Image upload

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »
Matthew vd

Matthew vd

15/09/2009 13:41:00
Quote Anchor link
Hoi

Ik ben met een script bezig voor het uploaden van plaatjes
het script werkt op 2 fout meldingen na maar doet wel wat het moet doen

het script werkt als volgende

je kiest een project
bladeren en kies het plaatje
upload het

dan maakt het script er bijvoorbeeld project1_onefewofimwefomwe.jpg van

alles wat na de _ komt is random en heeft bijvoorbeeld met de tijd enzo te maken

nu wil ik ipv project 1 ,2 gewoon losse arrays die ik er had staan dat ik alle projecten die in de database heb staan in die dropdown krijg te zien maar dit wil niet lukken op de een of andere manier ik heb hem nu aangepast maar dit werkt niet wie weet wat?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?PHP

$sSQL
= "SELECT DISTINCT
                p.project
             FROM    projecten p"
;
    $aResult = mysql_fetch_array($sSQL);
 
 

$extensie = explode(".", $_FILES['bestand']['name']);
$extensie = strtolower(end($extensie));
$extensie = trim($extensie);
$stripped = preg_replace('/\s+/','',$_POST['project']);
//kijken of er een bestand is geselecteerd
if(isset($_FILES['bestand']) && !empty($_FILES) && is_array($_FILES) && count($_FILES) > 0) {
    //als het bestand groter is dan 500000 bytes(400kb) word hij niet toegelaten
    if($_FILES['bestand']['size'] > 500000) {
        echo "Het bestand is <b>" . $_FILES['bestand']['size'] . "</b>, het maximale toegstaan is <b>500000</b>";
    }
else {
        //kijken of het bestand wel een gif, png of jpg is
        if($_FILES['bestand']['type'] == "image/gif" || $_FILES['bestand']['type'] == "image/png"  || $_FILES['bestand']['type'] == "image/jpg" || $_FILES['bestand']['type'] == "image/jpeg") {
                $naam = $stripped . '_' . md5(time()) . '.' . $extensie;
            //het bestand uploaden met de nieuwe of oude naam
            move_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'], "uploads/" . $naam);
            //voor linux of unix hosts chmodden we het bestand naar 777 zodat iedereen um kan zien
            chmod("uploads/" . $naam, 0777);
        }
else {
            echo "Het bestand is geen png, jpg, jpeg of gif";
        }
    }
}
else {
    echo "Selecteer een plaatje";
}


echo '<form action="" method="post" enctype="multipart/form-data">';

echo '<select  name="project">';
foreach($aResult as $_ITEM) {
    echo '<option value="' . $_ITEM . '">' . $_ITEM . '</option';
}

echo '</select>';


echo '<b>Bestand:</b> <input type="file" name="bestand"><br>
<input type="submit" name="submit" value="Upload">
</form>'
;

?>


met dit script upload die het plaatje wel maar krijg ik bijv: _fidsjfsdf.jpg er word dan gewoon niks voor de _ gezet
 
PHP hulp

PHP hulp

31/05/2024 02:06:59
 

15/09/2009 13:52:00
Quote Anchor link
Doe eens, in plaats van te uploaden, gewoon echo $stripped; ;-) ik vermoed dat daar je fout in zit :)
 
Matthew vd

Matthew vd

15/09/2009 14:10:00
Quote Anchor link
hmm dat lijkt me niet eigenlijk dat stuk werkt gewoon allemaal mij lijkt dat de fout gewoon in de query zit of het stuk vanaf regel 37

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?PHP

echo '<select  name="project">';
foreach($aResult as $_ITEM) {
    echo '<option value="' . $_ITEM . '">' . $_ITEM . '</option';
}

echo '</select>';


?>
 

15/09/2009 14:18:00
Quote Anchor link
Nog maals, echo eerst eens $stripped ;-) Je kan wel zeggen "lijkt me niet" maar dat geeft geen zekerheid :)

(Waarom selecteer je eigenlijk DISTINCT en geen normaal veld als ik vragen mag?)
 
Matthew vd

Matthew vd

15/09/2009 14:44:00
Quote Anchor link
waarom ik hier distinct gebruik weet ik zelf eigenlijk ook niet het is alleen voor als er bijvoorbeeld een project dezelfde naam zou hebben dat hij hem maar 1x zou laaten zie maar je kunt zowiso geen projecten met dezelfde naam gebruiken in dit systeem zou het aan de query kunnen liggen dan?

ik heb echo $stripped; gedaan maar ik zie hiermee niks gebeuren zit de fout dan toch daar?
 

15/09/2009 14:47:00
Quote Anchor link
Als hij niets laat zien, dan zit daar de fout ;-)

Ik denk dat je query verkeerd is. Selecteer ipv DISTINCT eens een veldnaam? ;-)
 
Matthew vd

Matthew vd

15/09/2009 14:54:00
Quote Anchor link
Ik heb als query nu gewoon :

$sSQL = "SELECT project
FROM projecten";
$aResult = mysql_fetch_array($sSQL);

echter krijg ik nog niks uit de echo $stripped; maar wel deze fout zag ik:

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in D:\wamp\www\Roter\Roter\site\uploadimages.php on line 16
 

15/09/2009 15:35:00
Quote Anchor link
Dat komt omdat je nu een string hebt, en geen mysql_query om die $sSQL heb gedaan ;-)
 
Matthew vd

Matthew vd

16/09/2009 10:40:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?PHP


$aResult
= mysql_query('SELECT project
             FROM    projecten'
);


?>



Werkt ook niet geen errors maar wel een lege dropdown list
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.