Image Change

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »
Wouter W

Wouter W

16/01/2012 12:55:04
Quote Anchor link
In uitbereiding op mijn vorige script wat ik hier postte en inmiddels werkt, heb ik het volgende gedaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
function getFirma(){
    var
firma = this.innerHTML;
    document.getElementById("pic").setAttribute("src", "afbeeldingen/" + firma + "/1.jpg");
    return false
}
?>

Wat het script doet:
Deze functie wordt aangeroepen nadat er op een link is geklikt.
Hij pakt de firma naam wat tussen <a> </a> staat.
De firma is gelijk aan de naam van het mapje waar de afbeelding in staat die hij moet laten zien. en 1.jpg heet.
vervolgens moet hij return false terug sturen omdat ik niet wil dat hij de page herlaad en opnieuw contact maakt met de server.

het probleem is dus dat hij de source van de image "pic" niet veranderd nadat ik op de link heb geklikt.

Wat doe ik hier fout?

* ipv .setAttribute heb ik ook al .src geprobeerd.


later wil ik dit script nog uitbouwen tot een slide show, maar laat m maar eerst eens de src veranderen.

Toevoeging op 16/01/2012 13:13:02:

Ik ben dmv page breaks erachter gekomen dat mijn return false niet werkt.
Hij laat de image dus wel zien, iemand een idee hoe dit op te lossen is?

Als de rest van het script nodig is dan hoor ik dat graag.
Bvd.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 12:43:40
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/01/2012 14:32:24
Quote Anchor link
Wel ja, een aantal dingen ...
Ik weet niet hoe je getFirma aanroept.

Als getFirma een callback is (toegewezen aan een EventListener...), kan je this gebruiken. Als dat in de markup gebeurt kan dat niet.

Ook die return false wordt in beide gevallen op een andere manier gebruikt.
Denk er ook aan: als je een fout maakt in een functie, zal de functie niet volledig worden uitgevoerd en wordt die return false sowieso niet uitgevoerd. Je moet dus de problemen 1 voor 1 oplossen.

Kijk, ik denk dat je zoiets wil bereiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<html>
  <head>
    <script>
      function getFirma(elm){
          var firma = elm.innerHTML;
          document.getElementById("pic").src  = "afbeeldingen/" + firma + "/1.jpg";
          return false
      }
    </script>
  </head>
  <body>
    <a href="?p=2" onclick="return getFirma(this);">Ford</a>
    <a href="?p=3" onclick="return getFirma(this);">Fiat</a>
    <a href="?p=4" onclick="return getFirma(this);">Ferrari</a>
    <img id="pic" src=""/>
  </body>
</html>


... maar waarschijnlijk wil je dit niet via onclick="..." in de markup.

-----

Kan je iets van code doorsturen van hoe en waar je getFirma aanspreekt of toewijst aan een event?
Gewijzigd op 16/01/2012 14:38:54 door Kris Peeters
 
Wouter W

Wouter W

16/01/2012 14:53:33
Quote Anchor link
Kris, jij begrijpt precies wat ik wil!

de code waarmee ik getFirma aanstuur is deze:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?

function initPortfolio() {

var as =
document.getElementById("content").getElementsByTagName("a");
    for(var i = 1;i <= as.length; i++){
            if( window.addEventListener ) {
              // Modern browser
              document.getElementById("link" + i).addEventListener('click', getFirma, false);
              return false
            }
            else if( window.attachEvent ) {
              // IE
              document.getElementById("link" + i).attachEvent('onclick', getFirmaWin(document.getElementById("link" + i)));
            }

            else {
              // Heel heel heel oud browser
              document.getElementById("link" + i).onclick = getFirma;
            }
            
    }
}


?>
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/01/2012 16:02:54
Quote Anchor link
Sowieso moet die return false op lijn 10 weg, anders stopt je for-lus.

Ik werk niet zoveel meer in javascript zonder jQuery ... ik moest het zelf opzoeken ...

( http://bytes.com/topic/javascript/answers/157500-cant-add-return-false-addeventlistener-firefox )

in plaats van return false, gebruik je evt.preventDefault();

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<html>
  <head>
    <script>
      function getFirma(evt) {
          var firma = this.innerHTML;
          document.getElementById("pic").src  = "afbeeldingen/" + firma + "/1.jpg";
          evt.preventDefault();
      }
      function initPortfolio() {
      var as = document.getElementById("content").getElementsByTagName("a");
        for(var i = 1;i <= as.length; i++) {
          if( window.addEventListener ) {
            // Modern browser
            document.getElementById("link" + i).addEventListener('click', getFirma, false);
          }
          else if( window.attachEvent ) {
            // IE
            document.getElementById("link" + i).attachEvent('onclick', getFirmaWin(document.getElementById("link" + i)));
          }
          else {
            // Heel heel heel oud browser
            document.getElementById("link" + i).onclick = getFirma;
          }
        }
      }
      window.onload = initPortfolio;
    </script>
  </head>
  <body>
    <div id="content">
      <a id="link1" href="?p=2" >Ford</a>
      <a id="link2" href="?p=3" >Fiat</a>
      <a id="link3" href="?p=4" >Ferrari</a>
   </div>
    <img id="pic" src=""/>
  </body>
</html>


Maar of dat nu ook met IE werkt, denk ik niet.

----

Ooit al aan gedacht om met jQuery te werken?
Gewijzigd op 16/01/2012 16:03:41 door Kris Peeters
 
Wouter W

Wouter W

16/01/2012 16:32:01
Quote Anchor link
Ben nu net mijn ogen aan het openen voor Javascript. Zal maar eens op zoek moeten gaan naar een Lynda Course voor jQuery.
Zal zelfs dat microsoft het aanbeveeld, dus dan kun je er echt niet meer onderuit. lol.

Heb het script nu wel werkend met je vorige voorbeeld door de onclick event in de link te zetten.

Wil het uitbouwen met een mooie fade. Hij fade wel, maar laten zien doet hij niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?
function getFirma(ele){
    var
firma = ele.innerHTML;
    document.getElementById("pic").src = "afbeeldingen/" +  firma + "/1.jpg"
        for (var i = 1; i < 99; i++){
            setTimeout("fadeIn(" + i + ")",50);
        }

    return false
}

function
fadeIn(i){
        document.getElementById("pic").style.opacity = i/100;
}


?>


misschien dat je mij hier mee verder kan helpen?
Ik weet dat hij wel door de loop gaat maar niet de pauzes neemt (of laat zien) omdat ik de i < 100 veranderd heb in i < 50 en dan wel de opacity laat zien, maar er niet mooi naar toe fade.

Enige ideetjes?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/01/2012 17:14:52
Quote Anchor link
Die fade in ... Het gaat eigenlijk om een fade out, maar soit.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
  document.getElementById("pic").src  = "afbeeldingen/" + firma + "/1.jpg";
  fadeIn(100);
...
      function fadeIn(i){
        document.getElementById("pic").style.opacity = i/100;
        if (i>0) {
          setTimeout("fadeIn(" + (i - 1) + ")",50);
        }
      }


Zo laat je fadeIn zichzelf aanroepen.
Gewijzigd op 16/01/2012 17:16:57 door Kris Peeters
 
Wouter W

Wouter W

16/01/2012 19:04:50
Quote Anchor link
Hey super, Dankjewel!

Maar heb je ook enig idee waarom het beeld flikkert.
Hij springt soms weer op no-opacity lijkt het.
verder werkt het super!


Toevoeging op 16/01/2012 21:17:14:

Sorry, ik heb het verkeerd toegepast.


Nog wel een vraag. Hoe check ik of de source van een image daadwerkelijk bestaat?
Zal voor mij de laatste vraag worden :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.