Jouw favoriete editor?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »
Rens nvt

Rens nvt

17/11/2006 00:10:00
Quote Anchor link
Lo allen,

In de loop der jaren heb ik met redelijk wat editors gewerkt (notepad, dreamweaver, textpad, homesite, eclipse, bluefish, enz. enz.) Wat ik echt geweldig vind aan dreamweaver is dat je live op een FTP server kunt werken...

Ik ben erg benieuwd of er opensource editors zijn die dit ook ondersteunen, en die draaien onder linux. Ik ben momenteel wat dingen rond Eclipse aan het uitzoeken, want die zou het moeten kunnen. Maar input van jullie kant zou fijn zijn!
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 12:05:48
 
Jeroen

Jeroen

17/11/2006 00:13:00
Quote Anchor link
hmm, dreamweaver benk niet zo'n fan van, veel te lange laad tijd,
geef mij maar
rapid php 2006
of
php designer 2007
en een 3rd party ftp client... wel makelijker ^^
 
Rens nvt

Rens nvt

17/11/2006 00:16:00
Quote Anchor link
3rd party ftp client is goed om RSI te ontwikkelen :p
 
Jeroen

Jeroen

17/11/2006 00:18:00
Quote Anchor link
h3h3 ach ja...
je kan ook gewoon met command werken via dos... dan hoef je je muis niet zo te gebruike :P
 
Rens nvt

Rens nvt

17/11/2006 00:21:00
Quote Anchor link
@Jeroen ;-) in mijn geval dan via mijn shell... en ja, dat kan, maar is niet waar ik naar op zoek ben.
 
Jeroen

Jeroen

17/11/2006 00:23:00
Quote Anchor link
@Rens Admiraal: h3h3 linux user?
waar ben je precies naar opzoek?
 
Rens nvt

Rens nvt

17/11/2006 00:25:00
Quote Anchor link
Een fatsoenlijke editor met de volgende eisen:

1) opensource
2) snel
3) source highlighting
4) FTP ondersteuning
 
Jeroen

Jeroen

17/11/2006 00:26:00
Quote Anchor link
hmm, tsja.. ik kan even voor je kijken?

open source linux? welke os?
 
Rens nvt

Rens nvt

17/11/2006 00:28:00
Quote Anchor link
ik ben eigenlijk vooral op zoek naar tools waar mensen zelf al ervaring mee hebben. Google levert op zich wel resultaten, maar vaak betreft het buggy software of beroerde FTP ondersteuning...

Zoekwerk hoef je voor mij dus niet te doen ;-) Maar wel tof dat je het aanbied trouwens!

P.S. Ik draai momenteel op OpenSuse
 
Jeroen

Jeroen

17/11/2006 00:30:00
Quote Anchor link
opensuse..
werkt relax..
but i prefer Redhat, Whitehat, of FC

maar iig ik heb zelf alleen ervaring met kladblok xD, rapid php, en php designer
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

17/11/2006 00:47:00
Quote Anchor link
Als je het OpenSource puntje weglaat, raad ik Zend Studio aan :) Op Windows rete sloom, maar hier in SuSe10.1 (zelfde als opensuse geloof ik, heb het iig van opensuse,org) draait hij perfect..Nette highlighting, netjes met projecten werken, hij kent je eigen classes, en geeft bij php functies (en ook je persoonlijke classe methods!!) aan welke parameters verwacht worden. En nog meer dingen waar ik echt niet meer zonder kan.

Mocht je het open source gedeelte wel erg belangrijk vinden, dan zou ik als ik jou was bij Eclipse blijven, ook erg relaxed programma, mis alleen de eigen klassen kennis.
 
Frank -

Frank -

17/11/2006 01:00:00
Quote Anchor link
Eclipse (met PHP-plugin en diverse andere plugins) en Zend Studio Professional.

Zend vind ik persoonlijk iets lekkerder werken, maar met Eclipse heb je een compleet platform voor allerlei onderdelen van het ontwerpen en bouwen van een professioneel systeem. Met Zend heb je alleen php en html, maar geen database-ontwerp e.d.

Binnen ons bedrijf heb ik het verplicht gesteld om met Eclipse te werken. Ik ben de enige die ook nog Zend gebruikt, maar dat is het recht van de baas... ;)
 
Jelle -

Jelle -

17/11/2006 09:01:00
Quote Anchor link
Ik heb hier "Zend Development Environment" maar dat vind ik echt een klote editor. Hij is onwijs traag en dat is zeer irritant.

De editor waar ik liever in werk is php designer 2007 en Dreamweaver
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle -
 
Majid Ahddin

Majid Ahddin

17/11/2006 09:05:00
Quote Anchor link
php designer 2006 heb ik nog lol.
2007 beter?
zend studio is ECHT irritant! heel mn computer gaat laggen als ie opstart en dat doet ie automatisch!! k*tprogramma!
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

17/11/2006 09:08:00
Quote Anchor link
Zend is gewoon dé tool om te gebruiken, klaar uit :)
Gister op de PHP Conferentie van Eduvision werd er o.a. een presentatie gehouden over Eclipse in combinatie met de Zend plugin, dit ziet er ook veelbelovend uit! Zou dus ook moeten werken onder Linux. Verder kun je eens kijken naar Quanta, is ook een erg mooie editor voor Linux maar ik weet zo niet meer of deze FTP-support had.
 
Jeroen

Jeroen

17/11/2006 09:56:00
Quote Anchor link
hij niet veel anders hoor rudie :P
maar der zullen best wek wat dingen veranderd zjn waaronder de layout
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen
 
Rens nvt

Rens nvt

17/11/2006 10:23:00
Quote Anchor link
@Remco, Quanta heeft (net als alle Linux tools trouwens) wel de mogelijkheid direct op te slaan op FTP... Probleem is dan alleen dat je voor elke nieuwe file via Opslaan als naar de FTP lokatie moet browsen. Het zou fijn zijn als dit gewoon onthouden werd, net zoals wanneer je lokaal aan het werk bent... Maar helaas :p

En tjah, ik ben van nature natuurlijk een luie programmeur :p
 
- wes  -

- wes -

17/11/2006 10:25:00
Quote Anchor link
klabblok!
 
Rens nvt

Rens nvt

17/11/2006 11:01:00
Quote Anchor link
Ok, aan iedereen die zend studio professional kent, heeft deze echt een grote meerwaarde??? en werkt het een beetje prettig? Ik vind het namelijk op zich niet erg om geld uit te geven voor een goeie editor, en heb net alvast een evaluation gedownload.

Maar zo op het eerste gezicht zie ik geen hele grote voordelen tegenover eclipse...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

17/11/2006 11:16:00
Quote Anchor link
Programmeer je OOP? Of ben je het van plan? Als je met projecten werkt in Zend, dan onthoud kent hij jouw classes en methods, dus als jij een object aanroept, dan zie hij meteen welke methods erbij horen, en als je een method selecteerd, ziet hij welke parameters je eist. Echt super handig, ook de PHP manual is top, dus ook 'gewone' php functie kan hij automatisch aanvullen, evenals HTML tags.

Edit: En 'wat' geld is beetje zacht uitgedrukt denk ik, Zend Studio is niet bepaald goedkoop..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Rens nvt

Rens nvt

17/11/2006 11:23:00
Quote Anchor link
ik programmeer OOP ja, en zo te horen zitten er dus wel wat voordelen aan... Nou, ik ga het maar eens proberen dan ;-)

Heb nu 2 nieuwe projecten lopen, laat dus lekker mijn huidige projecten in mijn huidige omgeving (dreamweaver op linux, en dus trager dan ik wil). De 2 nieuwe projecten ga ik onderverdelen tussen Eclipse en Zend studio... Enne, hoezo is Zend Studio niet goedkoop???

Dreamweaver 8: $399
Zend Studio: $299
Eclipse: gratis

Is dus zeker niet de duurste van deze drie ;-) En als je gaat beta testen maak je kans op 20% korting... Ook niet verkeerd...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.