invulvakje

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niels

niels

14/11/2004 20:37:00
Anchor link
ik heb al een tijdje op google gezocht.
hoe maak ik een invulvakje waar je het aantal kan invullen van iets?
Gewijzigd op 14/11/2004 23:25:00 door Niels
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 23:59:20
 
Daniel

Daniel

14/11/2004 20:39:00
Anchor link
<form>
<input type="text">
</form>

bedoel je zoiets?
 
Alfred -

Alfred -

14/11/2004 20:41:00
Anchor link
<form>
<input type="text" value="Ik ben hetzelfde kindje als daarnet met een dom Criminals spel" name="Ikbeneenloser" readonly="true">
</form>

Try this, werkt 100%
 
Niels

niels

14/11/2004 20:48:00
Anchor link
ja zoiets moet het wel zijn.
maar voeg me es ff op msn toe : [email protected] dat praat wat makkelijker ;)
 
Bram Z

Bram Z

14/11/2004 20:49:00
Anchor link
Warom heb ik het gevoel dat niemand je gaat toevoegen :p
 
Winston Smith

Winston Smith

14/11/2004 20:49:00
Anchor link
Rafael:
<form>
<input type="text" value="Ik ben hetzelfde kindje als daarnet met een dom Criminals spel" name="Ikbeneenloser" readonly="true">
</form>

Try this, werkt 100%


Lol, ben benieuwd wat je op zijn antwoord gaat posten... :)
 
Alfred -

Alfred -

14/11/2004 20:50:00
Anchor link
[COPY-PASTE]

Kerel, beat it... Waarom moet hier altijd iedereen andermans msn adres hebben?

'k denk dat m'n antwoord wel duidelijk genoeg was....
Leer zelf ook eens iets....

[/COPY-PASTE]

Er zijn er hier toch véél die geluk hebben dat ik geen mod ofzo ben :P
 
Niels

niels

14/11/2004 20:52:00
Anchor link
dit is echt zo behulpzaam :|
help me nou es ff.
dus vb
<form>
<input type="text" value="koop een bazooka"
name="slammdawgg" readonly="true">
</form>
 
Eris -

Eris -

14/11/2004 20:55:00
 
Alfred -

Alfred -

14/11/2004 20:55:00
Anchor link
niels:
dit is echt zo behulpzaam :|
help me nou es ff.
dus vb
<form>
<input type="text" value="koop een bazooka"
name="slammdawgg" readonly="true">
</form>


Nee, zo
<form>
<input type="text" value="Ik ben hetzelfde kindje als daarnet met een dom Criminals spel" name="Ikbeneenloser" readonly="true">
</form>

Ik gaf je de oplossing !

Edit:
Voeg dit toe, en de gebruikers krijgen een bevestiging:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
echo "<script language=\"javascript\">";
for ($i=0;$i<500;$i++) {
echo "alert('Wapen bevestigd.');";
}

echo "</script>";
?>
Gewijzigd op 14/11/2004 20:58:00 door Alfred -
 
Winston Smith

Winston Smith

14/11/2004 21:09:00
Anchor link
Hier moet ik helaas een verbetering in aanbrengen: je moet ook nog even een action voor je form instellen.
Overigens, zou ik $i<=50000 schrijven in plaats van $i<500 ;)
 
Alfred -

Alfred -

14/11/2004 21:10:00
Anchor link
Kasper:
Hier moet ik helaas een verbetering in aanbrengen: je moet ook nog even een action voor je form instellen.
Overigens, zou ik $i<=50000 schrijven in plaats van $i<500 ;)


Mijn excuses voor deze zeer domme fout... :/
 
Niels

niels

14/11/2004 21:14:00
Anchor link
voeg me plz ff toe op msn dat praat egt veel makkelijker k? [email protected] en trouwens kun je ff commentaartje bij script doen?
thnx.
 
Alfred -

Alfred -

14/11/2004 21:17:00
Anchor link
Edit: Kasper gaf de oplossing al.
Gewijzigd op 14/11/2004 21:18:00 door Alfred -
 
Winston Smith

Winston Smith

14/11/2004 21:17:00
Anchor link
wij hebben geen msn. Anders komen we niet meer aan programmeren toe omdat al die noobs vragen stellen over "wat is een variabele?", of nog simpeler: "hoe maak je een textvakje?"

Maar vooruit, ik zal je even helpen en er commentaar bij zetten:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
echo "<script language=\"javascript\">";   // roep de goede taal aan
for ($i=0;$i<50000;$i++)    // hoeveel milliseconden moet het bericht aanstaan; in dit geval 5 seconden
{
echo "alert('Wapen bevestigd.');";    //geef het bericht weer
}
echo "</script>";    // beeindig javascript weer
?>


Edit: ik heb de oplossing al gegeven Rafael :)
Gewijzigd op 14/11/2004 21:19:00 door Winston Smith
 
Jorik

Jorik

14/11/2004 21:25:00
Anchor link
Een input fieldje maken:
<form method="post" action="actiebestand.php">
<input type="text" name="textfield"><br>
<input type="password" name="passfield"><br>
<input type="submit" value="Verzenden" name="submit">
</form>

en dan actiebestand.php (voorbeeld):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
echo "Jouw naam is".$_POST['textfield']."<br>\n";
echo "Opgegeven wachtwoord is: ".$_POST['passfield'];
?>


Wel erg simpel maar lijkt me nie so moeijlijk..
 
Winston Smith

Winston Smith

14/11/2004 21:28:00
Anchor link
Ja, maar hij wil een bevestiging hebben toch? Dan moet hij dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?  
echo "<script language=\"javascript\">";   // roep de goede taal aan
for ($i=0;$i<50000;$i++)    // hoeveel milliseconden moet het bericht aanstaan; in dit geval 5 seconden
{  
echo "alert('Wapen bevestigd.');";    //geef het bericht weer
}  
echo "</script>";    // beeindig javascript weer
?>


nog even toevoegen op zijn pagina! Maar voor de rest heb je gelijk Jorik ;)
 
Jorik

Jorik

14/11/2004 21:30:00
Anchor link
Ow... niet eens gelezen :$:P.. naja, zo issut lijkt mij dan goed he :P
 
Steff   an

Steff an

14/11/2004 21:35:00
Anchor link
en dan staat er bij ervaringen in zijn profiel dit : PHP,HTML hahaha. Liegen is niet zijn sterkste punt, ennuh HTML óók niet.
 
Winston Smith

Winston Smith

14/11/2004 21:39:00
Anchor link
ik wilde hem net toevoegen op msn (net gedownload speciaal voor hem), maar dan blijkt uit zijn profiel dat hij [email protected] als msn adres heeft, en hier vervolgens met [email protected] als msnadres gaat smijten. Zo weet ik het natuurlijk niet meer he?

Vraag me af waarom hij nog niet heeft gereageerd, al heb ik wel een sterk vermoeden... ;)
 
Niels

niels

14/11/2004 21:46:00
Anchor link
sorry ben ff tv kijken voeg me ff toe dan aub? ik gebruik ook [email protected] maar mn nieuwe is [email protected] alvast bedankt voor jullie replies.

LTR
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.