Installer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

13/11/2004 11:50:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal, ik heb voor een script van mij het volgende install script gemaakt en ik vroeg me af wat jullie ervan vinden.

En geef aub goede kritiek, met uitleg erbij, zodat ik er ook nog wat aan heb :P!

DEMO: http://masterdisaster.e-dentify.nl/phphulp/install.php

------------Install.php------------------
<html>
<head>
<title>MD's - INSTALLER</title>
<LINK REL="StyleSheet" HREF="./style.css" TYPE="text/css">
</head>
<body>
<center>

<div id="top">
MD's - Installer
</div>

<br><br>
<font size="1" face="verdana">

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$do
= $_GET['do'];

if(file_exists('install.lock'))
{

    ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
<b>De installatie kan niet verder gaan in verband met de volgende error(s):</b><br><br>
Deze installeerder is gelockt!<br>Verwijder het 'install.lock' bestand via ftp, om het opnieuw te installeren.
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
}
else
{
    if($do == "")
    {

        ?>

<div id="standaard">
<b>Installatie begonnen...</b><br>
Vul hieronder aub uw database gegevens in:

<FORM METHOD="POST" ACTION="install.php?do=stap2">
<table>
<tr>
<td><b>SQL Host</b></div></td>
<td><input type="text" name="host" value="localhost"> *</td>
</tr>
<tr>
<td><b>SQL Database Naam</b></td>
<td><input type="text" name="database"> *</td>
</tr>
<tr>
<td><b>SQL Username</b></td>
<td><input type="text" name="user"> *</td>
</tr>
<tr>
<td><b>SQL Password</b></td>
<td><input type="password" name="pass"></td>
</tr>
</table>
<br>
* = Vereist<br>
<INPUT TYPE="submit" value="Naar stap 2"><INPUT TYPE="reset" value="Reset">
</FORM>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
    }
    elseif($do == "stap2")
    {

        $sql['host'] = $_POST['host'];
        $sql['database'] = $_POST['database'];
        $sql['username'] = $_POST['user'];
        $sql['password'] = $_POST['pass'];

        if($sql['host'] == "" OR $sql['database'] == "" OR $sql['username'] == "")
        {

            ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
U moet alle tekstboxen invullen waar een '*' bijstaat.<br>
Gebruik de 'terug' knop in uw browser om terug te gaan.<br>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
        }
        else
        {
            @
mysql_connect($sql['host'], $sql['username'], $sql['password']) or $error = "1";
            if($error == "1")
            {

                ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
Kon geen verbinding maken met de database, weet u zeker dat de informatie goed is ingevuld?
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
            }
            else
            {
                @
mysql_select_db($sql['database']) or $error = "2";
                if($error == "2")
                {

                    ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
Kon de database niet selecteren, weet u zeker dat de informatie goed is ingevuld?
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?
                }
                else
                {
                    if($EC = fopen('config.php', 'w' ) )
                    {

                        fwrite($EC, "<?\n\$sql['host'] = \"".$sql['host']."\"; \n\$sql['database'] = \"".$sql['database']."\"; \n\$sql['username'] = \"".$sql['username']."\"; \n\$sql['password'] = \"".$sql['password']."\"; \n?>");
                        fclose($EC);
                    }


                    if(!file_exists('config.php'))
                    {

                        ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
De gegevens konden niet in het config bestand worden gezet!<br>
Probeer het opnieuw (door te refreshen) of doe het volgende:<br><br>
Maak een php bestand aan en noem deze 'config.php'.<br>
Plaats in dat bestand het volgende:<br><br>
<div align="LEFT">
<TEXTAREA ROWS="7" COLS="50">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo "<?\n\$sql['host'] = \"".$sql['host']."\"; \n\$sql['database'] = \"".$sql['database']."\"; \n\$sql['username'] = \"".$sql['username']."\"; \n\$sql['password'] = \"".$sql['password']."\"; \n?>"; ?>

</TEXTAREA>

<br><br>
Als u dat heeft gedaan, druk dan op F5 op uw toetsenbord of klik op refresh.
</div>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
                    }
                    else
                    {
                        ?>

<div id="standaard">
Klaar met de voorbereidingen.<br><br>
Klik op volgende als u de tabellen wilt gaan maken.
<FORM METHOD="POST" ACTION="install.php?do=stap3">
<INPUT TYPE="submit" value="Volgende">
</FORM>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
                    }
                }
            }
        }
    }

    elseif($do == "stap3")
    {

        if(!file_exists('config.php'))
        {

            ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
Het bestand 'config.php' bestaat niet.<br>
Druk op vorige, of begin de installatie overnieuw om dit bestand aan te maken.
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
        }
        else
        {
            include('config.php');
            @
mysql_connect($sql['host'], $sql['username'], $sql['password']) or $error = "1";
            if($error == "1")
            {

                ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
Kon geen verbinding maken met de database, weet u zeker dat de informatie goed is ingevuld?
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
            }
            else
            {
                @
mysql_select_db($sql['database']) or $error = "2";
                if($error == "2")
                {

                    ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
Kon de database niet selecteren, weet u zeker dat de informatie goed is ingevuld?
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?
                }
                else
                {
                    # --------------------------------------------------------
    
                    mysql_query("CREATE TABLE `config` (  `id` int(9) unsigned NOT NULL auto_increment  PRIMARY KEY  (`id`)) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1 PACK_KEYS=0 AUTO_INCREMENT=2") or $config_1 = mysql_error();

                    if($config_1 != "error"){
                        mysql_query("INSERT INTO config VALUES (1, 100)") or $config_2 = mysql_error();
                    }


                    # --------------------------------------------------------

                    mysql_query("CREATE TABLE `invoeringen` (  `id` int(9) unsigned NOT NULL auto_increment  PRIMARY KEY  (`id`)) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1 PACK_KEYS=0 AUTO_INCREMENT=2") or $invoer = mysql_error();

                    # --------------------------------------------------------

                    if($config_1 != "")
                    {

                        ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
Kon de tabel 'config' niet maken.<br>
Mysql gaf de volgende error:<br>
<br>
<div align="LEFT">
<TEXTAREA ROWS="4" COLS="30">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $config_1; ?>
</TEXTAREA>
</div>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
                    }
                    elseif($config_2 != "")
                    {

                        ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
Kon geen gevens in de tabel 'config' zetten.<br>
Mysql gaf de volgende error:<br>
<br>
<div align="LEFT">
<TEXTAREA ROWS="4" COLS="30">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $config_2; ?>
</TEXTAREA>
</div>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
                    }
                    else
                    {
                        if($invoer != "")
                        {

                            ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
Kon de tabel 'invoeringen' niet maken.<br>
Mysql gaf de volgende error:<br>
<br>
<div align="LEFT">
<TEXTAREA ROWS="4" COLS="30">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $invoer; ?>
</TEXTAREA>
</div>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?
                        }
                        else
                        {
                            if($FH = fopen('install.lock', 'w' ) )
                            {

                                fwrite($FH, 'block', 4);
                                fclose($FH);
                            }


                            if(file_exists('install.lock'))
                            {

                                echo "<div id=\"standaard\">";
                                echo "<br>- Tabel 'config' gemaakt!";
                                echo "<br>- Tabel 'invoeringen' gemaakt!";
                                echo "<br><br><font color=\"#00CC00\"><b>Tabellen succesvol gemaakt!</b></font>";

                                echo "<br><br><hr id=\"lijn\"><br>";

                                echo "Het 'install.lock' bestand is succesvol gemaakt.<br>Dit is voor beveiliging.<br>Als je hem opnieuw wilt installeren moet je het 'install.lock' bestand verwijderen.<br><br><b>Let op:</b><br>Voor extra beveiliging, kunt u het beste het install.php bestand verwijderen!";
                                echo "</div>";
                            }

                            else
                            {
                                echo "<div id=\"standaard\">";
                                echo "<br>- Tabel 'config' gemaakt!";
                                echo "<br>- Tabel 'invoeringen' gemaakt!";
                                echo "<br><br><font color=\"#00CC00\"><b>Tabellen succesvol gemaakt!</b></font>";

                                echo "</div><br><br>";
                                ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
Kon het 'install.lock' bestand niet maken!<br>
Voor veiligheid moet u het 'install.php' bestand verwijderen!
</div>
<br><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
                            }

                            
                        }
                    }
                }
            }
        }
    }
}

?>

</div>
<br><br><br>
Installer script &copy; M-D 2004-2005
</font>
</center>
</body>
</html>
-------------------Einde bestand-----------
Gewijzigd op 13/11/2004 13:05:00 door Bart Waarom verplicht
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 11:19:41
 
Micha

Micha

13/11/2004 12:07:00
Quote Anchor link
Mss een voorbeeld handig?
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

13/11/2004 12:11:00
Quote Anchor link
Kan niet echt, want dan kan het maar één keer worden gebruikt...

ivm veiligheid :p...
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

13/11/2004 13:04:00
Quote Anchor link
Hier is een demo, maar je kan der niet echt veel zien:

http://masterdisaster.e-dentify.nl/phphulp/install.php
 
Winston Smith

Winston Smith

13/11/2004 14:04:00
Quote Anchor link
Op zich ziet het er wel gaaf uit, alleen:

-----------------------------------------
Geen tabellen gemaakt!

Tabellen succesvol gemaakt!
-----------------------------------------

Vond ik een beetje raar!
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

13/11/2004 14:16:00
Quote Anchor link
Tis een demo dus hak dat ff veranderd ^^'...

:P!
 
Micha

Micha

13/11/2004 15:36:00
Quote Anchor link
Ziet er best wel mooi uit eigenlijk
 
Maarten

Maarten

15/02/2005 16:52:00
Quote Anchor link
Als Master-Disaster het niet erg vind gebruik ik in mijn script alleen ff dat fwrite gedoetje ... Want dat zocht ik eigenlijk :)
 
Maarten

Maarten

15/02/2005 17:51:00
Quote Anchor link
Dat fwrite gedoe werkt niet :(

Weet iemand hoe ik gewoon bestanden kan wijzigen zoals een config.php?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.