Invoervelden naast elkaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »
Carel

Carel

06/01/2008 16:07:00
Quote Anchor link
Ik heb de onderstaande inputvelden. Ik wil echter dat ze naast elkaar komen en niet onder elkaar (de submit knop moet overigens wel onderaan komen. Ik wilde het met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
    <style type="text/css">
    #content {
        width: 400px;
    }
    #float {
        float: left;
        width: 100px;
    }
    </style>


Maar het lukt me voor geen meter ik krijg die 3 invoervelden gewoonweg niet naast elkaar. Kan iemand mij helpen? (maximale veldbreedte van mijn website is overigens 1000)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Kies een categorie voor uw afbeelding:<br>
<select name="categorieen_voor_afbeeldingen">
<?php
$arr
= array("Bibliotheek", "Conferentie", "BVBo7", "Onderwijs", "Onderzoek", "Publicatie", "Raak project", "Related", "Site", "Subsidie", "Under content creation", "Jongeren", "Zonder categorie");
foreach($arr as $value)
{

    $sel = (isset($_SESSION['categorie']) and $_SESSION['categorie'] == $value) ? " selected" : "";
    echo '<option value="' . $value . '"' . $sel . '>' . $value . '</option>';
}

?>

</select>

Omschrijving afbeelding<br>
<textarea name="omschrijving_voor_afbeelding" id="omschrijving_voor_afbeelding" rows="7" cols="35" class="input"><?php echo $_SESSION['omschrijving']; ?></textarea>


Trefwoorden:<br>
<input name="trefwoord" type="text" id="trefwoord" size="25"><p>

<input type="submit" value="volgende">
</form>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Carel
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 10:37:04
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/01/2008 16:10:00
Quote Anchor link
Wat wil je nou bereiken. Want je maakt twee css styles aan, maar die gebruik je verder nergens in je code?
 
Carel

Carel

06/01/2008 16:18:00
Quote Anchor link
Mijn excuus verkeerde kopie hier is het:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
    <style type="text/css">
    #float {
        float: left;
        width: 200px;
    }
    #content {
        float: left;
        width: 550px;
    }
    #content2 {
        float: left;
        width: 250px;
    }
    </style>
    <div id="wrap">
        <p class="none small align-right"></p>
        <div id="info">
        </div>
        
        <div id="float" align="center">
        <div id="content" align="center">
        <div id="content2" align="center">
Kies een categorie voor uw afbeelding:<br>
<select name="categorieen_voor_afbeeldingen">
<?php
$arr
= array("Bibliotheek", "Conferentie", "BVBo7", "Onderwijs", "Onderzoek", "Publicatie", "Raak project", "Related", "Site", "Subsidie", "Under content creation", "Jongeren", "Zonder categorie");
foreach($arr as $value)
{

    $sel = (isset($_SESSION['categorie']) and $_SESSION['categorie'] == $value) ? " selected" : "";
    echo '<option value="' . $value . '"' . $sel . '>' . $value . '</option>';
}

?>

</select>
            </div>
Omschrijving afbeelding<br>
<textarea name="omschrijving_voor_afbeelding" id="omschrijving_voor_afbeelding" rows="7" cols="35" class="input"><?php echo $_SESSION['omschrijving']; ?></textarea>

        </div>
Trefwoorden:<br>
<input name="trefwoord" type="text" id="trefwoord" size="25">  
    </div>    
    </div>    


<input type="submit" value="volgende">
</form>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/01/2008 16:25:00
Quote Anchor link
Ik zie nergens de openingstag voor je form?
Edit:
Overigens is een input van nature een inline element, dus ze staan automatisch al naast elkaar. Pas als je er een p of een div omheen zet krijg je elke keer een nieuwe regel. De oplossing is dus simpel: zet je drie inputs in 1 p of div.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Carel

Carel

06/01/2008 16:28:00
Quote Anchor link
Maakt niet zoveel uit voor opmaak, maar je hebt zeker gelijk dat het erin hoort. Tis namelijk een testomgeving.

Ik ben het overigens niet geheel met je eens. Zonder P of Div komt het er wel naast maar NIET op dezelfde hoogte maar op het laagste punt van het vorige invoerveld.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<style type="text/css">
    #float {
        float: left;
        width: 200px;
    }
    #content {
        float: left;
        width: 550px;
    }
    #content2 {
        float: left;
        width: 250px;
    }
    </style>
    <div id="wrap">
        <p class="none small align-right"></p>
        <div id="info">
        </div>
        
        <div id="float" align="center">
        <div id="content" align="center">
        <div id="content2" align="center">
<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post" enctype="multipart/form-data">
Kies een categorie voor uw afbeelding:<br>
<select name="categorieen_voor_afbeeldingen">
<?php
$arr
= array("Bibliotheek", "Conferentie", "BVBo7", "Onderwijs", "Onderzoek", "Publicatie", "Raak project", "Related", "Site", "Subsidie", "Under content creation", "Jongeren", "Zonder categorie");
foreach($arr as $value)
{

    $sel = (isset($_SESSION['categorie']) and $_SESSION['categorie'] == $value) ? " selected" : "";
    echo '<option value="' . $value . '"' . $sel . '>' . $value . '</option>';
}

?>

</select>
            </div>
Omschrijving afbeelding<br>
<textarea name="omschrijving_voor_afbeelding" id="omschrijving_voor_afbeelding" rows="7" cols="35" class="input"><?php echo $_SESSION['omschrijving']; ?></textarea>

        </div>
Trefwoorden:<br>
<input name="trefwoord" type="text" id="trefwoord" size="25">  
    </div>    
    </div>    


<input type="submit" value="volgende">
</form>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Carel
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/01/2008 16:32:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div id="float" align="center">
<div id="content" align="center">
<div id="content2" align="center">

Wat is hier het nut van een div in een div in een div? Plaast de verschillende elementen in verschillende div's en gebruik vervolgens CSS om deze divs te positioneren...
 
Carel

Carel

06/01/2008 16:51:00
Quote Anchor link
Ok....nu is het me gelukt om die 3 invoervelden netjes naast elkaar te krijgen, alleen krijg ik die knop volgende niet ONDER die drie invoervelden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
    <style type="text/css">
    #categorie {
        float: left;
        width: 333px;
    }
    #omschrijving {
        float: left;
        width: 333px;
    }
    #trefwoordveld {
        float: left;
        width: 333px;
    }
    #wijziginsknop {
        width: 1000px;
    }
    </style>
    <div id="wrap">
        <p class="none small align-right"></p>
        <div id="info">
        </div>
        
        <div id="categorie" align="center">
        <form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post" enctype="multipart/form-data">
Kies een categorie voor uw afbeelding:<br>
<select name="categorieen_voor_afbeeldingen">
<?php
$arr
= array("Bibliotheek", "Conferentie", "BVBo7", "Onderwijs", "Onderzoek", "Publicatie", "Raak project", "Related", "Site", "Subsidie", "Under content creation", "Jongeren", "Zonder categorie");
foreach($arr as $value)
{

    $sel = (isset($_SESSION['categorie']) and $_SESSION['categorie'] == $value) ? " selected" : "";
    echo '<option value="' . $value . '"' . $sel . '>' . $value . '</option>';
}

?>

</select>
            </div>

        <div id="omschrijving" align="center">
Omschrijving afbeelding<br>
<textarea name="omschrijving_voor_afbeelding" id="omschrijving_voor_afbeelding" rows="7" cols="35" class="input"><?php echo $_SESSION['omschrijving']; ?></textarea>

</div>

<div id="trefwoordveld" align="center">
Trefwoorden:<br>
<input name="trefwoord" type="text" id="trefwoord" size="25">  
    </div>

<div id="wijzigingsknop" align="center">
    <input type="submit" value="volgende">
</form>
</div>
</div>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/01/2008 16:53:00
Quote Anchor link
Die laatste div in je form, moet je ook sluiten VOOR </form>
 
Carel

Carel

06/01/2008 16:58:00
Quote Anchor link
Bedoel je overigens beide laatste divs of alleen 1tje. Maar daarmee gaat mijn knop niet onder die drie velden staan...

Volgens mij heb ik het opgelost ik heb een div om die 3 velden heen gezet en nu staat die knop wel eronder.

is het goed zo?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
    <style type="text/css">
    #omgeving {
        float: left;
        width: 1000px;
    }
    #categorie {
        float: left;
        width: 333px;
    }
    #omschrijving {
        float: left;
        width: 333px;
    }
    #trefwoordveld {
        float: left;
        width: 333px;
    }
    #wijziginsknop {
        width: 1000px;
    }
    </style>
    <div id="wrap">
        <p class="none small align-right"></p>
        <div id="info">
        </div>
        <div id="omgeving" align="center">        
        <div id="categorie" align="center">
        <form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post" enctype="multipart/form-data">
Kies een categorie voor uw afbeelding:<br>
<select name="categorieen_voor_afbeeldingen">
<?php
$arr
= array("Bibliotheek", "Conferentie", "BVBo7", "Onderwijs", "Onderzoek", "Publicatie", "Raak project", "Related", "Site", "Subsidie", "Under content creation", "Jongeren", "Zonder categorie");
foreach($arr as $value)
{

    $sel = (isset($_SESSION['categorie']) and $_SESSION['categorie'] == $value) ? " selected" : "";
    echo '<option value="' . $value . '"' . $sel . '>' . $value . '</option>';
}

?>

</select>
            </div>

        <div id="omschrijving" align="center">
Omschrijving afbeelding<br>
<textarea name="omschrijving_voor_afbeelding" id="omschrijving_voor_afbeelding" rows="7" cols="35" class="input"><?php echo $_SESSION['omschrijving']; ?></textarea>

</div>

<div id="trefwoordveld" align="center">
Trefwoorden:<br>
<input name="trefwoord" type="text" id="trefwoord" size="25">  
    </div>
    </div>
<div id="wijzigingsknop" align="center">
    <input type="submit" value="volgende">
</div>
</div>
</form>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Carel
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/01/2008 17:18:00
Quote Anchor link
Als je nu eerst eens netjes ging scripten en de verschillende elementen op je pagina eens netjes ging ordenen en afsluiten, komt er misschien heel wat meer van...

Je code een stuk opgeschoond en wat kleine dingetjes aangepast:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<html>
<head>
<style type="text/css">
    #omgeving {
        width: 1000px;
    }
    .input {
        float: left;
        width: 333px;
    }
    #wijzigingsknop {
        clear: both;
    }
</style>
</head>

<body>
<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post" enctype="multipart/form-data">
<div id="omgeving">      
    <div class="input">
        Kies een categorie voor uw afbeelding:<br>
        <select name="categorieen_voor_afbeeldingen">
            <?php
            $arr
= array("Bibliotheek", "Conferentie", "BVBo7", "Onderwijs", "Onderzoek", "Publicatie", "Raak project", "Related", "Site", "Subsidie", "Under content creation", "Jongeren", "Zonder categorie");
            foreach($arr as $value)
            {

            $sel = (isset($_SESSION['categorie']) and $_SESSION['categorie'] == $value) ? " selected" : "";
            echo '<option value="' . $value . '"' . $sel . '>' . $value . '</option>';
            }

            ?>

        </select>
    </div>
    
    <div class="input">
        Omschrijving afbeelding<br>
        <textarea name="omschrijving_voor_afbeelding" id="omschrijving_voor_afbeelding" rows="7" cols="35" class="input"><?php echo $_SESSION['omschrijving']; ?></textarea>
    </div>

    <div class="input">
        Trefwoorden:<br>
        <input name="trefwoord" type="text" id="trefwoord" size="25">  
    </div>
    
    <div id="wijzigingsknop">
        <input type="submit" value="volgende">
    </div>
</div>
</form>

</body>
</html>

Het is nog niet de meest nette oplossing, maar daarvoor zou je je pagina anders op moeten bouwen...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.