Images overlappen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
Aron van W

Aron van W

28/12/2013 22:43:59
Quote Anchor link
Hallo beste mensen,
Ik wil jullie vragen of jullie weten hoe je transparante plaatjes kunt overlappen, en dan uitvoeren naar een PNG file en die saven/laten downloaden.

Zoals.
Je hebt een foto.
Je wilt daar een tekst in zetten met je eigen lettertype, dat bestaat uit transparent gifjes.
Hoe kun je ze over elkaar plakken en dan saven naar 1 (png/gif) bestand?

Ik hoop dat jullie snappen wat ik bedoel, en anders maak ik nog wel een Paint-afbeelding met uitleg wat ik bedoel :D

Alvast bedankt en gelukkig nieuwjaar alvast :),
Aron
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 21:39:00
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

29/12/2013 07:58:56
Quote Anchor link
Dit werkt voor 1 PNG bestand en 1 GIF bestand:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$dest
= imagecreatefrompng('image1.png');
$src = imagecreatefromgif('image2.gif');

imagealphablending($dest, false);
imagesavealpha($dest, true);

imagecopymerge($dest, $src,
        0, // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_x)
        0, // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_y)
        0, // vanaf waar ($dest_x)
        0, // vanaf waar ($dest_y)
        imagesx($src),
        imagesy($src),
        100
    );

header('Content-Type: image/png');
imagepng($dest);

imagedestroy($dest);
imagedestroy($src);
?>
 
Aron van W

Aron van W

29/12/2013 09:09:41
Quote Anchor link
Thanx.
Moet ik dit dan herhalen om telkens een letter erbij te plakken.

Dus de width van de letter + 2 pixels, en dan de volgende letter met een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$len
= strlen($_GET['text']);
for($i = 0, $i <= $len, $i++) {
....
}
?>
Gewijzigd op 29/12/2013 09:11:01 door Aron van W
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

29/12/2013 09:52:09
Quote Anchor link
Oh, ik dacht dat je een GIF op een afbeelding wilt plakken, maar je wilt er dus tekst op schrijven. Je moet dan eerst je font converten naar TTF en dan het volgende script gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
$dest
= imagecreatefrompng('image1.png');

$textcolor = imagecolorallocate($dest, 255, 255, 255);

imagettftext($dest,
    20, // $size
    0, // $angle
    20, // $x (gemeten vanaf de linksonderhoek van de eerste letter)
    30, // $y (gemeten vanaf de linksonderhoek van de eerste letter)
    $textcolor, // $color
    'arial.ttf', // $fontfile,
    $_GET['text'] // $text
    );

header('Content-Type: image/png');
imagepng($dest);

imagedestroy($dest);
?>
 
Tim Klein

Tim Klein

29/12/2013 11:52:12
Quote Anchor link
Misschien een hele stomme, maar waarom plak je dit niet gewoon in 1 afbeelding met bijvoorbeeld paint, en dan upload je het in 1 keer naar je webserver?

Tim
 
Aron van W

Aron van W

29/12/2013 13:00:05
Quote Anchor link
@Koen ik bedoel dus dat je transparent images op een background kan plakken.
Ik gaf als voorbeeld tekst maar dat was misschien niet het goede. Wat ik eigenlijk wil is van Minecraft.
Je heb het vak van een crafting table en dan kun je met bepaalde inputs de plaatjes op de juiste items krijgen.
Als je snapt wat ik bedoel. Het is dus een generator die met GIF inputs die die op de juiste plaats zet alles naar PNG uitschrijft.
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

29/12/2013 13:18:08
Quote Anchor link
Als het dus GIFjes zijn, kan je de methode uit mijn eerste reactie gebruiken. Als je meerdere lagen wilt, zul je zoiets als dit moeten doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?php
$gifs
= array(
    array(
        'filename' => 'image2.gif',
        'x' => 0,
        'y' => 0,
    ),

    array(
        'filename' => 'image3.gif',
        'x' => 50,
        'y' => 50,
    ),

    array(
        'filename' => 'image4.gif',
        'x' => 100,
        'y' => 100,
    ),
);


$src = null;
while (count($gifs) > 0) {
    $gif = array_shift($gifs);
    if ($src == null) {
        $src = imagecreatefromgif($gif['filename']);
    }
else {
        $new_src = imagecreatefromgif($gif['filename']);
        imagealphablending($src, false);
        imagesavealpha($src, true);

        imagecopymerge($src, $new_src,
            $gif['x'], // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_x)
            $gif['y'], // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_y)
            0, // vanaf waar ($dest_x)
            0, // vanaf waar ($dest_y)
            imagesx($new_src),
            imagesy($new_src),
            100
        );

        imagedestroy($new_src);
    }
}


$dest = imagecreatefrompng('image1.png');

imagealphablending($dest, false);
imagesavealpha($dest, true);

imagecopymerge($dest, $src,
        0, // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_x)
        0, // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_y)
        0, // vanaf waar ($dest_x)
        0, // vanaf waar ($dest_y)
        imagesx($src),
        imagesy($src),
        100
    );

header('Content-Type: image/png');
imagepng($dest);

imagedestroy($dest);
imagedestroy($src);
?>
 
Aron van W

Aron van W

29/12/2013 17:06:10
Quote Anchor link
Dank u.
Zal ff kijke offie werkt.
 
Tim Klein

Tim Klein

30/12/2013 15:28:45
Quote Anchor link
Sorry. Verkeerde toppic. Wil jij dit even verwijderen Aar?

Tim.
Gewijzigd op 30/12/2013 15:30:00 door Tim Klein
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.