Invoervelden naast elkaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »
Carel

Carel

06/01/2008 16:07:00
Quote Anchor link
Ik heb de onderstaande inputvelden. Ik wil echter dat ze naast elkaar komen en niet onder elkaar (de submit knop moet overigens wel onderaan komen. Ik wilde het met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
    <style type="text/css">
    #content {
        width: 400px;
    }
    #float {
        float: left;
        width: 100px;
    }
    </style>


Maar het lukt me voor geen meter ik krijg die 3 invoervelden gewoonweg niet naast elkaar. Kan iemand mij helpen? (maximale veldbreedte van mijn website is overigens 1000)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Kies een categorie voor uw afbeelding:<br>
<select name="categorieen_voor_afbeeldingen">
<?php
$arr
= array("Bibliotheek", "Conferentie", "BVBo7", "Onderwijs", "Onderzoek", "Publicatie", "Raak project", "Related", "Site", "Subsidie", "Under content creation", "Jongeren", "Zonder categorie");
foreach($arr as $value)
{

    $sel = (isset($_SESSION['categorie']) and $_SESSION['categorie'] == $value) ? " selected" : "";
    echo '<option value="' . $value . '"' . $sel . '>' . $value . '</option>';
}

?>

</select>

Omschrijving afbeelding<br>
<textarea name="omschrijving_voor_afbeelding" id="omschrijving_voor_afbeelding" rows="7" cols="35" class="input"><?php echo $_SESSION['omschrijving']; ?></textarea>


Trefwoorden:<br>
<input name="trefwoord" type="text" id="trefwoord" size="25"><p>

<input type="submit" value="volgende">
</form>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Carel
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 02:29:29
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/01/2008 16:10:00
Quote Anchor link
Wat wil je nou bereiken. Want je maakt twee css styles aan, maar die gebruik je verder nergens in je code?
 
Carel

Carel

06/01/2008 16:18:00
Quote Anchor link
Mijn excuus verkeerde kopie hier is het:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
    <style type="text/css">
    #float {
        float: left;
        width: 200px;
    }
    #content {
        float: left;
        width: 550px;
    }
    #content2 {
        float: left;
        width: 250px;
    }
    </style>
    <div id="wrap">
        <p class="none small align-right"></p>
        <div id="info">
        </div>
        
        <div id="float" align="center">
        <div id="content" align="center">
        <div id="content2" align="center">
Kies een categorie voor uw afbeelding:<br>
<select name="categorieen_voor_afbeeldingen">
<?php
$arr
= array("Bibliotheek", "Conferentie", "BVBo7", "Onderwijs", "Onderzoek", "Publicatie", "Raak project", "Related", "Site", "Subsidie", "Under content creation", "Jongeren", "Zonder categorie");
foreach($arr as $value)
{

    $sel = (isset($_SESSION['categorie']) and $_SESSION['categorie'] == $value) ? " selected" : "";
    echo '<option value="' . $value . '"' . $sel . '>' . $value . '</option>';
}

?>

</select>
            </div>
Omschrijving afbeelding<br>
<textarea name="omschrijving_voor_afbeelding" id="omschrijving_voor_afbeelding" rows="7" cols="35" class="input"><?php echo $_SESSION['omschrijving']; ?></textarea>

        </div>
Trefwoorden:<br>
<input name="trefwoord" type="text" id="trefwoord" size="25">  
    </div>    
    </div>    


<input type="submit" value="volgende">
</form>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/01/2008 16:25:00
Quote Anchor link
Ik zie nergens de openingstag voor je form?
Edit:
Overigens is een input van nature een inline element, dus ze staan automatisch al naast elkaar. Pas als je er een p of een div omheen zet krijg je elke keer een nieuwe regel. De oplossing is dus simpel: zet je drie inputs in 1 p of div.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Carel

Carel

06/01/2008 16:28:00
Quote Anchor link
Maakt niet zoveel uit voor opmaak, maar je hebt zeker gelijk dat het erin hoort. Tis namelijk een testomgeving.

Ik ben het overigens niet geheel met je eens. Zonder P of Div komt het er wel naast maar NIET op dezelfde hoogte maar op het laagste punt van het vorige invoerveld.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<style type="text/css">
    #float {
        float: left;
        width: 200px;
    }
    #content {
        float: left;
        width: 550px;
    }
    #content2 {
        float: left;
        width: 250px;
    }
    </style>
    <div id="wrap">
        <p class="none small align-right"></p>
        <div id="info">
        </div>
        
        <div id="float" align="center">
        <div id="content" align="center">
        <div id="content2" align="center">
<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post" enctype="multipart/form-data">
Kies een categorie voor uw afbeelding:<br>
<select name="categorieen_voor_afbeeldingen">
<?php
$arr
= array("Bibliotheek", "Conferentie", "BVBo7", "Onderwijs", "Onderzoek", "Publicatie", "Raak project", "Related", "Site", "Subsidie", "Under content creation", "Jongeren", "Zonder categorie");
foreach($arr as $value)
{

    $sel = (isset($_SESSION['categorie']) and $_SESSION['categorie'] == $value) ? " selected" : "";
    echo '<option value="' . $value . '"' . $sel . '>' . $value . '</option>';
}

?>

</select>
            </div>
Omschrijving afbeelding<br>
<textarea name="omschrijving_voor_afbeelding" id="omschrijving_voor_afbeelding" rows="7" cols="35" class="input"><?php echo $_SESSION['omschrijving']; ?></textarea>

        </div>
Trefwoorden:<br>
<input name="trefwoord" type="text" id="trefwoord" size="25">  
    </div>    
    </div>    


<input type="submit" value="volgende">
</form>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Carel
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/01/2008 16:32:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div id="float" align="center">
<div id="content" align="center">
<div id="content2" align="center">

Wat is hier het nut van een div in een div in een div? Plaast de verschillende elementen in verschillende div's en gebruik vervolgens CSS om deze divs te positioneren...
 
Carel

Carel

06/01/2008 16:51:00
Quote Anchor link
Ok....nu is het me gelukt om die 3 invoervelden netjes naast elkaar te krijgen, alleen krijg ik die knop volgende niet ONDER die drie invoervelden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
    <style type="text/css">
    #categorie {
        float: left;
        width: 333px;
    }
    #omschrijving {
        float: left;
        width: 333px;
    }
    #trefwoordveld {
        float: left;
        width: 333px;
    }
    #wijziginsknop {
        width: 1000px;
    }
    </style>
    <div id="wrap">
        <p class="none small align-right"></p>
        <div id="info">
        </div>
        
        <div id="categorie" align="center">
        <form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post" enctype="multipart/form-data">
Kies een categorie voor uw afbeelding:<br>
<select name="categorieen_voor_afbeeldingen">
<?php
$arr
= array("Bibliotheek", "Conferentie", "BVBo7", "Onderwijs", "Onderzoek", "Publicatie", "Raak project", "Related", "Site", "Subsidie", "Under content creation", "Jongeren", "Zonder categorie");
foreach($arr as $value)
{

    $sel = (isset($_SESSION['categorie']) and $_SESSION['categorie'] == $value) ? " selected" : "";
    echo '<option value="' . $value . '"' . $sel . '>' . $value . '</option>';
}

?>

</select>
            </div>

        <div id="omschrijving" align="center">
Omschrijving afbeelding<br>
<textarea name="omschrijving_voor_afbeelding" id="omschrijving_voor_afbeelding" rows="7" cols="35" class="input"><?php echo $_SESSION['omschrijving']; ?></textarea>

</div>

<div id="trefwoordveld" align="center">
Trefwoorden:<br>
<input name="trefwoord" type="text" id="trefwoord" size="25">  
    </div>

<div id="wijzigingsknop" align="center">
    <input type="submit" value="volgende">
</form>
</div>
</div>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/01/2008 16:53:00
Quote Anchor link
Die laatste div in je form, moet je ook sluiten VOOR </form>
 
Carel

Carel

06/01/2008 16:58:00
Quote Anchor link
Bedoel je overigens beide laatste divs of alleen 1tje. Maar daarmee gaat mijn knop niet onder die drie velden staan...

Volgens mij heb ik het opgelost ik heb een div om die 3 velden heen gezet en nu staat die knop wel eronder.

is het goed zo?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
    <style type="text/css">
    #omgeving {
        float: left;
        width: 1000px;
    }
    #categorie {
        float: left;
        width: 333px;
    }
    #omschrijving {
        float: left;
        width: 333px;
    }
    #trefwoordveld {
        float: left;
        width: 333px;
    }
    #wijziginsknop {
        width: 1000px;
    }
    </style>
    <div id="wrap">
        <p class="none small align-right"></p>
        <div id="info">
        </div>
        <div id="omgeving" align="center">        
        <div id="categorie" align="center">
        <form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post" enctype="multipart/form-data">
Kies een categorie voor uw afbeelding:<br>
<select name="categorieen_voor_afbeeldingen">
<?php
$arr
= array("Bibliotheek", "Conferentie", "BVBo7", "Onderwijs", "Onderzoek", "Publicatie", "Raak project", "Related", "Site", "Subsidie", "Under content creation", "Jongeren", "Zonder categorie");
foreach($arr as $value)
{

    $sel = (isset($_SESSION['categorie']) and $_SESSION['categorie'] == $value) ? " selected" : "";
    echo '<option value="' . $value . '"' . $sel . '>' . $value . '</option>';
}

?>

</select>
            </div>

        <div id="omschrijving" align="center">
Omschrijving afbeelding<br>
<textarea name="omschrijving_voor_afbeelding" id="omschrijving_voor_afbeelding" rows="7" cols="35" class="input"><?php echo $_SESSION['omschrijving']; ?></textarea>

</div>

<div id="trefwoordveld" align="center">
Trefwoorden:<br>
<input name="trefwoord" type="text" id="trefwoord" size="25">  
    </div>
    </div>
<div id="wijzigingsknop" align="center">
    <input type="submit" value="volgende">
</div>
</div>
</form>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Carel
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/01/2008 17:18:00
Quote Anchor link
Als je nu eerst eens netjes ging scripten en de verschillende elementen op je pagina eens netjes ging ordenen en afsluiten, komt er misschien heel wat meer van...

Je code een stuk opgeschoond en wat kleine dingetjes aangepast:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<html>
<head>
<style type="text/css">
    #omgeving {
        width: 1000px;
    }
    .input {
        float: left;
        width: 333px;
    }
    #wijzigingsknop {
        clear: both;
    }
</style>
</head>

<body>
<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post" enctype="multipart/form-data">
<div id="omgeving">      
    <div class="input">
        Kies een categorie voor uw afbeelding:<br>
        <select name="categorieen_voor_afbeeldingen">
            <?php
            $arr
= array("Bibliotheek", "Conferentie", "BVBo7", "Onderwijs", "Onderzoek", "Publicatie", "Raak project", "Related", "Site", "Subsidie", "Under content creation", "Jongeren", "Zonder categorie");
            foreach($arr as $value)
            {

            $sel = (isset($_SESSION['categorie']) and $_SESSION['categorie'] == $value) ? " selected" : "";
            echo '<option value="' . $value . '"' . $sel . '>' . $value . '</option>';
            }

            ?>

        </select>
    </div>
    
    <div class="input">
        Omschrijving afbeelding<br>
        <textarea name="omschrijving_voor_afbeelding" id="omschrijving_voor_afbeelding" rows="7" cols="35" class="input"><?php echo $_SESSION['omschrijving']; ?></textarea>
    </div>

    <div class="input">
        Trefwoorden:<br>
        <input name="trefwoord" type="text" id="trefwoord" size="25">  
    </div>
    
    <div id="wijzigingsknop">
        <input type="submit" value="volgende">
    </div>
</div>
</form>

</body>
</html>

Het is nog niet de meest nette oplossing, maar daarvoor zou je je pagina anders op moeten bouwen...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.