Internet Explorer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »
Robert Deiman

Robert Deiman

08/11/2008 14:18:00
Quote Anchor link
Mensen ik las vandaag dat Microsoft toch serieus naar de Webkit engine wil gaan kijken voor browsers. Ben wel benieuwd of dat ook echt gaat gebeuren, maar 't zou zeker een hele verbetering zijn. (+ dat de OpenSource Webkit engine veel vaker wordt bijgewerkt)

http://tweakers.net/nieuws/56639/microsoft-overweegt-webkit-renderengine-voor-ie.html

Ze hebben hem slechts in overweging, maar dat is al een begin.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 07:50:12
 
Gerben G

Gerben G

08/11/2008 14:32:00
Quote Anchor link
Ik had het ook gelezen, maar ik verwacht zelf dat het nog jaren gaat duren, voordat ze het gaan gebruiken, als ze het al gaan gebruiken.

Ik heb het wel met je eens dat het een grote verbetering zou zijn.
 
--

--

08/11/2008 15:38:00
Quote Anchor link
..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door --
 
Robert Deiman

Robert Deiman

08/11/2008 15:56:00
Quote Anchor link
@Donhertog

Het is al heel wat dat ze er van Microsoft toch eens naar gaan kijken, ook voor Microsoft heeft het geen nut om het wiel steeds opnieuw uit te blijven vinden. Zeker niet nu er zoveel gratis alternatieven voor IE zijn die draaien op een betere render engine en die ook sneller zijn dan Microsofts IE. Het zegt al heel wat dat ze het wel in overweging nemen en dus van hun "eigenwijze: Wij doen het helemaal zelf op onze manier" houding afstappen.

Ik verwacht ook niet dat het nu met een jaar of 2 al is gebeurt, maar 'k zie het in de toekomst wel gebeuren. MS kan dan ook nog bezuinigen op het bouwen van de Browser, het kost veel minder moeite. En op die manier winnen ze misschien wel weer een deel van de markt terug, dus dat ze het gaan doen zie ik echt wel gebeuren.

@Evert

Inderdaad maar even hierheen gezet, 'k zie zelf de Koffiehoek topics (meestal) niet, en ik neem ook aan dat er veel meer zijn. Zo is het gemakkelijker met iedereen te delen.
 
--

--

08/11/2008 16:14:00
Quote Anchor link
De koffiehoek moet gewoon weer in de tracker. Leeft dat ook weer een beetje op.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

08/11/2008 16:23:00
Quote Anchor link
Mij maakt het niet uit. Een goeie designer zorgt gewoon dat zijn design in alle browsers werkt, bij mij lukt dat, mijn designs werken in alle browsers bijna (> IE 5.5 en Dillo werkt sowieso niet goed).

Verder gaat MS idd van die domme denkwijze afstappen hoop ik. Hopen dat Windows dan ook ooit nog freeware en opensource wordt. Maar icm W7 belooft dit wel wat voor de toekomst, niet dat MS alle beloften hebben waargemaakt die ze hebben gedaan, maar toch.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

08/11/2008 16:30:00
Quote Anchor link
@Tommy
Het maakt je wel uit natuurlijk, omdat je meer werk moet doen om het in verschillende browsers werkend te krijgen, dat gaat wegvallen als ze allemaal 1 standaard aan gaan houden, de standaard die nu al bestaat. Bij mij lukt dat ook prima, meestal zelfs vanaf IE5.5 en hoger.
 
Gerben G

Gerben G

08/11/2008 16:33:00
Quote Anchor link
Ik maak ze altijd werkend vanaf IE 6.0 naar lager kijk ik nooit. En het zou inderdaad een oplossing zijn als iedereen zich aan de standaard ging houden.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

08/11/2008 16:38:00
Quote Anchor link
Als FF nu ook webkit ging gebruiken was het helemaal makkelijk, maar de concurentie valt dan weg. FF kan trouwens geen webkit gaan gebruiken want het maakt gebruik van Gecko en deze engine zorgt ook voor de opbouw van de browser via JS.
 
/home/joost

/home/joost

30/12/2008 19:40:00
Quote Anchor link
Als er nou gewoon (maar) 1 webbrowser was geweest welke iedereen gebruikt... dat zou pas makkelijk zijn :p

mvg Joost.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

30/12/2008 19:47:00
Quote Anchor link
Laten we het hopen, ik kom er net achter dat een TR voorzien van een border gewoon niet werkt in IE. Zoiets simpels, ziet mijn applicatie er in IE opeens heel anders uit...
 
Lode

Lode

30/12/2008 20:12:00
Quote Anchor link
Webkit heeft overigens ook nog wel aardig wat bugs hier en daar.
Heb zelf een hele vreemde gevonden laatst waarbij een overflow de gehele dom om zeep helpt in javascript. Heel erg irritant!

Maar goed webkit voor IE zou zeker een hoop toevoegen!
Dan alleen nog enkele tot vele jaren wachten tot IE6, 7 en/of 8 niet meer gebruikt worden door consumenten...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lode
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.