image checker

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »
Roy

Roy

24/06/2008 18:47:00
Quote Anchor link
Hi allemaal,
Ik heb een probleem kijk ik heb een plaatje maar soms wilt hij het niet doen niet erg opzig maar dan komt er zo'n vervelend kruisje.
kan ik er voor zorgen dat als er een kruisje komt hij hem dan niet laat zien ?

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 08:35:38
 
Aron K

Aron K

24/06/2008 18:59:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if(file_exists($je_plaatje)) echo "<img scr=\"$je_plaatje\">";
?>
 
Roy

Roy

24/06/2008 19:02:00
Quote Anchor link
en dan zeker een variabel aanmaken met
$je_plaatje = "www.habstract.nl/images/banner.gif";
 
Aron K

Aron K

24/06/2008 19:20:00
Quote Anchor link
Juist.

Edit:
Komen de afbeeldingen van je eigen server?
Zo ja, dan moet je denk ik beter gewoon bijvoorbeeld "banner.gif" gebruiken en niet je domein erbij.

Zo nee, dan kan je het even proberen, maar ik weet bijna zeker dat file_exists niet werkt bij externe servers, dan kan je het eens met file_get_contents proberen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Aron K
 
Roy

Roy

24/06/2008 19:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$je_plaatje
= "http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?user=<?php echo $row['gebruikersnaam'] ?>&action=wav&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&size=l";
if(file_exists($je_plaatje)) echo "<img scr=\"$je_plaatje\" align="top">";
?>

deze wilt het niet echt doen :P
 

24/06/2008 19:24:00
Quote Anchor link
Roy schreef op 24.06.2008 19:22:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$je_plaatje
= "http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?user=<?php echo $row['gebruikersnaam'] ?>&action=wav&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&size=l";
if(file_exists($je_plaatje)) echo "<img scr=\"$je_plaatje\" align="top">";
?>

deze wilt het niet echt doen :P

Hoe goed ken jij php? Volgens mij is er wel eens eerder tegen je gezegt dat je naar de tutorial van Blanche moet kijken...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$je_plaatje
= "http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?user=" . $row['gebruikersnaam'] . "&action=wav&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&size=l";
if(file_exists($je_plaatje)) echo "<img scr=\"$je_plaatje\" align="top">";
?>

Had nog een > te veel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Aron K

Aron K

24/06/2008 19:24:00
Quote Anchor link
Zie edit van post hierboven.
 
Roy

Roy

24/06/2008 19:38:00
Quote Anchor link
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /mnt/web8/43/96/51715496/htdocs/Versie4/index.php on line 74
line 74
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(file_exists($je_plaatje)) echo "<img scr=\"$je_plaatje\" align="top">";


@karl ik ben ook niet de beste dat weet ik ook wel maar volgens mij is de phpHULP om hulp te vragen
 
Aron K

Aron K

24/06/2008 19:40:00
Quote Anchor link
Ja, dat komt door je align="top", dat moet worden align=\"top\"
 

24/06/2008 19:42:00
Quote Anchor link
Roy schreef op 24.06.2008 19:38:
@karl ik ben ook niet de beste dat weet ik ook wel maar volgens mij is de phpHULP om hulp te vragen

Jah, maar als je in een string <?php en echo gaat doen, dan twijfel ik. Je moet, vind ik, de basis wel kennen. Daarom heb ik ook niet veder gelezen, het zou dus dit moeten zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$je_plaatje
= "http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?user=" . $row['gebruikersnaam'] . "&action=wav&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&size=l";
if(file_exists($je_plaatje)) echo "<img scr=\"" . $je_plaatje . "\" align=\"top\">";
?>

Vergelijk de kleurtjes van dit stukje ook met het stukje hierboven.
Die hierboven komt doordat de bbcode parser van phphulp de phpstarttag ook als .
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Roy

Roy

24/06/2008 19:48:00
Quote Anchor link
dat plaatje doet het ook niet als hij het wel moet doen :P
 
Aron K

Aron K

24/06/2008 19:50:00
Quote Anchor link
probeer eens:
file_get_content ipv file_exists.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$je_plaatje
= "http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?user=" . $row['gebruikersnaam'] . "&action=wav&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&size=l";
if(@file_get_contents($je_plaatje)) echo "<img scr=\"" . $je_plaatje . "\" align=\"top\">";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Aron K
 
Roy

Roy

24/06/2008 19:56:00
Quote Anchor link
hij doet het bijna alleen nu krijg je dat rode vierkantje groen rondje en blauw driehoekje :P
 
Roy

Roy

24/06/2008 21:02:00
Quote Anchor link
help :P
 
Timen kut

Timen kut

24/06/2008 21:05:00
Quote Anchor link
Als je Aron's script neemt, kun je achter die IF een ELSE hangen, met een plaatsvervangend plaatje of met niks....
 
Mr Muppet

Mr Muppet

24/06/2008 21:13:00
Quote Anchor link
Aron schreef op 24.06.2008 19:50:
probeer eens:
file_get_content ipv file_exists.


hele image inlezen om te checken of ie wel bestaat? :o foei!
 
Roy

Roy

25/06/2008 12:42:00
Quote Anchor link
zoiets ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$je_plaatje
= "http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?user=" . $row['gebruikersnaam'] . "&action=wav&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&size=l";
if(@file_get_contents($je_plaatje)){
?>
<br>
<img src="http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?user=<?php echo $row['gebruikersnaam']; ?>&action=wav&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&size=l">
<?php
}else{
?>

<img src="http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?user=<?php echo $row['gebruikersnaam']; ?>&action=wav&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&size=l">
<?php
}
?>
 
Timen kut

Timen kut

25/06/2008 12:44:00
Quote Anchor link
Roy schreef op 25.06.2008 12:42:
zoiets ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$je_plaatje
= "http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?user=" . $row['gebruikersnaam'] . "&action=wav&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&size=l";
if(@file_get_contents($je_plaatje)){
?>
<br>
<img src="http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?user=<?php echo $row['gebruikersnaam']; ?>&action=wav&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&size=l">
<?php
}else{
?>

<img src="http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?user=<?php echo $row['gebruikersnaam']; ?>&action=wav&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&size=l">
<?php
}
?>


probeer dat 's inderdaad, moet je in de else niet dezelfde image neer gaan zetten natuurlijk, zou nergens op slaan:D Gewoon leeghouden denk ik.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/06/2008 12:48:00
Quote Anchor link
Als je nou gewoon het onblur element van de img-tag gebruikt...
 
Roy

Roy

25/06/2008 12:51:00
Quote Anchor link
de onwatte :P
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/06/2008 13:23:00
Quote Anchor link
onBlur. Dat wordt uitgevoerd als het plaatje niet geladen kan worden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="nietlaadbaarplaatje.gif" onBlur="this.src='laadbaarplaatje.gif';" border="0" />
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.