Irritante 'criminals' hulp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Luke Banning

Luke Banning

03/09/2006 11:08:00
Quote Anchor link
Hallo,
Zoals de titel al aan geeft begint de hulp om de criminals mij steeds meer en vaker te irriteren. Kunnen we hier niet een algemene regel over maken, zodat we niet steeds weer criminal hulp hoeven te beantwoorden, denk hierbij aan dit verbieden? Niet iedereen zal het ermee eens zijn maar voor zover ik weet zijn er meerdere die er zo over denken.
Wat gaan we er dus mee doen?
Gr. Luke!
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 20:47:47
 
Nicolas Pierre

Nicolas Pierre

03/09/2006 11:15:00
Quote Anchor link
de naam van de site is PhP Hulp niet php hulp en wij willen geen hulp geven aan mensen met criminals scripts
 
Eric Cartman

Eric Cartman

03/09/2006 11:23:00
Quote Anchor link
Nicolas, zou je voortaan voor jezelf willen praten? Iemand met een serieus probleem die er ook echt zelf moeite voor doet en tijd in steekt, zou ik best helpen...

Als jij ze niet wilt helpen, doe dat dan niet. Lees eroverheen. Ga iemand anders helpen die jouw hulp waardig is. Zulk soort vragen blijven nu eenmaal bestaan. En zeker omdat PHPhulp nogal laagdrempelig is.

Deze discussie is hier al vaker gehouden. En niet alleen over criminals. En steeds werd er gezegd dat je niet verplicht bent mensen te helpen. Je doet dit voor je lol. Erger je je aan die lol, doe het dan gewoon niet. Niemand zal je er op aan kijken dat jij geen reacties achterlaat in een topic waar wordt gevraagd om hulp bij een criminals scriptje...
 
Niels Beckers

Niels Beckers

03/09/2006 11:27:00
Quote Anchor link
Nou ik vind dit best dom.
ik ben namelijk zelf bezig meet een 'Criminals' en ik zou hem grag willen laten testen op bugfree enzo.
ik heb hier op het forumal vragen over gesteld en waneer je de moeite doet om het zelf op te lossen helpen ze hier zeer goed ook al gaat het om criminals. daarbij mijn dank naar php hulp
 
Nicolas Pierre

Nicolas Pierre

03/09/2006 11:29:00
Quote Anchor link
ja ma ik kan daar nie tegen mensen die denken dat ze boel hier beheren laat de admins daar over beslissen en voor de rest zaag je der niet over

oke ik geef toe ik zelf nog niet goed php ma ik probeer wat te helpen en soms ja vraag ik hulp met een criminals script.Ik probeer te leren , maar mensen die zo zeggen van geen criminals scripts meer , wat is het volgende keer geen MySql Hulp meer?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

03/09/2006 11:37:00
Quote Anchor link
Allereerst het geven/bieden van wel of geen hulp is volledig aan jezelf en voor eigen verantwoordelijkheid.
Wil je voor een bepaald type onderwerp/groep/persoon/etc. geen hulp bieden ben je vrij om dit niet te doen.

Alles gebeurt hier uit vrije input/wil en niets moet of is verplicht. Wel dien je uiteraard de huisregels in acht te nemen en respecteren en op te volgen wil je hier lid blijven.

Dus wat jij voorsteld lijkt mij o.a.:

1) discriminerend
2) niet etisch
3) generaliserend
4) incorrect
5) niet volgens de bestaande huisregels
 
Niels Beckers

Niels Beckers

03/09/2006 11:37:00
Quote Anchor link
Neen nicolas dar is een verschil in.
er zijn (noobs) die denken dat ze hier heel hun code kunnen zetten en dat andere mensen deze willen maken. tegen zo een post negeer ik gewoon mensen die er echt moeite voor doen zal ik sneller helpen.
 
Luke Banning

Luke Banning

03/09/2006 11:41:00
Quote Anchor link
Het is niet zo dat ik de mensen niet wil helpen, maar vaak is het zo dat ze gewoon vragen zonder even rond te zoeken, er zijn zoveel topics over en het gebeurt gewoon te vaak dat het gevraagd word.
En anders zouden we toch wel criminal hulp heten.
Het is PHPhulp algemeen dus af en toe criminal zeg ik no problemo, maar zo vaak....
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

03/09/2006 11:43:00
Quote Anchor link
Hulp is hulp... Dus ook bij scripts die betrekking hebben tot criminals scripts.
Het probleem is alleen, dat het meestal zo gaat:
'Ik heb criminals gedownload, maar snap het niet. Fixen jullie het even?'
En dat ben ik ook zat. In zulke topics help ik ook meestal niet.
 
Luke Banning

Luke Banning

03/09/2006 11:43:00
Quote Anchor link
@Niels exact.
Maar er zijn idd noobs die gewoon hun hele code neer zetten en zeggen; hij werkt niet....
Dat is voor ons ook niet altijd fijn meer.
En ik vind het niet discriminerend, wat ik doe is gewoon het geven van een mening, en de vraag wat we ermee gaan doen?
Gr.
 
Mark L

Mark L

03/09/2006 11:46:00
Quote Anchor link
Wat dacht je van er zelf een maken en em dan posten als script, zodat iedereen kan kijken hoe t moet, heeft niemand meer hulp nodig (alleen bugtests etc)

Edit:
Dit is wel veel werk, en zou ik dus niet doen, zoals al is gezegt, gewoon niet reageren en naar een andere post gaan!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark L
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

03/09/2006 11:47:00
Quote Anchor link
lissy:
Allereerst het geven/bieden van wel of geen hulp is volledig aan jezelf en voor eigen verantwoordelijkheid.
Wil je voor een bepaald type onderwerp/groep/persoon/etc. geen hulp bieden ben je vrij om dit niet te doen.

Alles gebeurt hier uit vrije input/wil en niets moet of is verplicht. Wel dien je uiteraard de huisregels in acht te nemen en respecteren en op te volgen wil je hier lid blijven.

Dus wat jij voorsteld lijkt mij o.a.:

1) discriminerend
2) niet etisch
3) generaliserend
4) incorrect
5) niet volgens de bestaande huisregels


===>LEES het nog een keer goed!!!
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

03/09/2006 12:06:00
Quote Anchor link
Als je niet wilt dat je last hebt van criminals-post, waarom doe je dan gewoon niet alsof het er niet is, niet reageren dus.

Ik zelf vind het geen probleem.

Ik ga volledig in mee wat Jip die een mac wil zegt.
 
Ponzi

Ponzi

03/09/2006 12:09:00
Quote Anchor link
*Zucht* Nutteloze topic ! Als mensen een probleem hebben met hun script (en er zelf moeite voor doen) hebben ze het recht hier een vraag te stellen. Of het nu een CMS, Criminals-site, Loginscript is... maakt niet uit ! Als je niet wil helpen, lees er dan over heen...
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

03/09/2006 12:38:00
Quote Anchor link
Wat is het verschil tussen een vraag hebben over een webwinkel waar je geen **** snapt en hier hulp vraagt of dat je met een bonk aan code komt aanzetten van criminals en zegt wat is het probleem?

Daar zit denk niet zo een groot verschil tussen hoor...

Zolang ze der zelf ook maar iets aan willen doen wil ik gerust een beetje helpen zolang ik maar niet dat hele script hoef aan te passen voor ze
 
Legolas

Legolas

03/09/2006 12:40:00
Quote Anchor link
ik denk dat we het criminals gedoe moeten afsluiten en als julie dat nodig gaan vinden een discussie gaan houden over mensen die er geen moeite voor willen doen. Omdat veel mensen geen moeite willen doen met criminals betekent dat nog niet dat dat voor alle criminals gastjes geld.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

03/09/2006 13:13:00
Quote Anchor link
Volgens mij gaat het hier niet echt zo zeer om criminals, maar meer over mensen die hun script posten, en het enige wat ze zeggen is: werkt niet.

Daar heb ik ook de schurft aan, en hier doe ik dus niet aan mee. PHPHulp kent geen geschreven regels, maar voor mij is dit wel een ongeschreven regel.
 
- -

- -

03/09/2006 13:33:00
Quote Anchor link
Ikzelf vind dat als iemand helemaal of voor een groot deel een criminal bouwt en een bugje heeft, dat we moeten helpen. Maar zoals wel vaak geberut, iemand download er een, dumpt m op lycos en zegt 'hij doet t nie', dan moet er gewoon een slotje op. Dus zoals veel mensen zeiden. En misschien is het verstandig om een slotje op dit topic te zetten voor het uit de hand loopt?
 
Han eev

Han eev

03/09/2006 13:41:00
Quote Anchor link
Wat raar is een jaar geleden was het ook een criminals rage en hebben we afgesproken dat criminals verboden werd en dat we hen niet meer gaan helpen.

Op 1 of andere manier komen ze nu weer met hun vragen. ik wil hun best helpen maar dan moeten ze duidelijk zijn en niet zomaar hun script dumpen en zeggen het werkt niet (wat anderen ook al zeggen) Ze moeten duidelijk zijn wat er fout gaat enz.

Wat we nu gaan maakt mij niet zoveel uit, en als je ermee zit: help ze dan niet. Anderen willen vast wel helpen dus laat die het dan doen.
 
Hipska BE

Hipska BE

03/09/2006 13:45:00
Quote Anchor link
een criminals script kan volledig onze hulp gebruiken als het in php geschreven is natuurlijk.

punt uit. geen discussie mogelijk.

er zijn ook veel vragen over CMS'en en profielensite's .. So What?
 
Niek s

niek s

03/09/2006 15:05:00
Quote Anchor link
Jip:
Nicolas, zou je voortaan voor jezelf willen praten? Iemand met een serieus probleem die er ook echt zelf moeite voor doet en tijd in steekt, zou ik best helpen...

Als jij ze niet wilt helpen, doe dat dan niet. Lees eroverheen. Ga iemand anders helpen die jouw hulp waardig is. Zulk soort vragen blijven nu eenmaal bestaan. En zeker omdat PHPhulp nogal laagdrempelig is.

Deze discussie is hier al vaker gehouden. En niet alleen over criminals. En steeds werd er gezegd dat je niet verplicht bent mensen te helpen. Je doet dit voor je lol. Erger je je aan die lol, doe het dan gewoon niet. Niemand zal je er op aan kijken dat jij geen reacties achterlaat in een topic waar wordt gevraagd om hulp bij een criminals scriptje...


Mee eens:

Ik vind de Criminals mensen niet irritant, tenzij het van die newbies zijn, die niet eens een script posten, en denken dat iedereen het meteen snapt. Mensen zonder PHP kennis enz.
Maar stel er is een écht probleem, van iemand die er ook echt MOEITE voor doet, en die er al naar gekeken heeft (naar het script) dáár wil ik best moeite voor doen! (als ik het oplossing zou weten trouwens...)

Just my 2 cents,..
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.