Inloggen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »
DaiMinzz Anonymouse

DaiMinzz Anonymouse

26/06/2012 20:32:47
Quote Anchor link
Hee,

Ik ben nieuw met php, en ik ben bezig met een header.
Maar ik wil het zo hebben dat als je niet ingelogt bent, dat je in die header 2 balkjes met gebruikersnaam en wachtwoord krijgt.

Heeft iemand hier een code voor ?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 07:06:42
 
Roel -

Roel -

26/06/2012 20:36:52
Quote Anchor link
Geef ons eens wat meer informatie. Werk je met sessies, hoe heten je sessies, etc. etc.
 
DaiMinzz Anonymouse

DaiMinzz Anonymouse

26/06/2012 20:55:04
Quote Anchor link
Nee, want het is een geripte source.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

26/06/2012 21:35:18
Quote Anchor link
Julian, toevallig kun je dit beter vragen op een habbo retro forum. Ook is je achternaam een beetje vreemd ik weet nog steeds wie je bent.
 
DaiMinzz Anonymouse

DaiMinzz Anonymouse

26/06/2012 21:59:05
Quote Anchor link
Bas van de Steeg op 26/06/2012 21:35:18:
Julian, toevallig kun je dit beter vragen op een habbo retro forum. Ook is je achternaam een beetje vreemd ik weet nog steeds wie je bent.


Ahaha, ja maar die snappen t ook niet, maar bedankt.
 
B Polak

B Polak

26/06/2012 23:02:06
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je gebruik maakt van sessions.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
session_start();
if (!isset($_SESSION['username'])) {
  
    // niet ingelogd, do:
    include("loginform.php");

}
else {

   // wel ingelogd, do:
   include("userinfo.php");

}

?>
 
DaiMinzz Anonymouse

DaiMinzz Anonymouse

27/06/2012 16:46:37
Quote Anchor link
Ik bedoel eigenlijk,

Als je ingelogd bent dat je de ene header ziet,
en als je niet ingelogt bent, dat je de andere header ziet,
heeft iemand daar een code voor ?

Dit is de header die je moet zien als je ingelogt bent,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"         "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="de" lang="de"> <head> <base href="http://%www%">     <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> <title>Team :: DaiMinzz</title>  <script type="text/javascript"> var andSoItBegins = (new Date()).getTime(); </script>  <link rel="shortcut icon" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/images/favicon.ico" type="image/vnd.microsoft.icon" />  <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/libs2.js" type="text/javascript"></script> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/tooltip.js" type="text/javascript"></script> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/visual.js" type="text/javascript"></script> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/libs.js" type="text/javascript"></script> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/common.js" type="text/javascript"></script> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/fullcontent.js" type="text/javascript"></script> <script type="text/javascript" src="http://teamhotel.be/js/prototype.js"></script> <script type="text/javascript" src="http://teamhotel.be/js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script> <script type="text/javascript" src="http://teamhotel.be/js/lightbox.js"></script> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/style.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/buttons.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/boxes.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/tooltips.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/changepassword.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/css/style.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/lightbox.css" type="text/css" media="screen" /> <link href="http://teamhotel.be/templates/header/general.css" rel="stylesheet" type="text/css" />  <script type="text/javascript" src="http://apis.google.com/js/plusone.js">   {lang: 'nl'} </script>   <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title=" News RSS" href="http://teamhotel.be/rss.php"/>  <script type="text/javascript"> document.habboLoggedIn = true; var habboName = "DaiMinzz"; var habboReqPath = ""; var habboStaticFilePath = "web-gallery/"; var habboImagerUrl = "http://www.habbo.de/habbo-imaging/"; var habboPartner = "Meth0d.org"; window.name = "habboMain"; if (typeof HabboClient != "undefined") { HabboClient.windowName = "uberClientWnd"; } </script>     <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/newcredits.css" type="text/css" /> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/newcredits.js" type="text/javascript"></script>   <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/welcome.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/personal.css" type="text/css" />  <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/group.js" type="text/javascript"></script>  <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/rooms.js" type="text/javascript"></script> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/moredata.js" type="text/javascript"></script>  <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/habboclub.js" type="text/javascript"></script>   <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/minimail.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/styles/myhabbo/control.textarea.css" type="text/css" /> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/minimail.js" type="text/javascript"></script>  <meta name="description" content="Team is a virtual world where you can meet and make friends." /> <meta name="keywords" content="Team,Team,virtual world,play games,enter competitions,make friends" />  <!--[if lt IE 8]> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/ie.css" type="text/css" /> <![endif]--> <!--[if lt IE 7]> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/ie6.css" type="text/css" /> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/pngfix.js" type="text/javascript"></script> <script type="text/javascript"> try { document.execCommand('BackgroundImageCache', false, true); } catch(e) {} </script>  <style type="text/css"> body { behavior: url(web-gallery/csshover.htc); } </style> <![endif]--> <meta name="build" content="9.0.47 - Community Template - TownCMS<33" /> </head> <body id="home" class="">
<style>
body {
    margin-top:35px;
}
#bar {
    background:url(http://teamhotel.be/templates/header/boven.gif);
    width:100%;
    height:35px;
    font-size:12px;
    color:#fff;
    position:fixed;
    top:0;
    left:0;
}
#bar > #tekst {
    width:940px;
    padding:8px;
    margin:auto auto;
}
#bar > #tekst > #links {
    float:left;
}
#bar > #tekst > #rechts {
    float:right;
}
</style>

    <?php if (LOGGED_IN) { ?>
<?php } ?>

<div id="bar">
    <div id="tekst">
        <div id="links">Welkom DaiMinzz! Veel plezier in Teamhotel! <3</div>
        <div id="rechts"><img src="http://teamhotel.be/images/on.png" style="vertical-align:middle;">&nbsp;83 Team's online!</div>
    </div>
</div>

<div style="background:url(http://teamhotel.be/templates/header/header_bg.png); width:930px; margin:auto auto; height:78px; margin-top:0;">

            <div style="float:right;">
            <a href="http://teamhotel.be/account/logout?token=0c485bd136f99b384df3321cc4727a22" class="new-button red-button" style="margin-top:20px; margin-right:10px;"><b>Uitloggen</b><i></i></a>
<a href="hotel" class="new-button green-button" style="margin-top:20px; margin-right:-3px;" target="f1aa1b898882f7b4ab4ec60d9a4a9cf76be8b69d" onclick="HabboClient.openOrFocus(this); return false;"><b>Naar Hotel &raquo;</b><i></i></a>

<a href="http://teamhotel.be/solliciteren" class="new-button red-button" style="margin-top:20px; margin-right:-3px;"><b>Solliciteer nu!</b><i></i></a>
                        </div>
<img src="http://xtrahotel.8s.nl/images/looogo.png" style="margin-top:-3px; margin-left:10px;">
</div>

<div style="margin-top:-10px; margin: 0 auto; width: 977px;">
<div id="menu" style="background-image:url(http://teamhotel.be/templates/header/menu_bg_summer.gif); height:53px; _height:63px; width:948px; _width:977px; padding-top:10px; padding-left:18px; margin-top:-28px; margin-left:5px;">
<div id="menu_box">
<ul id="nav">



<li><span onclick="window.location='../ik'">%habboname%</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../ik'">Home</li>
<li onclick="window.location='../instellingen'">Instellingen</li>
<li onclick="window.location='../profiel/DaiMinzz'">Mijn pagina</li>
<li onclick="window.location='../solliciteren'">Solliciteren</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>

</li>



<li><span onclick="window.location='../gemeenschap'">Gemeenschap</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../gemeenschap'">Gemeenschap</li>
<li onclick="window.location='../nieuws'">Nieuwsberichten</li>
<li onclick="window.location='../gemeenschap/personeel'">Team Personeel</li>
<li onclick="window.location='../gemeenschap/helpers'">Team Helpers</li>
<li onclick="window.location='../gemeenschap/dj'">Team Deejay's</li>
<li onclick="window.location='../fansites.php'">Fansites</li>
<li onclick="window.location='../tag'">Tags</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>

</li>

<li><span onclick="window.location='../overige/credits'">Overige</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../overige/credits'">Credits</li>
<li onclick="window.location='../overige/pixels'">Pixels</li>
<li onclick="window.location='../topstats.php'">Top spelers</li>
<li onclick="window.location='../overige/habboclub'">Team Club</li>
<li onclick="window.location='../overige/enable'">Enable codes</li>
<li onclick="window.location='../overige/stats'">Statistieken</li>
<li onclick="window.location='../overige/alt'">ALT codes</li>
<li onclick="window.location='../ruilwaardes.php'">Ruilwaardes</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>

</li>

<li><span onclick="window.location='../koopvip.php'">Vip club</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../koopvip.php'">Koop vip</li>
<li onclick="window.location='../koopvip/vips'">Hotel VIPS</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>

</li>

<li><span onclick="window.location='../bc.php'">Belcredits</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../bc.php'">Belcredits kopen</li>
<li onclick="window.location='../ruilwaardes.php'">Ruilwaardes</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>







</div>
</div>
</div>  <div id="container" style="margin-top: 0px;"> <div id="content" style="position: relative" class="clearfix">



En deze als je uitgelogt bent




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"

        "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="de" lang="de">

<head>

<base href="http://teamhotel.be">

    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />

<title>Team :: Niet Gevonden!</title>



<script type="text/javascript">

var andSoItBegins = (new Date()).getTime();

</script>



<link rel="shortcut icon" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/images/favicon.ico" type="image/vnd.microsoft.icon" />



<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/libs2.js" type="text/javascript"></script>

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/tooltip.js" type="text/javascript"></script>

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/visual.js" type="text/javascript"></script>

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/libs.js" type="text/javascript"></script>

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/common.js" type="text/javascript"></script>

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/fullcontent.js" type="text/javascript"></script>

<script type="text/javascript" src="http://teamhotel.be/js/prototype.js"></script>

<script type="text/javascript" src="http://teamhotel.be/js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script>

<script type="text/javascript" src="http://teamhotel.be/js/lightbox.js"></script>

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/style.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/buttons.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/boxes.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/tooltips.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/changepassword.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/css/style.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/lightbox.css" type="text/css" media="screen" />

<link href="http://teamhotel.be/templates/header/general.css" rel="stylesheet" type="text/css" />



<script type="text/javascript" src="http://apis.google.com/js/plusone.js">

  {lang: 'nl'}

</script>





<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title=" News RSS" href="http://teamhotel.be/rss.php"/>



<script type="text/javascript">

document.habboLoggedIn = true;

var habboName = "No-Name";

var habboReqPath = "";

var habboStaticFilePath = "web-gallery/";

var habboImagerUrl = "http://www.habbo.de/habbo-imaging/";

var habboPartner = "Meth0d.org";

window.name = "habboMain";

if (typeof HabboClient != "undefined") { HabboClient.windowName = "uberClientWnd"; }

</script>









<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/newcredits.css" type="text/css" />

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/newcredits.js" type="text/javascript"></script>





<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/welcome.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/personal.css" type="text/css" />



<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/group.js" type="text/javascript"></script>



<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/rooms.js" type="text/javascript"></script>

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/moredata.js" type="text/javascript"></script>









<meta name="description" content="Team is a virtual world where you can meet and make friends." />

<meta name="keywords" content="Team,Team,virtual world,play games,enter competitions,make friends" />



<!--[if lt IE 8]>

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/ie.css" type="text/css" />

<![endif]-->

<!--[if lt IE 7]>

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/ie6.css" type="text/css" />

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/pngfix.js" type="text/javascript"></script>

<script type="text/javascript">

try { document.execCommand('BackgroundImageCache', false, true); } catch(e) {}

</script>



<style type="text/css">

body { behavior: url(web-gallery/csshover.htc); }

</style>

<![endif]-->

<meta name="build" content="9.0.47 - Community Template - TownCMS<33" />

</head>

<body id="home" class="">
        <script language="javascript">

    function RefreshUserCount()
    {
        var html = $.ajax({
          url: "online.php",
          async: false
        }).responseText;
            $('.OnlineCount').fadeOut(200, function () {
            $('.OnlineCount').css("display", "none")
            $('.OnlineCount').html(html + ' Spelers online')
            $('.OnlineCount').fadeIn(200)
        });
        setTimeout("RefreshUserCount()",120000);
    }
    RefreshUserCount();
    </script>
<style>
body {
    margin-top:35px;
}
#bar {
    background:url(http://teamhotel.be/templates/header/boven.gif);
    width:100%;
    height:35px;
    font-size:12px;
    color:#fff;
    position:fixed;
    top:0;
    left:0;
}
#bar > #tekst {
    width:940px;
    padding:8px;
    margin:auto auto;
}
#bar > #tekst > #links {
    float:left;
}
#bar > #tekst > #rechts {
    float:right;
}
</style>
<div id="bar">
    <div id="tekst">
        <div id="links"> Niet ingelogt, log snel in of maak een account!</div>
        <div id="rechts"><img src="http://teamhotel.be/images/on.png" style="vertical-align:middle;">97 Spelers online</div>
    </div>
</div>

<div style="background:url(http://teamhotel.be/templates/header/header_bg.png); width:930px; margin:auto auto; height:78px; margin-top:0;">

            <div style="float:right;">
                            <form action="http://teamhotel.be/index?page=&username=&rememberme=false" method="post" id="login-form">
                <div style="margin-top:12px; margin-right:10px;">
<input name="username" type="username" value="Gebruikersnaam of E-mail" onfocus="this.value=(this.value==this.defaultValue)?'':this.value" onblur="this.value=(this.value=='')?this.defaultValue:this.value" maxlength="48" style="background:url(); background-color:#F7F7F7; height:28px; width:200px; border:1px solid #999;">
 

<input name="password" type="password" value="12346858" onfocus="this.value=(this.value==this.defaultValue)?'':this.value" onblur="this.value=(this.value=='')?this.defaultValue:this.value" maxlength="48" style="background:url(); background-color:#F7F7F7; height:28px; width:200px; border:1px solid #999;">

<input class="submit" type="submit" value="Log in" class="login"><br> <a href="../quickregister/start" style="font-size:10px; font-family:verdana; color:#111; margin-left:300px;">Nog geen account?</a>
                </div>
                </form>
                        </div>
<img src="http://teamhotel.nl/templates/header/logo.png" style="margin-top:-3px; margin-left:10px;">
</div>

<div style="margin-top:-10px; margin: 0 auto; width: 977px;">
<div id="menu" style="background-image:url(http://teamhotel.be/templates/header/menu_bg_summer.gif); height:53px; _height:63px; width:948px; _width:977px; padding-top:10px; padding-left:18px; margin-top:-28px; margin-left:5px;">
<div id="menu_box">
<ul id="nav">


<li><span onclick="window.location='../quickregister/start'">Maak gratis een account!</span>


<li><span onclick="window.location='../gemeenschap'">Gemeenschap</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../gemeenschap'">Gemeenschap</li>
<li onclick="window.location='../nieuws'">Nieuwsberichten</li>
<li onclick="window.location='../gemeenschap/personeel'">Team Personeel</li>
<li onclick="window.location='../gemeenschap/helpers'">Team Helpers</li>
<li onclick="window.location='../gemeenschap/dj'">Team Deejay's</li>
<li onclick="window.location='../fansites.php'">Fansites</li>
<li onclick="window.location='../tag'">Tags</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>

</li>

<li><span onclick="window.location='../overige/credits'">Overige</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../overige/credits'">Credits</li>
<li onclick="window.location='../overige/pixels'">Pixels</li>
<li onclick="window.location='../topstats.php'">Top spelers</li>
<li onclick="window.location='../overige/habboclub'">Team Club</li>
<li onclick="window.location='../overige/enable'">Enable codes</li>
<li onclick="window.location='../overige/stats'">Statistieken</li>
<li onclick="window.location='../overige/alt'">ALT codes</li>
<li onclick="window.location='../ruilwaardes.php'">Ruilwaardes</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>

</li>

<li><span onclick="window.location='../koopvip.php'">Vip club</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../koopvip.php'">Koop vip</li>
<li onclick="window.location='../koopvip/vips'">Hotel VIPS</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>

</li>

<li><span onclick="window.location='../bc.php'">Belcredits</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../bc.php'">Belcredits kopen</li>
<li onclick="window.location='../ruilwaardes.php'">Ruilwaardes</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>
Gewijzigd op 27/06/2012 16:57:43 door DaiMinzz Anonymouse
 
Wouter J

Wouter J

27/06/2012 16:52:19
Quote Anchor link
DaiMinzz: alleen relevante code. Of lange code op plaatscode.be oid.
En we hebben hier die altijd o zo mooie [code] tags, gebruik die i.p.v. die quote tags.
Ook heeft deze code niks met het geen te maken waar we het nu over hebben...

Polak geeft hier het antwoord, alleen mocht je daar niks van snappen:
Lees dit, ga 3 maandjes oefenen en leren en kom in November weer terug op dit probleem.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.