Inloggen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »
DaiMinzz Anonymouse

DaiMinzz Anonymouse

26/06/2012 20:32:47
Quote Anchor link
Hee,

Ik ben nieuw met php, en ik ben bezig met een header.
Maar ik wil het zo hebben dat als je niet ingelogt bent, dat je in die header 2 balkjes met gebruikersnaam en wachtwoord krijgt.

Heeft iemand hier een code voor ?
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 01:57:12
 
Roel -

Roel -

26/06/2012 20:36:52
Quote Anchor link
Geef ons eens wat meer informatie. Werk je met sessies, hoe heten je sessies, etc. etc.
 
DaiMinzz Anonymouse

DaiMinzz Anonymouse

26/06/2012 20:55:04
Quote Anchor link
Nee, want het is een geripte source.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

26/06/2012 21:35:18
Quote Anchor link
Julian, toevallig kun je dit beter vragen op een habbo retro forum. Ook is je achternaam een beetje vreemd ik weet nog steeds wie je bent.
 
DaiMinzz Anonymouse

DaiMinzz Anonymouse

26/06/2012 21:59:05
Quote Anchor link
Bas van de Steeg op 26/06/2012 21:35:18:
Julian, toevallig kun je dit beter vragen op een habbo retro forum. Ook is je achternaam een beetje vreemd ik weet nog steeds wie je bent.


Ahaha, ja maar die snappen t ook niet, maar bedankt.
 
B Polak

B Polak

26/06/2012 23:02:06
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je gebruik maakt van sessions.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
session_start();
if (!isset($_SESSION['username'])) {
  
    // niet ingelogd, do:
    include("loginform.php");

}
else {

   // wel ingelogd, do:
   include("userinfo.php");

}

?>
 
DaiMinzz Anonymouse

DaiMinzz Anonymouse

27/06/2012 16:46:37
Quote Anchor link
Ik bedoel eigenlijk,

Als je ingelogd bent dat je de ene header ziet,
en als je niet ingelogt bent, dat je de andere header ziet,
heeft iemand daar een code voor ?

Dit is de header die je moet zien als je ingelogt bent,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"         "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="de" lang="de"> <head> <base href="http://%www%">     <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> <title>Team :: DaiMinzz</title>  <script type="text/javascript"> var andSoItBegins = (new Date()).getTime(); </script>  <link rel="shortcut icon" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/images/favicon.ico" type="image/vnd.microsoft.icon" />  <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/libs2.js" type="text/javascript"></script> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/tooltip.js" type="text/javascript"></script> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/visual.js" type="text/javascript"></script> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/libs.js" type="text/javascript"></script> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/common.js" type="text/javascript"></script> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/fullcontent.js" type="text/javascript"></script> <script type="text/javascript" src="http://teamhotel.be/js/prototype.js"></script> <script type="text/javascript" src="http://teamhotel.be/js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script> <script type="text/javascript" src="http://teamhotel.be/js/lightbox.js"></script> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/style.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/buttons.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/boxes.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/tooltips.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/changepassword.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/css/style.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/lightbox.css" type="text/css" media="screen" /> <link href="http://teamhotel.be/templates/header/general.css" rel="stylesheet" type="text/css" />  <script type="text/javascript" src="http://apis.google.com/js/plusone.js">   {lang: 'nl'} </script>   <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title=" News RSS" href="http://teamhotel.be/rss.php"/>  <script type="text/javascript"> document.habboLoggedIn = true; var habboName = "DaiMinzz"; var habboReqPath = ""; var habboStaticFilePath = "web-gallery/"; var habboImagerUrl = "http://www.habbo.de/habbo-imaging/"; var habboPartner = "Meth0d.org"; window.name = "habboMain"; if (typeof HabboClient != "undefined") { HabboClient.windowName = "uberClientWnd"; } </script>     <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/newcredits.css" type="text/css" /> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/newcredits.js" type="text/javascript"></script>   <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/welcome.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/personal.css" type="text/css" />  <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/group.js" type="text/javascript"></script>  <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/rooms.js" type="text/javascript"></script> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/moredata.js" type="text/javascript"></script>  <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/habboclub.js" type="text/javascript"></script>   <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/minimail.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/styles/myhabbo/control.textarea.css" type="text/css" /> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/minimail.js" type="text/javascript"></script>  <meta name="description" content="Team is a virtual world where you can meet and make friends." /> <meta name="keywords" content="Team,Team,virtual world,play games,enter competitions,make friends" />  <!--[if lt IE 8]> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/ie.css" type="text/css" /> <![endif]--> <!--[if lt IE 7]> <link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/ie6.css" type="text/css" /> <script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/pngfix.js" type="text/javascript"></script> <script type="text/javascript"> try { document.execCommand('BackgroundImageCache', false, true); } catch(e) {} </script>  <style type="text/css"> body { behavior: url(web-gallery/csshover.htc); } </style> <![endif]--> <meta name="build" content="9.0.47 - Community Template - TownCMS<33" /> </head> <body id="home" class="">
<style>
body {
    margin-top:35px;
}
#bar {
    background:url(http://teamhotel.be/templates/header/boven.gif);
    width:100%;
    height:35px;
    font-size:12px;
    color:#fff;
    position:fixed;
    top:0;
    left:0;
}
#bar > #tekst {
    width:940px;
    padding:8px;
    margin:auto auto;
}
#bar > #tekst > #links {
    float:left;
}
#bar > #tekst > #rechts {
    float:right;
}
</style>

    <?php if (LOGGED_IN) { ?>
<?php } ?>

<div id="bar">
    <div id="tekst">
        <div id="links">Welkom DaiMinzz! Veel plezier in Teamhotel! <3</div>
        <div id="rechts"><img src="http://teamhotel.be/images/on.png" style="vertical-align:middle;">&nbsp;83 Team's online!</div>
    </div>
</div>

<div style="background:url(http://teamhotel.be/templates/header/header_bg.png); width:930px; margin:auto auto; height:78px; margin-top:0;">

            <div style="float:right;">
            <a href="http://teamhotel.be/account/logout?token=0c485bd136f99b384df3321cc4727a22" class="new-button red-button" style="margin-top:20px; margin-right:10px;"><b>Uitloggen</b><i></i></a>
<a href="hotel" class="new-button green-button" style="margin-top:20px; margin-right:-3px;" target="f1aa1b898882f7b4ab4ec60d9a4a9cf76be8b69d" onclick="HabboClient.openOrFocus(this); return false;"><b>Naar Hotel &raquo;</b><i></i></a>

<a href="http://teamhotel.be/solliciteren" class="new-button red-button" style="margin-top:20px; margin-right:-3px;"><b>Solliciteer nu!</b><i></i></a>
                        </div>
<img src="http://xtrahotel.8s.nl/images/looogo.png" style="margin-top:-3px; margin-left:10px;">
</div>

<div style="margin-top:-10px; margin: 0 auto; width: 977px;">
<div id="menu" style="background-image:url(http://teamhotel.be/templates/header/menu_bg_summer.gif); height:53px; _height:63px; width:948px; _width:977px; padding-top:10px; padding-left:18px; margin-top:-28px; margin-left:5px;">
<div id="menu_box">
<ul id="nav">



<li><span onclick="window.location='../ik'">%habboname%</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../ik'">Home</li>
<li onclick="window.location='../instellingen'">Instellingen</li>
<li onclick="window.location='../profiel/DaiMinzz'">Mijn pagina</li>
<li onclick="window.location='../solliciteren'">Solliciteren</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>

</li>



<li><span onclick="window.location='../gemeenschap'">Gemeenschap</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../gemeenschap'">Gemeenschap</li>
<li onclick="window.location='../nieuws'">Nieuwsberichten</li>
<li onclick="window.location='../gemeenschap/personeel'">Team Personeel</li>
<li onclick="window.location='../gemeenschap/helpers'">Team Helpers</li>
<li onclick="window.location='../gemeenschap/dj'">Team Deejay's</li>
<li onclick="window.location='../fansites.php'">Fansites</li>
<li onclick="window.location='../tag'">Tags</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>

</li>

<li><span onclick="window.location='../overige/credits'">Overige</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../overige/credits'">Credits</li>
<li onclick="window.location='../overige/pixels'">Pixels</li>
<li onclick="window.location='../topstats.php'">Top spelers</li>
<li onclick="window.location='../overige/habboclub'">Team Club</li>
<li onclick="window.location='../overige/enable'">Enable codes</li>
<li onclick="window.location='../overige/stats'">Statistieken</li>
<li onclick="window.location='../overige/alt'">ALT codes</li>
<li onclick="window.location='../ruilwaardes.php'">Ruilwaardes</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>

</li>

<li><span onclick="window.location='../koopvip.php'">Vip club</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../koopvip.php'">Koop vip</li>
<li onclick="window.location='../koopvip/vips'">Hotel VIPS</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>

</li>

<li><span onclick="window.location='../bc.php'">Belcredits</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../bc.php'">Belcredits kopen</li>
<li onclick="window.location='../ruilwaardes.php'">Ruilwaardes</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>







</div>
</div>
</div>  <div id="container" style="margin-top: 0px;"> <div id="content" style="position: relative" class="clearfix">



En deze als je uitgelogt bent




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"

        "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="de" lang="de">

<head>

<base href="http://teamhotel.be">

    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />

<title>Team :: Niet Gevonden!</title>



<script type="text/javascript">

var andSoItBegins = (new Date()).getTime();

</script>



<link rel="shortcut icon" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/images/favicon.ico" type="image/vnd.microsoft.icon" />



<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/libs2.js" type="text/javascript"></script>

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/tooltip.js" type="text/javascript"></script>

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/visual.js" type="text/javascript"></script>

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/libs.js" type="text/javascript"></script>

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/common.js" type="text/javascript"></script>

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/fullcontent.js" type="text/javascript"></script>

<script type="text/javascript" src="http://teamhotel.be/js/prototype.js"></script>

<script type="text/javascript" src="http://teamhotel.be/js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script>

<script type="text/javascript" src="http://teamhotel.be/js/lightbox.js"></script>

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/style.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/buttons.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/boxes.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/tooltips.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/changepassword.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/css/style.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/lightbox.css" type="text/css" media="screen" />

<link href="http://teamhotel.be/templates/header/general.css" rel="stylesheet" type="text/css" />



<script type="text/javascript" src="http://apis.google.com/js/plusone.js">

  {lang: 'nl'}

</script>





<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title=" News RSS" href="http://teamhotel.be/rss.php"/>



<script type="text/javascript">

document.habboLoggedIn = true;

var habboName = "No-Name";

var habboReqPath = "";

var habboStaticFilePath = "web-gallery/";

var habboImagerUrl = "http://www.habbo.de/habbo-imaging/";

var habboPartner = "Meth0d.org";

window.name = "habboMain";

if (typeof HabboClient != "undefined") { HabboClient.windowName = "uberClientWnd"; }

</script>









<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/newcredits.css" type="text/css" />

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/newcredits.js" type="text/javascript"></script>





<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/welcome.css" type="text/css" />

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/personal.css" type="text/css" />



<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/group.js" type="text/javascript"></script>



<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/rooms.js" type="text/javascript"></script>

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/moredata.js" type="text/javascript"></script>









<meta name="description" content="Team is a virtual world where you can meet and make friends." />

<meta name="keywords" content="Team,Team,virtual world,play games,enter competitions,make friends" />



<!--[if lt IE 8]>

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/ie.css" type="text/css" />

<![endif]-->

<!--[if lt IE 7]>

<link rel="stylesheet" href="http://teamhotel.be/web-gallery/v2/styles/ie6.css" type="text/css" />

<script src="http://teamhotel.be/web-gallery/static/js/pngfix.js" type="text/javascript"></script>

<script type="text/javascript">

try { document.execCommand('BackgroundImageCache', false, true); } catch(e) {}

</script>



<style type="text/css">

body { behavior: url(web-gallery/csshover.htc); }

</style>

<![endif]-->

<meta name="build" content="9.0.47 - Community Template - TownCMS<33" />

</head>

<body id="home" class="">
        <script language="javascript">

    function RefreshUserCount()
    {
        var html = $.ajax({
          url: "online.php",
          async: false
        }).responseText;
            $('.OnlineCount').fadeOut(200, function () {
            $('.OnlineCount').css("display", "none")
            $('.OnlineCount').html(html + ' Spelers online')
            $('.OnlineCount').fadeIn(200)
        });
        setTimeout("RefreshUserCount()",120000);
    }
    RefreshUserCount();
    </script>
<style>
body {
    margin-top:35px;
}
#bar {
    background:url(http://teamhotel.be/templates/header/boven.gif);
    width:100%;
    height:35px;
    font-size:12px;
    color:#fff;
    position:fixed;
    top:0;
    left:0;
}
#bar > #tekst {
    width:940px;
    padding:8px;
    margin:auto auto;
}
#bar > #tekst > #links {
    float:left;
}
#bar > #tekst > #rechts {
    float:right;
}
</style>
<div id="bar">
    <div id="tekst">
        <div id="links"> Niet ingelogt, log snel in of maak een account!</div>
        <div id="rechts"><img src="http://teamhotel.be/images/on.png" style="vertical-align:middle;">97 Spelers online</div>
    </div>
</div>

<div style="background:url(http://teamhotel.be/templates/header/header_bg.png); width:930px; margin:auto auto; height:78px; margin-top:0;">

            <div style="float:right;">
                            <form action="http://teamhotel.be/index?page=&username=&rememberme=false" method="post" id="login-form">
                <div style="margin-top:12px; margin-right:10px;">
<input name="username" type="username" value="Gebruikersnaam of E-mail" onfocus="this.value=(this.value==this.defaultValue)?'':this.value" onblur="this.value=(this.value=='')?this.defaultValue:this.value" maxlength="48" style="background:url(); background-color:#F7F7F7; height:28px; width:200px; border:1px solid #999;">
 

<input name="password" type="password" value="12346858" onfocus="this.value=(this.value==this.defaultValue)?'':this.value" onblur="this.value=(this.value=='')?this.defaultValue:this.value" maxlength="48" style="background:url(); background-color:#F7F7F7; height:28px; width:200px; border:1px solid #999;">

<input class="submit" type="submit" value="Log in" class="login"><br> <a href="../quickregister/start" style="font-size:10px; font-family:verdana; color:#111; margin-left:300px;">Nog geen account?</a>
                </div>
                </form>
                        </div>
<img src="http://teamhotel.nl/templates/header/logo.png" style="margin-top:-3px; margin-left:10px;">
</div>

<div style="margin-top:-10px; margin: 0 auto; width: 977px;">
<div id="menu" style="background-image:url(http://teamhotel.be/templates/header/menu_bg_summer.gif); height:53px; _height:63px; width:948px; _width:977px; padding-top:10px; padding-left:18px; margin-top:-28px; margin-left:5px;">
<div id="menu_box">
<ul id="nav">


<li><span onclick="window.location='../quickregister/start'">Maak gratis een account!</span>


<li><span onclick="window.location='../gemeenschap'">Gemeenschap</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../gemeenschap'">Gemeenschap</li>
<li onclick="window.location='../nieuws'">Nieuwsberichten</li>
<li onclick="window.location='../gemeenschap/personeel'">Team Personeel</li>
<li onclick="window.location='../gemeenschap/helpers'">Team Helpers</li>
<li onclick="window.location='../gemeenschap/dj'">Team Deejay's</li>
<li onclick="window.location='../fansites.php'">Fansites</li>
<li onclick="window.location='../tag'">Tags</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>

</li>

<li><span onclick="window.location='../overige/credits'">Overige</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../overige/credits'">Credits</li>
<li onclick="window.location='../overige/pixels'">Pixels</li>
<li onclick="window.location='../topstats.php'">Top spelers</li>
<li onclick="window.location='../overige/habboclub'">Team Club</li>
<li onclick="window.location='../overige/enable'">Enable codes</li>
<li onclick="window.location='../overige/stats'">Statistieken</li>
<li onclick="window.location='../overige/alt'">ALT codes</li>
<li onclick="window.location='../ruilwaardes.php'">Ruilwaardes</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>

</li>

<li><span onclick="window.location='../koopvip.php'">Vip club</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../koopvip.php'">Koop vip</li>
<li onclick="window.location='../koopvip/vips'">Hotel VIPS</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>

</li>

<li><span onclick="window.location='../bc.php'">Belcredits</span>

<ul>
<div class="dd_top"></div><div class="dd_content">
<li onclick="window.location='../bc.php'">Belcredits kopen</li>
<li onclick="window.location='../ruilwaardes.php'">Ruilwaardes</li>
</div>
<div class="dd_bottom"></div>
</ul>
Gewijzigd op 27/06/2012 16:57:43 door DaiMinzz Anonymouse
 
Wouter J

Wouter J

27/06/2012 16:52:19
Quote Anchor link
DaiMinzz: alleen relevante code. Of lange code op plaatscode.be oid.
En we hebben hier die altijd o zo mooie [code] tags, gebruik die i.p.v. die quote tags.
Ook heeft deze code niks met het geen te maken waar we het nu over hebben...

Polak geeft hier het antwoord, alleen mocht je daar niks van snappen:
Lees dit, ga 3 maandjes oefenen en leren en kom in November weer terug op dit probleem.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.