INSERT ????

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Wes achternaam

wes achternaam

02/10/2013 20:49:33
Quote Anchor link
hallo,

Ik probeer al de hele tijd wat waardes in mijn tabel te voegen maar het lukt niet. Hij geeft geen foutmelding weer maar er gebeurt eigenlijk niks.

dit is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$db_handle = mysql_connect($server, $user_name, $password);
$db_found = mysql_select_db($database, $db_handle);

mysql_query ("INSERT INTO users_reeksen (user_id, vierkleuren_id) VALUES ('"
    . $_SESSION['user_id'] . "', '" . $_GET['vierkleuren_id'] . "')", $db_handle);
    
mysql_close($db_handle);


hoop dat iemand wat ziet.

groeten
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 10:05:51
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/10/2013 21:16:11
Quote Anchor link
- Wat doet de spatie na mysql_query? Haal die eens weg?
- Bouw foutafhandeling in.
- beveilig je $_GET (en $_POST en $_COOKIE) variabelen tegen SQL-injection met mysql_real_escape_string()
- Verdiep je in de nieuwe MySQLi-functies van PHP. De MySQL-functies gaat er op den duur uit.
 
Wes achternaam

wes achternaam

02/10/2013 22:25:02
Quote Anchor link
Dank je voor de reactie. Ik heb de foiyafhandeling erin gezet en hij zegt: fout bij het invoeren van data. Wordt er biet wijzer van. Ik heb ook mysql_real_escape_string() erin gezet. De spatie is ook weg.

Maar nog steeds gaat er dus iets niet goed. Iemand????

De variabelen komen wel goed door want als ik daar echo voor zet geef die ze mooi weer.

Gr
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/10/2013 23:08:14
Quote Anchor link
Wat zegt mysql_error()?
 
Wes achternaam

wes achternaam

03/10/2013 18:45:33
Quote Anchor link
Hij zegt alleen dat de data niet is toegevoegd.

hier is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
$db_handle = mysql_connect($server, $user_name, $password);
$db_found = mysql_select_db($database, $db_handle);

    # errors weergeven
    ini_set('display_errors',0); // 1 == aan , 0 == uit
    error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

    # sql debug
    define('DEBUG_MODE',false);  // true == aan, false == uit

    # functie voor sql debug
    function showSQLError($sql,$error,$text='Error')
    {
        if (DEBUG_MODE)
        {
            return  '<pre>Error: ' . $error . '<br />' . $sql . '</pre>';
        }
        else
        {
            return $text;
        }
    }

$sql_insert_user =    "INSERT INTO users_reeksen (user_id, vierkleuren_id)
                       VALUES    (
                                  '';
                                  '".mysql_real_escape_string($_SESSION['user_id'])."',    
                                  '".mysql_real_escape_string($_GET['vierkleuren_id'])."',
                                 )
                      ";
            
if (($uservier = mysql_query($uservier)) === false)
{
    # als de query fout is -> foutafhandeling
    echo showSQLError($uservier,mysql_error(),'Fout bij het invoegen van de data.');
}
else
{
    # De query is geluk! :)
    
    echo 'Data is toegevoegt!';
}
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/10/2013 18:46:21
Quote Anchor link
Moet je wel je DEBUG-modus eens aanzetten, hé ;)
Kijk maar goed naar lijn 9.
 
Wes achternaam

wes achternaam

03/10/2013 18:51:15
Quote Anchor link
hij zecht nu dit:

Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ';
'6',
'' at line 3

Toevoeging op 03/10/2013 18:55:48:

toen ik de tekens op lijn 26 weg haalde zegt hij dit:

Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 6
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/10/2013 18:58:25
Quote Anchor link
Wat doet die punt-komma op lijn 26?

Een komma teveel bij de laatste value....
Wij plaatsen ook geen komma na een opsomming.
Gewijzigd op 03/10/2013 18:59:05 door - Ariën -
 
Wes achternaam

wes achternaam

03/10/2013 19:01:10
Quote Anchor link
oke heb die laatste komma weg gehaald maar nu zegt hij dit:

Error: Duplicate entry '6' for key 'user_id'
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/10/2013 19:05:10
Quote Anchor link
Heb je het al eens vertaald?
 
Wes achternaam

wes achternaam

03/10/2013 19:06:09
Quote Anchor link
die error??
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/10/2013 19:07:55
Quote Anchor link
Ja....
 
Wes achternaam

wes achternaam

03/10/2013 19:09:00
Quote Anchor link
ja ik maak er uit op dat hi de waardes twee keer mee krijg??? Maar ik haal ze maar 1x op.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/10/2013 19:10:33
Quote Anchor link
Je weet het verschil tussen INSERT en SELECT?
 
Wes achternaam

wes achternaam

03/10/2013 19:11:21
Quote Anchor link
ja dat wel. insert is in een tabel plaatsen en select is iets selecteren vanuit je db
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/10/2013 19:13:43
Quote Anchor link
Klopt, jij hebt het over ophalen, maar het is toch echt een INSERT-query waar je het over hebt?
BLijkbaar wil je dus het getal 6 in de database plaatsen, terwijl die er al in staat, en blijkbaar een INT is, met een AUTO_INCREMENT setting....
 
Wes achternaam

wes achternaam

03/10/2013 19:20:00
Quote Anchor link
ohhh ja ik wil er wat in plaatsen. het moet in een koppeltabel worden geplaatst. Allebei de ID's zijn int. geen AUTO_INCREMENT
Ja de user_id komt daar vaker in voor uiteraard. Die andere is alleen altijd anders.
Gewijzigd op 03/10/2013 19:23:27 door wes achternaam
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/10/2013 19:43:00
Quote Anchor link
Wat zijn de eigenschappen van het veld nu dan? Een normale INT zonder PK zou gewoon moeten kunnen werken.
 
Wes achternaam

wes achternaam

03/10/2013 19:58:56
Quote Anchor link
oke ik heb het volgende nu net gedaan. ik heb een veld extra erbij aangemaakt en die primary key gegeven. Dat wordt een int. Nu was de db leeg en de eerste record pakte hij maar de tweede niet omdat hij dan weer zegt:

Error: Duplicate entry '6' for key 'user_id'

dus de drie velden zijn:

users_reeksen_id (primary key, auro_encrement)
users_id (int)
vierkleuren_id(int)
Gewijzigd op 03/10/2013 20:04:43 door wes achternaam
 
Jasper Vriends

Jasper Vriends

03/10/2013 20:18:28
Quote Anchor link
Ergens wordt de ID "6" opnieuw aangemaakt, aangezien deze er al is, kan deze niet worden aangemaakt en geeft het die error.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

03/10/2013 20:19:41
Quote Anchor link
Die eerste kolom (users_reeksen_id) kan weg.
Dan maak je een primary key op user_id en vierkleuren _id.
Kortom:
Code (SQL)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
DROP TABLE users_reeksen_id;
CREATE TABLE users_reeksen_id (
user_id INT,
vierkleuren_id INT,
PRIMARY KEY (user_ud, vierkleuren_id)
)

De pk op user_id en vierkleuren_id betekent dat je nooit dezelfde combinatie in kunt voeren.
Gewijzigd op 03/10/2013 20:20:56 door Ger van Steenderen
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.