Irritante 'criminals' hulp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Luke Banning

Luke Banning

03/09/2006 11:08:00
Quote Anchor link
Hallo,
Zoals de titel al aan geeft begint de hulp om de criminals mij steeds meer en vaker te irriteren. Kunnen we hier niet een algemene regel over maken, zodat we niet steeds weer criminal hulp hoeven te beantwoorden, denk hierbij aan dit verbieden? Niet iedereen zal het ermee eens zijn maar voor zover ik weet zijn er meerdere die er zo over denken.
Wat gaan we er dus mee doen?
Gr. Luke!
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 08:39:07
 
Nicolas Pierre

Nicolas Pierre

03/09/2006 11:15:00
Quote Anchor link
de naam van de site is PhP Hulp niet php hulp en wij willen geen hulp geven aan mensen met criminals scripts
 
Eric Cartman

Eric Cartman

03/09/2006 11:23:00
Quote Anchor link
Nicolas, zou je voortaan voor jezelf willen praten? Iemand met een serieus probleem die er ook echt zelf moeite voor doet en tijd in steekt, zou ik best helpen...

Als jij ze niet wilt helpen, doe dat dan niet. Lees eroverheen. Ga iemand anders helpen die jouw hulp waardig is. Zulk soort vragen blijven nu eenmaal bestaan. En zeker omdat PHPhulp nogal laagdrempelig is.

Deze discussie is hier al vaker gehouden. En niet alleen over criminals. En steeds werd er gezegd dat je niet verplicht bent mensen te helpen. Je doet dit voor je lol. Erger je je aan die lol, doe het dan gewoon niet. Niemand zal je er op aan kijken dat jij geen reacties achterlaat in een topic waar wordt gevraagd om hulp bij een criminals scriptje...
 
Niels Beckers

Niels Beckers

03/09/2006 11:27:00
Quote Anchor link
Nou ik vind dit best dom.
ik ben namelijk zelf bezig meet een 'Criminals' en ik zou hem grag willen laten testen op bugfree enzo.
ik heb hier op het forumal vragen over gesteld en waneer je de moeite doet om het zelf op te lossen helpen ze hier zeer goed ook al gaat het om criminals. daarbij mijn dank naar php hulp
 
Nicolas Pierre

Nicolas Pierre

03/09/2006 11:29:00
Quote Anchor link
ja ma ik kan daar nie tegen mensen die denken dat ze boel hier beheren laat de admins daar over beslissen en voor de rest zaag je der niet over

oke ik geef toe ik zelf nog niet goed php ma ik probeer wat te helpen en soms ja vraag ik hulp met een criminals script.Ik probeer te leren , maar mensen die zo zeggen van geen criminals scripts meer , wat is het volgende keer geen MySql Hulp meer?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

03/09/2006 11:37:00
Quote Anchor link
Allereerst het geven/bieden van wel of geen hulp is volledig aan jezelf en voor eigen verantwoordelijkheid.
Wil je voor een bepaald type onderwerp/groep/persoon/etc. geen hulp bieden ben je vrij om dit niet te doen.

Alles gebeurt hier uit vrije input/wil en niets moet of is verplicht. Wel dien je uiteraard de huisregels in acht te nemen en respecteren en op te volgen wil je hier lid blijven.

Dus wat jij voorsteld lijkt mij o.a.:

1) discriminerend
2) niet etisch
3) generaliserend
4) incorrect
5) niet volgens de bestaande huisregels
 
Niels Beckers

Niels Beckers

03/09/2006 11:37:00
Quote Anchor link
Neen nicolas dar is een verschil in.
er zijn (noobs) die denken dat ze hier heel hun code kunnen zetten en dat andere mensen deze willen maken. tegen zo een post negeer ik gewoon mensen die er echt moeite voor doen zal ik sneller helpen.
 
Luke Banning

Luke Banning

03/09/2006 11:41:00
Quote Anchor link
Het is niet zo dat ik de mensen niet wil helpen, maar vaak is het zo dat ze gewoon vragen zonder even rond te zoeken, er zijn zoveel topics over en het gebeurt gewoon te vaak dat het gevraagd word.
En anders zouden we toch wel criminal hulp heten.
Het is PHPhulp algemeen dus af en toe criminal zeg ik no problemo, maar zo vaak....
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

03/09/2006 11:43:00
Quote Anchor link
Hulp is hulp... Dus ook bij scripts die betrekking hebben tot criminals scripts.
Het probleem is alleen, dat het meestal zo gaat:
'Ik heb criminals gedownload, maar snap het niet. Fixen jullie het even?'
En dat ben ik ook zat. In zulke topics help ik ook meestal niet.
 
Luke Banning

Luke Banning

03/09/2006 11:43:00
Quote Anchor link
@Niels exact.
Maar er zijn idd noobs die gewoon hun hele code neer zetten en zeggen; hij werkt niet....
Dat is voor ons ook niet altijd fijn meer.
En ik vind het niet discriminerend, wat ik doe is gewoon het geven van een mening, en de vraag wat we ermee gaan doen?
Gr.
 
Mark L

Mark L

03/09/2006 11:46:00
Quote Anchor link
Wat dacht je van er zelf een maken en em dan posten als script, zodat iedereen kan kijken hoe t moet, heeft niemand meer hulp nodig (alleen bugtests etc)

Edit:
Dit is wel veel werk, en zou ik dus niet doen, zoals al is gezegt, gewoon niet reageren en naar een andere post gaan!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark L
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

03/09/2006 11:47:00
Quote Anchor link
lissy:
Allereerst het geven/bieden van wel of geen hulp is volledig aan jezelf en voor eigen verantwoordelijkheid.
Wil je voor een bepaald type onderwerp/groep/persoon/etc. geen hulp bieden ben je vrij om dit niet te doen.

Alles gebeurt hier uit vrije input/wil en niets moet of is verplicht. Wel dien je uiteraard de huisregels in acht te nemen en respecteren en op te volgen wil je hier lid blijven.

Dus wat jij voorsteld lijkt mij o.a.:

1) discriminerend
2) niet etisch
3) generaliserend
4) incorrect
5) niet volgens de bestaande huisregels


===>LEES het nog een keer goed!!!
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

03/09/2006 12:06:00
Quote Anchor link
Als je niet wilt dat je last hebt van criminals-post, waarom doe je dan gewoon niet alsof het er niet is, niet reageren dus.

Ik zelf vind het geen probleem.

Ik ga volledig in mee wat Jip die een mac wil zegt.
 
Ponzi

Ponzi

03/09/2006 12:09:00
Quote Anchor link
*Zucht* Nutteloze topic ! Als mensen een probleem hebben met hun script (en er zelf moeite voor doen) hebben ze het recht hier een vraag te stellen. Of het nu een CMS, Criminals-site, Loginscript is... maakt niet uit ! Als je niet wil helpen, lees er dan over heen...
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

03/09/2006 12:38:00
Quote Anchor link
Wat is het verschil tussen een vraag hebben over een webwinkel waar je geen **** snapt en hier hulp vraagt of dat je met een bonk aan code komt aanzetten van criminals en zegt wat is het probleem?

Daar zit denk niet zo een groot verschil tussen hoor...

Zolang ze der zelf ook maar iets aan willen doen wil ik gerust een beetje helpen zolang ik maar niet dat hele script hoef aan te passen voor ze
 
Legolas

Legolas

03/09/2006 12:40:00
Quote Anchor link
ik denk dat we het criminals gedoe moeten afsluiten en als julie dat nodig gaan vinden een discussie gaan houden over mensen die er geen moeite voor willen doen. Omdat veel mensen geen moeite willen doen met criminals betekent dat nog niet dat dat voor alle criminals gastjes geld.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

03/09/2006 13:13:00
Quote Anchor link
Volgens mij gaat het hier niet echt zo zeer om criminals, maar meer over mensen die hun script posten, en het enige wat ze zeggen is: werkt niet.

Daar heb ik ook de schurft aan, en hier doe ik dus niet aan mee. PHPHulp kent geen geschreven regels, maar voor mij is dit wel een ongeschreven regel.
 
- -

- -

03/09/2006 13:33:00
Quote Anchor link
Ikzelf vind dat als iemand helemaal of voor een groot deel een criminal bouwt en een bugje heeft, dat we moeten helpen. Maar zoals wel vaak geberut, iemand download er een, dumpt m op lycos en zegt 'hij doet t nie', dan moet er gewoon een slotje op. Dus zoals veel mensen zeiden. En misschien is het verstandig om een slotje op dit topic te zetten voor het uit de hand loopt?
 
Han eev

Han eev

03/09/2006 13:41:00
Quote Anchor link
Wat raar is een jaar geleden was het ook een criminals rage en hebben we afgesproken dat criminals verboden werd en dat we hen niet meer gaan helpen.

Op 1 of andere manier komen ze nu weer met hun vragen. ik wil hun best helpen maar dan moeten ze duidelijk zijn en niet zomaar hun script dumpen en zeggen het werkt niet (wat anderen ook al zeggen) Ze moeten duidelijk zijn wat er fout gaat enz.

Wat we nu gaan maakt mij niet zoveel uit, en als je ermee zit: help ze dan niet. Anderen willen vast wel helpen dus laat die het dan doen.
 
Hipska BE

Hipska BE

03/09/2006 13:45:00
Quote Anchor link
een criminals script kan volledig onze hulp gebruiken als het in php geschreven is natuurlijk.

punt uit. geen discussie mogelijk.

er zijn ook veel vragen over CMS'en en profielensite's .. So What?
 
Niek s

niek s

03/09/2006 15:05:00
Quote Anchor link
Jip:
Nicolas, zou je voortaan voor jezelf willen praten? Iemand met een serieus probleem die er ook echt zelf moeite voor doet en tijd in steekt, zou ik best helpen...

Als jij ze niet wilt helpen, doe dat dan niet. Lees eroverheen. Ga iemand anders helpen die jouw hulp waardig is. Zulk soort vragen blijven nu eenmaal bestaan. En zeker omdat PHPhulp nogal laagdrempelig is.

Deze discussie is hier al vaker gehouden. En niet alleen over criminals. En steeds werd er gezegd dat je niet verplicht bent mensen te helpen. Je doet dit voor je lol. Erger je je aan die lol, doe het dan gewoon niet. Niemand zal je er op aan kijken dat jij geen reacties achterlaat in een topic waar wordt gevraagd om hulp bij een criminals scriptje...


Mee eens:

Ik vind de Criminals mensen niet irritant, tenzij het van die newbies zijn, die niet eens een script posten, en denken dat iedereen het meteen snapt. Mensen zonder PHP kennis enz.
Maar stel er is een écht probleem, van iemand die er ook echt MOEITE voor doet, en die er al naar gekeken heeft (naar het script) dáár wil ik best moeite voor doen! (als ik het oplossing zou weten trouwens...)

Just my 2 cents,..
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.