include() geeft blank page

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »
Robert Fernan

Robert Fernan

28/09/2012 14:00:45
Quote Anchor link
Beste mede phpers,

Ik ben bezig met een website en wil graag de include functie gebruiken. Als ik mijn index pagina laad, dan krijg ik een witte pagina te zien. Ik ben de volgende code aan het gebruiken:

Ik heb een php pagina met gewoon tekst, dus

<body>blablabla</body>

eigenlijk wil ik hierin de menu maken, maar om het even werkend te krijgen ben ik maar met tekst aan de slag gegaan.

In mijn index heb ik in de body de inculde staan, namelijk:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? include ('menu.php')?>


Ik heb al vanalles geprobeerd, maar ik krijg steeds een blanco pagina


Zou iemand mij hiermee a.u.b. kunnen helpen. B.v.d.

Robert
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 06:18:02
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/09/2012 14:01:45
Quote Anchor link
je mist een ; na je functie, en gebruik het liefst <?php tags.
Gewijzigd op 28/09/2012 14:02:01 door - Ariën -
 
Robert Fernan

Robert Fernan

28/09/2012 14:05:18
Quote Anchor link
Ja klopt, per ongeluk weggelaten, maar in mijn code staat ie er wel. Dus dan is het
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include ('menu.php');?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/09/2012 14:07:35
Quote Anchor link
Zet bovenaan in je code dit neer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',true);
?>


Dan weet je mogelijk wat meer over de fout.
 
Robert Fernan

Robert Fernan

28/09/2012 14:14:34
Quote Anchor link
Ja dat had ik idd ook staan, alleen dat met 1 ipv van true.. Maar ik krijg dezelfde resultaat(ook met true).
Ik werk met dreamweaver cs6, net gedload.. Ik merk wel dat alle icoontjes van php en css op mij UI als text bestanden worden weergegeven.
Ik had ook ergens gelezen dat je maybe de php.ini file aan moet passen of iets dergelijks. Zou het daar aan kunnen liggen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/09/2012 14:18:44
Quote Anchor link
Hoe ziet je HTML-source eruit volgens je browser? Zie je daar wel verwachtte HTML staan?
 
Robert Fernan

Robert Fernan

28/09/2012 14:26:13
Quote Anchor link
Ja het is een leeg pagina, dus ik heb puur de include in de index en wat characters in de include-bestand, bijvoorbeeld 'blabla'.

Als ik er boven of onder de include wat platte tekst schrijf dan zie ik dat wel ja, of is dat niet wat je bedoelt?
Als ik de menu aanroep via een knop doet ie het wel, mja geen include. Beide bestanden staan in dezelfde map

Ik wil een index pagina waarin alle onderdelen worden getoond en de verschillende onderdelen in hun eigen php pagina.

Ik had ook
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpinfo() ?>

geprobeerd, maar dan krijg ik ook een leeg pagina

Toevoeging op 28/09/2012 14:31:18:

Sorry nu snap ik wat je bedoelt, mij broncode geeft dit weer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',true);
?>

<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include ('text.php');?>

</body>
</html>

Toevoeging op 28/09/2012 14:33:02:

Ja sorry voor de benaming, ik ben er niet blij mee dat hij het niet wil doen
Gewijzigd op 28/09/2012 14:50:46 door Robert Fernan
 
- SanThe -

- SanThe -

28/09/2012 14:33:04
Quote Anchor link
Je doet dit wel via de browser hoop ik en niet met (vage) Dreamweaver.
 
Robert Fernan

Robert Fernan

28/09/2012 14:34:50
Quote Anchor link
Ja idd, ik laad het via firefox :).. Ik heb explorer ook geprobeerd en ook live in dreamweaver. Same thing :(
 
- SanThe -

- SanThe -

28/09/2012 14:35:18
Quote Anchor link
Robert Fernan op 28/09/2012 14:26:13:
mijn broncode geeft dit weer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',true);
?>

<body>
<?php include ('fuck.php');?>
</body>
</html>


Dan heeft je server geen php.

Toevoeging op 28/09/2012 14:36:32:

- SanThe - op 28/09/2012 14:35:18:
Robert Fernan op 28/09/2012 14:26:13:
mijn broncode geeft dit weer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',true);
?>

<body>
<?php include ('fuck.php');?>
</body>
</html>


Dan heeft je server geen php.


Of je extensie is geen .php
Gewijzigd op 28/09/2012 14:37:13 door - SanThe -
 
Wouter J

Wouter J

28/09/2012 14:37:40
Quote Anchor link
Dan krijg jij ook geen blanco pagina, jou moet op zijn minst 5 regels tonen.

Tevens mag je wel even wat normalere namen bedenken als bestandsnaam, vooral als je hem hier op het forum plaatst. Dit is een normaal beschaafd forum voor jongeren en ouderen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/09/2012 14:38:17
Quote Anchor link
Het ligt eraan hoe je het opent, doe je dit via een URL (http://127.0.0.1 of http://www.site.nl/bla.php) of via een pad op je schijf?
 
Robert Fernan

Robert Fernan

28/09/2012 14:40:38
Quote Anchor link
Hmm ok en hoe zet ik dan php op mijn server, ja je hebt gelijk. Ik had m al verstuurd voordat daar aan dacht. Ik had me er al voor verontschuldigd, ik wil niemand beledigen of iets dergelijks. Ik was een beetje gefrustreerd en er kwam zoeen benaming. Nogmaals mijn excuses.

Toevoeging op 28/09/2012 14:42:07:

Ik doe het via pad op schijf idd, ik heb het ook via wamp server geprobeerd, maar dan krijg ik ook een blanco pagina.

Toevoeging op 28/09/2012 14:44:34:

Maar de bestanden zijn allebei .php
 
Wouter J

Wouter J

28/09/2012 14:45:51
Quote Anchor link
Je moet het uitvoeren via een server, dat betekend online of via een localhost (als WAMP).

Tevens kun je je berichten bewerken (rechtsboven je bericht op het note'je klikken).
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/09/2012 14:50:33
Quote Anchor link
Download eens XAMPP, installeer het en voer het eens uit.
Alles wat in de map /htdocs staat kan je vervolgens lokaal openen via http://localhost of http://127.0.0.1
 
Robert Fernan

Robert Fernan

28/09/2012 14:53:40
Quote Anchor link
Is aangepast wouter ;)

Toevoeging op 28/09/2012 15:05:40:

Ok ik ben XAMPP aan het istalleren

Toevoeging op 28/09/2012 15:09:23:

Nu heb ik de control panel, maar wat moet ik daarmee doen dan?

Toevoeging op 28/09/2012 15:21:04:

Ja er is een xampp youtube video beschibaar... Ik hou jullie wel op de hoogte. Bedankt voor de hulp tot nu toe...

Toevoeging op 28/09/2012 15:48:45:

Ok Aar, ik heb XAMPP gedload, geinstalleerd en hij loopt. Ik heb de twee documenten in de htdocs gezet, en hij doet precies wat ik wil. Thnx Aar.
Pfff ik had bijna alle geprobeerd dus, het blijft leuk oplossingen zoeken, gelukkig zijn er mensen waar we wat van kunnen leren en die ook graag helpen. Many thanx allemaal!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.