image uploader

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »
Amorz one

amorz one

11/11/2010 18:43:26
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben op dit moment bezig met een ajax fileuploader.
En zit met een Object met 3 methods die alleen werk als ik de uploadHandler in de zelfde pagina zet. Terwijl de methods public zijn.
Wie kan mij verder helpen?

Groeten Amorz

Dit is de upload.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
<?php
class qqUploadedFileXhr {
    /**
     * Save the file to the specified path
     * @return boolean TRUE on success
     */

    function save($path) {    
        $input = fopen("php://input", "r");
        $temp = tmpfile();
        $realSize = stream_copy_to_stream($input, $temp);
        fclose($input);
        
        if ($realSize != $this->getSize()){            
            return false;
        }

        
        $target = fopen($path, "w");        
        fseek($temp, 0, SEEK_SET);
        stream_copy_to_stream($temp, $target);
        fclose($target);
        
        return true;
    }
    function
getName() {
        return $_GET['qqfile'];
    }
    function
getSize() {
        if (isset($_SERVER["CONTENT_LENGTH"])){
            return (int)$_SERVER["CONTENT_LENGTH"];            
        }
else {
            throw new Exception('Getting content length is not supported.');
        }      
    }  
}


/**
 * Handle file uploads via regular form post (uses the $_FILES array)
 */

class qqUploadedFileForm {  
    /**
     * Save the file to the specified path
     * @return boolean TRUE on success
     */

    function save($path) {
        if(!move_uploaded_file($_FILES['qqfile']['tmp_name'], $path)){
            return false;
        }

        return true;
    }
    function
getName() {
        return $_FILES['qqfile']['name'];
    }
    function
getSize() {
        return $_FILES['qqfile']['size'];
    }
}


class qqFileUploader {
    public $allowedExtensions = array();
    public $sizeLimit = 10485760;
    public $file;

    function
__construct(array $allowedExtensions = array(), $sizeLimit = 10485760){        
        $allowedExtensions = array_map("strtolower", $allowedExtensions);
            
        $this->allowedExtensions = $allowedExtensions;        
        $this->sizeLimit = $sizeLimit;
        
        $this->checkServerSettings();      

        if (isset($_GET['qqfile'])) {
            $this->file = new qqUploadedFileXhr();
        }
elseif (isset($_FILES['qqfile'])) {
            $this->file = new qqUploadedFileForm();
        }
else {
            $this->file = false;
        }
    }

    
    public function checkServerSettings(){        
        $postSize = $this->toBytes(ini_get('post_max_size'));
        $uploadSize = $this->toBytes(ini_get('upload_max_filesize'));        
        
        if ($postSize < $this->sizeLimit || $uploadSize < $this->sizeLimit){
            $size = max(1, $this->sizeLimit / 1024 / 1024) . 'M';            
            die("{'error':'increase post_max_size and upload_max_filesize to $size'}");    
        }        
    }

    
    public function toBytes($str){
        $val = trim($str);
        $last = strtolower($str[strlen($str)-1]);
        switch($last) {
            case
'g': $val *= 1024;
            case
'm': $val *= 1024;
            case
'k': $val *= 1024;        
        }

        return $val;
    }

    
    /**
     * Returns array('success'=>true) or array('error'=>'error message')
     */

   function handleUpload($uploadDirectory, $replaceOldFile = FALSE){
        if (!is_writable($uploadDirectory)){
            return array('error' => "Server error. Upload directory isn't writable.");
        }

        
        if (!$this->file){
            return array('error' => 'No files were uploaded.');
        }

        
        $size = $this->file->getSize();
        
        if ($size == 0) {
            return array('error' => 'File is empty');
        }

        
        if ($size > $this->sizeLimit) {
            return array('error' => 'File is too large');
        }

        
        $pathinfo = pathinfo($this->file->getName());
        $filename = $pathinfo['filename'];
        //$filename = md5(uniqid());
        $ext = $pathinfo['extension'];

        if($this->allowedExtensions && !in_array(strtolower($ext), $this->allowedExtensions)){
            $these = implode(', ', $this->allowedExtensions);
            return array('error' => 'File has an invalid extension, it should be one of '. $these . '.');
        }

        
        if(!$replaceOldFile){
            /// don't overwrite previous files that were uploaded
            while (file_exists($uploadDirectory . $filename . '.' . $ext)) {
                $filename .= rand(10, 99);
            }
        }

        
        if ($this->file->save($uploadDirectory . $filename . '.' . $ext)){
            return array('success'=>true);
        }
      
        
    }    
}

    
         ?>


Dit is de uploader.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
require_once($host.'/uploader/'.upload.php");

$allowedExtensions = array();
    $sizeLimit = 10 * 1024 * 1024;
    $uploader = new qqFileUploader($allowedExtensions, $sizeLimit);
    $result = $uploader->handleUpload('/images/gallery/'.$pictureDir);
    echo htmlspecialchars(json_encode($result), ENT_NOQUOTES);
  
?>
Gewijzigd op 11/11/2010 18:44:27 door Amorz one
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 17:25:23
 
Thor Plieger

Thor Plieger

13/11/2010 00:54:24
Quote Anchor link
Ik heb niet veel kennis van OOP maar volgens mij moet je functies static zijn, ajax is wel mijn vakgebied maar aangezien jij geen voorbeeld hebt van je ajax script kan ik geen uitleg geven. we zie ik dat jouw upload.php toch niet echt vielig.
Misschien dat iemand anders een betere toelichting kan geven.

Rare vraag ik zie dat jij uit drenthe komt, ik kom uit assen.

Mvg

Thor
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

23/11/2010 12:18:11
Quote Anchor link
Voor "verder helpen" kun je het beste informatie geven over wat er gebeurt, wat er uitblijft, en wat er fout gaat. Ik veronderstel tenminste dat niet alles werkt zoals je wil :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.