Interactieve vormgeving portfolio

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »
Y S

Y S

12/01/2016 11:40:36
Quote Anchor link
Beste PHPhulpers,

Voor mijn opleiding interactieve vormgeving heb ik een online portfolio website moeten bouwen. Ik ben er in principe tevreden over, maar misschien dat jullie nog verbeterpunten zien qua design of code (HTML5 en responsive is nog in de maak, nu nog HTML4)?

De website.

Alvast bedankt. :)
Gewijzigd op 13/01/2016 18:41:43 door Y S
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 03:11:56
 
Y S

Y S

23/01/2016 16:39:56
Quote Anchor link
Niemand? :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/01/2016 16:46:55
Quote Anchor link
Hij ziet er aardig uit. Zelf zou het makkelijker te lezen zijn als je wat meer spacing tussen de letters gebruikt. Ook je contactgegevens onderin zijn niet echt netjes uitgelijnd.
 
Y S

Y S

23/01/2016 17:25:01
Quote Anchor link
- Ariën - op 23/01/2016 16:46:55:
Hij ziet er aardig uit. Zelf zou het makkelijker te lezen zijn als je wat meer spacing tussen de letters gebruikt. Ook je contactgegevens onderin zijn niet echt netjes uitgelijnd.


Thanks. Ik zal de letterspacing wat verhogen voor betere leesbaarheid. De contactgevens zijn op mijn laptop goed uitgelijnd, dat is dus een "responsive" probleem en zal ik oplossen wanneer de site responsive gemaakt wordt.
 
Eddy E

Eddy E

23/01/2016 17:29:38
Quote Anchor link
Ik is het kleine, te dicht op elkaar geschreven lettertype op donkergrijs niet te lezen.
Je vaardigheden zijn plaatjes, waarom niet met HTML5 die dingen vanaf 0 laten vollopen tot hun punt (en dan nooit precies 90 graden etc...)? Dat maakt wat.
Het lettertype is wel aardig, maar matig leesbaar (grijs op wit) en heeft (vind ik) een te hoge anti-aliassing.
De kop boven je contactformuliertje "Neem contact op" is ook onleesbaar.
 
Y S

Y S

24/01/2016 10:12:58
Quote Anchor link
Eddy E op 23/01/2016 17:29:38:
Ik is het kleine, te dicht op elkaar geschreven lettertype op donkergrijs niet te lezen.
Je vaardigheden zijn plaatjes, waarom niet met HTML5 die dingen vanaf 0 laten vollopen tot hun punt (en dan nooit precies 90 graden etc...)? Dat maakt wat.
Het lettertype is wel aardig, maar matig leesbaar (grijs op wit) en heeft (vind ik) een te hoge anti-aliassing.
De kop boven je contactformuliertje "Neem contact op" is ook onleesbaar.


Heb de afstand tussen de letters wat vergroot, waardoor het beter leesbaar zou moeten zijn. Ook heb ik de grijze tekst wat lichter gemaakt.

De vaardigheden zal ik vervangen door HTML5 donut charts, moet nog even kijken hoe ik dat precies doe.

Leesbaarheid van het lettertype bij 'interesses' verhoogd, door de kleur donkergrijs te maken.

Neem contact op, heb ik een ander lettertype gegeven.

De nieuwe versie staat online.
Gewijzigd op 24/01/2016 10:21:57 door Y S
 
Y S

Y S

03/02/2016 15:15:23
Quote Anchor link
Nieuwste versie gister geüpload, is weer een stukje beter geworden, maar wil graag nog wat adviezen over het design. De cirkels onder vaardigheden ben ik mee bezig om via CSS/jQuery te implementeren, dus dat zit er nog niet in. Ook responsive ben ik nog mee bezig.

De oude versie staat hier: old . y o u r i s c h n e i d e r. c o m
De nieuwe versie hier: y o u r i s c h n e i d e r. c o m

Alvast bedankt.
Gewijzigd op 03/02/2016 15:15:49 door Y S
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

03/02/2016 16:20:58
Quote Anchor link
Even paar dingen:

- Je hebt eerst de footer met copyright en dan pas het contact stukje, dit hoort meestal andersom
- Ik denk dat het er beter uitziet als de contactgegevens recht onder elkaar staan en dat alle contactformulier velden even lang zijn
Gewijzigd op 03/02/2016 16:21:37 door Marthijn Buijs
 
Y S

Y S

04/02/2016 15:28:46
Quote Anchor link
PHP Maarten op 03/02/2016 16:20:58:
Even paar dingen:

- Je hebt eerst de footer met copyright en dan pas het contact stukje, dit hoort meestal andersom
- Ik denk dat het er beter uitziet als de contactgegevens recht onder elkaar staan en dat alle contactformulier velden even lang zijn


De copyright heb ik er expres boven gedaan, vond ik mooi staan zo en ook net even anders dan de rest. Contactformulier wil ik gaan aanpassen en ga ik goed uitlijnen.
 
Eschwin Moerkerken

Eschwin Moerkerken

04/02/2016 18:12:20
Quote Anchor link
Als ik op 'terug naar boven' klik, verspringt de website heel raar. Ik weet niet hoe je dit hebt gedaan maar de website laat 1 miliseconde de bovenkant zien en voert dan de animatie uit. Ik denk dat hier iets niet goed gaat.
 
Y S

Y S

04/02/2016 18:35:39
Quote Anchor link
Eschwin Moerkerken op 04/02/2016 18:12:20:
Als ik op 'terug naar boven' klik, verspringt de website heel raar. Ik weet niet hoe je dit hebt gedaan maar de website laat 1 miliseconde de bovenkant zien en voert dan de animatie uit. Ik denk dat hier iets niet goed gaat.


Daar ben ik van op de hoogte, maar heb geen idee hoe ik dat moet oplossen. Wat ik doe is dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<span class="right"><a href="#top">TERUG NAAR BOVEN <img src="img/backtotop.png" width="13" height="auto" /></a></span></p>


    <script type="text/javascript">
                $(document).ready(function(){
                     $('a[href=#top]').click(function(){
                        $('html, body').animate({scrollTop:0}, 'slow');
                     });
                });
            </script>

De link activeert de code, waardoor hij verspringt.
 
Eschwin Moerkerken

Eschwin Moerkerken

04/02/2016 18:51:24
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$(document).ready(function(){
    $('a[href=#top]').click(function(e){
        e.preventDefault();
        $('html, body').animate({scrollTop:0}, 'slow');
    });
});


Probeer dat eens, ik heb een e.preventDefault() toegevoegd, dit omdat wanneer er nu op de link geklikt wordt de pagina onmiddelijk naar boven wilt en daarna nog een animatie wilt vanaf de huidige 'scrollTop' naar de 0 (dus bovenkant).

Zet daarnaast ook alsjeblieft je code in een extern javascript document die je vervolgens kunt includen net zoals CSS bestanden.

Je kunt ook het volgende stukje code gebruiken om alle anchors met een # href soepel te laten scrollen naar de 'sectie' van het document wat in de 'href' attribuut vermeld wordt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
// Smooth scroll anchor
var $root = $('html, body');
$('a').click(function() {
    $root.animate({
        scrollTop: $( $.attr(this, 'href') ).offset().top
    }, 500);
    return false;
});
 
Y S

Y S

04/02/2016 19:01:05
Quote Anchor link
Eschwin Moerkerken op 04/02/2016 18:51:24:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$(document).ready(function(){
    $('a[href=#top]').click(function(e){
        e.preventDefault();
        $('html, body').animate({scrollTop:0}, 'slow');
    });
});


Probeer dat eens, ik heb een e.preventDefault() toegevoegd, dit omdat wanneer er nu op de link geklikt wordt de pagina onmiddelijk naar boven wilt en daarna nog een animatie wilt vanaf de huidige 'scrollTop' naar de 0 (dus bovenkant).

Zet daarnaast ook alsjeblieft je code in een extern javascript document die je vervolgens kunt includen net zoals CSS bestanden.

Je kunt ook het volgende stukje code gebruiken om alle anchors met een # href soepel te laten scrollen naar de 'sectie' van het document wat in de 'href' attribuut vermeld wordt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
// Smooth scroll anchor
var $root = $('html, body');
$('a').click(function() {
    $root.animate({
        scrollTop: $( $.attr(this, 'href') ).offset().top
    }, 500);
    return false;
});




De eerste code heeft het opgelost. Dank je. :)
 
Y S

Y S

27/02/2016 12:24:03
Quote Anchor link
De afgelopen weken ben ik aan de slag gegaan met het vernieuwen van mijn website en wat heb wat nieuwe dingen bijgevoegd.

Zouden jullie opnieuwd feedback kunnen geven?

Nieuwe website: b e t a . youri s c h n e i d e r. c o m
Oude website: o l d . youri s c h n e i d e r. c o m
Gewijzigd op 27/02/2016 12:24:21 door Y S
 
Wouter J

Wouter J

27/02/2016 19:50:41
Quote Anchor link
Ga voor de grap eens achterover gehangen in je bureaustoel zitten en probeer dan "Mijn naam is Youri Schneider" te lezen. Dan zullen er waarschijnlijk een van deze 2 dingen gebeuren: (a) je gaat vooroverbuigen om het te lezen of (b) je besluit al vrij snel dat je niet kan lezen.

Nu is (a) niet goed voor je lichaam en (b) zorgt ervoor dat je potentiële klanten/geïnteresseerden mist, omdat ze het opgeven. Dit ligt niet aan je kleur gebruik (contrast ratio is prima). Dit ligt echter wel aan je lettertype grootte en de regelafstand. Maak deze allebei wat groter (bijvoorbeeld gewoon 1em en line-height:1.4;). Aangezien je site wat breder is dan eerst is het helemaal niet erg om ook je tekst wat breder te maken. Bijv. width:625px; is nog steeds prima (dan heb je 87 karakters per regel, waarbij 60-90 als prettig lezen wordt ervaart).

Hetzelfde geld voor de tekst in de 4 blokjes eronder. Je lettertype is vrij condensed. Dit moet je voor de leesbaarheid een beetje combineren met wat meer line height (1.4 bijvoorbeeld) en wat grotere tekst. Een interresant artikel: https://ia.net/know-how/responsive-typography-the-basics

Je vaardigheden zijn nu een paar cirkels zonder tekst, ik neem aan dat hier iets mist?

Verder ziet ie er strak uit! Ik zou op je portfolio pagina overigens wel de animate van de "label" en het plaatje gelijk laten oplopen, deze zijn nu wat out-of-sync en dat vind ik een beetje storend werken.
 
L deB

L deB

27/02/2016 22:56:32
Quote Anchor link
Als je onderaan bij het contactformulier niks invult en op verzenden klikt dan is de lay-out erna helemaal verneukt.

Onder vaardigheden staan 5 afbeeldingen.. geen idee wat ze zeggen.

Taalfouten ook: 'eerste half van 2017 klaar' .
 
Y S

Y S

27/02/2016 22:59:51
Quote Anchor link
Wouter J op 27/02/2016 19:50:41:
Ga voor de grap eens achterover gehangen in je bureaustoel zitten en probeer dan "Mijn naam is Youri Schneider" te lezen. Dan zullen er waarschijnlijk een van deze 2 dingen gebeuren: (a) je gaat vooroverbuigen om het te lezen of (b) je besluit al vrij snel dat je niet kan lezen.

Nu is (a) niet goed voor je lichaam en (b) zorgt ervoor dat je potentiële klanten/geïnteresseerden mist, omdat ze het opgeven. Dit ligt niet aan je kleur gebruik (contrast ratio is prima). Dit ligt echter wel aan je lettertype grootte en de regelafstand. Maak deze allebei wat groter (bijvoorbeeld gewoon 1em en line-height:1.4;). Aangezien je site wat breder is dan eerst is het helemaal niet erg om ook je tekst wat breder te maken. Bijv. width:625px; is nog steeds prima (dan heb je 87 karakters per regel, waarbij 60-90 als prettig lezen wordt ervaart).

Hetzelfde geld voor de tekst in de 4 blokjes eronder. Je lettertype is vrij condensed. Dit moet je voor de leesbaarheid een beetje combineren met wat meer line height (1.4 bijvoorbeeld) en wat grotere tekst. Een interresant artikel: https://ia.net/know-how/responsive-typography-the-basics

Je vaardigheden zijn nu een paar cirkels zonder tekst, ik neem aan dat hier iets mist?

Verder ziet ie er strak uit! Ik zou op je portfolio pagina overigens wel de animate van de "label" en het plaatje gelijk laten oplopen, deze zijn nu wat out-of-sync en dat vind ik een beetje storend werken.


Bedankt voor je reactie Wouter.

Ik ben het met je eens dat de tekst wat lastig te lezen was en heb deze vergroot en een line-height toegevoegd van 1.4em. Ook de breedte heb ik verhoogt en dat ziet er een stuk beter uit. Wel heb ik het wat subtieler aangepast dan jij voorstelde, omdat het er niet echt goed uitzag. De spatiëring heb ik ook aangepast bij de tekst onder 'interesses', zodat dit minder compact is en beter leesbaar wordt.

De cirkels onder vaardigheden worden gegenereerd door een jQuery plugin, ik heb namelijk geen idee hoe ik dat zou moeten maken. Het is de bedoeling dat daar dezelfde tekst in komt te staan als bij de oude website, echter is dat me tot op heden nog niet gelukt.

L deB op 27/02/2016 22:56:32:
Als je onderaan bij het contactformulier niks invult en op verzenden klikt dan is de lay-out erna helemaal verneukt.

Onder vaardigheden staan 5 afbeeldingen.. geen idee wat ze zeggen.

Taalfouten ook: 'eerste half van 2017 klaar' .



Klopt, die pagina werk ik pas bij wanneer de andere pagina's zijn zoals ik wil, anders blijf ik bezig met aanpassen.

Taalfout heb ik verbetert.

Bijgewerkte versie staat online
Gewijzigd op 27/02/2016 23:11:57 door Y S
 
Y SS

Y SS

02/02/2017 17:09:27
Quote Anchor link
Iedereen hierboven nogmaals dank voor de hulp. Inmiddels zijn we alweer bijna een jaar verder sinds mijn laatste reactie en ik ben dan ook hard bezig geweest met een veel betere versie. Op die nieuwe versie zou ik graag weer feedback willen ontvangen. De site is nog niet helemaal af, ik wil dan ook vooral feedback over de pagina's die in het menu staan. Doorklikpagina's die niet in het menu staan werken nog niet, evenals het contactformulier en de buttons om die te bereiken (op de homepage). Hij is overigens ook nog niet respsonsive.

Om een goede vergelijking te geven van mijn vooruitgang, plaats ik ook de link naar de oude versie:

oude versie
nieuwe versie

Alvast bedankt.

Ps: omdat deze nog niet zover naar beneden geduwd was, dacht ik dat in hetzelfde topic plaatsen wel zou worden gewaardeerd.
Gewijzigd op 02/02/2017 17:09:54 door Y SS
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

02/02/2017 19:49:01
Quote Anchor link
Ondanks dat hij niet responsive is, zou je voortaan rekening willen houden met schermen die niet Full HD zijn? Verder ziet het er wel netjes uit. Je zou een lettertype van Google Fonts kunnen gebruiken en misschien "fade" bij een hover op je Case afbeeldingen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.