Invoervelden naast elkaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »
Carel

Carel

06/01/2008 16:07:00
Quote Anchor link
Ik heb de onderstaande inputvelden. Ik wil echter dat ze naast elkaar komen en niet onder elkaar (de submit knop moet overigens wel onderaan komen. Ik wilde het met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
    <style type="text/css">
    #content {
        width: 400px;
    }
    #float {
        float: left;
        width: 100px;
    }
    </style>


Maar het lukt me voor geen meter ik krijg die 3 invoervelden gewoonweg niet naast elkaar. Kan iemand mij helpen? (maximale veldbreedte van mijn website is overigens 1000)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Kies een categorie voor uw afbeelding:<br>
<select name="categorieen_voor_afbeeldingen">
<?php
$arr
= array("Bibliotheek", "Conferentie", "BVBo7", "Onderwijs", "Onderzoek", "Publicatie", "Raak project", "Related", "Site", "Subsidie", "Under content creation", "Jongeren", "Zonder categorie");
foreach($arr as $value)
{

    $sel = (isset($_SESSION['categorie']) and $_SESSION['categorie'] == $value) ? " selected" : "";
    echo '<option value="' . $value . '"' . $sel . '>' . $value . '</option>';
}

?>

</select>

Omschrijving afbeelding<br>
<textarea name="omschrijving_voor_afbeelding" id="omschrijving_voor_afbeelding" rows="7" cols="35" class="input"><?php echo $_SESSION['omschrijving']; ?></textarea>


Trefwoorden:<br>
<input name="trefwoord" type="text" id="trefwoord" size="25"><p>

<input type="submit" value="volgende">
</form>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Carel
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 14:24:16
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/01/2008 16:10:00
Quote Anchor link
Wat wil je nou bereiken. Want je maakt twee css styles aan, maar die gebruik je verder nergens in je code?
 
Carel

Carel

06/01/2008 16:18:00
Quote Anchor link
Mijn excuus verkeerde kopie hier is het:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
    <style type="text/css">
    #float {
        float: left;
        width: 200px;
    }
    #content {
        float: left;
        width: 550px;
    }
    #content2 {
        float: left;
        width: 250px;
    }
    </style>
    <div id="wrap">
        <p class="none small align-right"></p>
        <div id="info">
        </div>
        
        <div id="float" align="center">
        <div id="content" align="center">
        <div id="content2" align="center">
Kies een categorie voor uw afbeelding:<br>
<select name="categorieen_voor_afbeeldingen">
<?php
$arr
= array("Bibliotheek", "Conferentie", "BVBo7", "Onderwijs", "Onderzoek", "Publicatie", "Raak project", "Related", "Site", "Subsidie", "Under content creation", "Jongeren", "Zonder categorie");
foreach($arr as $value)
{

    $sel = (isset($_SESSION['categorie']) and $_SESSION['categorie'] == $value) ? " selected" : "";
    echo '<option value="' . $value . '"' . $sel . '>' . $value . '</option>';
}

?>

</select>
            </div>
Omschrijving afbeelding<br>
<textarea name="omschrijving_voor_afbeelding" id="omschrijving_voor_afbeelding" rows="7" cols="35" class="input"><?php echo $_SESSION['omschrijving']; ?></textarea>

        </div>
Trefwoorden:<br>
<input name="trefwoord" type="text" id="trefwoord" size="25">  
    </div>    
    </div>    


<input type="submit" value="volgende">
</form>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/01/2008 16:25:00
Quote Anchor link
Ik zie nergens de openingstag voor je form?
Edit:
Overigens is een input van nature een inline element, dus ze staan automatisch al naast elkaar. Pas als je er een p of een div omheen zet krijg je elke keer een nieuwe regel. De oplossing is dus simpel: zet je drie inputs in 1 p of div.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Carel

Carel

06/01/2008 16:28:00
Quote Anchor link
Maakt niet zoveel uit voor opmaak, maar je hebt zeker gelijk dat het erin hoort. Tis namelijk een testomgeving.

Ik ben het overigens niet geheel met je eens. Zonder P of Div komt het er wel naast maar NIET op dezelfde hoogte maar op het laagste punt van het vorige invoerveld.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<style type="text/css">
    #float {
        float: left;
        width: 200px;
    }
    #content {
        float: left;
        width: 550px;
    }
    #content2 {
        float: left;
        width: 250px;
    }
    </style>
    <div id="wrap">
        <p class="none small align-right"></p>
        <div id="info">
        </div>
        
        <div id="float" align="center">
        <div id="content" align="center">
        <div id="content2" align="center">
<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post" enctype="multipart/form-data">
Kies een categorie voor uw afbeelding:<br>
<select name="categorieen_voor_afbeeldingen">
<?php
$arr
= array("Bibliotheek", "Conferentie", "BVBo7", "Onderwijs", "Onderzoek", "Publicatie", "Raak project", "Related", "Site", "Subsidie", "Under content creation", "Jongeren", "Zonder categorie");
foreach($arr as $value)
{

    $sel = (isset($_SESSION['categorie']) and $_SESSION['categorie'] == $value) ? " selected" : "";
    echo '<option value="' . $value . '"' . $sel . '>' . $value . '</option>';
}

?>

</select>
            </div>
Omschrijving afbeelding<br>
<textarea name="omschrijving_voor_afbeelding" id="omschrijving_voor_afbeelding" rows="7" cols="35" class="input"><?php echo $_SESSION['omschrijving']; ?></textarea>

        </div>
Trefwoorden:<br>
<input name="trefwoord" type="text" id="trefwoord" size="25">  
    </div>    
    </div>    


<input type="submit" value="volgende">
</form>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Carel
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/01/2008 16:32:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div id="float" align="center">
<div id="content" align="center">
<div id="content2" align="center">

Wat is hier het nut van een div in een div in een div? Plaast de verschillende elementen in verschillende div's en gebruik vervolgens CSS om deze divs te positioneren...
 
Carel

Carel

06/01/2008 16:51:00
Quote Anchor link
Ok....nu is het me gelukt om die 3 invoervelden netjes naast elkaar te krijgen, alleen krijg ik die knop volgende niet ONDER die drie invoervelden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
    <style type="text/css">
    #categorie {
        float: left;
        width: 333px;
    }
    #omschrijving {
        float: left;
        width: 333px;
    }
    #trefwoordveld {
        float: left;
        width: 333px;
    }
    #wijziginsknop {
        width: 1000px;
    }
    </style>
    <div id="wrap">
        <p class="none small align-right"></p>
        <div id="info">
        </div>
        
        <div id="categorie" align="center">
        <form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post" enctype="multipart/form-data">
Kies een categorie voor uw afbeelding:<br>
<select name="categorieen_voor_afbeeldingen">
<?php
$arr
= array("Bibliotheek", "Conferentie", "BVBo7", "Onderwijs", "Onderzoek", "Publicatie", "Raak project", "Related", "Site", "Subsidie", "Under content creation", "Jongeren", "Zonder categorie");
foreach($arr as $value)
{

    $sel = (isset($_SESSION['categorie']) and $_SESSION['categorie'] == $value) ? " selected" : "";
    echo '<option value="' . $value . '"' . $sel . '>' . $value . '</option>';
}

?>

</select>
            </div>

        <div id="omschrijving" align="center">
Omschrijving afbeelding<br>
<textarea name="omschrijving_voor_afbeelding" id="omschrijving_voor_afbeelding" rows="7" cols="35" class="input"><?php echo $_SESSION['omschrijving']; ?></textarea>

</div>

<div id="trefwoordveld" align="center">
Trefwoorden:<br>
<input name="trefwoord" type="text" id="trefwoord" size="25">  
    </div>

<div id="wijzigingsknop" align="center">
    <input type="submit" value="volgende">
</form>
</div>
</div>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/01/2008 16:53:00
Quote Anchor link
Die laatste div in je form, moet je ook sluiten VOOR </form>
 
Carel

Carel

06/01/2008 16:58:00
Quote Anchor link
Bedoel je overigens beide laatste divs of alleen 1tje. Maar daarmee gaat mijn knop niet onder die drie velden staan...

Volgens mij heb ik het opgelost ik heb een div om die 3 velden heen gezet en nu staat die knop wel eronder.

is het goed zo?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
    <style type="text/css">
    #omgeving {
        float: left;
        width: 1000px;
    }
    #categorie {
        float: left;
        width: 333px;
    }
    #omschrijving {
        float: left;
        width: 333px;
    }
    #trefwoordveld {
        float: left;
        width: 333px;
    }
    #wijziginsknop {
        width: 1000px;
    }
    </style>
    <div id="wrap">
        <p class="none small align-right"></p>
        <div id="info">
        </div>
        <div id="omgeving" align="center">        
        <div id="categorie" align="center">
        <form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post" enctype="multipart/form-data">
Kies een categorie voor uw afbeelding:<br>
<select name="categorieen_voor_afbeeldingen">
<?php
$arr
= array("Bibliotheek", "Conferentie", "BVBo7", "Onderwijs", "Onderzoek", "Publicatie", "Raak project", "Related", "Site", "Subsidie", "Under content creation", "Jongeren", "Zonder categorie");
foreach($arr as $value)
{

    $sel = (isset($_SESSION['categorie']) and $_SESSION['categorie'] == $value) ? " selected" : "";
    echo '<option value="' . $value . '"' . $sel . '>' . $value . '</option>';
}

?>

</select>
            </div>

        <div id="omschrijving" align="center">
Omschrijving afbeelding<br>
<textarea name="omschrijving_voor_afbeelding" id="omschrijving_voor_afbeelding" rows="7" cols="35" class="input"><?php echo $_SESSION['omschrijving']; ?></textarea>

</div>

<div id="trefwoordveld" align="center">
Trefwoorden:<br>
<input name="trefwoord" type="text" id="trefwoord" size="25">  
    </div>
    </div>
<div id="wijzigingsknop" align="center">
    <input type="submit" value="volgende">
</div>
</div>
</form>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Carel
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/01/2008 17:18:00
Quote Anchor link
Als je nu eerst eens netjes ging scripten en de verschillende elementen op je pagina eens netjes ging ordenen en afsluiten, komt er misschien heel wat meer van...

Je code een stuk opgeschoond en wat kleine dingetjes aangepast:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<html>
<head>
<style type="text/css">
    #omgeving {
        width: 1000px;
    }
    .input {
        float: left;
        width: 333px;
    }
    #wijzigingsknop {
        clear: both;
    }
</style>
</head>

<body>
<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post" enctype="multipart/form-data">
<div id="omgeving">      
    <div class="input">
        Kies een categorie voor uw afbeelding:<br>
        <select name="categorieen_voor_afbeeldingen">
            <?php
            $arr
= array("Bibliotheek", "Conferentie", "BVBo7", "Onderwijs", "Onderzoek", "Publicatie", "Raak project", "Related", "Site", "Subsidie", "Under content creation", "Jongeren", "Zonder categorie");
            foreach($arr as $value)
            {

            $sel = (isset($_SESSION['categorie']) and $_SESSION['categorie'] == $value) ? " selected" : "";
            echo '<option value="' . $value . '"' . $sel . '>' . $value . '</option>';
            }

            ?>

        </select>
    </div>
    
    <div class="input">
        Omschrijving afbeelding<br>
        <textarea name="omschrijving_voor_afbeelding" id="omschrijving_voor_afbeelding" rows="7" cols="35" class="input"><?php echo $_SESSION['omschrijving']; ?></textarea>
    </div>

    <div class="input">
        Trefwoorden:<br>
        <input name="trefwoord" type="text" id="trefwoord" size="25">  
    </div>
    
    <div id="wijzigingsknop">
        <input type="submit" value="volgende">
    </div>
</div>
</form>

</body>
</html>

Het is nog niet de meest nette oplossing, maar daarvoor zou je je pagina anders op moeten bouwen...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.