inline animation

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
Jan R

Jan R

27/10/2021 18:22:53
Quote Anchor link
Hoi

Kan je animatie via inline style maken? Indien ja graag hoe.

Ik zou graag een animatie style toevoegen aan ckeditor en dat werkt met inline style.

Jan
Mijn toevoeging in css

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
.kleurlicht {
    animation: blinker 1s linear infinite;                
    animation: regenboogAni 1s linear infinite;
    text-align:center;
    text-transform:uppercase;
}
@keyframes blinker {  
  50% { opacity: 0.0; }
}
@keyframes regenboogAni {
    0%         {background: -webkit-linear-gradient(left, red, orange, yellow, green, blue, indigo, violet);}
    14%     {background: -webkit-linear-gradient(left, violet, red, orange, yellow, green, blue, indigo);}
    28%     {background: -webkit-linear-gradient(left, indigo, violet, red, orange, yellow, green, blue);}
    43%     {background: -webkit-linear-gradient(left, blue, indigo, violet, red, orange, yellow, green);}
    57%     {background: -webkit-linear-gradient(left, green, blue, indigo, violet, red, orange, yellow);}
    71%     {background: -webkit-linear-gradient(left, yellow, green, blue, indigo, violet, red, orange);}
    86%     {background: -webkit-linear-gradient(left, orange, yellow, green, blue, indigo, violet, red);}
    100%     {background: -webkit-linear-gradient(left, red, orange, yellow, green, blue, indigo, violet);}
}
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 12:18:35
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/10/2021 19:17:33
Quote Anchor link
Je kan met CKeditor ook je HTML-code aanpassen hoor. Voor versie 5 moet je daarvoor een plug-in downloaden.
 
Jan R

Jan R

28/10/2021 04:23:27
Quote Anchor link
OK. Weet ik maar daarmee heb ik nog geen nieuwe style.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/10/2021 10:19:23
Quote Anchor link
Kan je niet de line-breaks en spaties strippen? Mogelijk werkt het dan gewoon.
 
Jan R

Jan R

28/10/2021 12:46:26
Quote Anchor link
Het probleem is niet de gewone css maar de animatie. Die pakt blijkbaar niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/10/2021 12:49:20
Quote Anchor link
Als ik zo op SO lees (https://stackoverflow.com/questions/6510094/can-you-change-css3-animation-keyframe-attributes-inline-i-e-in-the-html-style), dan moet ik je toch teleurstellen...

Quote:
No. since the animation is not declared in the element, it's only called upon it. It's like trying to add methods into an object instead of to a class. Not possible, sorry ;)


Sowieso is in-line styling toch iets wat je moet vermijden.
 
Jan R

Jan R

28/10/2021 16:29:54
Quote Anchor link
Daar vreesde ik al voor. Als oplossing heb ik de de style ingevoerd maar de animatie staat de css.
Nadeel is dat het in de editor niet te zien is maar toch in het resultaat.

Ik heb geen keuze dan werken met een oplossing zoals cke omdat de teksten bewerkbaar moeten zijn en inbrengbaar door digileken.

Toch bedankt om mee te denken.

Jan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/10/2021 16:58:57
Quote Anchor link
Als je jouw applicatie kan aanpassen, dan kan je een veld aanmaken waarin je de CSS-stijl kan toevoegen.
Uiteraard zet je erbij dat dit 'enkel bedoeld is voor gebruikers met CSS-kennis'. In CKeditor weet ik dat je ook ID's en classes kan toevoegen aan elementen.
 
Jan R

Jan R

29/10/2021 07:23:44
Quote Anchor link
Dat is dus een probleem ze kunnen nog niet deftig werken met Windows laat staan html/css
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/10/2021 13:06:10
Quote Anchor link
Ik weet niet precies wat je wilt bereiken, dus wellicht slaat hetgeen ik nu zeg nergens op.

Kun je het niet zomaken dat ze (de digileken) sterretjes om de tekst zetten die moet 'blinken'.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Bla bla bla. Dit is de tekst die de digileken invoeren. ***Deze tekst blinkt.*** En deze tekst is weer normaal.

Op het moment dat je de tekst toont, vervang je de eerste *** door: <span class="kleurlicht">
En de tweede *** vervang je door </span>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/10/2021 13:21:01
Quote Anchor link
Jan R op 29/10/2021 07:23:44:
Dat is dus een probleem ze kunnen nog niet deftig werken met Windows laat staan html/css

Dat is toch niet verplicht. Dan moeten ze die velden niet invullen. :-P

Dan verbergt je dit veld tot ze naar een 'advanced lay-out' overklikken. Of je verwerkt dit in een rechtensysteem. Maar UBB vind ik ook wel een handige oplossing. Ikzelf gebruik NBBC. Je kan zelf ook uitgebreid en eenvoudig tags maken.
Gewijzigd op 29/10/2021 13:22:50 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.