input onbewerkbaar!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Maurice

maurice

31/07/2009 18:02:00
Quote Anchor link
Hallo ik wil graag dat een input veld op 1 pagina NIET gewijzigd kan woorden liever dat het hele formulier NIET kan woorden gewijzigd wat er is...
doei,
Maurice (weet niet hoe ik dat op zou moeten zoeken en hoe ik probeer kan ik niet vinden)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Maurice
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 14:46:47
 
Joey Drieling

Joey Drieling

31/07/2009 18:10:00
Quote Anchor link
Hooi das mega simpel geoon effe in de input disabled="" zetten
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="text" id="vast" value="Ik kan niet gewijzigd worden!" disabled="" />

Had je kunne weeten wand je wild een form/veld uitschakelen.
Een progameer taal is altijd in het engels dus uitgeschakeld in het engels is disabled simpel he ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joey Drieling
 
Maurice

maurice

31/07/2009 18:28:00
Quote Anchor link
oja heeeeeeeeeeeeeeel zsimpwl ik ga het proberen!
 
Maurice

maurice

31/07/2009 18:35:00
Quote Anchor link
JEEEEJ! het werkt hellemaal! dankuwel JOEY! weer wat geleerd!
 
- SanThe -

- SanThe -

31/07/2009 18:37:00
Quote Anchor link
Geen disabled maar readonly gebruiken.
 
Maurice

maurice

31/07/2009 18:38:00
Quote Anchor link
is dat beter?
 
- SanThe -

- SanThe -

31/07/2009 18:39:00
Quote Anchor link
Disabled wordt niet mee gepost, Readonly wel.
 
Maurice

maurice

31/07/2009 18:43:00
Quote Anchor link
Oeh! dat snap ik niet :$
 
Maurice

maurice

31/07/2009 18:45:00
Quote Anchor link
volgens mij lukt het heeeeeeeeeeeeeeeeel goed :D

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door maurice
 
- SanThe -

- SanThe -

31/07/2009 18:46:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

print_r($_POST);

?>


<form method="post">
<input type="text" name="a" value="aap" disabled>
<input type="text" name="b" value="beer" readonly>
<input type="submit" name="c" value="GO">
</form>


Geeft
Array ( [b] => beer [c] => GO )
Dus input a die disabled is wordt niet gepost.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/07/2009 18:52:00
Quote Anchor link
Aanvulling: denk niet dat je formulierveld nu veilig is geworden. Het is voor je bezoeker een koud kunstje om formuliervelden te bewerken, bijvoorbeeld met een GreaseMonkey script.
 
Maurice

maurice

31/07/2009 18:53:00
Quote Anchor link
jep het is voor een admin gedeelte voor iemand die 0.000 van computers afweet dus die probeert dat niet
 
- Ricardo -

- Ricardo -

31/07/2009 20:18:00
Quote Anchor link
dan kan er nog steeds iemand inbreken die 99.999 van computers weet :P
 
Maurice

maurice

31/07/2009 20:20:00
Quote Anchor link
zeker zo maar NIEMAND die die site bezoekt en waarom zou je ;)
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

31/07/2009 21:05:00
Quote Anchor link
ps als je het valid wilt houden is het

disabled="disabled" of readonly="readonly"
 
Maurice

maurice

31/07/2009 21:07:00
Quote Anchor link
het is prima gelukt! met disabled!
 
Zero XT

Zero XT

31/07/2009 21:09:00
Quote Anchor link
Dus je hebt een inputfield gemaakt die helemaal niets doet en waar je ook helemaal niets mee doet.
 
Joey Drieling

Joey Drieling

31/07/2009 23:48:00
Quote Anchor link
@SanThe

Je hebt heelemaal gelijk reaadonly is beeter had er nog nooit van gehoord trouwens maar ja waneer gebruik je het nou ik in iedergeval niet

maar dank zij jou heb ik weer wat geleerd mijn vriend ;)
 
Mr.Ark

Mr.Ark

31/07/2009 23:54:00
Quote Anchor link
Waarom wil je überhaubt een formulier dat niet gepost moet worden?
Gebruik dan geen formulier en laat gewoon de informatie zien.
 
Zero XT

Zero XT

01/08/2009 00:08:00
Quote Anchor link
Dat is dus ook wat ik dacht
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

01/08/2009 00:33:00
Quote Anchor link
ark schreef op 31.07.2009 23:54:
Waarom wil je überhaubt een formulier dat niet gepost moet worden?
Gebruik dan geen formulier en laat gewoon de informatie zien.

Op veel communties kan je na het registreren je nickname niet meer veranderen en daar gebruiken ze dit bv voor. Is nogal stom als je bij opties kijkt en je ziet daar alles mooi in inputfields staan behalve je nickname..
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.