Insert werkt niet, maar tog geen error?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Wouter Lolz

Wouter Lolz

03/07/2011 13:34:13
Quote Anchor link
hey,

Ik heb een code, die zou moeten werken.
hij zou dus een nieuwe regel, een nieuwe query moeten doen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
[conection weggelaten]

if(isset($_POST['text']) and isset($_POST['submit']) and isset($_POST['id'])){
    $string = explode('\n', $_POST['text']);
    foreach($string as $query){
        mysql_query('INSERT INTO prpermissions (permstring, entryid) VALUES ('.$query.','.$_POST['id'].')');
        echo $query.' Succes.<br />';
   }
}
else{
?>

<form action="wouterrr.php" method="post">
Permissions:<br/>
<textarea name="text">
</textarea><br/>
Group ID:<br/>
<input type="text" name="id" /><br/>
<input type="submit" name="submit"/><br/>
</form>
<?php
}
?>


Maar er komt geen fout of iets dergelijks?

Alvast bedankt.
Tips altijd welkom :)

//edit
nu komt er dit: (enter zat verkeerd :S)
Quote:
help version servertime accept players essentials.sethome essentials.home essentials.list essentials.help essentials.msg essentials.afk essentials.spawn iConomyChestShop.shop.create iConomyChestShop.shop.buy iConomyChestShop.shop.sell iConomyChestShop.command.iteminfo essentials.pay essentials.signs.heal.use lwc.protect chaircraft.sit towny.town.claim towny.spawntp essentials.geoip.show uQuest.CanQuest.* citizens.use.* towny.wild.* towny.town.new uQuest.CanDropQuest iConomy.payment deathmessageplugin.sendmessage deathmessageplugin.getmessage jail.usercmd.jailstatus myhome.home.soc.invite giftpost.chest.everywhere Succes.

wat dus alemaal mooi onder elkaar moeten komen staan, en met ieder succes, zoiets:
Quote:
help Succes.
version Succes.
servertime Succes.
accept Succes.
players Succes.
essentials.sethome Succes.
essentials.home Succes.
essentials.list Succes.


Moet er niet iets van een while in?
Gewijzigd op 03/07/2011 13:44:35 door Wouter Lolz
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 17:15:06
 
Non Actief

Non Actief

03/07/2011 13:40:56
Quote Anchor link
Probeer dit is i.p.v. de mysql_query die je nu hebt.

mysql_query("INSERT INTO prpermissions (permstring, entryid) VALUES ('$query','$_POST[\'id\']')");

Ook moet je eerst een connectie opzetten met je database
$connect = mysql_connect('localhost', 'gebruikersnaam', 'wachtwoord') or die(mysql_error());
mysql_select_db('database', $connect) or die(mysql_error());
Gewijzigd op 03/07/2011 13:42:34 door Non Actief
 
Wouter Lolz

Wouter Lolz

03/07/2011 13:42:54
Quote Anchor link
ja die connection weet ik, die laat ik altijd weg :)
en ik zal die query is proberen.
//edit
dan krijg ik een 500 - Internal server error. (IIS 7)
Gewijzigd op 03/07/2011 13:43:31 door Wouter Lolz
 
Non Actief

Non Actief

03/07/2011 13:52:39
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
[conection weggelaten]

if((isset($_POST['text']) && isset($_POST['submit'])) && isset($_POST['id'])){
    $string = explode('\n', $_POST['text']);
    $id = $_POST['id'];
    foreach($string as $query){
        mysql_query("INSERT INTO prpermissions (permstring, entryid) VALUES ('$query','$id')");
        echo $query.' Succes.<br />';
   }
}
else{
echo '
<form action="wouterrr.php" method="post">
Permissions:<br/>
<textarea name="text">
</textarea><br/>
Group ID:<br/>
<input type="text" name="id" /><br/>
<input type="submit" name="submit"/><br/>
</form>
'
;
}


?>

Probeer dit is
Staan de kolommen en de waardes wel in de goede volgorde?
Zijn er twee kolommen of zijn er meerdere?
Gewijzigd op 03/07/2011 13:53:53 door Non Actief
 
Wouter Lolz

Wouter Lolz

03/07/2011 13:54:32
Quote Anchor link
Werkt redelijk, aleen hij insert nu alles in 1 query, elke nieuwe regel, moet dus een nieuwe query uitvoeren, met 1 regel.
miss iets met while?
Gewijzigd op 03/07/2011 13:54:50 door Wouter Lolz
 

03/07/2011 13:56:15
Quote Anchor link
- Controleer of een post gedaan is met if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
- Bouw foutafhandeling, zie wat mysql_query teruggeeft.
- Maak gebruik van mysql_real_escape_string.
 
Wouter Lolz

Wouter Lolz

03/07/2011 13:57:56
Quote Anchor link
Uu, bedankt, maar waar is dat mysql real escape dan voor?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

03/07/2011 13:58:11
Quote Anchor link
@Matthijs, escapen is een overbodige actie!! Daarnaast geef je geen volledig inzicht van hoe je op correcte wijze een insert inelkaar zet.
------------

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
if(    $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'
   and isset($_POST['text'])
   and isset($_POST['id'])) {
    

   if ($_POST['id'] != '') {
  
       $sql = "INSERT INTO prpermission
                      (permstring
                      ,entryid)
               VALUES ('"
.mysql_real_escape_string($query)."'
                      ,'"
.mysql_real_escpae_string($_POST['id'])."')";    

       if (($result = mysql_query($sql)) !== false) {

           echo 'Record met succes toegevoegd';

       }

       else {
           // op de slordige manier zien wat er fout gaat
           echo 'Foutje: '.$sql.'<br />'.mysql_error();
       }
   }

   else {
       'Echo geen id bekend';
   }
}

else{
    // geen post doe wat

}?>


En nu maar hopen dat ie in de gaten heeft dat het onhandig is om sql-statements te quoten met enkele quotes.

Ik vraag me af of het wel zo verstandig is om een textearea te gebruiken!!
 
Wouter Lolz

Wouter Lolz

03/07/2011 13:59:56
Quote Anchor link
Nou textearea heb ik gebruikt omdat die bij een nieuwe regel een /n doet, en je die kan explode.
maar ik zal het testen

en deze werkt volgens mij niet?
ik zie nergens dat je iets in de $query zet of iets erin aanmaakt?
Gewijzigd op 03/07/2011 14:00:58 door Wouter Lolz
 
Non Actief

Non Actief

03/07/2011 14:00:53
Quote Anchor link
@Noppes Homeland ik heb mysql_real_escape_string nooit aangehaald, dat was Karl Karl.
 

03/07/2011 14:01:47
Quote Anchor link
Wouter Lolz op 03/07/2011 13:59:56:
Nou textearea heb ik gebruikt omdat die bij een nieuwe regel een /n doet, en je die kan explode.
maar ik zal het testen


En hoe weet je dat zeker?
 
Wouter Lolz

Wouter Lolz

03/07/2011 14:02:33
Quote Anchor link
forums :), als dat niet klopt dan moet er iets anders voor komen..
 

03/07/2011 14:03:33
Quote Anchor link
Matthijs Veldhuizen op 03/07/2011 14:00:53:
@Noppes Homeland ik heb mysql_real_escape_string nooit aangehaald, dat was Karl Karl.


Noppes heeft het over escapen. Niet over mysql_real_escape_string die hij ook zelf gebruikt (wat je overigs niet voor ints hoeft te gebruiken, want je kunt typecasten).
Ik denk dat hij deze onzin post bedoelt:
Matthijs Veldhuizen op 03/07/2011 13:40:56:
Probeer dit is i.p.v. de mysql_query die je nu hebt.

mysql_query("INSERT INTO prpermissions (permstring, entryid) VALUES ('$query','$_POST[\'id\']')");

Ook moet je eerst een connectie opzetten met je database
$connect = mysql_connect('localhost', 'gebruikersnaam', 'wachtwoord') or die(mysql_error());
mysql_select_db('database', $connect) or die(mysql_error());
 
Wouter Lolz

Wouter Lolz

03/07/2011 14:10:15
Quote Anchor link
uu, maar ik heb iets geprobeert met while maar dat werkt ook niet echt :(
 
Non Actief

Non Actief

03/07/2011 14:11:24
Quote Anchor link
Het scheelt dat ik alleen maar onzin post
 
Wouter Lolz

Wouter Lolz

03/07/2011 14:12:12
Quote Anchor link
idd, ik ben door jou al wel wat verder :)
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

03/07/2011 14:17:10
Quote Anchor link
Wouter Lolz op 03/07/2011 14:10:15:
uu, maar ik heb iets geprobeert met while maar dat werkt ook niet echt :(


Ik heb die foreach eruit gehaald, omdat het vrij onzinnig is om een string te gaan lopen splitsen op een gissing dat een EOL een \n is en het mijn inziens gewoon handiger zal zijn gewoon voor elke in te voeren waarde behorende bij het id een appart input veld te hebben.

Matthijs Veldhuizen op 03/07/2011 14:11:24:
Het scheelt dat ik alleen maar onzin post

Met die woorden, kan je dus beter niet reageren in topics waarin de inhoud jouw onbekend is.
Gewijzigd op 03/07/2011 14:18:38 door Noppes Homeland
 
Wouter Lolz

Wouter Lolz

03/07/2011 14:17:52
Quote Anchor link
maar dat is juist niet de bedoeling..\
het moet in een keer kunnen, want als het werkt, moet ik hele grote dingen gaan injecten.
Gewijzigd op 03/07/2011 14:18:54 door Wouter Lolz
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

03/07/2011 14:20:26
Quote Anchor link
Dacht van wel, want zoals je nu aannames doet in je code vervuil je alleen je data in de database tabel.
 
Wouter Lolz

Wouter Lolz

03/07/2011 14:22:04
Quote Anchor link
oke, maar is er dus nu een optie voor :S?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

03/07/2011 14:45:06
Quote Anchor link
Gaat eens aan de slag met de gegeven informatie. Schrijf eerst eens een plan van aanpak en probeer daarna eens op je gemak je code woordelijk uit te schrijven, daarna kan je pas beginnen met de daadwerkelijke vertaling naar php-script-code.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.