input onbewerkbaar!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Maurice

maurice

31/07/2009 18:02:00
Quote Anchor link
Hallo ik wil graag dat een input veld op 1 pagina NIET gewijzigd kan woorden liever dat het hele formulier NIET kan woorden gewijzigd wat er is...
doei,
Maurice (weet niet hoe ik dat op zou moeten zoeken en hoe ik probeer kan ik niet vinden)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Maurice
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:03:19
 
Joey Drieling

Joey Drieling

31/07/2009 18:10:00
Quote Anchor link
Hooi das mega simpel geoon effe in de input disabled="" zetten
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="text" id="vast" value="Ik kan niet gewijzigd worden!" disabled="" />

Had je kunne weeten wand je wild een form/veld uitschakelen.
Een progameer taal is altijd in het engels dus uitgeschakeld in het engels is disabled simpel he ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joey Drieling
 
Maurice

maurice

31/07/2009 18:28:00
Quote Anchor link
oja heeeeeeeeeeeeeeel zsimpwl ik ga het proberen!
 
Maurice

maurice

31/07/2009 18:35:00
Quote Anchor link
JEEEEJ! het werkt hellemaal! dankuwel JOEY! weer wat geleerd!
 
- SanThe -

- SanThe -

31/07/2009 18:37:00
Quote Anchor link
Geen disabled maar readonly gebruiken.
 
Maurice

maurice

31/07/2009 18:38:00
Quote Anchor link
is dat beter?
 
- SanThe -

- SanThe -

31/07/2009 18:39:00
Quote Anchor link
Disabled wordt niet mee gepost, Readonly wel.
 
Maurice

maurice

31/07/2009 18:43:00
Quote Anchor link
Oeh! dat snap ik niet :$
 
Maurice

maurice

31/07/2009 18:45:00
Quote Anchor link
volgens mij lukt het heeeeeeeeeeeeeeeeel goed :D

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door maurice
 
- SanThe -

- SanThe -

31/07/2009 18:46:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

print_r($_POST);

?>


<form method="post">
<input type="text" name="a" value="aap" disabled>
<input type="text" name="b" value="beer" readonly>
<input type="submit" name="c" value="GO">
</form>


Geeft
Array ( [b] => beer [c] => GO )
Dus input a die disabled is wordt niet gepost.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/07/2009 18:52:00
Quote Anchor link
Aanvulling: denk niet dat je formulierveld nu veilig is geworden. Het is voor je bezoeker een koud kunstje om formuliervelden te bewerken, bijvoorbeeld met een GreaseMonkey script.
 
Maurice

maurice

31/07/2009 18:53:00
Quote Anchor link
jep het is voor een admin gedeelte voor iemand die 0.000 van computers afweet dus die probeert dat niet
 
- Ricardo -

- Ricardo -

31/07/2009 20:18:00
Quote Anchor link
dan kan er nog steeds iemand inbreken die 99.999 van computers weet :P
 
Maurice

maurice

31/07/2009 20:20:00
Quote Anchor link
zeker zo maar NIEMAND die die site bezoekt en waarom zou je ;)
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

31/07/2009 21:05:00
Quote Anchor link
ps als je het valid wilt houden is het

disabled="disabled" of readonly="readonly"
 
Maurice

maurice

31/07/2009 21:07:00
Quote Anchor link
het is prima gelukt! met disabled!
 
Zero XT

Zero XT

31/07/2009 21:09:00
Quote Anchor link
Dus je hebt een inputfield gemaakt die helemaal niets doet en waar je ook helemaal niets mee doet.
 
Joey Drieling

Joey Drieling

31/07/2009 23:48:00
Quote Anchor link
@SanThe

Je hebt heelemaal gelijk reaadonly is beeter had er nog nooit van gehoord trouwens maar ja waneer gebruik je het nou ik in iedergeval niet

maar dank zij jou heb ik weer wat geleerd mijn vriend ;)
 
Mr.Ark

Mr.Ark

31/07/2009 23:54:00
Quote Anchor link
Waarom wil je überhaubt een formulier dat niet gepost moet worden?
Gebruik dan geen formulier en laat gewoon de informatie zien.
 
Zero XT

Zero XT

01/08/2009 00:08:00
Quote Anchor link
Dat is dus ook wat ik dacht
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

01/08/2009 00:33:00
Quote Anchor link
ark schreef op 31.07.2009 23:54:
Waarom wil je überhaubt een formulier dat niet gepost moet worden?
Gebruik dan geen formulier en laat gewoon de informatie zien.

Op veel communties kan je na het registreren je nickname niet meer veranderen en daar gebruiken ze dit bv voor. Is nogal stom als je bij opties kijkt en je ziet daar alles mooi in inputfields staan behalve je nickname..
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.