Jqplot staaf-grafiek wordt niet getoond.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »
Frits van Leeuwen

Frits van Leeuwen

12/07/2018 23:56:22
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb weer een vreemd probleem.
Ik heb een grafiek gemaakt die niet wordt getoond. De layout ziet er goed uit, maar de staafgrafiek wordt niet getoond.
Het vreemde is wel, als ik met de muit over de grafiek beweeg, zie ik wel dikke stippen met een label.

In het ladel lees ik ook wel de waarde die de staafgrafiek daar zou moeten hebben. Dus i.p.v. een staafgrafiek heb ik een verborgen stippen grafiek.

Wie weet wat er mis is?

Dit is de code voor de grafiek.

Alvast bedankt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
$(document).ready(function () {
    $.jqplot._noToImageButton = true;
    $.jqplot.config.enablePlugins = true;
    
    var staafdebet = <?php echo json_encode($journaalposten_debet_arr, JSON_NUMERIC_CHECK); ?>;
    var staafcredit = <?php echo json_encode($journaalposten_credit_arr, JSON_NUMERIC_CHECK); ?>;
    
    plot2 = $.jqplot('chart2', [staafdebet, staafcredit], {
        // Turns off animatino for all series in this plot.
        animate: false,
        highlighter: {
            show: true,
            sizeAdjust: 1,
            tooltipOffset: 9
        },
        grid: {
            background: 'rgba(57,57,57,0.0)',
            drawBorder: false,
            shadow: false,
            gridLineColor: '#755E28',
            gridLineWidth: 1
        },
        legend: {
            show: true,
            placement: 'outside'
        },
        
        seriesDefaults: {
            renderer: $.jqplot.BarRenderer,
            showHighlight: true,
            rendererOptions: {
                fillToZero: true,
                smooth: false
            },
            showMarker: false,
            barWidth: null
        },
        series: [
            {
                renderer: $.jqplot.BarRenderer,
                fill: false,
                label: 'debet',
                color: '#1AA017'
            },
            {
                renderer: $.jqplot.BarRenderer,
                label: 'credit',
                color: '#FD3400'
            }
        ],
        axesDefaults: {
            rendererOptions: {
                drawBaseline: false
            }
        },
        axes: {
            xaxis: {
                renderer: $.jqplot.CategoryAxisRenderer,
                tickRenderer: $.jqplot.CanvasAxisTickRenderer,
                tickOptions: {
                    formatString: "%b %e",
                    angle: -30,
                    textColor: '#755E28'
                },
                min: "<?php echo $datum1; ?>",
                max: "<?php echo $datum2; ?>",
                tickInterval: "1 days",
                drawMajorGridlines: false
            },
            yaxis: {
                renderer: $.jqplot.LogAxisRenderer,
                rendererOptions: {
                    minorTicks: 0
                },
                tickRenderer: $.jqplot.CanvasAxisTickRenderer,
                autoscale: true,
                tickOptions: {
                    formatString: " %.2f",
                    showMark: false,
                    textColor: '#755E28'
                }
            }
        }
    });
    
    $('.jqplot-highlighter-tooltip').addClass('ui-corner-all')

});
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:18:50
 
Frits van Leeuwen

Frits van Leeuwen

14/11/2018 22:07:48
Quote Anchor link
Ik heb er dit van gemaakt en nu werkt het wel. Ik moest hiervoor wel een meervoudige array omvormen naar een enkelvoudige array.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
                                        $(document).ready(function(){
                                            
                                            var s1 = <?php echo json_encode($debet_arr, JSON_NUMERIC_CHECK); ?>;
                                            var s2 = <?php echo json_encode($credit_arr, JSON_NUMERIC_CHECK); ?>;
                                            var ticks = <?php echo json_encode($datum_arr, JSON_NUMERIC_CHECK); ?>;
    
                                            plot2 = $.jqplot('chart2', [s1, s2], {
                                                // Turns on animatino for all series in this plot.
                                                animate: false,
                                                cursor: {
                                                    show: true,
                                                    zoom: true,
                                                    looseZoom: true,
                                                    showTooltip: false,
                                                    tooltipLocation:'sw'
                                                },
                                                seriesDefaults: {
                                                    renderer:$.jqplot.BarRenderer,
                                                    rendererOptions: { fillToZero: true },
                                                    pointLabels: { show: true },
                                                    // Set the varyBarColor option to true to use different colors for each bar.
                                                    // The default series colors are used.
                                                    varyBarColor: false
                                                },
                                                axes: {
                                                    xaxis: {
                                                        renderer: $.jqplot.CategoryAxisRenderer,
                                                        ticks: ticks,
                                                        tickRenderer: $.jqplot.CanvasAxisTickRenderer,
                                                        labelRenderer: $.jqplot.CanvasAxisLabelRenderer,
                                                        tickOptions: {
                                                            formatString: '%e %b %Y',
                                                            angle: -90,
                                                            textColor: '#755E28'
                                                        }
                                                    },
                                                    yaxis: {
                                                        autoscale: true,
                                                        labelRenderer: $.jqplot.CanvasAxisLabelRenderer,
                                                        label: 'inkomsten en uitgaven',
                                                        tickRenderer: $.jqplot.CanvasAxisTickRenderer,
                                                        tickOptions: {
                                                            formatString: " %.2f",
                                                            showMark: false,
                                                            textColor: '#755E28'
                                                        }
                                                    }
                                                },
                                                series: [
                                                    {
                                                        pointLabels: { show: true },
                                                        renderer: $.jqplot.BarRenderer,
                                                        fill: false,
                                                        label: 'inkomsten',
                                                        color: '#1AA017'
                                                    },
                                                    {
                                                        renderer: $.jqplot.BarRenderer,
                                                        label: 'uitgaven',
                                                        color: '#FD3400'
                                                    },
                                                    {
                                                        lineWidth:4,
                                                        markerOptions:{ style:'square' }
                                                    }
                                                ],
                                                // wijzig kleur bij mouseover
                                                highlighter: {
                                                    show: true,
                                                    tooltipAxes: 'y',
                                                    yvalues: 1,
                                                    formatString:'<table class="jqplot-highlighter"><tr><td>bedrag:</td><td>%s</td></tr></table>'
                                                },
                                                // legenda
                                                legend: {
                                                    show: true,
                                                    placement: 'outside'
                                                },
                                                // layout
                                                grid: {
                                                    background: 'rgba(57,57,57,0.0)',
                                                    drawBorder: false,
                                                    shadow: false,
                                                    gridLineColor: '#755E28',
                                                    gridLineWidth: 1
                                                }
                                            });
    
                                            $('#chart2').bind('jqplotDataHighlight',
                                                function (ev, seriesIndex, pointIndex, data) {
                                                    $('#info2').html('series: '+seriesIndex+', point: '+pointIndex+', data: '+data);
                                                }
                                            );
                                                
                                            $('#chart2').bind('jqplotDataUnhighlight',
                                                function (ev) {
                                                    $('#info2').html('Nothing');
                                                }
                                            );
                                        });
Gewijzigd op 14/11/2018 22:14:58 door Frits van Leeuwen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.