INSERT ????

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Wes achternaam

wes achternaam

02/10/2013 20:49:33
Quote Anchor link
hallo,

Ik probeer al de hele tijd wat waardes in mijn tabel te voegen maar het lukt niet. Hij geeft geen foutmelding weer maar er gebeurt eigenlijk niks.

dit is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$db_handle = mysql_connect($server, $user_name, $password);
$db_found = mysql_select_db($database, $db_handle);

mysql_query ("INSERT INTO users_reeksen (user_id, vierkleuren_id) VALUES ('"
    . $_SESSION['user_id'] . "', '" . $_GET['vierkleuren_id'] . "')", $db_handle);
    
mysql_close($db_handle);


hoop dat iemand wat ziet.

groeten
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 22:32:39
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/10/2013 21:16:11
Quote Anchor link
- Wat doet de spatie na mysql_query? Haal die eens weg?
- Bouw foutafhandeling in.
- beveilig je $_GET (en $_POST en $_COOKIE) variabelen tegen SQL-injection met mysql_real_escape_string()
- Verdiep je in de nieuwe MySQLi-functies van PHP. De MySQL-functies gaat er op den duur uit.
 
Wes achternaam

wes achternaam

02/10/2013 22:25:02
Quote Anchor link
Dank je voor de reactie. Ik heb de foiyafhandeling erin gezet en hij zegt: fout bij het invoeren van data. Wordt er biet wijzer van. Ik heb ook mysql_real_escape_string() erin gezet. De spatie is ook weg.

Maar nog steeds gaat er dus iets niet goed. Iemand????

De variabelen komen wel goed door want als ik daar echo voor zet geef die ze mooi weer.

Gr
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/10/2013 23:08:14
Quote Anchor link
Wat zegt mysql_error()?
 
Wes achternaam

wes achternaam

03/10/2013 18:45:33
Quote Anchor link
Hij zegt alleen dat de data niet is toegevoegd.

hier is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
$db_handle = mysql_connect($server, $user_name, $password);
$db_found = mysql_select_db($database, $db_handle);

    # errors weergeven
    ini_set('display_errors',0); // 1 == aan , 0 == uit
    error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

    # sql debug
    define('DEBUG_MODE',false);  // true == aan, false == uit

    # functie voor sql debug
    function showSQLError($sql,$error,$text='Error')
    {
        if (DEBUG_MODE)
        {
            return  '<pre>Error: ' . $error . '<br />' . $sql . '</pre>';
        }
        else
        {
            return $text;
        }
    }

$sql_insert_user =    "INSERT INTO users_reeksen (user_id, vierkleuren_id)
                       VALUES    (
                                  '';
                                  '".mysql_real_escape_string($_SESSION['user_id'])."',    
                                  '".mysql_real_escape_string($_GET['vierkleuren_id'])."',
                                 )
                      ";
            
if (($uservier = mysql_query($uservier)) === false)
{
    # als de query fout is -> foutafhandeling
    echo showSQLError($uservier,mysql_error(),'Fout bij het invoegen van de data.');
}
else
{
    # De query is geluk! :)
    
    echo 'Data is toegevoegt!';
}
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/10/2013 18:46:21
Quote Anchor link
Moet je wel je DEBUG-modus eens aanzetten, hé ;)
Kijk maar goed naar lijn 9.
 
Wes achternaam

wes achternaam

03/10/2013 18:51:15
Quote Anchor link
hij zecht nu dit:

Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ';
'6',
'' at line 3

Toevoeging op 03/10/2013 18:55:48:

toen ik de tekens op lijn 26 weg haalde zegt hij dit:

Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 6
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/10/2013 18:58:25
Quote Anchor link
Wat doet die punt-komma op lijn 26?

Een komma teveel bij de laatste value....
Wij plaatsen ook geen komma na een opsomming.
Gewijzigd op 03/10/2013 18:59:05 door - Ariën -
 
Wes achternaam

wes achternaam

03/10/2013 19:01:10
Quote Anchor link
oke heb die laatste komma weg gehaald maar nu zegt hij dit:

Error: Duplicate entry '6' for key 'user_id'
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/10/2013 19:05:10
Quote Anchor link
Heb je het al eens vertaald?
 
Wes achternaam

wes achternaam

03/10/2013 19:06:09
Quote Anchor link
die error??
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/10/2013 19:07:55
Quote Anchor link
Ja....
 
Wes achternaam

wes achternaam

03/10/2013 19:09:00
Quote Anchor link
ja ik maak er uit op dat hi de waardes twee keer mee krijg??? Maar ik haal ze maar 1x op.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/10/2013 19:10:33
Quote Anchor link
Je weet het verschil tussen INSERT en SELECT?
 
Wes achternaam

wes achternaam

03/10/2013 19:11:21
Quote Anchor link
ja dat wel. insert is in een tabel plaatsen en select is iets selecteren vanuit je db
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/10/2013 19:13:43
Quote Anchor link
Klopt, jij hebt het over ophalen, maar het is toch echt een INSERT-query waar je het over hebt?
BLijkbaar wil je dus het getal 6 in de database plaatsen, terwijl die er al in staat, en blijkbaar een INT is, met een AUTO_INCREMENT setting....
 
Wes achternaam

wes achternaam

03/10/2013 19:20:00
Quote Anchor link
ohhh ja ik wil er wat in plaatsen. het moet in een koppeltabel worden geplaatst. Allebei de ID's zijn int. geen AUTO_INCREMENT
Ja de user_id komt daar vaker in voor uiteraard. Die andere is alleen altijd anders.
Gewijzigd op 03/10/2013 19:23:27 door wes achternaam
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/10/2013 19:43:00
Quote Anchor link
Wat zijn de eigenschappen van het veld nu dan? Een normale INT zonder PK zou gewoon moeten kunnen werken.
 
Wes achternaam

wes achternaam

03/10/2013 19:58:56
Quote Anchor link
oke ik heb het volgende nu net gedaan. ik heb een veld extra erbij aangemaakt en die primary key gegeven. Dat wordt een int. Nu was de db leeg en de eerste record pakte hij maar de tweede niet omdat hij dan weer zegt:

Error: Duplicate entry '6' for key 'user_id'

dus de drie velden zijn:

users_reeksen_id (primary key, auro_encrement)
users_id (int)
vierkleuren_id(int)
Gewijzigd op 03/10/2013 20:04:43 door wes achternaam
 
Jasper Vriends

Jasper Vriends

03/10/2013 20:18:28
Quote Anchor link
Ergens wordt de ID "6" opnieuw aangemaakt, aangezien deze er al is, kan deze niet worden aangemaakt en geeft het die error.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

03/10/2013 20:19:41
Quote Anchor link
Die eerste kolom (users_reeksen_id) kan weg.
Dan maak je een primary key op user_id en vierkleuren _id.
Kortom:
Code (SQL)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
DROP TABLE users_reeksen_id;
CREATE TABLE users_reeksen_id (
user_id INT,
vierkleuren_id INT,
PRIMARY KEY (user_ud, vierkleuren_id)
)

De pk op user_id en vierkleuren_id betekent dat je nooit dezelfde combinatie in kunt voeren.
Gewijzigd op 03/10/2013 20:20:56 door Ger van Steenderen
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.