Iframe met eigen url bar

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

30/08/2016 17:04:05
Anchor link
Is het mogelijk, om een iframe een eigen adresbar/url bar te geven waarmee ingevuld kan worden om naar een bepaalde site te gaan, die in die iframe geladen word?

Volgensmij had iframehtml.com iets in die richting, maar dat is niet helemaal wat ik zoek.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 08:22:16
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/08/2016 17:26:34
Anchor link
Dat kan prima met JavaScript:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.getElementById("myFrame").src = "http://www.phphulp.nl";
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

30/08/2016 17:35:48
Anchor link
Even je vorige topic hierover erbij:
https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/iframe-url/97722/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/08/2016 17:37:58
Anchor link
Dan geven we deze maar een slotje, omdat daar al genoeg in wordt besproken. ;-)
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.