Image editor PNG

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »
Koen Bokern

Koen Bokern

12/03/2008 00:22:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik had zelf een PHP/Ajax based imageeditor gedownload. Nu heb ik uren ervoor nodig gehad om het in te bouwen in mijn systeem, nu heb ik het dan eindelijk werken.

Echter support dit systeem alleen JPEG, dus dacht ik, ik haal het betreffende stuk uit het bestand, en plaats het in image.jpeg.php. Ik koppieerde het, naar image.png.php en replaced alle jpeg tot png. In het hoofd bestand controlleerde ik dan de image op de mimetype en include zo het juiste bestand. Helaas is het in praktijk niet zo makkelijk.

JPEG werkt nogsteeds uitstekend, maar png wil niet werken. Dit is de source:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
<?php
switch($action){
    case
'viewOriginal':
        copy($originalDirectory.$imageName, $editDirectory.$imageName);
        break;

    case
'save':
        copy($editDirectory.$imageName, $originalDirectory.$imageName);
        break;

    case
'resize': // additional required params: w, h
        $out_w = $_GET['w'];
        $out_h = $_GET['h'];
        if (!is_numeric($out_w) || $out_w < 1 || $out_w > 2000 || !is_numeric($out_h) || $out_h < 1 || $out_h > 2000) { exit; }
        list($in_w, $in_h) = getimagesize($editDirectory.$imageName);
        $in = imagecreatefrompng($editDirectory.$imageName);
        $out = imagecreatetruecolor($out_w, $out_h);
        imagecopyresampled($out, $in, 0, 0, 0, 0, $out_w, $out_h, $in_w, $in_h);
        imagepng($out, $editDirectory.$imageName, 100);
        imagedestroy($in);
        imagedestroy($out);
        break;

    case
'rotate': // additional required params: degrees (90, 180 or 270)
        $degrees = $_GET['degrees'];
        $in = imagecreatefrompng($editDirectory.$imageName);
        $out = imagerotate($in, $degrees, 0);
        imagepng($out, $editDirectory.$imageName, 100);
        imagedestroy($in);
        imagedestroy($out);

        if (($degrees != 90 && $degrees != 180 && $degrees != 270)) { exit; }
        $in = imagecreatefrompng($editDirectory.$imageName);
        if ($degrees == 180){
            $out = imagerotate($in, $degrees, 180);
        }
else{ // 90 or 270
            $x = imagesx($in);
            $y = imagesy ($in);
            $max = max($x, $y);
            $square = imagecreatetruecolor($max, $max);
            imagecopy($square, $in, 0, 0, 0, 0, $x, $y);
            $square = imageRotate($square, $degrees, 0);
            $out = imagecreatetruecolor($y, $x);
            if ($degrees == 90) {
                imagecopy($out, $square, 0, 0, 0, $max - $x, $y, $x);
            }
elseif ($degrees == 270) {
                imagecopy($out, $square, 0, 0, $max - $y, 0, $y, $x);
            }

            imagedestroy($square);
        }

        imagepng($out, $editDirectory.$imageName, 100);
        imagedestroy($in);
        imagedestroy($out);
        break;

    case
'crop': // additional required params: x, y, w, h
        $x = $_GET['x'];
        $y = $_GET['y'];
        $w = $_GET['w'];
        $h = $_GET['h'];
        if (!is_numeric($x) || !is_numeric($y) || !is_numeric($w) || !is_numeric($h)) { exit; }
        $in = imagecreatefrompng($editDirectory.$imageName);
        $out = imagecreatetruecolor($w, $h);
        imagecopyresampled($out, $in, 0, 0, $x, $y, $w, $h, $w, $h);
        imagepng($out, $editDirectory.$imageName, 100);
        imagedestroy($in);
        imagedestroy($out);
        break;

    case
'reduceSaturation':
        $in = imagecreatefrompng($editDirectory.$imageName);
        $x_in = $_GET['x'];
        $y_in = $_GET['y'];
        $w = $_GET['w'];
        $h = $_GET['h'];
        for ($x=$x_in; $x<$x_in+$w; $x++) {
            for ($y=$y_in; $y<$y_in+$h; $y++) {
                $rgb = imagecolorat($in, $x, $y);
                $rgb = imagecolorsforindex($in, $rgb);
                $grey = ($rgb['red'] + $rgb['green'] + $rgb['blue']) / 3;
                imagesetpixel($in, $x, $y, imagecolorallocate($in, $grey, $grey, $grey));
            }
        }


        imagepng($in, $editDirectory.$imageName, 100);
        imagedestroy($in);
        break;

    case
'invert':
        $in = imagecreatefrompng($editDirectory.$imageName);
        $x_in = $_GET['x'];
        $y_in = $_GET['y'];
        $w = $_GET['w'];
        $h = $_GET['h'];
        for ($x=$x_in; $x<$x_in+$w; $x++) {
            for ($y=$y_in; $y<$y_in+$h; $y++) {
                $rgb = imagecolorat($in, $x, $y);
                $rgb = imagecolorsforindex($in, $rgb);
                $r = 255 - $rgb['red'];
                $g = 255 - $rgb['green'];
                $b = 255 - $rgb['blue'];
                imagesetpixel($in, $x, $y, imagecolorallocate($in, $r, $g, $b));
            }
        }

        imagepng($in, $editDirectory.$imageName, 100);
        imagedestroy($in);
        break;

    case
'sharpen':
        $k = 0.3; // Sharpen (max 1.0)
        $in = imagecreatefrompng($editDirectory.$imageName);
        $w = imagesx($in);
        $h = imagesy ($in);
        $x_in = $_GET['x'];
        $y_in = $_GET['y'];
        $w_in = $_GET['w'];
        $h_in = $_GET['h'];
        $out = imagecreatetruecolor($w_in-2, $h_in-2);
        for($x = $x_in+1; $x < $x_in+$w_in-1; $x++) {
            for($y = $y_in+1; $y < $y_in+$h_in-1; $y++) {
                $rgb[1][0] = imagecolorat($in, $x, $y-1);
                $rgb[0][1] = imagecolorat($in, $x-1, $y);
                $rgb[1][1] = imagecolorat($in, $x, $y);
                $rgb[2][1] = imagecolorat($in, $x+1, $y);
                $rgb[1][2] = imagecolorat($in, $x, $y+1);
                $r =      -$k *(($rgb[1][0] >> 16) & 0xFF) +
                         -
$k *(($rgb[0][1] >> 16) & 0xFF) +
                    (
1+4*$k) *(($rgb[1][1] >> 16) & 0xFF) +
                         -
$k *(($rgb[2][1] >> 16) & 0xFF) +
                         -
$k *(($rgb[1][2] >> 16) & 0xFF) ;
                $g =      -$k *(($rgb[1][0] >> 8) & 0xFF) +
                         -
$k *(($rgb[0][1] >> 8) & 0xFF) +
                    (
1+4*$k) *(($rgb[1][1] >> 8) & 0xFF) +
                         -
$k *(($rgb[2][1] >> 8) & 0xFF) +
                         -
$k *(($rgb[1][2] >> 8) & 0xFF) ;
                $b =      -$k *($rgb[1][0] & 0xFF) +
                         -
$k *($rgb[0][1] & 0xFF) +
                    (
1+4*$k) *($rgb[1][1] & 0xFF) +
                         -
$k *($rgb[2][1] & 0xFF) +
                         -
$k *($rgb[1][2] & 0xFF) ;
                $r = min(255, max(0, $r));
                $g = min(255, max(0, $g));
                $b = min(255, max(0, $b));
    
                if(!isset($cols[$r][$g][$b]))
                {

                    $cols[$r][$g][$b] = imagecolorallocate($out, $r, $g, $b);
                }

                imagesetpixel($out, $x-$x_in-1, $y-$y_in-1, $cols[$r][$g][$b]);
            }
        }


        $out2 = imagecreatetruecolor($w_in, $h_in);
        imagecopyresized($out2, $out, 0, 0, 0, 0, $w_in, $h_in, $w_in-2, $h_in-2);
        imagedestroy($out);
        imagecopy($in, $out2, $x_in, $y_in, 0, 0, $w_in, $h_in);
        imagedestroy($out2);
        imagepng($in, $editDirectory.$imageName, 100);
        imagedestroy($in);
        break;

    case
'contrast':
        $brightness=0;
        $maxb=0;
        $minb=255;
        $im = imagecreatefrompng($editDirectory.$imageName);
        $w = imagesx($im);
        $h = imagesy ($im);

        for ($x=0; $x<$w; $x++) {
            for ($y=0; $y<$h; $y++) {
                $rgb=imagecolorat($im, $x, $y);
                $rgb=imagecolorsforindex($im, $rgb);
                        $grey=0.2125*$rgb['red']+0.7154*$rgb['green']+0.0721*$rgb['blue'];
                $brightness+=$grey;
                if ($grey>$maxb) $maxb=$grey;
                if ($grey<$minb) $minb=$grey;
            }
        }

        $brightness=$brightness/($w*$h);
        $minb=$brightness/($brightness-$minb);
        $maxb=(255-$brightness)/($maxb-$brightness);
        $contrast=min($minb, $maxb);
        for ($x=0; $x<$w; $x++) {
            for ($y=0; $y<$h; $y++) {
                $rgb=imagecolorat($im, $x, $y);
                $rgb=imagecolorsforindex($im, $rgb);
                imagesetpixel($im, $x, $y,
                65536*floor(min($rgb['red']*$contrast, 255))+
                256*floor(min($rgb['green']*$contrast, 255))+
                floor(min($rgb['blue']*$contrast, 255)));
            }
        }

        imagepng($im, $editDirectory.$imageName, 100);
        imagedestroy($im);
        break;

    case
'sepia':
        $in = imagecreatefrompng($editDirectory.$imageName);
        $sepia = imagecreatefrompng($editDirectory.$imageName);
        $sx = imagesx($in);
        $sy = imagesy($in);
        $percent = $_GET['percent'];
        $filter = imagecreatetruecolor($sx, $sy);
        $c = imagecolorallocate($filter, 100, 50, 50);
        imagefilledrectangle($filter, 0, 0, $sx, $sy, $c);
        imagecopymerge($in, $filter, 0, 0, 0, 0, $sx, $sy, $percent);
        imagecopy($sepia, $in, $_GET['x'], $_GET['y'], $_GET['x'], $_GET['y'], $_GET['w'], $_GET['h']);
        imagedestroy($in);
        imagepng($sepia, $editDirectory.$imageName, 100);
        imagedestroy($sepia);
        break;
        
    case
'tint':
        $r = $_GET['r'];
        $g = $_GET['g'];
        $b = $_GET['b'];
        $in = imagecreatefrompng($editDirectory.$imageName);
        $tint = imagecreatefrompng($editDirectory.$imageName);
        $x_in = $_GET['x'];
        $y_in = $_GET['y'];
        $w = $_GET['w'];
        $h = $_GET['h'];

        for ($x=$x_in; $x<$x_in+$w; $x++) {
            for ($y=$y_in; $y<$y_in+$h; $y++) {
                $rgb = imagecolorat($in, $x, $y);
                $rgb = imagecolorsforindex($in, $rgb);
                $c = ($rgb['red'] + $rgb['green'] + $rgb['blue']) / 3;
                imagesetpixel($in, $x, $y, imagecolorallocate($in, max($r,$c), max($g,$c), max($b,$c)));
            }
        }


        imagecopy($tint, $in, $_GET['x'], $_GET['y'], $_GET['x'], $_GET['y'], $_GET['w'], $_GET['h']);
        imagedestroy($in);
        imagepng($tint, $editDirectory.$imageName, 100);
        imagedestroy($tint);
        break;
}

?>


Zou iemand me misschien kunnen helpen hiermee?

Groet, Vlerknozem
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Koen Bokern
 
PHP hulp

PHP hulp

30/05/2024 12:21:16
 
Frank -

Frank -

12/03/2008 00:29:00
Quote Anchor link
Als je de code eens voor de helft inkort, dus een paar honderd lege regels verwijderd, dan wordt het al een stuk leesbaarder. Hier en daar een lege regel voor de leesbaarheid is een goede gewoonte, maar wanneer 60% van je code uit lege regels bestaat, doe je toch wel iets fout...
 
Kevichill

Kevichill

12/03/2008 05:26:00
Quote Anchor link
En ik zie niet iedereen 488 regels lezen eer dat ze een foutje zien ...
 
- -

- -

12/03/2008 06:29:00
Quote Anchor link
Krijg je errors?
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

12/03/2008 07:18:00
Quote Anchor link
Gebruik comentaar... nu kunnen wij alles eerst gaan uitzoeken wat dat stukje presies doet..

en verder.. wat is de error. of wat werkt er niet?
 
Koen Bokern

Koen Bokern

12/03/2008 19:05:00
Quote Anchor link
Ik heb even de enters weggehaald, bij mijn editor waren deze er overigens niet.

Ik krijg geen errors door ivm het feit dat ik met Ajax werk. Hoe kan ik de errors in een logfile schrijven?
 
GaMer B

GaMer B

12/03/2008 19:10:00
Quote Anchor link
Door error-reporting aan te zetten moet het wel lukken denk ik.
 
Koen Bokern

Koen Bokern

12/03/2008 19:17:00
Quote Anchor link
Nee daar ligt het niet aan. Het php bestand wordt met ajax ingeladen en de respons geeft niet genoeg info. Wel heb ik even op php.net gekeken en tijdelijk een klein scriptje geplaatst die ze in een logfile plaatst.

http://koenuxhost.no-ip.org/~test/errorlog.txt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.