Ini_Set

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 19:24:00
Quote Anchor link
Ik heb een host die maar maximum 2 mb files laat uploaden (met php script wel).
nu wil ik dit verhogen met ini_set, ik deed het zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
ini_set('post_max_size', '8M');
?>

Maar dit werkt niet, doe ik iets verkeerd. Of hebben ze dat gebokt ?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 13:18:43
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 19:48:00
Quote Anchor link
die heeft de PHP_PERDIR flag, oftewel:
"Entry can be set in php.ini, .htaccess or httpd.conf"
dus: htaccess is u
Gewijzigd op 20/02/2005 19:49:00 door Legolas
 
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 20:02:00
Quote Anchor link
dus: htaccess is u --> als dat betekent dat ik het in .htaccess moet doen kan het niet :p.

Pff hoe kan ik dan mensen iets laten uploaden van 8Mb
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 20:14:00
Quote Anchor link
hoezo kan dat niet?
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 20:15:00
Quote Anchor link
<IfModule mod_php4.c>
upload_max_filesize 20M
php_value post_max_size 20M
</IfModule>
 
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 20:18:00
Quote Anchor link
"Entry can be set in php.ini, .htaccess or httpd.conf"

je zegt het zelf nog:


"Entry can be set in php.ini, .htaccess or httpd.conf"
 
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 20:20:00
Quote Anchor link
Ik heb het aan mijn webhost gezegd en ze will het verhogen. Maar ze wil niet de maximum execution time verhogen. dus het zou moeten worden upgeload in 30 seconden :(
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 20:25:00
Quote Anchor link
Ik snap gewoon niet dat je geen .htaccess bestanden kan aanmaken...
 
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 20:26:00
Quote Anchor link
ik kan wel .htaccess bestanden aanmaken
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 20:33:00
Quote Anchor link
wrm kan de .htaccess oplossing dan niet :S, of is het "gelimiteerd", hoe limiteer je php en apache eigenlijk :P
 
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 20:34:00
Quote Anchor link
Je zegt het zelf !!!
"Entry can be set in php.ini, .htaccess or httpd.conf"
 
Legolas

Legolas

20/02/2005 20:38:00
Quote Anchor link
entry can be set in .htaccess en jij kan .htaccess bestanden aanmaken. Het kan dus WEL. Het kan alleen niet vanuit een script, maar wel vanuit .htaccess en die kan jij aanmaken. Wat begrijp ik niet :S.
 
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 20:39:00
Quote Anchor link
oke ik dacht dat het cant be set was
 
Mitch X

Mitch X

20/02/2005 20:56:00
Quote Anchor link
lol!

Dat tijdlimiet is simpel te 'overrulen':
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
set_time_limit( 0 );
?>
 
Bram Z

Bram Z

20/02/2005 21:45:00
Quote Anchor link
oke :p
 

15/07/2005 07:49:00
Quote Anchor link
I have looked over your reply for the above issue. We're closer to uploading larger files, but still not quite there yet.

Here are my settings for mySQL -
upload_max_filesize = 200mb
post_max_size = 200mb
max_execution_time = 1800 seconds
max_input_time = 1800 seconds
max_allowed_packet = 20000mb
maximum IIS timeout = 99999 seconds

I have received this DLMan error message while trying to upload an 8mb mpe file (way below mySQL maximums) -
Entry failed!
Got a packet bigger than 'max_allowed_packet'
Thanks,
 

15/07/2005 07:51:00
Quote Anchor link
chinnarao:
I have looked over for the below issue. We're closer to uploading larger files, but still not quite there yet.

Here are my settings for mySQL -
upload_max_filesize = 200mb
post_max_size = 200mb
max_execution_time = 1800 seconds
max_input_time = 1800 seconds
max_allowed_packet = 20000mb
maximum IIS timeout = 99999 seconds

I have received this DLMan error message while trying to upload an 8mb mpe file (way below mySQL maximums) -
Entry failed!
Got a packet bigger than 'max_allowed_packet'
Thanks,
Chinna Rao
 
Han eev

Han eev

15/07/2005 09:55:00
Quote Anchor link
post_max_size - "8M" - PHP_INI_PERDIR

PHP_INI_PERDIR 2 Entry can be set in php.ini, .htaccess or httpd.conf

dus... je kan het niet veranderen in een script wel als je gewoon bij je php.ini kan
dus je ini_set kan niet werken!

http://nl2.php.net/ini_set
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.