invulvakje

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niels

niels

14/11/2004 20:37:00
Anchor link
ik heb al een tijdje op google gezocht.
hoe maak ik een invulvakje waar je het aantal kan invullen van iets?
Gewijzigd op 14/11/2004 23:25:00 door Niels
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 09:55:21
 
Daniel

Daniel

14/11/2004 20:39:00
Anchor link
<form>
<input type="text">
</form>

bedoel je zoiets?
 
Alfred -

Alfred -

14/11/2004 20:41:00
Anchor link
<form>
<input type="text" value="Ik ben hetzelfde kindje als daarnet met een dom Criminals spel" name="Ikbeneenloser" readonly="true">
</form>

Try this, werkt 100%
 
Niels

niels

14/11/2004 20:48:00
Anchor link
ja zoiets moet het wel zijn.
maar voeg me es ff op msn toe : [email protected] dat praat wat makkelijker ;)
 
Bram Z

Bram Z

14/11/2004 20:49:00
Anchor link
Warom heb ik het gevoel dat niemand je gaat toevoegen :p
 
Winston Smith

Winston Smith

14/11/2004 20:49:00
Anchor link
Rafael:
<form>
<input type="text" value="Ik ben hetzelfde kindje als daarnet met een dom Criminals spel" name="Ikbeneenloser" readonly="true">
</form>

Try this, werkt 100%


Lol, ben benieuwd wat je op zijn antwoord gaat posten... :)
 
Alfred -

Alfred -

14/11/2004 20:50:00
Anchor link
[COPY-PASTE]

Kerel, beat it... Waarom moet hier altijd iedereen andermans msn adres hebben?

'k denk dat m'n antwoord wel duidelijk genoeg was....
Leer zelf ook eens iets....

[/COPY-PASTE]

Er zijn er hier toch véél die geluk hebben dat ik geen mod ofzo ben :P
 
Niels

niels

14/11/2004 20:52:00
Anchor link
dit is echt zo behulpzaam :|
help me nou es ff.
dus vb
<form>
<input type="text" value="koop een bazooka"
name="slammdawgg" readonly="true">
</form>
 
Eris -

Eris -

14/11/2004 20:55:00
 
Alfred -

Alfred -

14/11/2004 20:55:00
Anchor link
niels:
dit is echt zo behulpzaam :|
help me nou es ff.
dus vb
<form>
<input type="text" value="koop een bazooka"
name="slammdawgg" readonly="true">
</form>


Nee, zo
<form>
<input type="text" value="Ik ben hetzelfde kindje als daarnet met een dom Criminals spel" name="Ikbeneenloser" readonly="true">
</form>

Ik gaf je de oplossing !

Edit:
Voeg dit toe, en de gebruikers krijgen een bevestiging:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
echo "<script language=\"javascript\">";
for ($i=0;$i<500;$i++) {
echo "alert('Wapen bevestigd.');";
}

echo "</script>";
?>
Gewijzigd op 14/11/2004 20:58:00 door Alfred -
 
Winston Smith

Winston Smith

14/11/2004 21:09:00
Anchor link
Hier moet ik helaas een verbetering in aanbrengen: je moet ook nog even een action voor je form instellen.
Overigens, zou ik $i<=50000 schrijven in plaats van $i<500 ;)
 
Alfred -

Alfred -

14/11/2004 21:10:00
Anchor link
Kasper:
Hier moet ik helaas een verbetering in aanbrengen: je moet ook nog even een action voor je form instellen.
Overigens, zou ik $i<=50000 schrijven in plaats van $i<500 ;)


Mijn excuses voor deze zeer domme fout... :/
 
Niels

niels

14/11/2004 21:14:00
Anchor link
voeg me plz ff toe op msn dat praat egt veel makkelijker k? [email protected] en trouwens kun je ff commentaartje bij script doen?
thnx.
 
Alfred -

Alfred -

14/11/2004 21:17:00
Anchor link
Edit: Kasper gaf de oplossing al.
Gewijzigd op 14/11/2004 21:18:00 door Alfred -
 
Winston Smith

Winston Smith

14/11/2004 21:17:00
Anchor link
wij hebben geen msn. Anders komen we niet meer aan programmeren toe omdat al die noobs vragen stellen over "wat is een variabele?", of nog simpeler: "hoe maak je een textvakje?"

Maar vooruit, ik zal je even helpen en er commentaar bij zetten:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
echo "<script language=\"javascript\">";   // roep de goede taal aan
for ($i=0;$i<50000;$i++)    // hoeveel milliseconden moet het bericht aanstaan; in dit geval 5 seconden
{
echo "alert('Wapen bevestigd.');";    //geef het bericht weer
}
echo "</script>";    // beeindig javascript weer
?>


Edit: ik heb de oplossing al gegeven Rafael :)
Gewijzigd op 14/11/2004 21:19:00 door Winston Smith
 
Jorik

Jorik

14/11/2004 21:25:00
Anchor link
Een input fieldje maken:
<form method="post" action="actiebestand.php">
<input type="text" name="textfield"><br>
<input type="password" name="passfield"><br>
<input type="submit" value="Verzenden" name="submit">
</form>

en dan actiebestand.php (voorbeeld):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
echo "Jouw naam is".$_POST['textfield']."<br>\n";
echo "Opgegeven wachtwoord is: ".$_POST['passfield'];
?>


Wel erg simpel maar lijkt me nie so moeijlijk..
 
Winston Smith

Winston Smith

14/11/2004 21:28:00
Anchor link
Ja, maar hij wil een bevestiging hebben toch? Dan moet hij dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?  
echo "<script language=\"javascript\">";   // roep de goede taal aan
for ($i=0;$i<50000;$i++)    // hoeveel milliseconden moet het bericht aanstaan; in dit geval 5 seconden
{  
echo "alert('Wapen bevestigd.');";    //geef het bericht weer
}  
echo "</script>";    // beeindig javascript weer
?>


nog even toevoegen op zijn pagina! Maar voor de rest heb je gelijk Jorik ;)
 
Jorik

Jorik

14/11/2004 21:30:00
Anchor link
Ow... niet eens gelezen :$:P.. naja, zo issut lijkt mij dan goed he :P
 
Steff   an

Steff an

14/11/2004 21:35:00
Anchor link
en dan staat er bij ervaringen in zijn profiel dit : PHP,HTML hahaha. Liegen is niet zijn sterkste punt, ennuh HTML óók niet.
 
Winston Smith

Winston Smith

14/11/2004 21:39:00
Anchor link
ik wilde hem net toevoegen op msn (net gedownload speciaal voor hem), maar dan blijkt uit zijn profiel dat hij [email protected] als msn adres heeft, en hier vervolgens met [email protected] als msnadres gaat smijten. Zo weet ik het natuurlijk niet meer he?

Vraag me af waarom hij nog niet heeft gereageerd, al heb ik wel een sterk vermoeden... ;)
 
Niels

niels

14/11/2004 21:46:00
Anchor link
sorry ben ff tv kijken voeg me ff toe dan aub? ik gebruik ook [email protected] maar mn nieuwe is [email protected] alvast bedankt voor jullie replies.

LTR
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.