insertAfter object elelment

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

09/05/2017 10:33:58
Quote Anchor link
Ik heb code waarbij object elementen worden gemaakt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
            var upvoteEl = $('<button/>', {
                'class': 'action upvote' + (commentModel.userHasUpvoted ? ' highlight-font' : '')
            }).append(upvoteIcon);
            
            
            $( "<p>Test</p>" ).insertAfter( upvoteEl );


Als het geen objecten zijn, en ik refereer direct naar een class of id o.i.d , dan werkt alles prima, maar op deze wijze lukt het niet.

ik wil in dit geval bijv test na de button tag, maar er komt niks. Ook geen foutmelding.

nog iets

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
            var downvoteEl = $('<button/>', {
                'class': 'action downvote' + (commentModel.userHasUpvoted ? ' highlight-font' : '')
            }).append(downvoteIcon).append($('<span/>', {
                text: commentModel.downvoteCount,
                'class': 'downvote-count'
            }));


dit genereerd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<button class="action downvote highlight-font"><i class="fa fa-thumbs-down"></i><span class="downvote-count">0</span></button>


maar ik wil juist

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<button class="action downvote highlight-font"><i class="fa fa-thumbs-down"></i></button>

<span class="downvote-count">0</span>


maar krijg ik niet voor elkaar, weet iemand wat ik verkeerd doe?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:35:59
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

09/05/2017 10:48:07
Quote Anchor link
Hint: Wanneer je een stuk HTML *na* een button wilt hebben moet je het aan het bovenliggende element appenden en niet aan de button.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

09/05/2017 13:55:39
Quote Anchor link
Quote:
Hint: Wanneer je een stuk HTML *na* een button wilt hebben moet je het aan het bovenliggende element appenden en niet aan de button.


Maar daar is de insertAfter toch voor. het moet als siblings ongevoerd worden.
bovenliggend kan een parent zijn of een bovenliggende sibling. Zonder details is het nogal onduidelijk hoe je dit beschrijft.
Als je even goed leest, dan lees je dat het gewoon werkt als ik het zonder objecten doe, maar op deze wijze lukt het niet.

Nog een herhaling:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
            var upvoteEl = $('<button/>', {
                'class': 'action upvote' + (commentModel.userHasUpvoted ? ' highlight-font' : '')
            }).append(upvoteIcon);


deze bovenstaande code maakt de button aan.

NAAST deze button (sibling) wil ik bijv: <p>Test</p> plaatsen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$( "<p>Test</p>" ).insertAfter( upvoteEl );


dit is wat niet werkt.

UPDATE

Mijn code was gewoon goed, maar het werkt alleen als ik een timeout erin plaats.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
setTimeout(function() {
   $( "<span>Test</span>" ).insertAfter( upvoteEl );
}, 1250);


maar als ik hem nested als child in button wil hebben, doet hij het wel zonder timeout:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
            var upvoteEl = $('<button/>', {
                'class': 'action upvote' + (commentModel.userHasUpvoted ? ' highlight-font' : '')
            }).append(upvoteIcon).append($('<span/>', {
                text: commentModel.upvoteCount,
                'class': 'upvote-count'
            }));

Hoe zorg ik ervoor dat ik code kan invoeren zonder timeout en niet als child van de button?

UPDATE

ik heb een hacky oplossing,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
var checkExist = setInterval(function() {
   if (upvoteEl.length) {
      console.log("Exists!");
       $(upcount).insertAfter( upvoteEl );
      clearInterval(checkExist);
   }
}, 100); // check every 100ms


is er een betere manier?
Gewijzigd op 09/05/2017 14:52:15 door Daniel van Seggelen
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/05/2017 15:16:46
Quote Anchor link
Je append de icon aan de button en de span aan de icon beide aan de button.

Waarom niet gewoon een simpele HTML snippet in JS in plaats van proberen HTML te bouwen met JS?

Wat je wss wilt:
var button = ...
button.append(jeIconHiero)
button.insertAfter(jeSpanHiero)

Maar een simpele HTML snippet is wellicht beter leesbaar?
Gewijzigd op 09/05/2017 15:17:51 door Thomas van den Heuvel
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

09/05/2017 15:29:55
Quote Anchor link
omdat ik ik een script http://viima.github.io/jquery-comments/ aanpas en die is zo geschreven,
vele dependancies, dus grote kans is als ik dit hier aanpas, vele andere dingen niet werken, dus ik probeer hun stijl aan te houden.

Of wellicht mis ik iets? hoe bedoel je precies met alleen JS?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/05/2017 15:50:18
Quote Anchor link
x.append = voeg achteraan toe IN element x
x.insertAfter = voeg toe NA element x

Mogelijk ben je er al door de tweede append te veranderen in insertAfter?

EDIT Maar dan wel met chaining. Wat jij doet in je initiële codefragment is:

var bla = button.append(...)
bla.append(...)

Maar die eerste append(...) is een callback-functie, dus bla.append(...) wordt al uitgevoerd terwijl bla nog gecreëerd wordt.

Doe dus alles na elkaar:
var bla = button
bla.append(...)
bla.insertAfter(...)

Of alles tegelijkertijd:
var bla = button.append(...).insertAfter(...)

Maar geen mengvorm want dat gaat geheid mis. Bij de aanroep van een callback-functie gaat alle code NA deze callback-functie DIRECT door, je hebt dan dus als het ware twee "code-threads" die tegelijkertijd worden uitgevoerd. Je kunt dan niet voortbouwen op iets wat mogelijk nog niet klaar (in uitvoering) is.
Gewijzigd op 09/05/2017 15:56:55 door Thomas van den Heuvel
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

09/05/2017 16:45:30
Quote Anchor link
Of alles tegelijkertijd:
var bla = button.append(...).insertAfter(...)


Dit heb ik al geprobeerd in een eerder stadium en werkt niet, dat was ook de reden waarom ik hem hier post:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
    var upcount = $('<span/>', {
                text: commentModel.upvoteCount,
                'class': 'upvote-count'
    });


            var upvoteEl = $('<button/>', {
                'class': 'action upvote' + (commentModel.userHasUpvoted ? ' highlight-font' : '')
            }).append(upvoteIcon).insertAfter(upcount);


werkt dus niet, hij word niet aangemaakt.
. Geen foutmeldingen ook. Maar denk dat het element daarvoor bij append nog niet gemaakt is, want met een interval werkt het alleen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/05/2017 18:08:03
Quote Anchor link
Uhm, heb je dit hele gedoe wel in een $().ready(function() { ... }) blok staan?
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

09/05/2017 18:19:49
Quote Anchor link
jazeker wel.
maar goed het werkt allemaal wel goed met een interval lijkt het. Is dit wel betrouwbaar?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/05/2017 19:40:10
Quote Anchor link
Als dit een standaard brok functionaliteit is, heeft dat ding dan geen hooks/callbacks of wat dan ook waar je op in kan haken, oftewel, doe je je aanpassingen wel op de Goede Manier?

Zo'n timeout lijkt mij een kunstgreep, en gaat mogelijk ook niet altijd werken als er een hickup in het netwerk zit waardoor dingen langer duren.

En als je hier geen custom code op kunt schrijven is dat ding een baksteen, of was het nooit de bedoeling dat dit uberhaupt kon.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.