image uploader

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »
Amorz one

amorz one

11/11/2010 18:43:26
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben op dit moment bezig met een ajax fileuploader.
En zit met een Object met 3 methods die alleen werk als ik de uploadHandler in de zelfde pagina zet. Terwijl de methods public zijn.
Wie kan mij verder helpen?

Groeten Amorz

Dit is de upload.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
<?php
class qqUploadedFileXhr {
    /**
     * Save the file to the specified path
     * @return boolean TRUE on success
     */

    function save($path) {    
        $input = fopen("php://input", "r");
        $temp = tmpfile();
        $realSize = stream_copy_to_stream($input, $temp);
        fclose($input);
        
        if ($realSize != $this->getSize()){            
            return false;
        }

        
        $target = fopen($path, "w");        
        fseek($temp, 0, SEEK_SET);
        stream_copy_to_stream($temp, $target);
        fclose($target);
        
        return true;
    }
    function
getName() {
        return $_GET['qqfile'];
    }
    function
getSize() {
        if (isset($_SERVER["CONTENT_LENGTH"])){
            return (int)$_SERVER["CONTENT_LENGTH"];            
        }
else {
            throw new Exception('Getting content length is not supported.');
        }      
    }  
}


/**
 * Handle file uploads via regular form post (uses the $_FILES array)
 */

class qqUploadedFileForm {  
    /**
     * Save the file to the specified path
     * @return boolean TRUE on success
     */

    function save($path) {
        if(!move_uploaded_file($_FILES['qqfile']['tmp_name'], $path)){
            return false;
        }

        return true;
    }
    function
getName() {
        return $_FILES['qqfile']['name'];
    }
    function
getSize() {
        return $_FILES['qqfile']['size'];
    }
}


class qqFileUploader {
    public $allowedExtensions = array();
    public $sizeLimit = 10485760;
    public $file;

    function
__construct(array $allowedExtensions = array(), $sizeLimit = 10485760){        
        $allowedExtensions = array_map("strtolower", $allowedExtensions);
            
        $this->allowedExtensions = $allowedExtensions;        
        $this->sizeLimit = $sizeLimit;
        
        $this->checkServerSettings();      

        if (isset($_GET['qqfile'])) {
            $this->file = new qqUploadedFileXhr();
        }
elseif (isset($_FILES['qqfile'])) {
            $this->file = new qqUploadedFileForm();
        }
else {
            $this->file = false;
        }
    }

    
    public function checkServerSettings(){        
        $postSize = $this->toBytes(ini_get('post_max_size'));
        $uploadSize = $this->toBytes(ini_get('upload_max_filesize'));        
        
        if ($postSize < $this->sizeLimit || $uploadSize < $this->sizeLimit){
            $size = max(1, $this->sizeLimit / 1024 / 1024) . 'M';            
            die("{'error':'increase post_max_size and upload_max_filesize to $size'}");    
        }        
    }

    
    public function toBytes($str){
        $val = trim($str);
        $last = strtolower($str[strlen($str)-1]);
        switch($last) {
            case
'g': $val *= 1024;
            case
'm': $val *= 1024;
            case
'k': $val *= 1024;        
        }

        return $val;
    }

    
    /**
     * Returns array('success'=>true) or array('error'=>'error message')
     */

   function handleUpload($uploadDirectory, $replaceOldFile = FALSE){
        if (!is_writable($uploadDirectory)){
            return array('error' => "Server error. Upload directory isn't writable.");
        }

        
        if (!$this->file){
            return array('error' => 'No files were uploaded.');
        }

        
        $size = $this->file->getSize();
        
        if ($size == 0) {
            return array('error' => 'File is empty');
        }

        
        if ($size > $this->sizeLimit) {
            return array('error' => 'File is too large');
        }

        
        $pathinfo = pathinfo($this->file->getName());
        $filename = $pathinfo['filename'];
        //$filename = md5(uniqid());
        $ext = $pathinfo['extension'];

        if($this->allowedExtensions && !in_array(strtolower($ext), $this->allowedExtensions)){
            $these = implode(', ', $this->allowedExtensions);
            return array('error' => 'File has an invalid extension, it should be one of '. $these . '.');
        }

        
        if(!$replaceOldFile){
            /// don't overwrite previous files that were uploaded
            while (file_exists($uploadDirectory . $filename . '.' . $ext)) {
                $filename .= rand(10, 99);
            }
        }

        
        if ($this->file->save($uploadDirectory . $filename . '.' . $ext)){
            return array('success'=>true);
        }
      
        
    }    
}

    
         ?>


Dit is de uploader.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
require_once($host.'/uploader/'.upload.php");

$allowedExtensions = array();
    $sizeLimit = 10 * 1024 * 1024;
    $uploader = new qqFileUploader($allowedExtensions, $sizeLimit);
    $result = $uploader->handleUpload('/images/gallery/'.$pictureDir);
    echo htmlspecialchars(json_encode($result), ENT_NOQUOTES);
  
?>
Gewijzigd op 11/11/2010 18:44:27 door Amorz one
 
PHP hulp

PHP hulp

30/04/2024 22:58:44
 
Thor Plieger

Thor Plieger

13/11/2010 00:54:24
Quote Anchor link
Ik heb niet veel kennis van OOP maar volgens mij moet je functies static zijn, ajax is wel mijn vakgebied maar aangezien jij geen voorbeeld hebt van je ajax script kan ik geen uitleg geven. we zie ik dat jouw upload.php toch niet echt vielig.
Misschien dat iemand anders een betere toelichting kan geven.

Rare vraag ik zie dat jij uit drenthe komt, ik kom uit assen.

Mvg

Thor
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

23/11/2010 12:18:11
Quote Anchor link
Voor "verder helpen" kun je het beste informatie geven over wat er gebeurt, wat er uitblijft, en wat er fout gaat. Ik veronderstel tenminste dat niet alles werkt zoals je wil :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.