inline animation

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »
Jan R

Jan R

27/10/2021 18:22:53
Quote Anchor link
Hoi

Kan je animatie via inline style maken? Indien ja graag hoe.

Ik zou graag een animatie style toevoegen aan ckeditor en dat werkt met inline style.

Jan
Mijn toevoeging in css

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
.kleurlicht {
    animation: blinker 1s linear infinite;                
    animation: regenboogAni 1s linear infinite;
    text-align:center;
    text-transform:uppercase;
}
@keyframes blinker {  
  50% { opacity: 0.0; }
}
@keyframes regenboogAni {
    0%         {background: -webkit-linear-gradient(left, red, orange, yellow, green, blue, indigo, violet);}
    14%     {background: -webkit-linear-gradient(left, violet, red, orange, yellow, green, blue, indigo);}
    28%     {background: -webkit-linear-gradient(left, indigo, violet, red, orange, yellow, green, blue);}
    43%     {background: -webkit-linear-gradient(left, blue, indigo, violet, red, orange, yellow, green);}
    57%     {background: -webkit-linear-gradient(left, green, blue, indigo, violet, red, orange, yellow);}
    71%     {background: -webkit-linear-gradient(left, yellow, green, blue, indigo, violet, red, orange);}
    86%     {background: -webkit-linear-gradient(left, orange, yellow, green, blue, indigo, violet, red);}
    100%     {background: -webkit-linear-gradient(left, red, orange, yellow, green, blue, indigo, violet);}
}
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 17:31:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/10/2021 19:17:33
Quote Anchor link
Je kan met CKeditor ook je HTML-code aanpassen hoor. Voor versie 5 moet je daarvoor een plug-in downloaden.
 
Jan R

Jan R

28/10/2021 04:23:27
Quote Anchor link
OK. Weet ik maar daarmee heb ik nog geen nieuwe style.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/10/2021 10:19:23
Quote Anchor link
Kan je niet de line-breaks en spaties strippen? Mogelijk werkt het dan gewoon.
 
Jan R

Jan R

28/10/2021 12:46:26
Quote Anchor link
Het probleem is niet de gewone css maar de animatie. Die pakt blijkbaar niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/10/2021 12:49:20
Quote Anchor link
Als ik zo op SO lees (https://stackoverflow.com/questions/6510094/can-you-change-css3-animation-keyframe-attributes-inline-i-e-in-the-html-style), dan moet ik je toch teleurstellen...

Quote:
No. since the animation is not declared in the element, it's only called upon it. It's like trying to add methods into an object instead of to a class. Not possible, sorry ;)


Sowieso is in-line styling toch iets wat je moet vermijden.
 
Jan R

Jan R

28/10/2021 16:29:54
Quote Anchor link
Daar vreesde ik al voor. Als oplossing heb ik de de style ingevoerd maar de animatie staat de css.
Nadeel is dat het in de editor niet te zien is maar toch in het resultaat.

Ik heb geen keuze dan werken met een oplossing zoals cke omdat de teksten bewerkbaar moeten zijn en inbrengbaar door digileken.

Toch bedankt om mee te denken.

Jan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/10/2021 16:58:57
Quote Anchor link
Als je jouw applicatie kan aanpassen, dan kan je een veld aanmaken waarin je de CSS-stijl kan toevoegen.
Uiteraard zet je erbij dat dit 'enkel bedoeld is voor gebruikers met CSS-kennis'. In CKeditor weet ik dat je ook ID's en classes kan toevoegen aan elementen.
 
Jan R

Jan R

29/10/2021 07:23:44
Quote Anchor link
Dat is dus een probleem ze kunnen nog niet deftig werken met Windows laat staan html/css
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/10/2021 13:06:10
Quote Anchor link
Ik weet niet precies wat je wilt bereiken, dus wellicht slaat hetgeen ik nu zeg nergens op.

Kun je het niet zomaken dat ze (de digileken) sterretjes om de tekst zetten die moet 'blinken'.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Bla bla bla. Dit is de tekst die de digileken invoeren. ***Deze tekst blinkt.*** En deze tekst is weer normaal.

Op het moment dat je de tekst toont, vervang je de eerste *** door: <span class="kleurlicht">
En de tweede *** vervang je door </span>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/10/2021 13:21:01
Quote Anchor link
Jan R op 29/10/2021 07:23:44:
Dat is dus een probleem ze kunnen nog niet deftig werken met Windows laat staan html/css

Dat is toch niet verplicht. Dan moeten ze die velden niet invullen. :-P

Dan verbergt je dit veld tot ze naar een 'advanced lay-out' overklikken. Of je verwerkt dit in een rechtensysteem. Maar UBB vind ik ook wel een handige oplossing. Ikzelf gebruik NBBC. Je kan zelf ook uitgebreid en eenvoudig tags maken.
Gewijzigd op 29/10/2021 13:22:50 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.