img src verbergen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »
De Clercq Andy

De Clercq Andy

18/05/2017 14:16:39
Quote Anchor link
Hallo,
ik beschik over een webserver. Daarnaast heb ik een andere ftp server met tal van foto's.
Ju wil ik op mijn webserver een fotoalbum aanmaken maar vanop de webserver mogen mijn gebruikers niet kunnen zien dat de images vanop die ftp komen.
Indien ik deze "gewoon" oproep <img src="ftp://mijnftp:wachtwoord@host/2017/17/49_t.JPG"> toont hij de afbeelding maar kan mijn gebruiker in de broncode mijn ftp paswoord zien.
Bestaat er een manier om dit te verbergen?
met volgende tont hij mijn afbeelding maar dan ook enkel de thumbnail met zwarte achtergrond.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header("content-type: image/jpeg");
echo file_get_contents("ftp://mijnoftp:wachtwoord@host/2017/17/49_t.JPG");
?>

Kan ik deze afbeeldingen weergeven zonder de gebruiker paswoord en gebruikersnaam te laten zien?
Maar dit dan ook echt in een fotoalbum gebruiken?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 13:36:36
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2017 14:23:10
Quote Anchor link
Draait er geen webserver op die server die je voor FTP gebruikt?
 
De Clercq Andy

De Clercq Andy

18/05/2017 14:40:33
Quote Anchor link
Neen, die ftp staat hier bij ons en de website wordt extern gehost.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2017 14:43:50
Quote Anchor link
Normaal zou dit moeten werken, tenzij de URL-wrappers in PHP uitstaan.

Zo sowieso eens error_reporting en display_error's aan.
 
De Clercq Andy

De Clercq Andy

18/05/2017 15:23:49
Quote Anchor link
Als je met dit mijn mini stukje bedoeld, dan werkt dit wel maar toont dan enkel de thumbnail waarnaar ik verwijs en dit op een zwarte achtergrond.
Als ik nu zo een thumbnail wil gebruiken in een volledig script in dit genre:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
<html>
<head>
<title>Dienstverleningscenturm Heilig Hart - Aanwezigheden</title>
<link href="../css/algstyle.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link href="../css/menu.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="../css/formulier.css" type="text/css" />
<style>
.activiteit
{
border:1px solid;
border-radius:10px;
border-color:rgb(38,136,142);
width:500px;
margin-bottom:15px;
margin-left:auto;
margin-right:auto;
}
.knoppenbalk
{
margin-left:175px;
}
</style>
</head>
<body class="body">
<table class="Hoofdtabel01" border="0" width="100%"  height="100%" cellpadding="0" cellspacing="5">
    <tr>
        <td valign="top" align="center">
            <table class="Hoofdtabel02" border="0" cellpadding="0" cellspacing="5" height="100%" >
                <tr height="100">
                    <td><img src="../images/titelbalkandere.jpg" width="925px"></td>
                </tr>
                <tr valign="top">
                    <td>
                    <!-- Dient om de verdeling te maken tussen de menu en het tekstgedeelte  -->
                        <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" height='100%' >
                            <tr>
                                <td width="190px" valign="top">
                                    <?php
                                    if ($_SESSION['menu']==1)
                                        {

                                        menu($pageID);
                                        }

                                    ?>

                                    
                                </td>
                                <td valign="top">
                                    <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="750" align="center">
                                        <tr>
                                            <td style="font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:80%">
                                                &nbsp;&nbsp;&nbsp;
                                                <br>
                                                <font style="font-size:40%">&nbsp;<br></font>
                                            </td>
                                        </tr>
                                        <tr>
                                            <td>
                                            <!-- Het tekstgedeelte moet hier komen -->
                                            <?php
                                            echo "<p class=\"titel\">
                                            <br>
                                            Fotogalerij van $_SESSION[naam]</p>"
;
                                            $aactiviteiten = new SimpleXMLElement('http://192.168.254.91:8083/FotoService/FotoService.svc/web/J1S2D3K4A5/117/activiteiten',NULL, TRUE);
                                            foreach ($aactiviteiten->Activiteit as $aactiviteit)
                                            {

                                                echo "<article class=\"activiteit\">";
                                                echo "<p class=\"h3\">".$aactiviteit -> Naam ."</p>
                                                            <p class=\"standaardText\">"
.$aactiviteit -> Omschrijving."</p>
                                                            <p class=\"knoppenbalk\"><button class=\"button\">Bekijken</button></p>"
;
                                                                            
                                                            include ('./image.php');                            
                                                            //$voorbeeld = file_get_contents('ftp://ftpFoto:[email protected]:2180/2017/17/49_t.JPG");
                                                            ?>

                                                            
                                                <?php
                                                echo "</article>";
                                            }

                                        ?>

                                            
                                            
                                            <!-- afsluiten tekstgedeelte -->
                                            </td>
                                        </tr>
                                    </table>
                                </td>
                            </tr>
                        </table>
                    </td>
                </tr>
    </tr>
            <!--sluiten hoofdtabel 2 -->
            </table>        
        </td>
    </tr>
<!--sluiten hoofdtabel 1-->
</table>
</body>
</html>

Probeerde al eens met een include voor dat mini stukje maar dan krijg ik zwarte pagina zonder de huiste thumb. Dus verre van deze omschrijving met een voorbeeldje.
Alvast bedankt om mee te kijken.
 
Ivo P

Ivo P

18/05/2017 15:53:45
Quote Anchor link
ik begrijp je vraag niet, maar ik denk dat je dit zoekt:

in je html pagina zet je
<img src="imageviewer.php?s=/2017/17/49_t.JPG">

en het script imageviewer bevat dan iets als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header("content-type: image/jpeg");
readfile("ftp://mijnoftp:wachtwoord@host" . filter_input(INPUT_GET, 's'));
?>


waarbij enige controle op het bestaan en de inhoud van S nodig is, en of de extensie wel jpeg/jpg is.
 
De Clercq Andy

De Clercq Andy

19/05/2017 09:41:49
Quote Anchor link
Oké, dit doet de job perfect!
Mega bedankt voor de tip.
Moet inderdaad nog worden bijgewerkt naar veiligheid toe maar daar kan ik zelf weg mee.
Wat mij betreft is dit hier afgerond!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.