Invulvakjes

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »
Ylona Meeuwenberg

Ylona Meeuwenberg

29/06/2010 10:20:32
Quote Anchor link
Wij moeten voor school een webapplicatie maken. het is de bedoeling dat de gebruiker het gewenste aantal sommen indruk. Dus bevoorbeeld hij wil 5 sommen en dan op insturen klikt en dat hij op de volgende pagina dan 5 invulvakjes krijgt. Heeft iemand enig idee hoe ik dit moet doen?
Ik had ook geen idee wat ik bij google of zo moest intypen bij dit probleem en sorry als er al een topic over is.
hopelijk kunnen jullie me helpen

dan heb ik nog een probleem. Ik wil dat invulvakje (een kleine van maar 3 tekens) doormiddel van een knop of toets (F3 ofzo) kunnen wijzigen in een groot tekstvak. Er staan dan dus meerdere invulvakjes op de pagina waarvan ik een willekeurige wil veranderen.

groetjes Ylona
Gewijzigd op 29/06/2010 10:24:07 door Ylona Meeuwenberg
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 15:30:08
 
John D

John D

29/06/2010 10:23:41
Quote Anchor link
Oplossen met een while loop en bij 5 ga je dus 5x door de loop en genereer je de sommen.
 
Niels Kieviet

Niels Kieviet

29/06/2010 10:24:58
Quote Anchor link
"hij wil 5 sommen en dan op insturen klikt en dat hij op de volgende pagina dan 5 invulvakjes krijgt"

Ik snap niet helemaal je vraag maar wat ik eruit op maak is dat hun sommen moeten kunnen genereren door op een bepaalde button te klikken. En de volgende button geeft velden om zo de oplossingen in te sturen?

Begrijp ik je dan goed?
 
Ylona Meeuwenberg

Ylona Meeuwenberg

29/06/2010 10:25:28
Quote Anchor link
Maar wat moet ik dan bij echo zetten? gewoon :

<INPUT NAME="aantal_sommen" SIZE="3">

dus dat ik dit krijg:


while ($aantal_sommen > 0) {
echo <INPUT NAME="aantal_sommen" SIZE="3">, $aantal_sommen - 1
}
 
Ylona Meeuwenberg

Ylona Meeuwenberg

29/06/2010 10:27:09
Quote Anchor link
het moet gewoon een leeg veldje zijn waar die persoon zelf een som kan invullen.
het is een applicatie om zelf sommen te maken. Je hebt bij sommige webpagina's dat je zo'n knop hebt 'extra vakje' nu moet er dus voor elke som die de gebruiker wil een extra vakje komen om de volgende pagina
 
Niels Kieviet

Niels Kieviet

29/06/2010 10:32:38
Quote Anchor link
Ok duidelijk.

klein opzetje voor html.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<html>
<head>
    <title></title>
</head>
<body>
    <form method="POST" action="" />
        Aantal sommen: <input type="text" name="sommen" /><br />
        <input type="submit" value="Maak het aantal sommen" />
    </form>
</body>
</html>


Je zou met php een for loop kunnen maken. of gewoon allemaal ifjes en elseifjes..
 
Ylona Meeuwenberg

Ylona Meeuwenberg

29/06/2010 10:37:06
Quote Anchor link
Ik heb nu dit gemaakt:

while ($aantal_sommen > 0) {
echo <INPUT TYPE="text" name="$som" size="20" maxlength="20"> ;
echo <INPUT TYPE="text" name="antwoord" size="5" maxlength="5">;
$aantal_sommen --;
$som ++;
endwhile

Klopt dan dan?
 
Niels Kieviet

Niels Kieviet

29/06/2010 10:41:07
Quote Anchor link
Phoe, heeft je leraar je dit geleerd?

Voer het maar eens uit.. Dat krijg je een paar leuke foutmeldingen..
 
Ylona Meeuwenberg

Ylona Meeuwenberg

29/06/2010 10:45:48
Quote Anchor link
De leraar is dus ziek en mijn groepje is naar huis en het moet zondag af zijn. Heb je enig idee hoe het wel moet dan? ik ben echt heel slecht in php :S
 
Niels Kieviet

Niels Kieviet

29/06/2010 11:00:47
Quote Anchor link
"ik ben echt heel slecht in php :S"

http://phptuts.nl/view/39/

"en mijn groepje is naar huis en het moet zondag af zijn."

Wat een mentaliteit:) Wel netjes dat jij dan nog het initiatief neemt. Ik zal je vanavond helpen, nu moet ik weg. Lees alvast die handleiding, waarschijnlijk kun je het dan zelf al.

Succes
 
Joakim Broden

Joakim Broden

29/06/2010 11:46:12
Quote Anchor link
Zoiets? Ik hoop niet dat je dit klakkeloos overneemt. Anders leer je er niks van

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] != 'POST') {
    echo '<form action="" method="post">
        <label for="sommen">Aantal sommen</label> <input type="text" name="sommen" id="sommen" value="Aantal sommen" />
        <input type="submit" name="opslaan" value="Opslaan" />
    </form>';
}else{
    if((is_numeric($_POST['sommen'])) && !empty($_POST['sommen'])) {
        $aantal = trim($_POST['sommen']);

        echo '<form action="" method="post">';

            for($i = 1; $i <= $aantal; $i++) {
                echo '<label for="l'.$i.'">Naam '.$i.'</label> <input type="text" name="input'.$i.'" value="Value '.$i.'" /><br />';
            }

        echo '</form>';
    }else{
        echo '<p>Vul een getal in <a href="javascript:history.back();">Terug</a></p>';
    }
}
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

29/06/2010 13:09:48
Quote Anchor link
Ylona Meeuwenberg op 29/06/2010 10:45:48:
mijn groepje is naar huis

Weet je wat het probleem is hé ... de volgende keer flikken ze dat weer. Want ze vinden het tuurlijk wel best dat jij hun werk op zit te knappen ...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.