Inlog formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »
Jdog Silverblade

Jdog Silverblade

12/07/2012 11:42:39
Quote Anchor link
Hallo,
Ik ben in Php een website aan het programmeren die voor verschillende leden naar een bepaalde pagina moet gaan. Ik heb dus een textvakje met een button nodig.
Mijn vraag is; hoe maak ik een textvak? En hoe kan ik de data van de textvak zien als er op de button wordt geklikt?
Ik weet al hoe ik een button kan maken: "<input type=\"button\" onClick=\"javascript:location.href='login.php';\" value=\"Klik hier\"/>";
Ik wil dus, als er op de button geklikt wordt controleren of de text in de textvak gelijk is aan een constante. (voorgeprogrammeerd)
Bedankt
~Jeroen
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 13:44:28
 
Reshad F

Reshad F

12/07/2012 12:15:15
Quote Anchor link
ten eerste is PHP een programmeer taal.
een textvak is HTML ( opmaak en structuur) ( een textvak is html en geen php )

ik raad je aan om voor html " (dubbel quotes)
en voor php ' (enkel quotes) te gebruiken want zoals je nu doet

"<input type=\"button\">" is toch veel makkelijker als je deze zo schrijft? '<input type="button">'

en verder kijk je met php of er een button getriggerd word met de volgende code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD') == 'POST')
{

    // handel alles af hier
}
?>


let op deze doet verder niets dan alleen kijken of er op een button geklikt is.

als je even wat relevante code plaatst kan ik je ook nog een mooi voorbeeldje geven met hoe je het precies moet toepassen om je constante te vergelijken met wat er in het text vakje is. ( waar komt deze bijvoorbeeld vandaan enzo?)
Gewijzigd op 12/07/2012 12:15:38 door Reshad F
 
Jdog Silverblade

Jdog Silverblade

12/07/2012 12:18:37
Quote Anchor link
Ok, bedankt.
Hoe kan ik dan een textvak maken in html?
 
Jaron T

Jaron T

12/07/2012 12:23:02
Quote Anchor link
met <textarea>
 
Reshad F

Reshad F

12/07/2012 12:31:53
Quote Anchor link
@Jaron ik denk niet dat hij een textarea nodig heeft om zijn inlog gegevens in te voeren...

ik denk dat je hier aan wel genoeg hebt

<input type="text" name="name" id="name">
<input type="password" name="password" id="password">
<input type="submit" name="submit" value="inloggen" id="button">

vergeet niet dat dit in een form moet!
 
- Raoul -

- Raoul -

12/07/2012 12:49:23
Quote Anchor link
Verder is id="" niet echt nodig als je met een form werkt.
PHP leest name="" velden uit
 
Jdog Silverblade

Jdog Silverblade

12/07/2012 13:07:39
Quote Anchor link
@Reshad F: Die code werkt perfect, precies wat ik nodig had :)
Ik heb nu alleen nog een functie nodig die de username en password vergelijkt (if statement) met een constante waarde als er op de button geklikt wordt.
 
Reshad F

Reshad F

12/07/2012 13:46:57
Quote Anchor link
komen je inloggegevens in/uit een database ?
Gewijzigd op 12/07/2012 13:49:46 door Reshad F
 
Jdog Silverblade

Jdog Silverblade

12/07/2012 13:57:20
Quote Anchor link
Nee, ik heb de code gebruikt die Reshad F me gaf, namelijk

<form action = "login.php" method = "post">
<input type="text" name="name" id="name">
<input type="password" name="password" id="password">
<input type="submit" name="submit" value="inloggen" id="button">
</form>

De bedoeling is dat er verschillende gebruikers zijn, die zijn onderverdeelt in bijvoorbeeld 5 groepen. Iedereen heeft zijn eigen username en password, en aan de hand van de username en password wordt je doorgestuurt naar de pagina van jou groep.

Wat ik dus nodig heb is een if statement (in html of php) waarmee ik als controle de ingevulde gegevens kan vergelijken met een constante waarde.

Bedankt
~Jeroen
 
- SanThe -

- SanThe -

12/07/2012 14:02:05
Quote Anchor link
if() is basic, dus lees eens een beginnerstutorial door.
www.phptuts.nl
 
Reshad F

Reshad F

12/07/2012 14:02:29
Quote Anchor link
ja maar waar komen die waardes vandaan? ik neem aan dat je hiervoor een database hebt waar die gebruikersnamen en wachtwoorden instaan?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/07/2012 14:04:06
Quote Anchor link
@Reshad:

Jdog Silverblade op 12/07/2012 11:42:39:
... controleren of de text in de textvak gelijk is aan een constante. (voorgeprogrammeerd)
 
Jdog Silverblade

Jdog Silverblade

12/07/2012 14:19:54
Quote Anchor link
Het idee van het if statement begrijp ik wel, ik heb het op wikiboooks al een gelezen.
Daar zeiden ze dat je de ingetypte waardes in een formulier niet kunt opvragen of controleren.
Daarom dacht ik gebruik een if statement in php.
Nu vraag ik hoe kan ik die waarde opvragen om te gebruiken in een if statement.
Het probleem is dus het opvragen, niet het if statement.
 
- SanThe -

- SanThe -

12/07/2012 14:24:08
Quote Anchor link
Kijk eens naar $_POST en/of $_GET

Toevoeging op 12/07/2012 14:25:44:

<input type="text" name="name" id="name">
Is na het posten op te vragen met $_POST['name'] of $_GET['name'] afhankelijk van de method in het formulier.
 
Reshad F

Reshad F

12/07/2012 14:28:31
Quote Anchor link
laat is wat relevante code zien wat je tot nu toe hebt.. als het groot is kan je het eerst plaatsen op pastebin.com en hier een linkje neerzetten :)
 
Jdog Silverblade

Jdog Silverblade

12/07/2012 14:32:23
Quote Anchor link
Dit is mijn index.php:

<html>
<form action = "login.php" method = "post">
Username: <input type="text" name="name" id="name">
<br>
Password: <input type="password" name="password" id="password">
<br>
<input type="submit" name="submit" value="inloggen" id="button">
</form>
</html>

Dit is mijn login.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$naam
= $_POST['naam'];
$password = $_POST['password'];

if($naam === "Username" and $password === "Password")
{

echo "Login succeded.";
}

else
{
echo "Wrong username / password";
}

?>


Ik zou eigenlijk liever de code van login.php ook in index.php hebben, want nu werkt $_POST['naam'] niet.
 
Reshad F

Reshad F

12/07/2012 14:35:29
Quote Anchor link
je kan de code ervan includen door dit bovenin te zetten

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include ('login.php');
?>


en let wel op je in je form heb je NAME terwijl in je code NAAM gebruikt.
 
- SanThe -

- SanThe -

12/07/2012 14:36:23
Quote Anchor link
Jdog Silverblade op 12/07/2012 14:32:23:
want nu werkt $_POST['naam'] niet.


Nee, logisch: name="name"
 
Jdog Silverblade

Jdog Silverblade

12/07/2012 14:38:55
Quote Anchor link
@SanThe: bedankt, dat was de hele fout. :S
Nu werkt het prima.
Bedankt allemaal !
~Jeroen

Toevoeging op 12/07/2012 15:04:00:

Edit: Nu heb ik alleen hetvolgende nog nodig:
Ik ben nu zover dat ik weet of de ingevulde inloggevens correct zijn.
Als deze correct zijn wil ik dat de gebruiker wordt doorgestuurd naar een andere pagina (een andere .php bestand dus).
Ik heb dit geprobeert, wat ik gekopieert heb van het script van een button:
"javascript:location.href='login.php';\"
Maar dat werkt niet.
Hoe kan ik dit oplossen?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/07/2012 18:02:53
Quote Anchor link
Jdog Silverblade op 12/07/2012 14:38:55:
Als deze correct zijn wil ik dat de gebruiker wordt doorgestuurd naar een andere pagina (een andere .php bestand dus).


header().
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.