inlog andere pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

30/11/2010 12:46:05
Quote Anchor link
ik heb een registratie op gezet met login ed
nu was mijn vraag kan ik een persoonlijk pagina weergeven naargelang het invullen van login en paswoord?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:56:51
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

30/11/2010 12:48:18
Quote Anchor link
Ja dat kan.


Maar dat zal je vraag wel niet zijn? Wees eens duidelijk met je vraag eventueel toe te lichten met relevante code.
 
John D

John D

30/11/2010 13:15:49
Quote Anchor link
Het mooiste is 1 generieke pagina waarop je de benodigde persoonlijke dingen toont. Het aanmaken (file) van een pagina per persoon is omslachtig en vreet natuurlijk veel storage. Op basis van de inlog haal je informatie uit de database en je stelt on-the-fly de persoonlijke pagina samen.
 
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

30/11/2010 13:46:06
Quote Anchor link
eigenlijk is het wel zo 1 pagina maar dan enkel met gegevens van de persoon die inlogt.
En als ik via internet ewplorer kan inloggen dat ik of ander persoon(die je de toelating geeft)heel de database kan zien
 
- Mark -

- Mark -

30/11/2010 13:52:04
Quote Anchor link
Dat kan allemaal " Al heb ik geen idee wat IE hier me te maken heeft. ", maar wat is je eigenlijke vraag nu? Hoe je dit allemaal in PHP/MySQL moet maken of waar loop je op vast?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

30/11/2010 14:02:45
Quote Anchor link
Mark Coenen op 30/11/2010 13:52:04:
Dat kan allemaal " Al heb ik geen idee wat IE hier me te maken heeft. ", maar wat is je eigenlijke vraag nu? Hoe je dit allemaal in PHP/MySQL moet maken of waar loop je op vast?


as asked before
 
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

30/11/2010 15:17:23
Quote Anchor link
Zal proberen uit te leggen
hier onder is mijn log in pagina na indrukken van de login knop komt iedereen op de
// Doorsturen naar beveiligde pagina
header("Location: beveiligd.php");
pagina,hoe plaats ik gegevens op deze pagina die enkel maar bestemd zijn voor de persoon die inlogt.
niet iedere persoon die inlogt krijgt dezelfde gegevens te zien

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<?php

// Het formulier alleen verwerken als er op een knop met de naam 'actie' is geklikt:
session_start();
if (isset($_POST['actie'])) {
    $emailadres = $_POST['e'];             // E-mailadres lezen uit formulierveld 'e'
    $paswoord = $_POST['w'];               // Paswoord lezen uit formulierveld 'w'
    $emailadres = strip_tags($emailadres); // HTML-tags en PHP-code verwijderen
    $paswoord = strip_tags($paswoord);       //HTML-tags en PHP-code verwijderen
    $paswoord = trim($paswoord);           // Witruimte aan het begin en einde verwijderen
    $emailadres = trim($emailadres);       // Witruimte aan het begin en einde verwijderen
    $melding = "Voer een geldig e-mail adres en paswoord in";
    
    

    if (strlen($emailadres) > 50) {
        $melding  = "Fout e-mail adres ";
        
    }
else {
        require_once('is_email.inc.php');      // Functie is_email() insluiten
        if (is_email($emailadres)) {           // E-mailadres controleren met de functie is_email()
            $actie = $_POST['actie'];          // Uit te voeren actie bepalen
            if ($actie === "Inloggen" ) {

                // SQL-query definiëren:
                if ($actie == "Inloggen") {
                    $sql         = "SELECT * FROM klanten WHERE email='" . $_POST["e"] ."' AND wachtwoord='". $_POST["w"]. "'";  }
    
                
                

                // Constanten voor mysql_connect() insluiten:
                require_once('mysql_connect.inc.php');
                // Databaseverbinding openen:
                $verbinding = mysql_connect(MYSQL_SERVER, MYSQL_GEBRUIKERSNAAM, MYSQL_WACHTWOORD) or die("Verbinding mislukt: " . mysql_error());
                // Database 'test' selecteren:
                mysql_select_db("smartinvpol") or die("Kon de database niet openen: " . mysql_error());
                // Query zonder resultaatset uitvoeren:
                $result = mysql_query($sql) or die("Query mislukt: " . mysql_error());
                $row=mysql_fetch_array($result);
                if(!empty($row)){
                $email = $_POST["e"];
                $wachtwoord = $_POST["w"];
                session_register("email");
                session_register("wachtwoord");
                
        // Doorsturen naar beveiligde pagina
        header("Location: beveiligd.php");
        exit(); }
              

            }
if(empty($row)){
            $melding = "U hebt geen geldige combinatie van e-mailadres en
                wachtwoord opgegeven.<br> Indien u nog niet geregistreerd bent:<br>
                <a href=\"registreer.php\">Hier registreren</a><br>"
;
            }

             // Databaseverbinding sluiten:
                mysql_close($verbinding);

            
        }
else {
            $emailadres = htmlentities($emailadres, ENT_QUOTES);
            // Foutmelding afhankelijk van de lengte van het e-mailadres:
            if (strlen($emailadres) < 1) {
                $melding = "U moet een <strong>e-mailadres</strong> invoeren. ";
            }
else {
                $melding  = "<strong>$emailadres</strong> is geen geldig e-mailadres. ";
                $melding .= "Verbeter het e-mailadres of voer een ander e-mailadres in. ";
            }
        }
    }
}
else {
    $emailadres = "";
    // Algemene instructies weergeven:
    $melding  = "Voer een geldig e-mailadres en  paswoord in<br> ";
    
}


 
?>

<h2>Inloggen</h2>
<p><?php echo $melding; ?></p>
<form action="login.php" method="post">
  <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="2">
    <tr>
      <td nowrap><label for="e"><span style="text-decoration: underline">E</span>-mailadres:</label></td>
    </tr>
    <tr>
      <td><input accesskey="e" id="e" name="e" maxlength="255" size="30" type="text" value="<?php echo $emailadres; ?>"><br /></td>
    </tr>
     <tr>
      <td nowrap><label for="w"><span style="text-decoration: underline">W</span>achtwoord:</label></td>
    </tr>
    <tr>
      <td><input accesskey="w" id="w" name="w" maxlength="255" size="30" type="password" value="<?php echo $paswoord; ?>"><br /><br /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td align="center" nowrap>
        <input class="knop" name="actie" type="submit" value="Inloggen">
        <input class="knop" name="actie" type="submit" value="Wissen">
      </td>
    </tr>
  </table>
</form>
Paswoord vergeten? Klik <a href="vergeten.php" target="_blank">hier</a>


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 30/11/2010 18:16:57 door Bas IJzelendoorn
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

30/11/2010 17:44:59
Quote Anchor link
Plaats je code aub tussen code-tags.

Off topic: Je keurt een mailadres af, omdat het te lang is?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.