Inschrijfformulier debakel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Erick Schluter

Erick Schluter

07/08/2008 21:22:00
Quote Anchor link
Ik zit enigzins in de stress met een formulier dat ik moet maken voor op een website waar ik mee bezig ben.

Het betreft een inschrijfformulier welke ik voor het gemak hier heb geplaatst:inschrijfformulier

Het is een 'leeg' formulier...Mijn vraag is:

1). Hoe verzend ik dit met behulp van PHP?
2). Hoe zorg ik dat de velden met een * verplicht zijn om in te vullen?
3). Het 'algemene voorwaarden' blokje...Hoe laat ik een boodschap verschijnen wanneer deze niet is aangevinkt?

Ik heb de formulieren op PHPHulp natuurlijk doorgeneusd, maar kom er toch echt niet uit.

Alle hulp is erg welkom!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erick Schluter
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 10:08:21
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/08/2008 21:31:00
Quote Anchor link
Het verzenden van je formulier gaat automatisch als iemand op de submit button klikt. Je checkt of een formulier verzonden is met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        // formulier verzonden
    }
?>
 
Erick Schluter

Erick Schluter

07/08/2008 22:00:00
Quote Anchor link
Hey Jan,

Oke...Maar waar plaats ik dit? In een apart bestand genaamd: verwerking_formulier.php

en roep ik dit vervolgens aan in de 1e regel van de <form>:
<form method="post" action="verwerking_formulier.php">

En...Checken of een formulier verzonden is lijkt mij de minste van de problemen.

Hoe pas ik hier de 'verplichte velden' e.d. op toe?

Of hoe laat ik vervolgens een boodschap verschijnen wanneer het 'algemene voorwaarden' blokje niet is aangevinkt?

Enzo...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/08/2008 22:09:00
Quote Anchor link
Erick schreef op 07.08.2008 22:00:
En...Checken of een formulier verzonden is lijkt mij de minste van de problemen.

Klopt. Maar dat was vraag 1 toch?
 
Erick Schluter

Erick Schluter

07/08/2008 22:12:00
Quote Anchor link
Je hebt gelijk...Maar wat heb ik hier dan eigelijk aan?

En ik plaats dit in een apart bestandje, zoals ik zojuist voorstelde?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/08/2008 22:15:00
Quote Anchor link
Het kan in een apart bestand of in hetzelfde bestand. Ik geef de voorkeur aan hetzelfde bestand, omdat de foutafhandeling dan gemakkelijk gaat.

Verplichte velden check ik meestal zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
    $required
= array ('veld1', 'veld2');
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        foreach ($required as $field) {
            if (empty ($_POST[$field])) {
                // fout
            }
        }
    }

?>

    
?>

 
Erick Schluter

Erick Schluter

07/08/2008 22:31:00
Quote Anchor link
Ik snap er werkelijk waar helemaal niets van...

Wel van wat je laat zien hoor...Maar waar staat nu dan naar welk emailadres alles word verzonden?

En is het oranje stukje commentaar (// fout) de plaats waar de 'vergeten in te vullen' boodschap kom te staan?

Zo ja, hoe geef je 'per verschillend veld' een andere boodschap?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erick Schluter
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/08/2008 22:37:00
Quote Anchor link
Erick schreef op 07.08.2008 22:31:
Wel van wat je laat zien hoor...Maar waar staat nu dan naar welk emailadres alles word verzonden?

Ik probeer je in stappen te helpen, maar ik krijg de indruk dat je een kant en klaar script verwacht.
 
Erick Schluter

Erick Schluter

07/08/2008 22:41:00
Quote Anchor link
Nee hoor, ik wil het best begrijpen, maar snap het gewoon niet.

Ik heb nu ook een .php bestandje van het formulier:
inschrijfformulier.php

en heb daar dat 'verplichte velden' stukje bijgevoegd...En de veldnamen aangepast voor de 1e twee velden in mijn formulier...Maar wanneer ik vervolgens op 'Verzend' druk...Gebeurt er helemaal niets.

Ook heb ik hierbij het 'checken of het verstuurd is' stukje toegevoegd...Maar ja, wat dit nu precies doet...Ik zie het gewoon niet.

Vandaar dat ik het niet snap.
 
Erick Schluter

Erick Schluter

07/08/2008 22:52:00
Quote Anchor link
Ik heb inmiddels een foutboodschap toe weten te voegen...

Op de plek van '// fout'...Daar heb ik nu toegevoegd:

echo "HE! Gaat niet goed he!";

Alleen word dit nu 2x getoond wanneer ik op 'verzend' druk...Ik heb 2 veldnamen als verplicht staan...Daarom komt de foutboodschap dus 2x, zover snap ik het nog wel. Maar hoe ik nu per 'apart veld' een andere foutboodschap krijg gaat me alweer te ver.

Ik wil bv. 'U heeft uw achternaam niet ingevuld' en 'U heeft uw voornaam niet ingevuld'...Etc. etc., maar je raad het al...Ik snap het gewoon niet.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erick Schluter
 
Erick Schluter

Erick Schluter

07/08/2008 23:03:00
Quote Anchor link
Jan, begrijp me a.u.b. niet verkeerd. Ik wil het graag snappen, maar zit ook in de stress. Niet jouw probleem natuurlijk, maar dat is de situatie.

Ook is me nog steeds niet duidelijk waar alles naartoe word verzonden. Of hoe dit gebeurd...Ik zie tot nu toe nergens een emailadres staan. En alle ingevulde info moet uiteindelijk naar een emailadres worden verzonden.
 
Loran DP

Loran DP

08/08/2008 00:15:00
Quote Anchor link
Erick, Niet bumpen!
** Bumpen is meerdere keren achter elkaar posten binnen 24 uur**
 
Mar cel

Mar cel

08/08/2008 00:32:00
Quote Anchor link
@Jan, die manier van formulier-controle lijkt mij niet goed. Als je paar keer op spatie drukt kom je door de controle heen, toch?

@erick:

mail_verwerk.php :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
<?php

////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//////////MARCEL VAN DE WEERD///////////////////////////////////////////
////////////////////////////////////////////////////////////////////////


if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
    $achternaam = addslashes(ucfirst($_POST['achter_naam']));
    $voornaam = addslashes(ucfirst($_POST['voor_naam']));
    $adres = addslashes(ucfirst($_POST['adres']));
    $postcode = addslashes(ucfirst($_POST['postcode']));
    $plaats = addslashes(ucfirst($_POST['plaats']));
    $geboortedatum = addslashes(ucfirst($_POST['geboortedatum']));
    $beroep = addslashes(ucfirst($_POST['beroep']));
    $telefoonnummer = addslashes(ucfirst($_POST['telefoonnummer']));
    $email = addslashes(ucfirst($_POST['email']));
    $bedrijf = addslashes(ucfirst($_POST['bedrijf']));
    $factuur = addslashes(ucfirst($_POST['factuur']));
    $geboortedatum = addslashes(ucfirst($_POST['geboortedatum']));
    $beroep = addslashes(ucfirst($_POST['beroep']));
    $telefoonnummer = addslashes(ucfirst($_POST['telefoonnummer']));
    $email = addslashes(ucfirst($_POST['email']));
    
    if(strlen(trim($achternaam)) <1){
        $error .= '- Er is geen achternaam ingevuld.<br/>';
    }

    
    if(strlen(trim($voornaam)) <1){
        $error .= '- Er is geen voornaam ingevuld.<br/>';
    }
    
    
    if(strlen(trim($adres)) <1){
        $error .= '- Er is geen adres ingevuld.<br/>';
    }
    
    
    if(strlen(trim($postcode)) <1){
        $error .= '- Er is geen postcode ingevuld.<br/>';
    }
    
    
    if(strlen(trim($plaats)) <1){
        $error .= '- Er is geen plaats ingevuld.<br/>';
    }

    
    if(strlen(trim($geboortedatum)) <1){
        $error .= '- Er is geen geboortedatum ingevuld.<br/>';
    }
    
    
    if(strlen(trim($email)) <1){
        $error .= '- Er is geen email ingevuld.<br/>';
    }

    
    if(!$voorwaarden == 'ja'){
        $error .= '- U moet de voorwaarden accepteren.<br/>';
    }

    
    if(!isset($error)){
        $inhoud = 'Achternaam : '.$achternaam.'
                   Voornaam : '
.$voornaam.'
                   Adres : '
.$adres.'
                   Postcode : '
.$postcode.'
                   Plaats : '
.$plaats.'
                   Beroep : '
.$beroep.'
                   Geboortedatum : '
.$geboortedatum.'  
                   Telefoonnummer : '
.$telefoonnummer.'
                   Email-adres : '
.$email.'
                   Bedrijf : '
.$bedrijf.'
                   Factuuradres : '
.$factuur.'
                   Keuze : '
.$optie_lijst.'                  
                  '
;
                          
        $mail = mail('[email protected]','Mail-formulier',"$inhoud",'From:Jou naam<[email protected]>');
        if($mail){
            echo 'Het verzenden is gelukt!';
        }

        else{
            echo 'Om een of andere reden(en) is het verzenden mislukt!';
        }
    }

    else{
        echo 'Het verzenden is mislukt om de volgende reden(en):<br/>'.$error.'<p><a href="#" Onclick="history.back()">Ga terug</a></p>';
    }
}

?>


mail.html:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
<form method="post" action="mail_verwerk.php">
    <table width="430" border="0" cellspacing="4" cellpadding="0" align="left">
        <tr>
            <td width="300">Achternaam:*</td>    <td width="130"><input type="text"  name="achter_naam"  size="28" /></td>
        </tr>
        <tr>
            <td>Voornaam:*</td>    <td><input type="text"  name="voor_naam"  size="28" /></td>
        </tr>
        <tr>
            <td>Adres:*</td>    <td><input type="text"  name="adres"  size="28" /></td>
        </tr>
        <tr>
            <td>Postcode:*</td>    <td><input type="text"  name="postcode"  size="28" /></td>
        </tr>
        <tr>
            <td>Plaats:*</td>    <td><input type="text"  name="plaats"  size="28" /></td>
        </tr>
        <tr>
            <td>Geboortedatum:*</td>    <td><input type="text"  name="geboortedatum"  size="28" /></td>
        </tr>
        <tr>
            <td>Beroep:</td>    <td><input type="text"  name="beroep"  size="28" /></td>
        </tr>
        <tr>
            <td>Telefoonnummer:</td>    <td><input type="text"  name="telnr"  size="28" /></td>
        </tr>
        <tr>
            <td>Email adres:*</td>    <td><input type="text"  name="email"  size="28" /></td>
        </tr>
        <tr>
            <td>Bedrijf:</td>    <td><input type="text"  name="bedrijf"  size="28" /></td>
        </tr>
        <tr>
            <td colspan="2"><em style="font-size:70%">(indien van toepassing)</em></td>
        </tr>
        <tr>
            <td>Faktuuradres:</td>    <td><input type="text"  name="factuur"  size="28" /></td>
        </tr>
        <tr>
            <td colspan="2"><em style="font-size:70%">(indien afwijkend van bovenstaand)</em></td>
        </tr>
        <tr>
            <td colspan="2">&nbsp;</td>
        </tr>
        <tr>
            <td colspan="2"><input type="checkbox"  value="ja" name="voorwaarden" />&nbsp;&nbsp;Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.</td>
        </tr>
        <tr>
            <td colspan="2">&nbsp;</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>Ik meld mij aan voor de</td>
                <td><select name="optie_lijst" style="width:194px;">
                    <option value="optie1">Optie 1</option>
                    <option value="optie2">Optie 2</option>
                </select>
            </td>
        </tr>
        <tr>
            <td colspan="2">&nbsp;</td>
        </tr>
        <tr>
            <td colspan="2"><input type="submit"  value="Verzend"  name="zend_form"  />&nbsp;&nbsp;<input type="reset"  value="Herstel"  name="leeg_maken"  /></td>
        </tr>
    </table>
</form>


Grtz,
Marcel van de Weerd
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mar cel
 
Erick Schluter

Erick Schluter

08/08/2008 00:45:00
Quote Anchor link
Hey Marcel,

Thanks man! Dit begint er al op te lijken...

Echter de 'ga terug' optie, die verschijnt wanneer een verplicht veld niet is ingevuld, gaat terug naar 'mail_verwerk.php'...En niet naar het formulier zelf.

Ook begrijp ik nog steeds niet hoe dat nu zit met die 'algemene voorwaarden' optie (in dit geval). Het aan te vinken hokje bedoel ik...Wanneer dit wordt aangevinkt, alles in orde...Maar wanneer dit niet is aangevinkt gebeurd er weinig.

Inmiddels had ik zelf ook al zitten rommelen:
inschrijfformulier

Hier worden de niet ingevulde verplichte velden om de beurt weergegeven...En wanneer de 'algemene voorwaarden' is aangevinkt staat er in de verzonden email: on Wanneer dit hokje niet is aangevinkt staat er niets. Ik wil echter dat de gehele 'inschrijving' niet plaats kan vinden zonder dat de 'algemene voorwaarden' zijn geaccepteerd.

Zou je nog eens kunnen kijken? Ik ben je zeer erkentelijk!
 
Erick Schluter

Erick Schluter

08/08/2008 03:26:00
Quote Anchor link
Ik ben er bijna uit!

Wanneer ik het formulier test op mijn eigen domein (ericks.nl) werkt het!
Zie: werkend inschrijfformulier

Nu word het netjes verstuurd wanneer er een vinkje staat bij de 'algemene voorwaarden'. En wanneer je het vinkje weglaat krijg je netjes de melding dat je eerst akkoord moet gaan.

Maar op het domein waarop het formulier uiteindelijk moet komen te staan werkt deze 'algemene voorwaarden' optie niet, zie:
niet werkende inschrijfformulier

Nu word het formulier niet verzonden...Of de 'algemene voorwaarden' nu zijn aangevinkt of niet?!?

Dit is nog niet online en dus TOP SECRET enzo! Als mijn opdrachtgever hoort dat ik dit doe word ik waarschijnlijk nooit meer gevraagd voor iets, dus discretie gewenst !! Hiervoor alvast bedankt!

Het zijn exact dezelfde bestanden...En het werkt niet??!? HELLUP!?

Waarom werkt dit niet op het andere domein? Kan het uberhaupt aan het domein liggen?

HELLUP!!
 
Dimi o

dimi o

08/08/2008 10:44:00
Quote Anchor link
hey,

als ik naar de werkende link ga en deze aanpas naar

http://www.ericks.nl/formulier/mail_verwerk.php

zie ik een witte pagina

-------------------------------------------

als ik naar de niet werkende link ga en deze aanpas naar

http://www.nlpacademie.nl/formulier/mail_verwerk.php

kan de pagina niet worden gevonden

groeten
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door dimi o
 
Mar cel

Mar cel

08/08/2008 13:01:00
Quote Anchor link
Sorry ik snap het hele probleem bij jullie niet. Dit is het voorbeeld van die code en dat werkt gewoon hoor. http://www.marcelvandeweerd.nl/demo/mail.htm
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

08/08/2008 13:45:00
Quote Anchor link
Het is niet logisch om 'addslashes()' om je data heen te gooien.

Regel dit met mysql_real_escape_string() voordat je het de db in gooit.
 
Erick Schluter

Erick Schluter

08/08/2008 14:01:00
Quote Anchor link
Dimi...Ik begrijp niet echt hoe je aan die 2 linkjes komt, maar daar gaat het helemaal niet over?!

Het gaat over de volgende:
deze werkt!

en

deze werkt niet

En het enige verschil tussen deze 2 is het domein waarop ze staan.
 
Erick Schluter

Erick Schluter

08/08/2008 14:21:00
Quote Anchor link
Marcel,

Het werkt wel...Enkel wanneer je klikt op 'ga terug' (wanneer je een verplicht veld niet hebt ingevuld) gaat het niet goed.

Maar wat vind je van het probleem dat ik schetste? Dat het op domein1 naar behoren werkt, maar op domein2 niet?!?

Weet iemand waar dit aan zou kunnen liggen?

En Gerben...Ik zie staan 'mysql_escape_etc. etc., maar ik heb/wil er helemaal geen database achter. En MySQL is weeeer iets geheel nieuws voor me, dus dat laat ik liever even achterwege.
Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erick Schluter
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

08/08/2008 16:32:00
Quote Anchor link
Erick schreef op 08.08.2008 14:21:
Marcel,

Het werkt wel...Enkel wanneer je klikt op 'ga terug' (wanneer je een verplicht veld niet hebt ingevuld) gaat het niet goed.

Maar wat vind je van het probleem dat ik schetste? Dat het op domein1 naar behoren werkt, maar op domein2 niet?!?

Weet iemand waar dit aan zou kunnen liggen?

En Gerben...Ik zie staan 'mysql_escape_etc. etc., maar ik heb/wil er helemaal geen database achter. En MySQL is weeeer iets geheel nieuws voor me, dus dat laat ik liever even achterwege.
Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.


Kan wel zijn alleen de addslashes methode is niet juist. Als je de bovenstaande controles inbouwt ben je nu misschien klaar maar het is niet een nette manier.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.