Inloggen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »
DaiMinzz Anonymouse

DaiMinzz Anonymouse

26/06/2012 20:32:47
Quote Anchor link
Hee,

Ik ben nieuw met php, en ik ben bezig met een header.
Maar ik wil het zo hebben dat als je niet ingelogt bent, dat je in die header 2 balkjes met gebruikersnaam en wachtwoord krijgt.

Heeft iemand hier een code voor ?
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 06:42:04
 
Roel -

Roel -

26/06/2012 20:36:52
Quote Anchor link
Geef ons eens wat meer informatie. Werk je met sessies, hoe heten je sessies, etc. etc.
 
DaiMinzz Anonymouse

DaiMinzz Anonymouse

26/06/2012 20:55:04
Quote Anchor link
Nee, want het is een geripte source.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

26/06/2012 21:35:18
Quote Anchor link
Julian, toevallig kun je dit beter vragen op een habbo retro forum. Ook is je achternaam een beetje vreemd ik weet nog steeds wie je bent.
 
DaiMinzz Anonymouse

DaiMinzz Anonymouse

26/06/2012 21:59:05
Quote Anchor link
Bas van de Steeg op 26/06/2012 21:35:18:
Julian, toevallig kun je dit beter vragen op een habbo retro forum. Ook is je achternaam een beetje vreemd ik weet nog steeds wie je bent.


Ahaha, ja maar die snappen t ook niet, maar bedankt.
 
B Polak

B Polak

26/06/2012 23:02:06
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je gebruik maakt van sessions.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
session_start();
if (!isset($_SESSION['username'])) {
  
    // niet ingelogd, do:
    include("loginform.php");

}
else {

   // wel ingelogd, do:
   include("userinfo.php");

}

?>
 
DaiMinzz Anonymouse

DaiMinzz Anonymouse

27/06/2012 16:46:37
Quote Anchor link
Ik bedoel eigenlijk,

Als je ingelogd bent dat je de ene header ziet,
en als je niet ingelogt bent, dat je de andere header ziet,
heeft iemand daar een code voor ?

Dit is de header die je moet zien als je ingelogt bent,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"         "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="de" lang="de"> <head> <base href="http://%www%">     <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> <title>Team :: DaiMinzz</title>  <script type="text/javascript"> var andSoItBegins = (new Date()).getTime(); </script>  <link rel="shortcut icon" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/images/favicon.ico" type="image/vnd.microsoft.icon" />  <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/libs2.js" type="text/javascript"></script> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/tooltip.js" type="text/javascript"></script> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/visual.js" type="text/javascript"></script> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/libs.js" type="text/javascript"></script> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/common.js" type="text/javascript"></script> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/fullcontent.js" type="text/javascript"></script> <script type="text/javascript" src="http://teamhotel.be/js/prototype.js"></script> <script type="text/javascript" src="http://teamhotel.be/js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script> <script type="text/javascript" src="http://teamhotel.be/js/lightbox.js"></script> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/style.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/buttons.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/boxes.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/tooltips.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/changepassword.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/css/style.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/lightbox.css" type="text/css" media="screen" /> <link href="http://teamhotel.be/templates/header/general.css" rel="stylesheet" type="text/css" />  <script type="text/javascript" src="http://apis.google.com/js/plusone.js">   {lang: 'nl'} </script>   <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title=" News RSS" href="http://teamhotel.be/rss.php"/>  <script type="text/javascript"> document.habboLoggedIn = true; var habboName = "DaiMinzz"; var habboReqPath = ""; var habboStaticFilePath = "web-gallery/"; var habboImagerUrl = "http://www.habbo.de/habbo-imaging/"; var habboPartner = "Meth0d.org"; window.name = "habboMain"; if (typeof HabboClient != "undefined") { HabboClient.windowName = "uberClientWnd"; } </script>     <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/newcredits.css" type="text/css" /> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/newcredits.js" type="text/javascript"></script>   <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/welcome.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/personal.css" type="text/css" />  <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/group.js" type="text/javascript"></script>  <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/rooms.js" type="text/javascript"></script> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/moredata.js" type="text/javascript"></script>  <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/habboclub.js" type="text/javascript"></script>   <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/minimail.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/styles/myhabbo/control.textarea.css" type="text/css" /> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/minimail.js" type="text/javascript"></script>  <meta name="description" content="Team is a virtual world where you can meet and make friends." /> <meta name="keywords" content="Team,Team,virtual world,play games,enter competitions,make friends" />  <!--[if lt IE 8]> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/ie.css" type="text/css" /> <![endif]--> <!--[if lt IE 7]> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/ie6.css" type="text/css" /> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/pngfix.js" type="text/javascript"></script> <script type="text/javascript"> try { document.execCommand('BackgroundImageCache', false, true); } catch(e) {} </script>  <style type="text/css"> body { behavior: url(web-gallery/csshover.htc); } </style> <![endif]--> <meta name="build" content="9.0.47 - Community Template - TownCMS<33" /> </head> <body id="home" class="">
<style>
body {
    margin-top:35px;
}
#bar {
    background:url(http://teamhotel.be/templates/header/boven.gif);
    width:100%;
    height:35px;
    font-size:12px;
    color:#fff;
    position:fixed;
    top:0;
    left:0;
}
#bar > #tekst {
    width:940px;
    padding:8px;
    margin:auto auto;
}
#bar > #tekst > #links {
    float:left;
}
#bar > #tekst > #rechts {
    float:right;
}
</style>

    <?php if (LOGGED_IN) { ?>
<?php } ?>

<div id="bar">
    <div id="tekst">
        <div id="links">Welkom DaiMinzz! Veel plezier in Teamhotel! <3</div>
        <div id="rechts"><img src="http://teamhotel.be/images/on.png" style="vertical-align:middle;">&nbsp;83 Team's online!</div>
    </div>
</div>

<div style="background:url(http://teamhotel.be/templates/header/header_bg.png); width:930px; margin:auto auto; height:78px; margin-top:0;">

            <div style="float:right;">
            <a href="http://teamhotel.be/account/logout?token=0c485bd136f99b384df3321cc4727a22" class="new-button red-button" style="margin-top:20px; margin-right:10px;"><b>Uitloggen</b><i></i></a>
<a href="hotel" class="new-button green-button" style="margin-top:20px; margin-right:-3px;" target="f1aa1b898882f7b4ab4ec60d9a4a9cf76be8b69d" onclick="HabboClient.openOrFocus(this); return false;"><b>Naar Hotel &raquo;</b><i></i></a>

<a href="http://teamhotel.be/solliciteren" class="new-button red-button" style="margin-top:20px; margin-right:-3px;"><b>Solliciteer nu!</b><i></i></a>
                        </div>
<img src="http://xtrahotel.8s.nl/images/looogo.png" style="margin-top:-3px; margin-left:10px;">
</div>

<div style="margin-top:-10px; margin: 0 auto; width: 977px;">
<div id="menu" style="background-image:url(http://teamhotel.be/templates/header/menu_bg_summer.gif); height:53px; _height:63px; width:948px; _width:977px; padding-top:10px; padding-left:18px; margin-top:-28px; margin-left:5px;">
<div id="menu_box">
<ul id="nav">



<li><span onclick="window.location='../ik'">%habboname%</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../ik'">Home</li>
<li onclick="window.location='../instellingen'">Instellingen</li>
<li onclick="window.location='../profiel/DaiMinzz'">Mijn pagina</li>
<li onclick="window.location='../solliciteren'">Solliciteren</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>

</li>



<li><span onclick="window.location='../gemeenschap'">Gemeenschap</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../gemeenschap'">Gemeenschap</li>
<li onclick="window.location='../nieuws'">Nieuwsberichten</li>
<li onclick="window.location='../gemeenschap/personeel'">Team Personeel</li>
<li onclick="window.location='../gemeenschap/helpers'">Team Helpers</li>
<li onclick="window.location='../gemeenschap/dj'">Team Deejay's</li>
<li onclick="window.location='../fansites.php'">Fansites</li>
<li onclick="window.location='../tag'">Tags</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>

</li>

<li><span onclick="window.location='../overige/credits'">Overige</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../overige/credits'">Credits</li>
<li onclick="window.location='../overige/pixels'">Pixels</li>
<li onclick="window.location='../topstats.php'">Top spelers</li>
<li onclick="window.location='../overige/habboclub'">Team Club</li>
<li onclick="window.location='../overige/enable'">Enable codes</li>
<li onclick="window.location='../overige/stats'">Statistieken</li>
<li onclick="window.location='../overige/alt'">ALT codes</li>
<li onclick="window.location='../ruilwaardes.php'">Ruilwaardes</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>

</li>

<li><span onclick="window.location='../koopvip.php'">Vip club</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../koopvip.php'">Koop vip</li>
<li onclick="window.location='../koopvip/vips'">Hotel VIPS</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>

</li>

<li><span onclick="window.location='../bc.php'">Belcredits</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../bc.php'">Belcredits kopen</li>
<li onclick="window.location='../ruilwaardes.php'">Ruilwaardes</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>







</div>
</div>
</div>  <div id="container" style="margin-top: 0px;"> <div id="content" style="position: relative" class="clearfix">



En deze als je uitgelogt bent




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"

        "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="de" lang="de">

<head>

<base href="http://teamhotel.be">

    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />

<title>Team :: Niet Gevonden!</title>



<script type="text/javascript">

var andSoItBegins = (new Date()).getTime();

</script>



<link rel="shortcut icon" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/images/favicon.ico" type="image/vnd.microsoft.icon" />



<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/libs2.js" type="text/javascript"></script>

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/tooltip.js" type="text/javascript"></script>

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/visual.js" type="text/javascript"></script>

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/libs.js" type="text/javascript"></script>

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/common.js" type="text/javascript"></script>

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/fullcontent.js" type="text/javascript"></script>

<script type="text/javascript" src="http://teamhotel.be/js/prototype.js"></script>

<script type="text/javascript" src="http://teamhotel.be/js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script>

<script type="text/javascript" src="http://teamhotel.be/js/lightbox.js"></script>

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/style.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/buttons.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/boxes.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/tooltips.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/changepassword.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/css/style.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/lightbox.css" type="text/css" media="screen" />

<link href="http://teamhotel.be/templates/header/general.css" rel="stylesheet" type="text/css" />



<script type="text/javascript" src="http://apis.google.com/js/plusone.js">

  {lang: 'nl'}

</script>





<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title=" News RSS" href="http://teamhotel.be/rss.php"/>



<script type="text/javascript">

document.habboLoggedIn = true;

var habboName = "No-Name";

var habboReqPath = "";

var habboStaticFilePath = "web-gallery/";

var habboImagerUrl = "http://www.habbo.de/habbo-imaging/";

var habboPartner = "Meth0d.org";

window.name = "habboMain";

if (typeof HabboClient != "undefined") { HabboClient.windowName = "uberClientWnd"; }

</script>









<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/newcredits.css" type="text/css" />

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/newcredits.js" type="text/javascript"></script>





<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/welcome.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/personal.css" type="text/css" />



<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/group.js" type="text/javascript"></script>



<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/rooms.js" type="text/javascript"></script>

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/moredata.js" type="text/javascript"></script>









<meta name="description" content="Team is a virtual world where you can meet and make friends." />

<meta name="keywords" content="Team,Team,virtual world,play games,enter competitions,make friends" />



<!--[if lt IE 8]>

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/ie.css" type="text/css" />

<![endif]-->

<!--[if lt IE 7]>

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/ie6.css" type="text/css" />

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/pngfix.js" type="text/javascript"></script>

<script type="text/javascript">

try { document.execCommand('BackgroundImageCache', false, true); } catch(e) {}

</script>



<style type="text/css">

body { behavior: url(web-gallery/csshover.htc); }

</style>

<![endif]-->

<meta name="build" content="9.0.47 - Community Template - TownCMS<33" />

</head>

<body id="home" class="">
        <script language="javascript">

    function RefreshUserCount()
    {
        var html = $.ajax({
          url: "online.php",
          async: false
        }).responseText;
            $('.OnlineCount').fadeOut(200, function () {
            $('.OnlineCount').css("display", "none")
            $('.OnlineCount').html(html + ' Spelers online')
            $('.OnlineCount').fadeIn(200)
        });
        setTimeout("RefreshUserCount()",120000);
    }
    RefreshUserCount();
    </script>
<style>
body {
    margin-top:35px;
}
#bar {
    background:url(http://teamhotel.be/templates/header/boven.gif);
    width:100%;
    height:35px;
    font-size:12px;
    color:#fff;
    position:fixed;
    top:0;
    left:0;
}
#bar > #tekst {
    width:940px;
    padding:8px;
    margin:auto auto;
}
#bar > #tekst > #links {
    float:left;
}
#bar > #tekst > #rechts {
    float:right;
}
</style>
<div id="bar">
    <div id="tekst">
        <div id="links"> Niet ingelogt, log snel in of maak een account!</div>
        <div id="rechts"><img src="http://teamhotel.be/images/on.png" style="vertical-align:middle;">97 Spelers online</div>
    </div>
</div>

<div style="background:url(http://teamhotel.be/templates/header/header_bg.png); width:930px; margin:auto auto; height:78px; margin-top:0;">

            <div style="float:right;">
                            <form action="http://teamhotel.be/index?page=&username=&rememberme=false" method="post" id="login-form">
                <div style="margin-top:12px; margin-right:10px;">
<input name="username" type="username" value="Gebruikersnaam of E-mail" onfocus="this.value=(this.value==this.defaultValue)?'':this.value" onblur="this.value=(this.value=='')?this.defaultValue:this.value" maxlength="48" style="background:url(); background-color:#F7F7F7; height:28px; width:200px; border:1px solid #999;">
 

<input name="password" type="password" value="12346858" onfocus="this.value=(this.value==this.defaultValue)?'':this.value" onblur="this.value=(this.value=='')?this.defaultValue:this.value" maxlength="48" style="background:url(); background-color:#F7F7F7; height:28px; width:200px; border:1px solid #999;">

<input class="submit" type="submit" value="Log in" class="login"><br> <a href="../quickregister/start" style="font-size:10px; font-family:verdana; color:#111; margin-left:300px;">Nog geen account?</a>
                </div>
                </form>
                        </div>
<img src="http://teamhotel.nl/templates/header/logo.png" style="margin-top:-3px; margin-left:10px;">
</div>

<div style="margin-top:-10px; margin: 0 auto; width: 977px;">
<div id="menu" style="background-image:url(http://teamhotel.be/templates/header/menu_bg_summer.gif); height:53px; _height:63px; width:948px; _width:977px; padding-top:10px; padding-left:18px; margin-top:-28px; margin-left:5px;">
<div id="menu_box">
<ul id="nav">


<li><span onclick="window.location='../quickregister/start'">Maak gratis een account!</span>


<li><span onclick="window.location='../gemeenschap'">Gemeenschap</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../gemeenschap'">Gemeenschap</li>
<li onclick="window.location='../nieuws'">Nieuwsberichten</li>
<li onclick="window.location='../gemeenschap/personeel'">Team Personeel</li>
<li onclick="window.location='../gemeenschap/helpers'">Team Helpers</li>
<li onclick="window.location='../gemeenschap/dj'">Team Deejay's</li>
<li onclick="window.location='../fansites.php'">Fansites</li>
<li onclick="window.location='../tag'">Tags</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>

</li>

<li><span onclick="window.location='../overige/credits'">Overige</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../overige/credits'">Credits</li>
<li onclick="window.location='../overige/pixels'">Pixels</li>
<li onclick="window.location='../topstats.php'">Top spelers</li>
<li onclick="window.location='../overige/habboclub'">Team Club</li>
<li onclick="window.location='../overige/enable'">Enable codes</li>
<li onclick="window.location='../overige/stats'">Statistieken</li>
<li onclick="window.location='../overige/alt'">ALT codes</li>
<li onclick="window.location='../ruilwaardes.php'">Ruilwaardes</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>

</li>

<li><span onclick="window.location='../koopvip.php'">Vip club</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../koopvip.php'">Koop vip</li>
<li onclick="window.location='../koopvip/vips'">Hotel VIPS</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>

</li>

<li><span onclick="window.location='../bc.php'">Belcredits</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../bc.php'">Belcredits kopen</li>
<li onclick="window.location='../ruilwaardes.php'">Ruilwaardes</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>
Gewijzigd op 27/06/2012 16:57:43 door DaiMinzz Anonymouse
 
Wouter J

Wouter J

27/06/2012 16:52:19
Quote Anchor link
DaiMinzz: alleen relevante code. Of lange code op plaatscode.be oid.
En we hebben hier die altijd o zo mooie [code] tags, gebruik die i.p.v. die quote tags.
Ook heeft deze code niks met het geen te maken waar we het nu over hebben...

Polak geeft hier het antwoord, alleen mocht je daar niks van snappen:
Lees dit, ga 3 maandjes oefenen en leren en kom in November weer terug op dit probleem.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.