Image Change

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »
Wouter W

Wouter W

16/01/2012 12:55:04
Quote Anchor link
In uitbereiding op mijn vorige script wat ik hier postte en inmiddels werkt, heb ik het volgende gedaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
function getFirma(){
    var
firma = this.innerHTML;
    document.getElementById("pic").setAttribute("src", "afbeeldingen/" + firma + "/1.jpg");
    return false
}
?>

Wat het script doet:
Deze functie wordt aangeroepen nadat er op een link is geklikt.
Hij pakt de firma naam wat tussen <a> </a> staat.
De firma is gelijk aan de naam van het mapje waar de afbeelding in staat die hij moet laten zien. en 1.jpg heet.
vervolgens moet hij return false terug sturen omdat ik niet wil dat hij de page herlaad en opnieuw contact maakt met de server.

het probleem is dus dat hij de source van de image "pic" niet veranderd nadat ik op de link heb geklikt.

Wat doe ik hier fout?

* ipv .setAttribute heb ik ook al .src geprobeerd.


later wil ik dit script nog uitbouwen tot een slide show, maar laat m maar eerst eens de src veranderen.

Toevoeging op 16/01/2012 13:13:02:

Ik ben dmv page breaks erachter gekomen dat mijn return false niet werkt.
Hij laat de image dus wel zien, iemand een idee hoe dit op te lossen is?

Als de rest van het script nodig is dan hoor ik dat graag.
Bvd.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 13:56:40
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/01/2012 14:32:24
Quote Anchor link
Wel ja, een aantal dingen ...
Ik weet niet hoe je getFirma aanroept.

Als getFirma een callback is (toegewezen aan een EventListener...), kan je this gebruiken. Als dat in de markup gebeurt kan dat niet.

Ook die return false wordt in beide gevallen op een andere manier gebruikt.
Denk er ook aan: als je een fout maakt in een functie, zal de functie niet volledig worden uitgevoerd en wordt die return false sowieso niet uitgevoerd. Je moet dus de problemen 1 voor 1 oplossen.

Kijk, ik denk dat je zoiets wil bereiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<html>
  <head>
    <script>
      function getFirma(elm){
          var firma = elm.innerHTML;
          document.getElementById("pic").src  = "afbeeldingen/" + firma + "/1.jpg";
          return false
      }
    </script>
  </head>
  <body>
    <a href="?p=2" onclick="return getFirma(this);">Ford</a>
    <a href="?p=3" onclick="return getFirma(this);">Fiat</a>
    <a href="?p=4" onclick="return getFirma(this);">Ferrari</a>
    <img id="pic" src=""/>
  </body>
</html>


... maar waarschijnlijk wil je dit niet via onclick="..." in de markup.

-----

Kan je iets van code doorsturen van hoe en waar je getFirma aanspreekt of toewijst aan een event?
Gewijzigd op 16/01/2012 14:38:54 door Kris Peeters
 
Wouter W

Wouter W

16/01/2012 14:53:33
Quote Anchor link
Kris, jij begrijpt precies wat ik wil!

de code waarmee ik getFirma aanstuur is deze:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?

function initPortfolio() {

var as =
document.getElementById("content").getElementsByTagName("a");
    for(var i = 1;i <= as.length; i++){
            if( window.addEventListener ) {
              // Modern browser
              document.getElementById("link" + i).addEventListener('click', getFirma, false);
              return false
            }
            else if( window.attachEvent ) {
              // IE
              document.getElementById("link" + i).attachEvent('onclick', getFirmaWin(document.getElementById("link" + i)));
            }

            else {
              // Heel heel heel oud browser
              document.getElementById("link" + i).onclick = getFirma;
            }
            
    }
}


?>
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/01/2012 16:02:54
Quote Anchor link
Sowieso moet die return false op lijn 10 weg, anders stopt je for-lus.

Ik werk niet zoveel meer in javascript zonder jQuery ... ik moest het zelf opzoeken ...

( http://bytes.com/topic/javascript/answers/157500-cant-add-return-false-addeventlistener-firefox )

in plaats van return false, gebruik je evt.preventDefault();

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<html>
  <head>
    <script>
      function getFirma(evt) {
          var firma = this.innerHTML;
          document.getElementById("pic").src  = "afbeeldingen/" + firma + "/1.jpg";
          evt.preventDefault();
      }
      function initPortfolio() {
      var as = document.getElementById("content").getElementsByTagName("a");
        for(var i = 1;i <= as.length; i++) {
          if( window.addEventListener ) {
            // Modern browser
            document.getElementById("link" + i).addEventListener('click', getFirma, false);
          }
          else if( window.attachEvent ) {
            // IE
            document.getElementById("link" + i).attachEvent('onclick', getFirmaWin(document.getElementById("link" + i)));
          }
          else {
            // Heel heel heel oud browser
            document.getElementById("link" + i).onclick = getFirma;
          }
        }
      }
      window.onload = initPortfolio;
    </script>
  </head>
  <body>
    <div id="content">
      <a id="link1" href="?p=2" >Ford</a>
      <a id="link2" href="?p=3" >Fiat</a>
      <a id="link3" href="?p=4" >Ferrari</a>
   </div>
    <img id="pic" src=""/>
  </body>
</html>


Maar of dat nu ook met IE werkt, denk ik niet.

----

Ooit al aan gedacht om met jQuery te werken?
Gewijzigd op 16/01/2012 16:03:41 door Kris Peeters
 
Wouter W

Wouter W

16/01/2012 16:32:01
Quote Anchor link
Ben nu net mijn ogen aan het openen voor Javascript. Zal maar eens op zoek moeten gaan naar een Lynda Course voor jQuery.
Zal zelfs dat microsoft het aanbeveeld, dus dan kun je er echt niet meer onderuit. lol.

Heb het script nu wel werkend met je vorige voorbeeld door de onclick event in de link te zetten.

Wil het uitbouwen met een mooie fade. Hij fade wel, maar laten zien doet hij niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?
function getFirma(ele){
    var
firma = ele.innerHTML;
    document.getElementById("pic").src = "afbeeldingen/" +  firma + "/1.jpg"
        for (var i = 1; i < 99; i++){
            setTimeout("fadeIn(" + i + ")",50);
        }

    return false
}

function
fadeIn(i){
        document.getElementById("pic").style.opacity = i/100;
}


?>


misschien dat je mij hier mee verder kan helpen?
Ik weet dat hij wel door de loop gaat maar niet de pauzes neemt (of laat zien) omdat ik de i < 100 veranderd heb in i < 50 en dan wel de opacity laat zien, maar er niet mooi naar toe fade.

Enige ideetjes?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/01/2012 17:14:52
Quote Anchor link
Die fade in ... Het gaat eigenlijk om een fade out, maar soit.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
  document.getElementById("pic").src  = "afbeeldingen/" + firma + "/1.jpg";
  fadeIn(100);
...
      function fadeIn(i){
        document.getElementById("pic").style.opacity = i/100;
        if (i>0) {
          setTimeout("fadeIn(" + (i - 1) + ")",50);
        }
      }


Zo laat je fadeIn zichzelf aanroepen.
Gewijzigd op 16/01/2012 17:16:57 door Kris Peeters
 
Wouter W

Wouter W

16/01/2012 19:04:50
Quote Anchor link
Hey super, Dankjewel!

Maar heb je ook enig idee waarom het beeld flikkert.
Hij springt soms weer op no-opacity lijkt het.
verder werkt het super!


Toevoeging op 16/01/2012 21:17:14:

Sorry, ik heb het verkeerd toegepast.


Nog wel een vraag. Hoe check ik of de source van een image daadwerkelijk bestaat?
Zal voor mij de laatste vraag worden :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.