Inlog formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »
Jdog Silverblade

Jdog Silverblade

12/07/2012 11:42:39
Quote Anchor link
Hallo,
Ik ben in Php een website aan het programmeren die voor verschillende leden naar een bepaalde pagina moet gaan. Ik heb dus een textvakje met een button nodig.
Mijn vraag is; hoe maak ik een textvak? En hoe kan ik de data van de textvak zien als er op de button wordt geklikt?
Ik weet al hoe ik een button kan maken: "<input type=\"button\" onClick=\"javascript:location.href='login.php';\" value=\"Klik hier\"/>";
Ik wil dus, als er op de button geklikt wordt controleren of de text in de textvak gelijk is aan een constante. (voorgeprogrammeerd)
Bedankt
~Jeroen
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 15:11:22
 
Reshad F

Reshad F

12/07/2012 12:15:15
Quote Anchor link
ten eerste is PHP een programmeer taal.
een textvak is HTML ( opmaak en structuur) ( een textvak is html en geen php )

ik raad je aan om voor html " (dubbel quotes)
en voor php ' (enkel quotes) te gebruiken want zoals je nu doet

"<input type=\"button\">" is toch veel makkelijker als je deze zo schrijft? '<input type="button">'

en verder kijk je met php of er een button getriggerd word met de volgende code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD') == 'POST')
{

    // handel alles af hier
}
?>


let op deze doet verder niets dan alleen kijken of er op een button geklikt is.

als je even wat relevante code plaatst kan ik je ook nog een mooi voorbeeldje geven met hoe je het precies moet toepassen om je constante te vergelijken met wat er in het text vakje is. ( waar komt deze bijvoorbeeld vandaan enzo?)
Gewijzigd op 12/07/2012 12:15:38 door Reshad F
 
Jdog Silverblade

Jdog Silverblade

12/07/2012 12:18:37
Quote Anchor link
Ok, bedankt.
Hoe kan ik dan een textvak maken in html?
 
Jaron T

Jaron T

12/07/2012 12:23:02
Quote Anchor link
met <textarea>
 
Reshad F

Reshad F

12/07/2012 12:31:53
Quote Anchor link
@Jaron ik denk niet dat hij een textarea nodig heeft om zijn inlog gegevens in te voeren...

ik denk dat je hier aan wel genoeg hebt

<input type="text" name="name" id="name">
<input type="password" name="password" id="password">
<input type="submit" name="submit" value="inloggen" id="button">

vergeet niet dat dit in een form moet!
 
- Raoul -

- Raoul -

12/07/2012 12:49:23
Quote Anchor link
Verder is id="" niet echt nodig als je met een form werkt.
PHP leest name="" velden uit
 
Jdog Silverblade

Jdog Silverblade

12/07/2012 13:07:39
Quote Anchor link
@Reshad F: Die code werkt perfect, precies wat ik nodig had :)
Ik heb nu alleen nog een functie nodig die de username en password vergelijkt (if statement) met een constante waarde als er op de button geklikt wordt.
 
Reshad F

Reshad F

12/07/2012 13:46:57
Quote Anchor link
komen je inloggegevens in/uit een database ?
Gewijzigd op 12/07/2012 13:49:46 door Reshad F
 
Jdog Silverblade

Jdog Silverblade

12/07/2012 13:57:20
Quote Anchor link
Nee, ik heb de code gebruikt die Reshad F me gaf, namelijk

<form action = "login.php" method = "post">
<input type="text" name="name" id="name">
<input type="password" name="password" id="password">
<input type="submit" name="submit" value="inloggen" id="button">
</form>

De bedoeling is dat er verschillende gebruikers zijn, die zijn onderverdeelt in bijvoorbeeld 5 groepen. Iedereen heeft zijn eigen username en password, en aan de hand van de username en password wordt je doorgestuurt naar de pagina van jou groep.

Wat ik dus nodig heb is een if statement (in html of php) waarmee ik als controle de ingevulde gegevens kan vergelijken met een constante waarde.

Bedankt
~Jeroen
 
- SanThe -

- SanThe -

12/07/2012 14:02:05
Quote Anchor link
if() is basic, dus lees eens een beginnerstutorial door.
www.phptuts.nl
 
Reshad F

Reshad F

12/07/2012 14:02:29
Quote Anchor link
ja maar waar komen die waardes vandaan? ik neem aan dat je hiervoor een database hebt waar die gebruikersnamen en wachtwoorden instaan?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/07/2012 14:04:06
Quote Anchor link
@Reshad:

Jdog Silverblade op 12/07/2012 11:42:39:
... controleren of de text in de textvak gelijk is aan een constante. (voorgeprogrammeerd)
 
Jdog Silverblade

Jdog Silverblade

12/07/2012 14:19:54
Quote Anchor link
Het idee van het if statement begrijp ik wel, ik heb het op wikiboooks al een gelezen.
Daar zeiden ze dat je de ingetypte waardes in een formulier niet kunt opvragen of controleren.
Daarom dacht ik gebruik een if statement in php.
Nu vraag ik hoe kan ik die waarde opvragen om te gebruiken in een if statement.
Het probleem is dus het opvragen, niet het if statement.
 
- SanThe -

- SanThe -

12/07/2012 14:24:08
Quote Anchor link
Kijk eens naar $_POST en/of $_GET

Toevoeging op 12/07/2012 14:25:44:

<input type="text" name="name" id="name">
Is na het posten op te vragen met $_POST['name'] of $_GET['name'] afhankelijk van de method in het formulier.
 
Reshad F

Reshad F

12/07/2012 14:28:31
Quote Anchor link
laat is wat relevante code zien wat je tot nu toe hebt.. als het groot is kan je het eerst plaatsen op pastebin.com en hier een linkje neerzetten :)
 
Jdog Silverblade

Jdog Silverblade

12/07/2012 14:32:23
Quote Anchor link
Dit is mijn index.php:

<html>
<form action = "login.php" method = "post">
Username: <input type="text" name="name" id="name">
<br>
Password: <input type="password" name="password" id="password">
<br>
<input type="submit" name="submit" value="inloggen" id="button">
</form>
</html>

Dit is mijn login.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$naam
= $_POST['naam'];
$password = $_POST['password'];

if($naam === "Username" and $password === "Password")
{

echo "Login succeded.";
}

else
{
echo "Wrong username / password";
}

?>


Ik zou eigenlijk liever de code van login.php ook in index.php hebben, want nu werkt $_POST['naam'] niet.
 
Reshad F

Reshad F

12/07/2012 14:35:29
Quote Anchor link
je kan de code ervan includen door dit bovenin te zetten

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include ('login.php');
?>


en let wel op je in je form heb je NAME terwijl in je code NAAM gebruikt.
 
- SanThe -

- SanThe -

12/07/2012 14:36:23
Quote Anchor link
Jdog Silverblade op 12/07/2012 14:32:23:
want nu werkt $_POST['naam'] niet.


Nee, logisch: name="name"
 
Jdog Silverblade

Jdog Silverblade

12/07/2012 14:38:55
Quote Anchor link
@SanThe: bedankt, dat was de hele fout. :S
Nu werkt het prima.
Bedankt allemaal !
~Jeroen

Toevoeging op 12/07/2012 15:04:00:

Edit: Nu heb ik alleen hetvolgende nog nodig:
Ik ben nu zover dat ik weet of de ingevulde inloggevens correct zijn.
Als deze correct zijn wil ik dat de gebruiker wordt doorgestuurd naar een andere pagina (een andere .php bestand dus).
Ik heb dit geprobeert, wat ik gekopieert heb van het script van een button:
"javascript:location.href='login.php';\"
Maar dat werkt niet.
Hoe kan ik dit oplossen?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/07/2012 18:02:53
Quote Anchor link
Jdog Silverblade op 12/07/2012 14:38:55:
Als deze correct zijn wil ik dat de gebruiker wordt doorgestuurd naar een andere pagina (een andere .php bestand dus).


header().
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.