te korten.

Veel code geven is natuurlijk geen probleem maar probeer wel aan te geven wat er precies niet werkt en waar dat dan staat.

een "if werkt niet" in 148 regens code met 8 if'jes. dan kijken we de verkeerde kant op.

Verder, veel succes :)
 
Sam Koster

Sam Koster

28/11/2008 09:45:00
Quote Anchor link
haha geeft niet:).. ik zal in het vervolg iig wat minder code en meer uitleg geven:).. Dankzij jouw hulp ben ik hier iig achter gekomen. Zat zelf dus ook in de verkeerde richting, en achteraf gezien was het eigenlijk niet echt lastig;)

En zo laat wakker?? Zo vroeg zou je bedoelen haha.. ik werk vanaf 22:00 tot 10:00 aan de site's. Mijn 'vrije tijds besteding';)

resultaat is nu wel dat iedereen over de hele wereld onbeperkt GRATIS kan smsen:) En dan is het fijn om positieve reacties te horen:)
 
Daan

Daan

28/11/2008 11:44:00
Quote Anchor link
Dit komt van Google:

Verboden gebruik. U mag niet, en mag een derde partij hiertoe niet autoriseren of aanmoedigen: (i) direct of indirect vragen, Referentiegebeurtenissen of vertoningen van of klikken op een Advertentie, Link, Zoekresultaat of Referentieknop (inclusief zonder beperking door te klikken op “play” voor een videoAdvertentie) genereren via een automatisch, bedrieglijk, frauduleus of ander ongeldig middel, inclusief maar niet beperkt tot herhaalde handmatige klikken, het gebruik van robots of andere automatische query tools en/of door de computer gegenereerde zoekvragen, en/of het ongeautoriseerde gebruik van optimalisatieservices en/of software van andere zoekmachines;

Bron: https://www.google.com/adsense/localized-terms

Ik snap er niet alles van, maar volgens mij houdt dat in dat je de gebruiker niet mag vragen om op een advertentie te klikken. En al helemaal niet door de gebruiker daarmee extra gratis sms'jes te geven.. ;)
 
Sam Koster

Sam Koster

28/11/2008 11:47:00
Quote Anchor link
Aangepast, thnx:)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.