inline animation

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Jan R

Jan R

27/10/2021 18:22:53
Quote Anchor link
Hoi

Kan je animatie via inline style maken? Indien ja graag hoe.

Ik zou graag een animatie style toevoegen aan ckeditor en dat werkt met inline style.

Jan
Mijn toevoeging in css

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
.kleurlicht {
    animation: blinker 1s linear infinite;                
    animation: regenboogAni 1s linear infinite;
    text-align:center;
    text-transform:uppercase;
}
@keyframes blinker {  
  50% { opacity: 0.0; }
}
@keyframes regenboogAni {
    0%         {background: -webkit-linear-gradient(left, red, orange, yellow, green, blue, indigo, violet);}
    14%     {background: -webkit-linear-gradient(left, violet, red, orange, yellow, green, blue, indigo);}
    28%     {background: -webkit-linear-gradient(left, indigo, violet, red, orange, yellow, green, blue);}
    43%     {background: -webkit-linear-gradient(left, blue, indigo, violet, red, orange, yellow, green);}
    57%     {background: -webkit-linear-gradient(left, green, blue, indigo, violet, red, orange, yellow);}
    71%     {background: -webkit-linear-gradient(left, yellow, green, blue, indigo, violet, red, orange);}
    86%     {background: -webkit-linear-gradient(left, orange, yellow, green, blue, indigo, violet, red);}
    100%     {background: -webkit-linear-gradient(left, red, orange, yellow, green, blue, indigo, violet);}
}
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 13:44:49
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/10/2021 19:17:33
Quote Anchor link
Je kan met CKeditor ook je HTML-code aanpassen hoor. Voor versie 5 moet je daarvoor een plug-in downloaden.
 
Jan R

Jan R

28/10/2021 04:23:27
Quote Anchor link
OK. Weet ik maar daarmee heb ik nog geen nieuwe style.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/10/2021 10:19:23
Quote Anchor link
Kan je niet de line-breaks en spaties strippen? Mogelijk werkt het dan gewoon.
 
Jan R

Jan R

28/10/2021 12:46:26
Quote Anchor link
Het probleem is niet de gewone css maar de animatie. Die pakt blijkbaar niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/10/2021 12:49:20
Quote Anchor link
Als ik zo op SO lees (https://stackoverflow.com/questions/6510094/can-you-change-css3-animation-keyframe-attributes-inline-i-e-in-the-html-style), dan moet ik je toch teleurstellen...

Quote:
No. since the animation is not declared in the element, it's only called upon it. It's like trying to add methods into an object instead of to a class. Not possible, sorry ;)


Sowieso is in-line styling toch iets wat je moet vermijden.
 
Jan R

Jan R

28/10/2021 16:29:54
Quote Anchor link
Daar vreesde ik al voor. Als oplossing heb ik de de style ingevoerd maar de animatie staat de css.
Nadeel is dat het in de editor niet te zien is maar toch in het resultaat.

Ik heb geen keuze dan werken met een oplossing zoals cke omdat de teksten bewerkbaar moeten zijn en inbrengbaar door digileken.

Toch bedankt om mee te denken.

Jan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/10/2021 16:58:57
Quote Anchor link
Als je jouw applicatie kan aanpassen, dan kan je een veld aanmaken waarin je de CSS-stijl kan toevoegen.
Uiteraard zet je erbij dat dit 'enkel bedoeld is voor gebruikers met CSS-kennis'. In CKeditor weet ik dat je ook ID's en classes kan toevoegen aan elementen.
 
Jan R

Jan R

29/10/2021 07:23:44
Quote Anchor link
Dat is dus een probleem ze kunnen nog niet deftig werken met Windows laat staan html/css
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/10/2021 13:06:10
Quote Anchor link
Ik weet niet precies wat je wilt bereiken, dus wellicht slaat hetgeen ik nu zeg nergens op.

Kun je het niet zomaken dat ze (de digileken) sterretjes om de tekst zetten die moet 'blinken'.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Bla bla bla. Dit is de tekst die de digileken invoeren. ***Deze tekst blinkt.*** En deze tekst is weer normaal.

Op het moment dat je de tekst toont, vervang je de eerste *** door: <span class="kleurlicht">
En de tweede *** vervang je door </span>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/10/2021 13:21:01
Quote Anchor link
Jan R op 29/10/2021 07:23:44:
Dat is dus een probleem ze kunnen nog niet deftig werken met Windows laat staan html/css

Dat is toch niet verplicht. Dan moeten ze die velden niet invullen. :-P

Dan verbergt je dit veld tot ze naar een 'advanced lay-out' overklikken. Of je verwerkt dit in een rechtensysteem. Maar UBB vind ik ook wel een handige oplossing. Ikzelf gebruik NBBC. Je kan zelf ook uitgebreid en eenvoudig tags maken.
Gewijzigd op 29/10/2021 13:22:50 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.