include() geeft blank page

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »
Robert Fernan

Robert Fernan

28/09/2012 14:00:45
Quote Anchor link
Beste mede phpers,

Ik ben bezig met een website en wil graag de include functie gebruiken. Als ik mijn index pagina laad, dan krijg ik een witte pagina te zien. Ik ben de volgende code aan het gebruiken:

Ik heb een php pagina met gewoon tekst, dus

<body>blablabla</body>

eigenlijk wil ik hierin de menu maken, maar om het even werkend te krijgen ben ik maar met tekst aan de slag gegaan.

In mijn index heb ik in de body de inculde staan, namelijk:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? include ('menu.php')?>


Ik heb al vanalles geprobeerd, maar ik krijg steeds een blanco pagina


Zou iemand mij hiermee a.u.b. kunnen helpen. B.v.d.

Robert
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 15:14:45
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/09/2012 14:01:45
Quote Anchor link
je mist een ; na je functie, en gebruik het liefst <?php tags.
Gewijzigd op 28/09/2012 14:02:01 door - Ariën -
 
Robert Fernan

Robert Fernan

28/09/2012 14:05:18
Quote Anchor link
Ja klopt, per ongeluk weggelaten, maar in mijn code staat ie er wel. Dus dan is het
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include ('menu.php');?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/09/2012 14:07:35
Quote Anchor link
Zet bovenaan in je code dit neer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',true);
?>


Dan weet je mogelijk wat meer over de fout.
 
Robert Fernan

Robert Fernan

28/09/2012 14:14:34
Quote Anchor link
Ja dat had ik idd ook staan, alleen dat met 1 ipv van true.. Maar ik krijg dezelfde resultaat(ook met true).
Ik werk met dreamweaver cs6, net gedload.. Ik merk wel dat alle icoontjes van php en css op mij UI als text bestanden worden weergegeven.
Ik had ook ergens gelezen dat je maybe de php.ini file aan moet passen of iets dergelijks. Zou het daar aan kunnen liggen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/09/2012 14:18:44
Quote Anchor link
Hoe ziet je HTML-source eruit volgens je browser? Zie je daar wel verwachtte HTML staan?
 
Robert Fernan

Robert Fernan

28/09/2012 14:26:13
Quote Anchor link
Ja het is een leeg pagina, dus ik heb puur de include in de index en wat characters in de include-bestand, bijvoorbeeld 'blabla'.

Als ik er boven of onder de include wat platte tekst schrijf dan zie ik dat wel ja, of is dat niet wat je bedoelt?
Als ik de menu aanroep via een knop doet ie het wel, mja geen include. Beide bestanden staan in dezelfde map

Ik wil een index pagina waarin alle onderdelen worden getoond en de verschillende onderdelen in hun eigen php pagina.

Ik had ook
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpinfo() ?>

geprobeerd, maar dan krijg ik ook een leeg pagina

Toevoeging op 28/09/2012 14:31:18:

Sorry nu snap ik wat je bedoelt, mij broncode geeft dit weer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',true);
?>

<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include ('text.php');?>

</body>
</html>

Toevoeging op 28/09/2012 14:33:02:

Ja sorry voor de benaming, ik ben er niet blij mee dat hij het niet wil doen
Gewijzigd op 28/09/2012 14:50:46 door Robert Fernan
 
- SanThe -

- SanThe -

28/09/2012 14:33:04
Quote Anchor link
Je doet dit wel via de browser hoop ik en niet met (vage) Dreamweaver.
 
Robert Fernan

Robert Fernan

28/09/2012 14:34:50
Quote Anchor link
Ja idd, ik laad het via firefox :).. Ik heb explorer ook geprobeerd en ook live in dreamweaver. Same thing :(
 
- SanThe -

- SanThe -

28/09/2012 14:35:18
Quote Anchor link
Robert Fernan op 28/09/2012 14:26:13:
mijn broncode geeft dit weer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',true);
?>

<body>
<?php include ('fuck.php');?>
</body>
</html>


Dan heeft je server geen php.

Toevoeging op 28/09/2012 14:36:32:

- SanThe - op 28/09/2012 14:35:18:
Robert Fernan op 28/09/2012 14:26:13:
mijn broncode geeft dit weer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',true);
?>

<body>
<?php include ('fuck.php');?>
</body>
</html>


Dan heeft je server geen php.


Of je extensie is geen .php
Gewijzigd op 28/09/2012 14:37:13 door - SanThe -
 
Wouter J

Wouter J

28/09/2012 14:37:40
Quote Anchor link
Dan krijg jij ook geen blanco pagina, jou moet op zijn minst 5 regels tonen.

Tevens mag je wel even wat normalere namen bedenken als bestandsnaam, vooral als je hem hier op het forum plaatst. Dit is een normaal beschaafd forum voor jongeren en ouderen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/09/2012 14:38:17
Quote Anchor link
Het ligt eraan hoe je het opent, doe je dit via een URL (http://127.0.0.1 of http://www.site.nl/bla.php) of via een pad op je schijf?
 
Robert Fernan

Robert Fernan

28/09/2012 14:40:38
Quote Anchor link
Hmm ok en hoe zet ik dan php op mijn server, ja je hebt gelijk. Ik had m al verstuurd voordat daar aan dacht. Ik had me er al voor verontschuldigd, ik wil niemand beledigen of iets dergelijks. Ik was een beetje gefrustreerd en er kwam zoeen benaming. Nogmaals mijn excuses.

Toevoeging op 28/09/2012 14:42:07:

Ik doe het via pad op schijf idd, ik heb het ook via wamp server geprobeerd, maar dan krijg ik ook een blanco pagina.

Toevoeging op 28/09/2012 14:44:34:

Maar de bestanden zijn allebei .php
 
Wouter J

Wouter J

28/09/2012 14:45:51
Quote Anchor link
Je moet het uitvoeren via een server, dat betekend online of via een localhost (als WAMP).

Tevens kun je je berichten bewerken (rechtsboven je bericht op het note'je klikken).
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/09/2012 14:50:33
Quote Anchor link
Download eens XAMPP, installeer het en voer het eens uit.
Alles wat in de map /htdocs staat kan je vervolgens lokaal openen via http://localhost of http://127.0.0.1
 
Robert Fernan

Robert Fernan

28/09/2012 14:53:40
Quote Anchor link
Is aangepast wouter ;)

Toevoeging op 28/09/2012 15:05:40:

Ok ik ben XAMPP aan het istalleren

Toevoeging op 28/09/2012 15:09:23:

Nu heb ik de control panel, maar wat moet ik daarmee doen dan?

Toevoeging op 28/09/2012 15:21:04:

Ja er is een xampp youtube video beschibaar... Ik hou jullie wel op de hoogte. Bedankt voor de hulp tot nu toe...

Toevoeging op 28/09/2012 15:48:45:

Ok Aar, ik heb XAMPP gedload, geinstalleerd en hij loopt. Ik heb de twee documenten in de htdocs gezet, en hij doet precies wat ik wil. Thnx Aar.
Pfff ik had bijna alle geprobeerd dus, het blijft leuk oplossingen zoeken, gelukkig zijn er mensen waar we wat van kunnen leren en die ook graag helpen. Many thanx allemaal!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.