Ip toelating

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Joren de Wit

Joren de Wit

17/07/2010 15:32:52
Anchor link
Je hebt op regel 6 een } die PHP niet verwacht. Waarschijnlijk heb je daarvoor iets niet goed gedaan...
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 08:54:58
 
- SanThe -

- SanThe -

17/07/2010 15:34:02
Anchor link
Puntkomma vergeten?
Zonder scriptje kunnen we alleen gokken.
 
Marco  -

marco -

17/07/2010 15:34:15
Anchor link
Blanche PHP op 17/07/2010 15:32:52:
Je hebt op regel 6 een } die PHP niet verwacht. Waarschijnlijk heb je daarvoor iets niet goed gedaan...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$toegestaan
= array('ip-nummer mijn ip);
if(in_array($_SERVER['
REMOTE_ADDRESS'], $toegestaan))
{

    iframe
}
else
{
    onderhoud
}
?>


wat si hier fout aan?
 
- SanThe -

- SanThe -

17/07/2010 15:36:27
Anchor link
Regel 2 quote vergeten.
Regel 5 en 9 puntkomma vergeten.
 
Marco  -

marco -

17/07/2010 15:37:23
Anchor link
SanThe Nvt op 17/07/2010 15:36:27:
Regel 2 quote vergeten.
Regel 5 en 9 puntkomma vergeten.

kan je het ff goed zetten plz
 
Niels K

Niels K

17/07/2010 15:37:37
Anchor link
"Regel 5 en 9 puntkomma vergeten."

en nog wel meer ook.. Je moet nu niet denken dat er direct een iframe komt..

Klein vraagje: Hoeveel files heb je op de server?
 
- SanThe -

- SanThe -

17/07/2010 15:38:26
Anchor link
Nee, dit is te makkelijk.
 
Marco  -

marco -

17/07/2010 15:38:52
Anchor link
Niels Kieviet op 17/07/2010 15:37:37:
"Regel 5 en 9 puntkomma vergeten."

en nog wel meer ook.. Je moet nu niet denken dat er direct een iframe komt..

Klein vraagje: Hoeveel files heb je op de server?

kan jij het dan goed zetten
Quote:
Klein vraagje: Hoeveel files heb je op de server?

i don't know best wel veel
 
Niels K

Niels K

17/07/2010 15:39:10
Anchor link
Hoe bedoel je SanThe?

EDIT

"i don't know best wel veel"

Heb je in de gaten dat je in elke file nu dit if statement moet plaatsen? Of je moet het oplossen door 1 index file die naar bepaalde mappen stuurt.

Heb je ooit wel eens aan PHP gedaan?
Gewijzigd op 17/07/2010 15:40:21 door Niels K
 
Marco  -

marco -

17/07/2010 15:39:20
Anchor link
SanThe Nvt op 17/07/2010 15:38:26:
Nee, dit is te makkelijk.


waarom doe je het dan niet ff voor iemand die het niet zo goed kan ik weet niet wat waar moet staan
Gewijzigd op 17/07/2010 15:39:45 door marco -
 
Niels K

Niels K

17/07/2010 15:41:43
Anchor link
Marco van dijk op 17/07/2010 15:39:20:
SanThe Nvt op 17/07/2010 15:38:26:
Nee, dit is te makkelijk.


waarom doe je het dan niet ff voor iemand die het niet zo goed kan ik weet niet wat waar moet staan


Dat is jouw probleem juist. Wij willen jouw hier wat leren.. Niet wat voorkouwen.. Daar schiet je maar even wat mee op, later heb je spijt van.

Lees anders deze tutorial eens

http://phptuts.nl/view/39/
 
Marco  -

marco -

17/07/2010 15:41:45
Anchor link
Niels Kieviet op 17/07/2010 15:39:10:
Hoe bedoel je SanThe?

EDIT

"i don't know best wel veel"

Heb je in de gaten dat je in elke file nu dit if statement moet plaatsen? Of je moet het oplossen door 1 index file die naar bepaalde mappen stuurt.

Heb je ooit wel eens aan PHP gedaan?

1. ik doe het met een iframe
en 2 uh ja zovaak maar ik snap het niet goed :S
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/07/2010 15:42:25
Anchor link
Marco van dijk op 17/07/2010 15:37:23:
kan je het ff goed zetten plz

Marco, het is hier PHPhulp. Dat betekent dat je zelf er ook de nodige moeite in moet steken en niet alles voorgekauwd moet willen krijgen!

Er zijn in dit topic nu al meerdere goede oplossingen aangedragen waar je mee uit de voeten kunt. Loop je ergens vast, kijk dan eerst eens op php.net, google of welke andere site met informatie dan ook. Er wordt nu zelfs precies aangegeven waar de fout zit en nog vraag je (lees: bijna eis je) dat wij het voor je aanpassen. Zo werkt het hier niet!

De enige tip die ik je kan geven: leer PHP. Daar heb je veel meer aan dan voor elk wissewasje de hulp van iemand anders in te schakelen...
 
Niels K

Niels K

17/07/2010 15:42:26
Anchor link
"ik doe het met een iframe"

Snap je hoeveel werk je nu veroorzaakt? Je moet dat in elke file dus gaan doen... Succes!!

Verder ben ik het met Blanche eens, Kijk in mijn vorige post voor een link naar een beginnershandleiding..
Gewijzigd op 17/07/2010 15:43:24 door Niels K
 
Marco  -

marco -

17/07/2010 15:42:47
Anchor link
Niels Kieviet op 17/07/2010 15:41:43:
Marco van dijk op 17/07/2010 15:39:20:
SanThe Nvt op 17/07/2010 15:38:26:
Nee, dit is te makkelijk.


waarom doe je het dan niet ff voor iemand die het niet zo goed kan ik weet niet wat waar moet staan


Dat is jouw probleem juist. Wij willen jouw hier wat leren.. Niet wat voorkouwen.. Daar schiet je maar even wat mee op, later heb je spijt van.

Lees anders deze tutorial eens

http://phptuts.nl/view/39/


omg phphulp??? nog wel ik snap er tog nix van wtf
en ik zoek mijn scripts tog lemaal op internet of laat ze door iemand maken
Gewijzigd op 17/07/2010 15:45:25 door marco -
 
Niels K

Niels K

17/07/2010 15:44:51
Anchor link
"omg phphulp??? nog wel ik snap er tog nix van wtf"

Gaan we zo reageren? Ik denk dat wij beter zulk soort taal kunnen uitslaan voor jouw gedrag.. Jij gedraagt je als een klein kind die niet even de moeite neemt om een link te lezen. Want als jij op die link had geklikt ben je een pagina tegen gekomen waarin if statements worden uitgelegd. Vanaf het kleinste begin wordt PHP uitgelegd. Of moeten we ook nog uitleggen hoe je op een link klikt?

Het is hier PHPhulp en niet PHPmarcovandijkwordopzijnwenkenbediendHulp

"en ik zoek mijn scripts tog lemaal op internet of laat ze door iemand maken"

Succes mijn jongen, en slaap vannacht lekker ..
Gewijzigd op 17/07/2010 15:46:53 door Niels K
 
- SanThe -

- SanThe -

17/07/2010 15:46:20
Anchor link
Niels Kieviet op 17/07/2010 15:39:10:
Hoe bedoel je SanThe?


Sloeg niet op jouw post maar die daarvoor.
 
Marco  -

marco -

17/07/2010 15:46:40
Anchor link
Niels Kieviet op 17/07/2010 15:44:51:
"omg phphulp??? nog wel ik snap er tog nix van wtf"

Gaan we zo reageren? Ik denk dat wij beter zulk soort taal kunnen uitslaan voor jouw gedrag.. Jij gedraagt je als een klein kind die niet even de moeite neemt om een link te lezen. Want als jij op die link had geklikt ben je een pagina tegen gekomen waarin if statements worden uitgelegd. Vanaf het kleinste begin wordt PHP uitgelegd. Of moeten we ook nog uitleggen hoe je op een link klikt?

Het is hier PHPhulp en niet PHPmarcovandijkwordopzijnwenkenbediendHulp

whahahah ik ben ook nog een kind whahahah
ik haal mijn scripts vsan internet waarom zou ik ze zelf maken als ze tog al bestaan
 
Niels K

Niels K

17/07/2010 15:47:30
Anchor link
"whahahah ik ben ook nog een kind whahahah
ik haal mijn scripts vsan internet waarom zou ik ze zelf maken als ze tog al bestaan"

Wat zoek je hier dan?
 
Niels K

Niels K

17/07/2010 15:48:17
Anchor link
Quote:

Sloeg niet op jouw post maar die daarvoor.


Owkee:)

EDIT

Oops, een dubbelpost
Gewijzigd op 17/07/2010 15:48:50 door Niels K
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.