Images overlappen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »
Aron van W

Aron van W

28/12/2013 22:43:59
Quote Anchor link
Hallo beste mensen,
Ik wil jullie vragen of jullie weten hoe je transparante plaatjes kunt overlappen, en dan uitvoeren naar een PNG file en die saven/laten downloaden.

Zoals.
Je hebt een foto.
Je wilt daar een tekst in zetten met je eigen lettertype, dat bestaat uit transparent gifjes.
Hoe kun je ze over elkaar plakken en dan saven naar 1 (png/gif) bestand?

Ik hoop dat jullie snappen wat ik bedoel, en anders maak ik nog wel een Paint-afbeelding met uitleg wat ik bedoel :D

Alvast bedankt en gelukkig nieuwjaar alvast :),
Aron
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 16:18:16
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

29/12/2013 07:58:56
Quote Anchor link
Dit werkt voor 1 PNG bestand en 1 GIF bestand:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$dest
= imagecreatefrompng('image1.png');
$src = imagecreatefromgif('image2.gif');

imagealphablending($dest, false);
imagesavealpha($dest, true);

imagecopymerge($dest, $src,
        0, // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_x)
        0, // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_y)
        0, // vanaf waar ($dest_x)
        0, // vanaf waar ($dest_y)
        imagesx($src),
        imagesy($src),
        100
    );

header('Content-Type: image/png');
imagepng($dest);

imagedestroy($dest);
imagedestroy($src);
?>
 
Aron van W

Aron van W

29/12/2013 09:09:41
Quote Anchor link
Thanx.
Moet ik dit dan herhalen om telkens een letter erbij te plakken.

Dus de width van de letter + 2 pixels, en dan de volgende letter met een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$len
= strlen($_GET['text']);
for($i = 0, $i <= $len, $i++) {
....
}
?>
Gewijzigd op 29/12/2013 09:11:01 door Aron van W
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

29/12/2013 09:52:09
Quote Anchor link
Oh, ik dacht dat je een GIF op een afbeelding wilt plakken, maar je wilt er dus tekst op schrijven. Je moet dan eerst je font converten naar TTF en dan het volgende script gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
$dest
= imagecreatefrompng('image1.png');

$textcolor = imagecolorallocate($dest, 255, 255, 255);

imagettftext($dest,
    20, // $size
    0, // $angle
    20, // $x (gemeten vanaf de linksonderhoek van de eerste letter)
    30, // $y (gemeten vanaf de linksonderhoek van de eerste letter)
    $textcolor, // $color
    'arial.ttf', // $fontfile,
    $_GET['text'] // $text
    );

header('Content-Type: image/png');
imagepng($dest);

imagedestroy($dest);
?>
 
Tim Klein

Tim Klein

29/12/2013 11:52:12
Quote Anchor link
Misschien een hele stomme, maar waarom plak je dit niet gewoon in 1 afbeelding met bijvoorbeeld paint, en dan upload je het in 1 keer naar je webserver?

Tim
 
Aron van W

Aron van W

29/12/2013 13:00:05
Quote Anchor link
@Koen ik bedoel dus dat je transparent images op een background kan plakken.
Ik gaf als voorbeeld tekst maar dat was misschien niet het goede. Wat ik eigenlijk wil is van Minecraft.
Je heb het vak van een crafting table en dan kun je met bepaalde inputs de plaatjes op de juiste items krijgen.
Als je snapt wat ik bedoel. Het is dus een generator die met GIF inputs die die op de juiste plaats zet alles naar PNG uitschrijft.
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

29/12/2013 13:18:08
Quote Anchor link
Als het dus GIFjes zijn, kan je de methode uit mijn eerste reactie gebruiken. Als je meerdere lagen wilt, zul je zoiets als dit moeten doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?php
$gifs
= array(
    array(
        'filename' => 'image2.gif',
        'x' => 0,
        'y' => 0,
    ),

    array(
        'filename' => 'image3.gif',
        'x' => 50,
        'y' => 50,
    ),

    array(
        'filename' => 'image4.gif',
        'x' => 100,
        'y' => 100,
    ),
);


$src = null;
while (count($gifs) > 0) {
    $gif = array_shift($gifs);
    if ($src == null) {
        $src = imagecreatefromgif($gif['filename']);
    }
else {
        $new_src = imagecreatefromgif($gif['filename']);
        imagealphablending($src, false);
        imagesavealpha($src, true);

        imagecopymerge($src, $new_src,
            $gif['x'], // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_x)
            $gif['y'], // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_y)
            0, // vanaf waar ($dest_x)
            0, // vanaf waar ($dest_y)
            imagesx($new_src),
            imagesy($new_src),
            100
        );

        imagedestroy($new_src);
    }
}


$dest = imagecreatefrompng('image1.png');

imagealphablending($dest, false);
imagesavealpha($dest, true);

imagecopymerge($dest, $src,
        0, // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_x)
        0, // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_y)
        0, // vanaf waar ($dest_x)
        0, // vanaf waar ($dest_y)
        imagesx($src),
        imagesy($src),
        100
    );

header('Content-Type: image/png');
imagepng($dest);

imagedestroy($dest);
imagedestroy($src);
?>
 
Aron van W

Aron van W

29/12/2013 17:06:10
Quote Anchor link
Dank u.
Zal ff kijke offie werkt.
 
Tim Klein

Tim Klein

30/12/2013 15:28:45
Quote Anchor link
Sorry. Verkeerde toppic. Wil jij dit even verwijderen Aar?

Tim.
Gewijzigd op 30/12/2013 15:30:00 door Tim Klein
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.