img src verbergen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »
De Clercq Andy

De Clercq Andy

18/05/2017 14:16:39
Quote Anchor link
Hallo,
ik beschik over een webserver. Daarnaast heb ik een andere ftp server met tal van foto's.
Ju wil ik op mijn webserver een fotoalbum aanmaken maar vanop de webserver mogen mijn gebruikers niet kunnen zien dat de images vanop die ftp komen.
Indien ik deze "gewoon" oproep <img src="ftp://mijnftp:wachtwoord@host/2017/17/49_t.JPG"> toont hij de afbeelding maar kan mijn gebruiker in de broncode mijn ftp paswoord zien.
Bestaat er een manier om dit te verbergen?
met volgende tont hij mijn afbeelding maar dan ook enkel de thumbnail met zwarte achtergrond.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header("content-type: image/jpeg");
echo file_get_contents("ftp://mijnoftp:wachtwoord@host/2017/17/49_t.JPG");
?>

Kan ik deze afbeeldingen weergeven zonder de gebruiker paswoord en gebruikersnaam te laten zien?
Maar dit dan ook echt in een fotoalbum gebruiken?
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 09:14:38
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2017 14:23:10
Quote Anchor link
Draait er geen webserver op die server die je voor FTP gebruikt?
 
De Clercq Andy

De Clercq Andy

18/05/2017 14:40:33
Quote Anchor link
Neen, die ftp staat hier bij ons en de website wordt extern gehost.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2017 14:43:50
Quote Anchor link
Normaal zou dit moeten werken, tenzij de URL-wrappers in PHP uitstaan.

Zo sowieso eens error_reporting en display_error's aan.
 
De Clercq Andy

De Clercq Andy

18/05/2017 15:23:49
Quote Anchor link
Als je met dit mijn mini stukje bedoeld, dan werkt dit wel maar toont dan enkel de thumbnail waarnaar ik verwijs en dit op een zwarte achtergrond.
Als ik nu zo een thumbnail wil gebruiken in een volledig script in dit genre:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
<html>
<head>
<title>Dienstverleningscenturm Heilig Hart - Aanwezigheden</title>
<link href="../css/algstyle.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link href="../css/menu.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="../css/formulier.css" type="text/css" />
<style>
.activiteit
{
border:1px solid;
border-radius:10px;
border-color:rgb(38,136,142);
width:500px;
margin-bottom:15px;
margin-left:auto;
margin-right:auto;
}
.knoppenbalk
{
margin-left:175px;
}
</style>
</head>
<body class="body">
<table class="Hoofdtabel01" border="0" width="100%"  height="100%" cellpadding="0" cellspacing="5">
    <tr>
        <td valign="top" align="center">
            <table class="Hoofdtabel02" border="0" cellpadding="0" cellspacing="5" height="100%" >
                <tr height="100">
                    <td><img src="../images/titelbalkandere.jpg" width="925px"></td>
                </tr>
                <tr valign="top">
                    <td>
                    <!-- Dient om de verdeling te maken tussen de menu en het tekstgedeelte  -->
                        <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" height='100%' >
                            <tr>
                                <td width="190px" valign="top">
                                    <?php
                                    if ($_SESSION['menu']==1)
                                        {

                                        menu($pageID);
                                        }

                                    ?>

                                    
                                </td>
                                <td valign="top">
                                    <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="750" align="center">
                                        <tr>
                                            <td style="font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:80%">
                                                &nbsp;&nbsp;&nbsp;
                                                <br>
                                                <font style="font-size:40%">&nbsp;<br></font>
                                            </td>
                                        </tr>
                                        <tr>
                                            <td>
                                            <!-- Het tekstgedeelte moet hier komen -->
                                            <?php
                                            echo "<p class=\"titel\">
                                            <br>
                                            Fotogalerij van $_SESSION[naam]</p>"
;
                                            $aactiviteiten = new SimpleXMLElement('http://192.168.254.91:8083/FotoService/FotoService.svc/web/J1S2D3K4A5/117/activiteiten',NULL, TRUE);
                                            foreach ($aactiviteiten->Activiteit as $aactiviteit)
                                            {

                                                echo "<article class=\"activiteit\">";
                                                echo "<p class=\"h3\">".$aactiviteit -> Naam ."</p>
                                                            <p class=\"standaardText\">"
.$aactiviteit -> Omschrijving."</p>
                                                            <p class=\"knoppenbalk\"><button class=\"button\">Bekijken</button></p>"
;
                                                                            
                                                            include ('./image.php');                            
                                                            //$voorbeeld = file_get_contents('ftp://ftpFoto:[email protected]:2180/2017/17/49_t.JPG");
                                                            ?>

                                                            
                                                <?php
                                                echo "</article>";
                                            }

                                        ?>

                                            
                                            
                                            <!-- afsluiten tekstgedeelte -->
                                            </td>
                                        </tr>
                                    </table>
                                </td>
                            </tr>
                        </table>
                    </td>
                </tr>
    </tr>
            <!--sluiten hoofdtabel 2 -->
            </table>        
        </td>
    </tr>
<!--sluiten hoofdtabel 1-->
</table>
</body>
</html>

Probeerde al eens met een include voor dat mini stukje maar dan krijg ik zwarte pagina zonder de huiste thumb. Dus verre van deze omschrijving met een voorbeeldje.
Alvast bedankt om mee te kijken.
 
Ivo P

Ivo P

18/05/2017 15:53:45
Quote Anchor link
ik begrijp je vraag niet, maar ik denk dat je dit zoekt:

in je html pagina zet je
<img src="imageviewer.php?s=/2017/17/49_t.JPG">

en het script imageviewer bevat dan iets als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header("content-type: image/jpeg");
readfile("ftp://mijnoftp:wachtwoord@host" . filter_input(INPUT_GET, 's'));
?>


waarbij enige controle op het bestaan en de inhoud van S nodig is, en of de extensie wel jpeg/jpg is.
 
De Clercq Andy

De Clercq Andy

19/05/2017 09:41:49
Quote Anchor link
Oké, dit doet de job perfect!
Mega bedankt voor de tip.
Moet inderdaad nog worden bijgewerkt naar veiligheid toe maar daar kan ik zelf weg mee.
Wat mij betreft is dit hier afgerond!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.