iplijst china,korea, etc

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »
Danny A-noniem

Danny A-noniem

02/09/2011 16:05:04
Quote Anchor link
Hey vond deze iplijst.
weet niet of iemand er wat aan heeft, mar plaats hem toch ff.
als niets is gewoon verwijderen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
AddHandler x-httpd-php5 .php
<Files *>
order deny,allow

# Chinese (CN) IP addresses follow:
deny from 27.8.0.0/13 27.16.0.0/12 27.36.0.0/14 27.40.0.0/13 58.16.0.0/15 58.20.0.0/16 58.21.0.0/16 58.22.0.0/15 58.34.0.0/16 58.37.0.0/16 58.38.0.0/16 58.42.0.0/16 58.44.0.0/14 58.56.0.0/15 58.58.0.0/16 58.59.0.0/17 58.60.0.0/14 58.82.0.0/15 58.100.0.0/15 58.208.0.0/12 58.242.0.0/15 58.246.0.0/15 58.248.0.0/13 59.32.0.0/13 59.40.0.0/15 59.42.0.0/16 59.44.0.0/14 59.51.0.0/16 59.52.0.0/14 59.56.0.0/13 59.108.0.0/15 60.0.0.0/13 60.11.0.0/16 60.12.0.0/16 60.28.0.0/15 60.160.0.0/11 60.194.0.0/15 60.208.0.0/13 60.216.0.0/15 60.220.0.0/14 61.4.64.0/20 61.4.80.0/22 61.4.176.0/20 61.48.0.0/13 61.128.0.0/10 61.135.0.0/16 61.136.0.0/18 61.139.128.0/18 61.145.73.208/28 61.147.0.0/16 61.160.0.0/16 61.162.0.0/15 61.164.0.0/16 61.177.0.0/16 61.179.0.0/16 61.183.0.0/16 61.184.0.0/16 61.185.219.232/29 61.187.0.0/16 61.188.0.0/16 61.191.0.0/16 61.232.0.0/14 61.236.0.0/15 110.6.0.0/15 110.96.0.0/11 110.240.0.0/12 111.0.0.0/10 112.0.0.0/10 112.64.0.0/14 112.111.0.0/16 112.224.0.0/11 113.0.0.0/13 113.8.0.0/15 113.16.0.0/15 113.62.0.0/15 113.64.0.0/10 113.128.0.0/15 114.28.0.0/16 114.80.0.0/12 114.104.0.0/14 114.216.0.0/13 114.224.0.0/11 115.24.0.0/15 115.32.0.0/14 115.48.0.0/12 115.84.0.0/18 115.100.0.0/15 115.168.0.0/14 115.239.228.0/22 116.1.0.0/16 116.2.0.0/15 116.4.0.0/14 116.8.0.0/14 116.16.0.0/12 116.76.0.0/15 116.204.0.0/15 116.208.0.0/14 117.21.0.0/16 117.22.0.0/15 117.24.0.0/13 117.32.0.0/13 117.40.0.0/14 117.44.0.0/15 117.80.0.0/12 118.72.0.0/13 118.112.0.0/13 118.132.0.0/14 118.144.0.0/14 118.180.0.0/14 118.192.0.0/16 118.248.0.0/13 119.0.0.0/13 119.8.0.0/15 119.10.0.0/17 119.18.192.0/20 119.88.0.0/14 119.120.0.0/13 119.128.0.0/12 119.144.0.0/14 119.164.0.0/14 119.176.0.0/12 120.0.0.0/12 120.32.0.0/13 121.0.16.0/20 121.8.0.0/13 121.16.0.0/12 121.32.0.0/14 121.60.0.0/14 121.76.0.0/15 121.204.0.0/14 122.51.128.0/17 122.64.0.0/11 122.136.0.0/13 122.156.0.0/14 122.198.0.0/16 122.200.64.0/18 122.224.0.0/12 123.4.0.0/14 123.52.0.0/14 123.64.0.0/11 123.97.128.0/17 123.100.0.0/19 123.112.0.0/12 123.128.0.0/13 123.152.0.0/13 123.164.0.0/14 123.184.0.0/14 123.232.0.0/14 124.42.64.0/18 124.64.0.0/15 124.114.0.0/15 124.128.0.0/13 124.163.0.0/16 124.200.0.0/13 124.236.0.0/14 124.248.0.0/17 125.40.0.0/13 125.64.0.0/12 125.80.0.0/13 125.88.0.0/13 125.115.0.0/16 159.226.0.0/16 182.112.0.0/12 183.0.0.0/10 221.204.0.0/15 202.43.144.0/22 202.66.0.0/16 202.96.0.0/12 202.111.160.0/19 202.112.0.0/14 202.117.0.0/16 202.165.176.0/20 203.69.0.0/16 203.93.0.0/16 203.169.160.0/19 210.5.0.0/19 210.14.128.0/19 210.21.0.0/16 210.32.0.0/14 210.51.0.0/16 210.52.0.0/15 210.192.96.0/19 211.76.96.0/20 211.78.208.0/20 211.90.0.0/15 211.92.0.0/14 211.96.0.0/15 211.136.0.0/13 211.144.12.0/22 211.144.96.0/19 211.144.160.0/20 211.147.208.0/20 211.152.14.0/24 211.154.128.0/19 211.155.24.0/22 211.157.32.0/19 211.160.0.0/13 211.233.70.0/24 218.0.0.0/11 218.56.0.0/13 218.64.0.0/11 218.88.0.0/13 218.96.0.0/14 218.102.0.0/16 218.104.0.0/14 218.194.80.0/20 218.240.0.0/13 219.128.0.0/11 219.232.0.0/16 219.154.0.0/15 220.160.0.0/11 220.181.0.0/16 220.192.0.0/12 220.228.70.0/24 220.248.0.0/14 220.250.0.0/19 220.252.0.0/16 221.0.0.0/12 221.122.0.0/15 221.176.0.0/13 221.192.0.0/14 221.200.0.0/14 221.204.0.0/15 221.207.0.0/16 221.208.0.0/14 221.212.0.0/16 221.214.0.0/15 221.216.0.0/13 221.224.0.0/13 221.228.0.0/14 221.238.0.0/15 222.32.0.0/11 222.64.0.0/12 222.80.0.0/12 222.132.0.0/14 222.136.0.0/13 222.166.0.0/16 222.168.0.0/13 222.172.222.0/24 222.176.0.0/13 222.184.0.0/13 222.241.0.0/19 222.245.0.0/16

# Hong Kong (HK)
deny from 58.65.232.0/21 59.148.0.0/15 112.121.160.0/19 113.252.0.0/14 121.127.224.0/19 123.242.229.0/24 180.235.134.0/16 202.69.64.0/19 202.85.128.0/19 202.133.8.0/21 203.218.0.0/16 210.176.0.0/19 210.176.48.0/20 210.176.64.0/18 210.176.128.0/17 210.177.0.0/16 218.103.0.0/16 218.252.0.0/14 219.76.0.0/14 222.166.0.0/16

# India (IN), Bangladesh (BD) and Pakistan (PK)
deny from 49.15.0.0/18 59.88.0.0/13 59.96.0.0/14 59.164.0.0/16 9.176.0.0/13 59.184.0.0/15 61.247.238.0/24 112.110.40.0/21 115.108.0.0/14 115.240.0.0/12 116.72.0.0/14 116.203.32.0/19 117.192.0.0/10 120.56.0.0/13 121.240.0.0/13 122.160.0.0/14 122.164.0.0/15 122.166.0.0/15 122.167.0.0/16 122.169.0.0/16 122.170.0.0/17 122.173.0.0/16 122.174.0.0/16 122.176.0.0/13 123.236.0.0/14 124.124.0.0/15 124.247.235.0/24 182.64.0.0/12 182.176.0.0/12 193.53.87.0/24 202.63.160.0/19 202.154.224.0/24 203.115.80.0/20 203.188.247.0/24 203.197.0.0/16 218.248.0.0/20

# Indonesia (ID)
deny from 110.136.176.0/20 110.139.0.0/16 118.96.0.0/15 119.110.68.0/24 125.164.64.0/19 125.165.128.0/18

# Japan (JP) (hacking, scraping, or spamming)
deny from 58.188.0.0/14 59.146.0.0/15 61.112.0.0/12 118.0.0.0/12 118.86.0.0/15 118.106.0.0/16 122.200.192.0/18 122.208.0.0/12 123.216.0.0/13 126.0.0.0/8 150.70.84.41 210.248.0.0/13 211.19.0.0/16 218.216.0.0/13 218.224.0.0/13 219.94.128.0/17 219.96.0.0/11 221.121.160.0/20 222.231.64.0/18 222.231.128.0/17 222.144.0.0/13

# Korea (KR) IP addresses follow:
deny from 58.72.0.0/13 58.120.0.0/13 58.140.0.0/14 58.148.0.0/14 58.180.40.0/21 58.224.0.0/12 59.0.0.0/11 59.86.192.0/18 59.186.0.0/15 61.32.0.0/13 61.72.0.0/13 61.80.0.0/15 61.96.0.0/12 61.110.16.0/20 61.248.0.0/13 110.8.0.0/13 110.45.0.0/16 112.159.224.0/20 113.30.64.0/18 114.29.0.0/17 114.108.128.0/18 114.200.0.0/13 115.0.0.0/12 115.16.0.0/13 115.40.0.0/15 115.68.0.0/16 115.88.0.0/13 116.40.0.0/16 116.45.176.0/20 116.93.192.0/19 116.120.0.0/13 117.110.0.0/15 118.32.0.0/11 118.128.0.0/14 118.216.0.0/13 119.64.0.0/13 119.192.0.0/11 120.50.64.0/18 121.88.0.0/16 121.101.224.0/19 121.127.64.0/18 121.127.128.0/18 121.128.0.0/10 121.254.0.0/16 122.44.112.0/20 122.99.128.0/17 123.111.0.0/16 123.140.0.0/14 123.212.0.0/14 123.248.0.0/16 124.0.0.0/15 124.50.87.161 124.136.0.0/14 125.128.0.0/11 125.176.0.0/12 125.240.0.0/13 125.248.0.0/14 143.248.0.0/16 166.104.0.0/16 168.188.0.0/16 175.112.0.0/12 202.30.0.0/15 202.133.16.0/20 202.179.176.0/21 203.226.0.0/15 203.228.0.0/14 203.244.0.0/14 203.248.0.0/13 210.93.0.0/16 210.94.0.0/15 210.108.0.0/14 210.112.0.0/14 210.117.128.0/18 210.118.216.192/26 210.124.0.0/14 210.178.0.0/15 210.180.0.0/15 210.204.0.0/15 210.210.192.0/18 210.219.0.0/16 210.220.0.0/14 211.32.0.0/12 211.48.0.0/15 211.50.0.0/15 211.52.0.0/16 211.62.35.0/24 211.104.0.0/13 211.112.0.0/13 211.168.0.0/13 211.176.0.0/12 211.192.0.0/12 211.208.0.0/14 211.216.0.0/13 211.224.0.0/13 211.232.0.0/13 211.240.0.0/12 218.36.0.0/14 218.48.0.0/13 218.144.0.0/12 218.209.0.0/16 218.232.0.0/14 218.236.0.0/14 219.240.0.0/15 219.248.0.0/13 219.250.88.0/21 220.72.0.0/13 220.80.0.0/13 220.95.88.0/24 220.118.0.0/16 220.119.0.0/16 221.128.0.0/12 221.144.0.0/12 221.160.0.0/13 221.168.0.0/16 221.163.46.0/24 222.96.0.0/12 222.112.0.0/13 222.120.0.0/15 222.122.0.0/16 222.231.0.0/18 222.232.0.0/13

# Yahoo-Korea (provides free email services used by some spammers)
deny from 123.0.0.0/20

# Neighboring Asian countries:

# Malaysia (MY)
deny from 27.131.32.0/24 60.48.0.0/14 60.52.0.0/15 60.54.0.0/16 110.159.0.0/16 112.137.160.0/20 113.23.128.0/17 115.132.0.0/14 116.197.0.0/17 116.206.0.0/16 120.50.48.0/20 120.140.0.0/15 124.82.0.0/16 124.217.224.0/19 202.58.80.0/20 202.71.96.0/20 202.75.32.0/19 202.190.0.0/16 203.106.0.0/16 203.223.128.0/19 210.187.49.0/25 218.111.0.0/16 218.208.12.64/27

# Philippines (PH)
deny from 85.92.152.0/21 112.201.128.0/17 112.202.0.0/16 120.28.64.0/18 125.60.128.0/17 202.52.54.0/23 202.133.192.0/24 222.127.32.0/19 222.127.64.0/19

# Singapore (SG)
deny from 58.185.18.0/28 59.189.0.0/16 116.14.0.0/15 121.6.0.0/15 165.21.0.0/16 180.210.200.0/21 192.169.40.0/23 203.92.64.0/18 203.117.0.0/24 218.186.0.0/16 218.212.0.0/16 219.74.0.0/15 219.75.0.0/17

# Taiwan (TW)
deny from 59.124.0.0/14 60.198.0.0/15 60.249.0.0/16 60.250.0.0/15 61.31.0.0/16 61.59.0.0/16 61.67.128.0/17 61.220.0.0/14 61.224.0.0/14 61.228.0.0/14 110.24.0.0/13 110.50.128.0/18 111.240.0.0/12 114.24.0.0/14 114.32.0.0/12 115.80.0.0/14 115.85.144.0/20 117.19.0.0/16 118.160.0.0/13 122.116.0.0/15 122.120.0.0/13 123.240.0.0/15 124.8.0.0/14 140.109.0.0/16 140.110.0.0/15 140.112.0.0/12 140.128.0.0/13 140.136.0.0/15 140.138.0.0/16 163.24.0.0/16 203.64.0.0/14 203.71.0.0/16 203.72.0.0/16 210.59.0.0/17 210.240.0.0/16 211.20.0.0/15 211.23.0.0/16 211.75.0.0/16 211.76.160.0/20 211.79.32.0/20 218.160.0.0/12 219.84.0.0/15 219.90.3.0/24 220.128.0.0/12

# Thailand (TH)
deny from 1.46.0.0/15 58.8.0.0/16 58.9.0.0/16 58.10.0.0/16 58.137.13.0/24 61.19.64.0/18 61.19.205.0/24 61.19.240.0/20 61.47.0.0/17 113.53.0.0/17 115.87.128.0/17 117.47.0.0/16 118.172.0.0/14 123.242.128.0/18 124.120.0.0/16 124.121.0.0/16 124.122.0.0/16 125.25.0.0/19 202.28.0.0/15 202.44.135.0/24 202.133.128.0/18 202.143.128.0/18 203.107.142.0/24 203.113.0.0/17 203.130.149.0/24 203.144.128.0/17 203.148.128.0/17 203.149.0.0/18 203.150.128.0/17 203.151.38.0/24 203.155.0.0/16 203.158.96.0/19 203.158.128.0/17 203.172.128.0/17 203.185.128.0/19 210.213.0.0/18 222.123.0.0/16 223.205.0.0/16

# Vietnam (VN)
deny from 58.186.0.0/16 58.187.96.0/20 58.187.112.0/20 112.78.0.0/20 112.197.0.0/16 112.213.80.0/20 113.22.0.0/16 113.23.0.0/17 113.160.0.0/11 115.72.0.0/13 115.84.176.0/22 116.96.0.0/12 117.0.0.0/13 118.68.0.0/14 123.16.0.0/12 125.234.0.0/15 183.81.0.0/17 183.91.0.0/19 202.78.227.0/24 203.113.128.0/18 203.162.0.0/16 203.210.192.0/18 210.245.80.0/21 220.231.124.0/22 222.252.0.0/14

# End Chinese-Korean blocklist

# Add other blocked domain names or IP addresses here, starting with "deny from " without quotes

# If you find that you need to poke a hole in the blocklist, for legitimate visitors, follow this example: allow from 123.456.789.0

# Add "allow from" IP addresses, or CIDR Ranges, after all of the "deny from" items, just before the closing Files tag.

# Everything not included within these deny from ranges is PERMITTED by the allow portion of the directive.

</Files>


# This prevents web browsers or spiders from seeing your .htaccess directives:

<Files .htaccess>
deny from all
</Files>

# End of file


maar ik begrijp nog steeds niet waarom die slash erachter staat nmet een nummer...
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 21:01:09
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/09/2011 16:09:48
Quote Anchor link
Subnetten, Wikipedia heeft wel uitleg.
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

02/09/2011 16:13:18
Quote Anchor link
ja kijk ik daar wel, toch bedankt voor de bloemen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.