Images overlappen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »
Aron van W

Aron van W

28/12/2013 22:43:59
Quote Anchor link
Hallo beste mensen,
Ik wil jullie vragen of jullie weten hoe je transparante plaatjes kunt overlappen, en dan uitvoeren naar een PNG file en die saven/laten downloaden.

Zoals.
Je hebt een foto.
Je wilt daar een tekst in zetten met je eigen lettertype, dat bestaat uit transparent gifjes.
Hoe kun je ze over elkaar plakken en dan saven naar 1 (png/gif) bestand?

Ik hoop dat jullie snappen wat ik bedoel, en anders maak ik nog wel een Paint-afbeelding met uitleg wat ik bedoel :D

Alvast bedankt en gelukkig nieuwjaar alvast :),
Aron
 
PHP hulp

PHP hulp

30/04/2024 00:23:02
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

29/12/2013 07:58:56
Quote Anchor link
Dit werkt voor 1 PNG bestand en 1 GIF bestand:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$dest
= imagecreatefrompng('image1.png');
$src = imagecreatefromgif('image2.gif');

imagealphablending($dest, false);
imagesavealpha($dest, true);

imagecopymerge($dest, $src,
        0, // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_x)
        0, // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_y)
        0, // vanaf waar ($dest_x)
        0, // vanaf waar ($dest_y)
        imagesx($src),
        imagesy($src),
        100
    );

header('Content-Type: image/png');
imagepng($dest);

imagedestroy($dest);
imagedestroy($src);
?>
 
Aron van W

Aron van W

29/12/2013 09:09:41
Quote Anchor link
Thanx.
Moet ik dit dan herhalen om telkens een letter erbij te plakken.

Dus de width van de letter + 2 pixels, en dan de volgende letter met een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$len
= strlen($_GET['text']);
for($i = 0, $i <= $len, $i++) {
....
}
?>
Gewijzigd op 29/12/2013 09:11:01 door Aron van W
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

29/12/2013 09:52:09
Quote Anchor link
Oh, ik dacht dat je een GIF op een afbeelding wilt plakken, maar je wilt er dus tekst op schrijven. Je moet dan eerst je font converten naar TTF en dan het volgende script gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
$dest
= imagecreatefrompng('image1.png');

$textcolor = imagecolorallocate($dest, 255, 255, 255);

imagettftext($dest,
    20, // $size
    0, // $angle
    20, // $x (gemeten vanaf de linksonderhoek van de eerste letter)
    30, // $y (gemeten vanaf de linksonderhoek van de eerste letter)
    $textcolor, // $color
    'arial.ttf', // $fontfile,
    $_GET['text'] // $text
    );

header('Content-Type: image/png');
imagepng($dest);

imagedestroy($dest);
?>
 
Tim Klein

Tim Klein

29/12/2013 11:52:12
Quote Anchor link
Misschien een hele stomme, maar waarom plak je dit niet gewoon in 1 afbeelding met bijvoorbeeld paint, en dan upload je het in 1 keer naar je webserver?

Tim
 
Aron van W

Aron van W

29/12/2013 13:00:05
Quote Anchor link
@Koen ik bedoel dus dat je transparent images op een background kan plakken.
Ik gaf als voorbeeld tekst maar dat was misschien niet het goede. Wat ik eigenlijk wil is van Minecraft.
Je heb het vak van een crafting table en dan kun je met bepaalde inputs de plaatjes op de juiste items krijgen.
Als je snapt wat ik bedoel. Het is dus een generator die met GIF inputs die die op de juiste plaats zet alles naar PNG uitschrijft.
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

29/12/2013 13:18:08
Quote Anchor link
Als het dus GIFjes zijn, kan je de methode uit mijn eerste reactie gebruiken. Als je meerdere lagen wilt, zul je zoiets als dit moeten doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?php
$gifs
= array(
    array(
        'filename' => 'image2.gif',
        'x' => 0,
        'y' => 0,
    ),

    array(
        'filename' => 'image3.gif',
        'x' => 50,
        'y' => 50,
    ),

    array(
        'filename' => 'image4.gif',
        'x' => 100,
        'y' => 100,
    ),
);


$src = null;
while (count($gifs) > 0) {
    $gif = array_shift($gifs);
    if ($src == null) {
        $src = imagecreatefromgif($gif['filename']);
    }
else {
        $new_src = imagecreatefromgif($gif['filename']);
        imagealphablending($src, false);
        imagesavealpha($src, true);

        imagecopymerge($src, $new_src,
            $gif['x'], // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_x)
            $gif['y'], // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_y)
            0, // vanaf waar ($dest_x)
            0, // vanaf waar ($dest_y)
            imagesx($new_src),
            imagesy($new_src),
            100
        );

        imagedestroy($new_src);
    }
}


$dest = imagecreatefrompng('image1.png');

imagealphablending($dest, false);
imagesavealpha($dest, true);

imagecopymerge($dest, $src,
        0, // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_x)
        0, // waar je de afbeelding wilt plakken ($src_y)
        0, // vanaf waar ($dest_x)
        0, // vanaf waar ($dest_y)
        imagesx($src),
        imagesy($src),
        100
    );

header('Content-Type: image/png');
imagepng($dest);

imagedestroy($dest);
imagedestroy($src);
?>
 
Aron van W

Aron van W

29/12/2013 17:06:10
Quote Anchor link
Dank u.
Zal ff kijke offie werkt.
 
Tim Klein

Tim Klein

30/12/2013 15:28:45
Quote Anchor link
Sorry. Verkeerde toppic. Wil jij dit even verwijderen Aar?

Tim.
Gewijzigd op 30/12/2013 15:30:00 door Tim Klein
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.